26731
Battlefield Heroes
  • CAC
    No ez jó hír. Köszi!

• HunTatyi
    beválthatod attól nyugisan... elvileg összeadódnak a napok és 12 napig lesz ssb-od
  • CAC
    :D

Azt nem tudod meddig lehet beváltani? Pont most dobott a claw egy 7 napos SSB-t.
  • tomonor
    ugyanaz xD
  • CAC
    Tárgytalan. :)
    Bakker, csak úgy történnek itt a dolgok. :)
  • CAC
    Kösz!
    Mi ez? :)
  • tomonor
    na bameg.
  • Ibuki
    Kösz :D
  • CAC
    Annyiban módosítanék, hogy KEG+Bazooka kombó nem mindenkinek jön be. Arról nem is beszélve, hogy a gyíkguba óta többen használják az IEG-et.
    Ebben az esetben lv1 KEG, lv5 Shield az istenes. Főleg, ha teamplay-ben nyomja az illető gunner, mert akkor kötelező a pajzs.
  • tomonor
    C7F7-PPX4-ZGJT-DDV7
  • Elektrofrombc2
    C7F7-PPX4-ZGJT-DDV7

50 Bandages
    50 Tonics
    50 Wrenches
    50 Fireproof Undies
    5 Days Stamina Boost
  • harduplanfor
    A 30-as szint meg varat magara egy darabig..:) The Stolen Super Cheeserem melle valoban jol passzol a most nyert 7 napos PKM. Valahogy meg kene vennem, mert bejon a cucc:)
  • DFAdirotor
    Nekem egy 30-a NAT gunnerem és egy 28-as royal gunnerem van
    Ha rám hallgattok így osztjátok el: 5KEG, 4FF, 1 Shield, 1 IEG, 5LegIt
    + Stamina boost mert akkor 1-el többet tölt a frenzy + Bandage :D
    Fegyók: The Uber Backscratcher + PKM + Uber Panzerfist
  • harduplanfor
    A tobbi netes jatekkal szinten ennyi a problema? Nincs sok tapasztalatom, mert nekem a bhf az elso idaig,de meglehetosen bosszanto a sok szarakodas.
    Elvileg a frenzy gyogyit a legjobban nem?
  • jugen
    Én is tapasztalom a kapcsolódási problémákat... nem tudom mit bütykölhetnek.
    A gunnernél a pajzs után a keg maxolást választottam, de eat-ból is betettem egyet, mert azért nem árt. A frenzy nekem a ranglista végére került...
  • tomonor
    igen.
  • harduplanfor
    Most megnyugodtam egy kicsit, mert azt hittem valamilyen virus randalirozik a gepemen. Hasonlo problemakat tapasztaltam ma es tobbfelevel talalkoztam. A szamomra uj ez volt:7000 HTTP Transaction timed out-Unlae to conect (1002)
    1x eltunt az osszes bookmarkolt szerverlistam. Egy feher ures resz fogadott...

Hanyas szintu a gunnered? Az enyem lassan 15:) Innen kezd durvulni a kov.szintlepeshez szukseges pontszam. Filozok hova tegyem..keg v.frenzy ?esetleg eat?
    Ma nyertem egy 7 napos PKM-et:):):):) Nagyon szuper:) Jobb, mint a sima Wolfgang Longom. De meg nem tudom milyen lehet az M249 a Long Pkm-hez kepest.
  • Pano
    Nem tudom mi a frász van, de egész este nem tudok játszani. Amikor kiválasztom a hőst állandóan "unable to connect" hibaüzenetet kapok és kilép a progi. Ha be is jutok, akkor meg szerverre való csatlakozáskor kapom ezt és ugyanúgy bezáródik.
    Más nem tapasztalta?
  • HunTatyi
    és azt úgy még is hogy sikerült ? :D :D
    netán úgy érted h natra is és royalra is?
  • tomonor
    én kétszer is megvettem :D
  • HunTatyi
    igazán belezúgtam ebbe az m16-203 battle rifle-be...imádom <3... ez egy igazi must have wepaon lenne a soldieremre... csak hát az ára o.O
  • kekipeti
    Ez igen! 6.-a van és sehol a kód, ennyit az EA-ról :D
  • HunTatyi
    hát amúgy sem az vezet :D
  • CJ4forever
    Na, megtettem első reportomat egy mancusi nevű egyeddel szemben. Kíváncsi vok mi, merre, hány méter lesz.
  • CAC
    Feltételezem nincs jogsid. :D
  • CAC
    Így van, MGL az.
  • HunTatyi
    Ja oks... nem artana megtanulnom melyik a jobb es bal oldal... korabbi hsz emben a jobb alsora gondoltam

• tevel
    Nekem inkább MGL-nek tűnik.
  • Pano
    Fegyver váltási nehézségekkel én is sokszor találkozom.
  • HunTatyi
    sztem azt már én lőhettem oda mikorra nagy nehezen betöltött (mert ugye 36 golyós) ... és nem h nem tudtam lőni vele de még a pityura sem tudtam átváltani... csak abikat engedett használni
  • Pra
    A bal alsó képen milyen fegyver röppályáját látni? Ez az a dragoncucc vagy mi? mert inkább az legyen mint egy sniperfegyveré
  • Pano
    Nem is tudtál vele lőni, vagy csak grafikai bug volt?
  • HunTatyi
    Ilyen reload bug-om se volt még o.O

• Olirotor
    igy ma jobb :)
  • phiton
    Helyes link:
    http://www.battlefield.hu/content/2012/02/22/BFH_Tavasz_nyito_Gamenight
  • phiton
    Induljon a móka, győzzön a jobb! Gyertek, csatlakozzatok, legyetek megméretve, ha mertek! :P
    /content/2012/02/22/BFH_Tavasz_nyito_Gamenight]Heroes Gamenight![/URL]2/BFH_Tavasz_nyito_Gamenight
  • harduplanfor
    Valami gebasz volt megint, mert sorra bezarta a bfh.exemet,es folyton kidobalt mindenhonnet.
  • CJ4forever
    Valamennyire megnyugtat, mert most csereberéltem WIFI routert, oszt bár nincs közük egymáshoz, de aszittem...
  • Pano
    Este felé nekem is ilyen gondom volt, aztán hagytam. Azóta nem próbáltam.
  • CJ4forever
    Nektek működik a játék??? Nekem addig hibátlan, hogy eljut a Match making képernyőig, és vadul keresi melyik pályára rakhat be. Később piros képernyő, hogy újra próba-e, kari váltás, új kari generálás.
    Karit váltok, és uez. ?????