26731
Battlefield Heroes
-
CAC #23131 No ez jó hír. Köszi!
-
#23130 beválthatod attól nyugisan... elvileg összeadódnak a napok és 12 napig lesz ssb-od -
CAC #23129 :D
Azt nem tudod meddig lehet beváltani? Pont most dobott a claw egy 7 napos SSB-t. -
tomonor #23128 ugyanaz xD -
CAC #23127 Tárgytalan. :)
Bakker, csak úgy történnek itt a dolgok. :) -
CAC #23126 Kösz!
Mi ez? :) -
tomonor #23125 na bameg. -
#23124 Kösz :D -
CAC #23123 Annyiban módosítanék, hogy KEG+Bazooka kombó nem mindenkinek jön be. Arról nem is beszélve, hogy a gyíkguba óta többen használják az IEG-et.
Ebben az esetben lv1 KEG, lv5 Shield az istenes. Főleg, ha teamplay-ben nyomja az illető gunner, mert akkor kötelező a pajzs. -
tomonor #23122 C7F7-PPX4-ZGJT-DDV7 -
#23121 C7F7-PPX4-ZGJT-DDV7
50 Bandages
50 Tonics
50 Wrenches
50 Fireproof Undies
5 Days Stamina Boost -
harduplanfor #23120 A 30-as szint meg varat magara egy darabig..:) The Stolen Super Cheeserem melle valoban jol passzol a most nyert 7 napos PKM. Valahogy meg kene vennem, mert bejon a cucc:) -
DFAdirotor #23119 Nekem egy 30-a NAT gunnerem és egy 28-as royal gunnerem van
Ha rám hallgattok így osztjátok el: 5KEG, 4FF, 1 Shield, 1 IEG, 5LegIt
+ Stamina boost mert akkor 1-el többet tölt a frenzy + Bandage :D
Fegyók: The Uber Backscratcher + PKM + Uber Panzerfist -
harduplanfor #23118 A tobbi netes jatekkal szinten ennyi a problema? Nincs sok tapasztalatom, mert nekem a bhf az elso idaig,de meglehetosen bosszanto a sok szarakodas.
Elvileg a frenzy gyogyit a legjobban nem? -
#23117 Én is tapasztalom a kapcsolódási problémákat... nem tudom mit bütykölhetnek.
A gunnernél a pajzs után a keg maxolást választottam, de eat-ból is betettem egyet, mert azért nem árt. A frenzy nekem a ranglista végére került... -
tomonor #23116 igen. -
harduplanfor #23115 Most megnyugodtam egy kicsit, mert azt hittem valamilyen virus randalirozik a gepemen. Hasonlo problemakat tapasztaltam ma es tobbfelevel talalkoztam. A szamomra uj ez volt:7000 HTTP Transaction timed out-Unlae to conect (1002)
1x eltunt az osszes bookmarkolt szerverlistam. Egy feher ures resz fogadott...
Hanyas szintu a gunnered? Az enyem lassan 15:) Innen kezd durvulni a kov.szintlepeshez szukseges pontszam. Filozok hova tegyem..keg v.frenzy ?esetleg eat?
Ma nyertem egy 7 napos PKM-et:):):):) Nagyon szuper:) Jobb, mint a sima Wolfgang Longom. De meg nem tudom milyen lehet az M249 a Long Pkm-hez kepest.
-
#23114 Nem tudom mi a frász van, de egész este nem tudok játszani. Amikor kiválasztom a hőst állandóan "unable to connect" hibaüzenetet kapok és kilép a progi. Ha be is jutok, akkor meg szerverre való csatlakozáskor kapom ezt és ugyanúgy bezáródik.
Más nem tapasztalta? -
#23113 és azt úgy még is hogy sikerült ? :D :D
netán úgy érted h natra is és royalra is? -
tomonor #23112 én kétszer is megvettem :D -
#23111 igazán belezúgtam ebbe az m16-203 battle rifle-be...imádom <3... ez egy igazi must have wepaon lenne a soldieremre... csak hát az ára o.O -
kekipeti #23110 Ez igen! 6.-a van és sehol a kód, ennyit az EA-ról :D -
#23109 hát amúgy sem az vezet :D -
CJ4forever #23108 Na, megtettem első reportomat egy mancusi nevű egyeddel szemben. Kíváncsi vok mi, merre, hány méter lesz. -
CAC #23107 Feltételezem nincs jogsid. :D
-
CAC #23106 Így van, MGL az. -
#23105 Ja oks... nem artana megtanulnom melyik a jobb es bal oldal... korabbi hsz emben a jobb alsora gondoltam
-
tevel #23104 Nekem inkább MGL-nek tűnik. -
#23103 Fegyver váltási nehézségekkel én is sokszor találkozom. -
#23102 sztem azt már én lőhettem oda mikorra nagy nehezen betöltött (mert ugye 36 golyós) ... és nem h nem tudtam lőni vele de még a pityura sem tudtam átváltani... csak abikat engedett használni -
#23101 A bal alsó képen milyen fegyver röppályáját látni? Ez az a dragoncucc vagy mi? mert inkább az legyen mint egy sniperfegyveré -
#23100 Nem is tudtál vele lőni, vagy csak grafikai bug volt? -
#23099 Ilyen reload bug-om se volt még o.O
-
Olirotor #23098 igy ma jobb :) -
#23097 Helyes link:
http://www.battlefield.hu/content/2012/02/22/BFH_Tavasz_nyito_Gamenight -
#23096 Induljon a móka, győzzön a jobb! Gyertek, csatlakozzatok, legyetek megméretve, ha mertek! :P
/content/2012/02/22/BFH_Tavasz_nyito_Gamenight]Heroes Gamenight![/URL]2/BFH_Tavasz_nyito_Gamenight
-
harduplanfor #23095 Valami gebasz volt megint, mert sorra bezarta a bfh.exemet,es folyton kidobalt mindenhonnet. -
CJ4forever #23094 Valamennyire megnyugtat, mert most csereberéltem WIFI routert, oszt bár nincs közük egymáshoz, de aszittem... -
#23093 Este felé nekem is ilyen gondom volt, aztán hagytam. Azóta nem próbáltam. -
CJ4forever #23092 Nektek működik a játék??? Nekem addig hibátlan, hogy eljut a Match making képernyőig, és vadul keresi melyik pályára rakhat be. Később piros képernyő, hogy újra próba-e, kari váltás, új kari generálás.
Karit váltok, és uez. ?????