26731
Battlefield Heroes
-
Gyuszopapa #23211 Az a baj hogy hiába gondolod hogy így van a valóság az hogy a legtöbb a k/d-ra hajt és ez elég hozzá hogy gerinctelenségnek gondoljuk a láthatatlanságot.Meg az a baj hogy tegnap este is 4 darab volt belőllük ki sem tudtam menni a hajóból a buccaner pályán mivel szét volt kempelve,meg se próbálták behúzni,nem véletlenül a többi zászló az övéké volt így csak oda tudtam éledni. -
CAC #23210 A "felgyújtásra" ott az elixir. Ha meg már biztonságos fedezékben vagy, jó távol, akkor mehet tonic...amit ma már ingyen hozzád vág a claw.
Igazából, ha nem ragadunk ki 1-1 képességet az összképből, akkor egész jól ki van ez egyensúlyozva szerintem. -
tevel #23209 Szerintem pont a láthatatlanság a legjobb benne.
Ettől lehet magányosan is befolyásolni a játék végkimenetét: zászlót húzni, zászlót lopni, rakétát foglalni, TT-t telepíteni, markerelni.
Ez a gerinctelenség?!
Ezt is lehet élvezni, nem csak a hentelés mindig...
Különben meg 30-as szinten a commando már egyáltalán nem eredményes, késest egyáltalán nem is látni.
2-es,3-as csoportokat messziről, puskával is öngyilkosság megtámadni, maximum a leszakadó áldozatokra vadászhat, azokra is csak hátulról, különben vagy felgyújtják, vagy hordót dobnak a fejére. A végén meg csinál 4:0 k/d-t és összegyűjt 700 XP-t. Bah, de idegesítő.
Karitatív tevékenységet is folytathat: amikor az ellenségnél óriási noobbasher láthatóan kiírtja a szervert, elugrunk a commandónkért, láthatatlanul mögé osonunk, kétszer fejbelőjük, és már ki is lép, mert félti az óriási k/d statját. Ezzel 7 társunk örök háláját rakhatjuk tarsolyunkba.
Azzal egyetértek: ha kettőnél több mandó van egy oldalon, az már tényleg baj. -
tomonor #23208 Pontosan, éppen ezért is próbálom a deveket rávenni, hogy a ranked meccseken legyen beépítve egy 3-as limit minden kasztra. Elég valószínűtlen, hogy ez megtörténik, de lényegében AA-val már megtehető, csak úgy nem elég hatékony. -
Gyuszopapa #23207 Tudod bármelyikből több van mint kellene máris szop.s van. -
#23206 mandóval magával nem lenne bajom csupán a láthatatlanságával... ez az egy képessége a lehető leg gerinctelenebbé teszi ezen kasztot -
#23205 unbalanced felállás bármelyik kaszt esetén ilyen. A legrosszabb az, ha egy csapat szinte csak magas szintű gunnerekből áll és szinte halhatatlan tömeg. Molkor volt ilyen CTF-be, VV map, kb 3 perc alatt vége volt a játéknak, mert 7 gunner együtt elsétált a zászlóig, visszasétált, aztán bevitte, újra elindult és egyszer se akadtak meg, mi meg lőttük őket 10-en s kb semmit nem értünk el vele. -
#23204 Szerintem nem igazán, mert én bizony arra pénzt áldoztam, s nem azért fizettem, hogy a játékélményemet ily' módon lekorlátozzák, hanem, éppen ellenkezőleg, jobb legyen. De hát, nem tudok mit tenni. -
Gyuszopapa #23203 Sajnos a mandót kicsit ezzel a láthatatlansággal túlspilázták,többször vették el a kedvemet ettől a játéktől mikor csak szinte mandókból állt az ellen és csak késeltek egyfolytában. -
#23202 Valaki megkapta már a BF-et amit tavaly év végén nem tudtunk megvenni de levonta a pénzt? Tomi megkapta, nem? Nekem február 16-án válaszolt a support, hogy kell-e még foglalkozniuk(LOL) a problémámmal. Visszaírtam, hogy igen, azóta semmi válasz. :D -
#23201 Eltaláltad. -
Paka4 #23200 nem érdekel senkit egy eladó bfh-s acc? -
CAC #23199 Ad1: Hotkey-jel indítod/állítod. Nem kell egész játékokat felvenni.
Ad2: Ha végeztél egy munkamenettel, át kell konvertálni valamilyen tömörített formátumba. -
CAC #23198 Úgy hogy unbalanced ősnub fegyver. Kurva égő használni. -
#23197 nagyon helyes !! :P
-
#23196 Na, azt hiszem a mando karimra keresztet vetek. Most is 15 perc után már meguntam, hogy nem tudok játszani. A commando limitet olyan szinten túlzásba vitték már, hogy már majdnemhogy az egész játékból ki van tiltva. -
kekipeti #23195 Hogy érted? :D
-
CJ4forever #23194 Nekem komoly gondom van azzal, ha az egész menetet kell rögzíteni, mivel sacc. 4GB-os egységekben veszi fel a tököm FRAPS. Egy menet vagy 3 részben van.
Ha ez télleg csak egyben megy, akkor verem ebbe az egész játékba, az ES játszon tovább a csítereivel, én meg tolom a TMUF-et. Oszt kulázzanak sünt. -
CAC #23193 Ne légy ciki. :) -
kekipeti #23192 Ez a Drake's Fire nagyon jó :D -
DFAdirotor #23191 a szart okoz bonyodalmat azér nem törlik ki mert kell a minnél több regisztrált felhasználó :DDDD -
tomonor #23190 Régebben törölték a profilokat, most már nem, mert sok bonyodalmat okozott. -
DFAdirotor #23189 nekem is volt ilyen összetűzésem a nyár folyamán egy Loloka nevű gyereket vettem fel és még büszke is volt magára a bf.hun magyarul irta a cheat weboldalt :D behívtam Phitont és őt is meglőtte stealthbe így bann a szeróról kár hogy nem tettem fel: csak azért nem mert 1. többször öltem meg őt mint ő engem :D 2. super lows videót nem fogok felrakni :D -
CAC #23188 Nem tudom. Közel sem biztos.
Az tuti, hogy háromszor találkoztam vele, kb 1-1.5 hónap alatt. Magyar volt a srác, de nemigen beszélt a chatban.
Legyen neked igazad, mert még az is jó, ha 1 hónapos átfutási idővel, de legalább törlik a csalókat.
Akkor már csak azt nem értem, hogy az általad említett playernek, miért törölték a profilját? -
tomonor #23187 biztos, hogy van még hozzáférés a fiókjához? Az accokat nem törlik biztonságból. -
CAC #23186 Igen, pont ilyen eset állt elő. VV-n a nat HQ előtti magaslatról lőtt le stealth-ben a pálya túloldaláról. Egymás után több halált is rögzítettem a biztonság kedvéért.
De végül is mindegy...ha nem játszik, az kvázi olyan, mintha banolták volna. -
tomonor #23185 az a gond, hogy a legtöbb játékosnak csak a szája jár, amikor azt mondja, hogy jelenti, továbbá a legtöbb rosszul is csinálja. Pölö, csíter biztosra csak akkor csíter, ha teljes meccset veszed fel vágatlanul, zene nélkül, stealth-be öl meg, nem emote-ozol, illetve nem használsz semmilyen más képességet, ami a helyzeted elárulná. Ha ezeket senki se tartja be (és sajna senki sem tartja be), akkor a jelentést érvénytelenítik, miszerint rossz a bizonyíték. -
CAC #23184 Én csak egyszer jelentettem csalót (akit linkeltem). Természetesen nem kizárt, hogy rosszul csináltam, de nem hinném. No meg rengetegen jelentették rajtam kívül, nem hinném, hogy mindenki elcseszte.
Tudtommal ilyenkor törlik is a profilt. Pl. az általad említett MH-98 sincs fent. Legalábbis kétlem, hogy az az lv4-es kari lenne, aki hasonló néven fut. -
tomonor #23183 Valamit rosszul csináltál. Nekem eddig mindem jelentett csíteremet kivágták. http://www.youtube.com/user/repatomonor21?feature=mhee
Nézz meg egy-két csíter report videómat, megjegyzésbe mindig linkelem a profiljukat. Ha már több hónapja nem játszottak, akkor nincs hozzáférésük a fiókjukhoz, magyarán bannolva vannak. -
#23182 Minek kell neked az ennyire? -
Olirotor #23181 nagyon ciki volt lol -
#23180 Lol :D Semmi baj :D:D -
Olirotor #23179 feletsuk el bocsa zavarasert :) -
Olirotor #23178 bocs nem tudtam hogy doki vagy
-
Olirotor #23177 es cserelned mindent megadok kiveve ha nem csapsz be plz mi a neve -
#23176 Nekem van cb-s karim. -
Olirotor #23175 van vkinek betas karija???????? -
CAC #23174 Kicsit pongyolán fogalmaztam:
A játékos maga nem aktív (mert régen lépett be), de a profilja még igen (tehát nincs banolva). -
CAC #23173 Egy lópikulát!
Köztudott, hogy az EA cseszik bármit is csinálni a csíterekkel. Még a pályafutásom elején reportolam a féreg gerasniper-t. Azóta is aktív, pedig már csak aznap jelentették többen is Feltételezem miden alkalommal megtörténik ez, amikor játszik, mégsem történt semmilyen lépés a kitiltására.
Ajánlom megnézni a blind fire, headshot értékeit. Egy ilyen statisztikánál nem is lenne szükséges a linkelt videó. Pedig volt az is...
Az EA kapja be. -
tomonor #23172 1. Nem ismerem
2. Nem vagyok rend őr. Én csak azt rögzítem ami elém kerül. Ilyen alapon neked kellett volna rögzíteni, már feltéve ha képes a géped rögzíteni.