26731
Battlefield Heroes
-
#26411 FZVU-TJ8N-MT72-AN7X -
#26410 Milyen kód? -
#26409 1000 free funds
csak vegyétek le a mailben levő kód végéről a g betűt :) -
tomonor #26408 Nem, nem romlott el. Múltkor is kellett egy hét, hogy elfoglaljuk a Royal HQ-t, de most az EASY még nagyobbra tette a mércét. -
tevel #26407 Itt van a múmia szetted. -
#26406 Lehet, hogy elromlott. -
#26405 Az hogy lehet,hogy WarRoom-ban a múltkor 2-3 nap alatt elfoglalták a fő bázist a nationalok most meg lassan már egy hete hogy foglalnak és még mindig nincs vége? -
tomonor #26404 Egyszerűen ki kell kapcsolni a windows aero-t a következő update-ig. Nem nagy kunszt. -
tevel #26403 Ilyenkor a normál menu ott van mögötte. Keresd meg a playnow gombot a jobb felső sarokban (ahol az eredeti felbontásban lennie kellene)nyomd meg, amikor elkezdi betölteni a pályát, esc-el rögtön lépj ki és már a régi menü fogad. :) -
#26402 Nekem is, rohadjanak meg, hogy nem tudnak úgy frissíteni, hogy ne jöjjön elő pár súlyosabb hiba. -
#26401 nekem most már alt tab és játék kilépéskor is vmi fura felbontású menü jön, ahol nem tudok semmit kattintani...hát szuper -
tevel #26400 A jó az, hogy már 16000 helyett 1600 találat után lépsz rangot. -
#26399 nyaaaaaa azért ez túlzás, nem? :) -
#26398 Annyira jók ezek a frissítések,most ismét játszhatatlan lett a játék. -
tevel #26397 Bug helyett búg...
A match making viszont engem továbbra is sűrűn üres szerverekre pakolgat. -
tomonor #26396 Lényegében elég sok mindent javítottak, ekkor ilyen fajta bugok előfordulnak.
http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=423076&pid=5883259#pid5883259 -
tomonor #26395 Lett egy új bug, miszerint a meccsek végénél nem frissíti a térképet, így lényegében "beragadsz" a nagy semmibe.
Van egy olyan új bug is, hogy ha mégis frissíti a térképet a játékosok spawnolnak, de a járművek nem, vagy legalábbis láthatatlanok maradnak (de a térképen rajta vannak).
A round end timert le fogják csökkenteni, hogy ne kelljen annyit bárni. Az update többi része lényegében sikeres. Megvásárolható lesz majd az area stealth gun és a méhkaptár/sikoly gránát. -
#26394 Ja az tényleg zavaró. :D -
tevel #26393 Végülis, 30 sec alatt az újságot kiolvasom, szóval van előnye, nemcsak a számítógép mindig. :P -
#26392 Mé? Sztem jó lett. -
tevel #26391 Ezzel a frissítéssel már megint valamit nagyon elrontottak. -
#26390 lassan már csak magyar játékosok maradnak :P -
#26389 igen -
tevel #26388 Jól látom, hogy a nati és a royal FVA-t is magyar nyerte? -
tomonor #26387 áhh nyugi, vagy 200 szavazattal úgyis lemaradtam. -
#26386 Ohh!
Bocsi, Papi előbb szólt ,h szavazzak rá..
Na de az alt acc-al rád tolom! -
tomonor #26385 :D -
#26384 Azt hittem valami harci verseny, 1v1, war stb. erre egy szépségverseny... ööö grat... -
tomonor #26383 Bekerültem a mostani FVA döntőjébe :3 -
#26382 Legközelebb valszeg halloweenkor lesz elérhető.
A sima mumia szett nemrég volt dodt - ben elég olcsón, meg is vettem. -
NoobkillerHUN #26381 Sziasztok!
Lenne pár kérdésem...
Idén meg szeretném venni a royal soldieremnek mindkettő múmia szettet.
Az egyik ugye a mumia a másik a rohadtképű pedig a fáraó.
Na most én nekem nem nagyon tetszik hogy olyan ronda az arca ezért annak a helyére szeretném berakni a mumiának az arcát.
Kérdésem az lenne hogy tinem tudjátok hogy honnan lehet megszerezni a fáraó szettet?
A másik pedig hogy valami hozzá illő rolyal SMG-t szeretnék és van kettő ami közül választanék: Tommy's Dapper Typewriter vagy ennek a super változata.
A dapper jobban illik hozzá a super meg feltételezem hogy erősebb.
Szerintetek melyiket válasszam? -
#26380 van más dolog amire elköltenéd szívesen? mert ha nincs akkor elszórhatod sztem -
Specnalz #26379 Szerintetek megéri VPért clawolni? vagy esetleg olyan workbenches cuccokra költeni? Egy ideje már gyűlik a sok péééz. -
Graveth #26378 Már nincs olyan bug! -
tevel #26377 Te is lehetsz, ha akarsz. Csak szépen kell kérned, és belinkeli valaki ide annak a bugos branzone szervernek a bookmarkját, ahol teljesen szabályosan lövésenként 1 rangot fejlődhetsz. -
#26376 Ez hogy lehet, Level 16 és GeneralC?
http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/849811292
-
#26375 Megint a natok nyerik a war-t. 1 egység választja el őket a royal bázistól. -
#26374 Ne, jó a mostani név is. -
#26373 Esetleg ne legyen a játék neve Battlefield Warcraft?
-
#26372 huhh sztem elég ratyi, inkább jármű widgetek kellenének, pl. hp növelő, pajzs, sebzés növelő stb.