Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Snexi
de volt amikor ilyen-olyan akció keretében kaptam

Sose lehetett.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

dave9004
jó sok hacker van. hogy találok normális hackermentes szerókat v magyar szerókat?
Snexi
lehet most valahogy battlefundot szerezni ingyen?

Nincs olyan, hogy legjobb. Jelenleg 5+1 fajta mesterlövész puska van, amelyik típus jobban bejön, azt használod.

emberek,miért mindenki psv vagy mi a neve zöld színû csipát veszi commandonak ... nekem tier 1 elite m32 vagy milyen van és nekem az sokkal jobb tetszik :))

még is melyik a legjobb távcsöves akkor ?

Pano
Így már világosabb :) Köszönöm!

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Ha felénél csatlakozom (egyáltalán meddig tart egy ilyen?), akkor naponta 50000 pontot kell gyûjtsek hogy meglegyen a 25k average?

Bármely egyszerû probléma megoldhatatlanná fejleszthetõ, ha eleget töprengünk rajta.

bali24
Valaki tudja hogy mi volt a tegnapi és tegnapelõtti Dotd és milyen árban voltak?<#smile>

Az az értelme, hogy itt teljesen mindegy, hogy a játékban nyersz vagy vesztesz, ugyanannyi ponttal fogsz hozzájárulni az országodhoz, mert csak a sebzés pontokat, a heroic momenteket, a csapatmunkádat, a játékmóddal kapcsolatos célkitûzések elfoglalását és hogy a meccs végéig ott maradtál-e, ennnyit figyel. Nincs köze se a kdr-hez, se a wlr-hez, se elo-hoz. Csak, színtiszta csapatmunkás, PTFO-s játékélményt hírdet, és ha esetleg az általad támogatott országot gyõzelemig viszitek, nem csak az epizodikus háborút nyeritek meg, de kaptok medált is. A vesztesek a töredékét kapják a nyereménynek.

Az arany nyertesek ezúttal kapnak:
-2000 VP-t
-4db kincsesláda kulcsot
-2 napig tartó Premium hozzáférést
-Az elsõ epizodikus medált

Az arany vesztesek kapnak:
-500 VP-t
-2db kincsesláda kulcsot
-1 napig tartó Premiumot

Nagyjából 25000 ponton kell tartani az avg. score/day-t, ám ahogy telik az idõ, ez a szám csökken, tehát játszanod kell, hogy fenntartsd.

A játék attól lesz izgalmasabb, hogy ez egy metajáték, é a háború valós menetét követi nyomon azokkal a játékosokkal, akik benne vannak.

Pano
Én ennek a war roomnak nem igen látom az értelmét. Most ebben mi is az új játék és mitõl lesz izgalmasabb?
Számomra eddig nem több egy statisztikánál. Maga a játék ugyan az, ugyan azt kell csinálni, ugyan úgy mint eddig, csak az eredményeid megjelennek egy szép kis táblázatban és beszámítanak egy csoportos rankba/gyûjtõbe. Aztán ennyi.
Lehet bennem van a hiba és nem látom át a lényegét, de ez a war room nem több egyszerû stat buzulásnál. Nem dobja meg a játék élményem semmivel.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Srácok, nektek mûködik a war room? Mert nekem nem, most így meg nem tudom mondani, hogy mi van kiírva oda, de a lényeg, hogy nem tudok "warozni". 1x mûködött még elsõ napon amikor open lett, de ennyi volt, azóta se tudok. Ebbõl jön az, hogy tudom mikor van war és mikor nincs. Amit én látok még az csak simán nem enged belépnem...<#rinya>
Nem nehezebb irányítani a többi BF játékokhoz képest, viszont egyhamar szétszedik a földiek. Körültekintõbben kell repülni vele, szabályszerûen bujkálni kell vele... Ami nem baj, mert elég jól sebez ahhoz képest.

Pano
Földrõl viszont marha könnyû szétlõni :D

Narxis
Elég nehéz irányítani.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Pra
Ja AA-n is állítólag.
Még nem volt lehetõségem kipróbálni.
Ha BFes érzés irányítani, akkor el leszek vele.

AA-n is? :O

Tudtommal WW, SS, AA-n alapbol van.
Nem-nem, csak sima funder

Narxis
mocsok prémiumos

Megvettem a pocket helit :DDDD

Zero07
Könnyen felismerhetõ ki az igazi general c és ki nem. :) Az igaziakat ugyanúgy elismerik (és a legtöbbet ISMERIK is, pont amiatt, hogy sok idõ=sok ember).

Pano
Jah. Meg viszonylag nem is olyan vészes az ára, ha azt nézed mennyi minden jár hozzá.

Narxis
Nem rossz...

Pano
Na, kiderült miért lettek kivéve az XP boostok.
Ma elindult a Premium Account "csomag".. érdekes mondjuk.

Ja, bocsi. :)
Az más helyzet, akkor valaki linkeljen már be ide egy branzone-s szerver bookmarkot, hadd legyen már mindenki general c-s.

Bármely egyszerû probléma megoldhatatlanná fejleszthetõ, ha eleget töprengünk rajta.

Az a helyzet, hogy ezt a rang rendszert EASY sem gondolta komolyan, azért sem lépett fel a branzoneosok ellen. Tudtommal nem törölték senki bugos rangját sem, max azokét akik a Gen.C-n tovább vitték, és a játék csak a hivatkozási kódba tudta megjeleníteni azt.

Ha szerinted ez nem csalás, akkor miért törölték a rankját annak aki 1 hét alatt general C-ig vitte? Elõnyhöz persze nem jutnak, ugyanúgy ahogy a stattpaddinggal sem, csak annak a munkája, meg a beleölt ideje veszik kárba, aki normálisan megcsinálja. Lvl 30 után a következõ lépés sokak számára az 50-es szint, aztán a legmagasabb rank elérése. Ez egy olyan cél, amelynek értéke van, elismerik. Általában mire eljut valaki erre a szintre, azért elég jó játékos lesz, rengeteg tapasztalattal, ezért gondolom, hogy meg is érdemlik ezt az elismerést.
Manapság, meg amikor meglátok egyet, már írom is a chat-be: fake gen C? Persze az EA is balfék, mert hagyja, hogy a jól kitalált fejlõdési rendszerét egy búgos szerver hazavágja.
Remélem Anti, nem találtam be? ;)

Pra
Mondjuk most valamelyik nap (te is ott voltál
Anti) iszonyat mit lemûvelt az a kis magyar brigád a kecskéék vagy kik..
..nem ismerem õket. Nagyon szánalmasak voltak <#vigyor> .
Csak sírni meg anyázni tudtak kb.

Zero07
Az ilyeneket csak vadászd és élvezd a mûsort! :D

Pano
Ja, arról nem is beszélve, amikor meg tudják, hogy én is magyar vagyok aztán engem kezd el oltani akárhányszor lelövöm.

Pano
Én totál az ellenkezõjét tapasztalom, sajnos..
Sokszor ki is lépek, ha magyar van a szerveren, mert merõ szánalom ahogy magyarul kurva anyázik, meg faszozik meg össze-vissza káromkodik: hol angolul, hol magyarul. Meg a kör végén beirkálják, hogy kurva anyátok, meg szopjon le mindenki.
Úgy néz ki, hogy a BFH-ba mindig a sötét oldalra tévedek :D

Én úgy vettem észre, hogy a magyar játékosoknak ebben a játékban jobb a magatartásuk a többiekhez képest.

Zero07
Nem osztom a véleményed. A sok General C a bugos Branzone szervereknek köszönhetõ, semmi elõnyhöz nem is jutnak a rangjukkal. Ezt a csalással párhuzamba állítani szerintem butaság. A magyar szerverek adminjai és a pro játékosok naponta beszélgetnek, játszanak egymással. Ez a teamspeakes közösség birtokolja az ismert magyar szervereket (ismert alatt azt értem, hogy tudunk a szerver létezésérõl) és a csalókat az adminok úgyis kibannolják, mert gyorsan a fülükbe jut. (A GGC és a Punkbuster most is rosszul szûri a csalókat)
A magyar Battlefield Heroes közösség minõsíthetetlen magatartása pedig jól tükrözi a társadalmat.

Pano
A hírnév már alapból bóvliban van.
Elég csak megnézni, hogy a magyar játékosok hogyan viselkednek külföldi szervereken. Talán a legszánalmasabban mind közül (a legszebb amikor alapfokú angol tudással).
Kivétel természetesen akad, de sajnos a számuk elenyészõ.

Ej-ej. Gondolom nem csak nekem tûnik fel, hogy a magyar játékosok között egyre több az 1-2-3-4 millio score-t elért general C rank-ú játékos? Van amelyik még lvl 30 sincs.
Szomorú tendencia.
Sajna aki megindul a lejtõn...
Fõleg ez a csoport jellegû elõfordulás az aggasztó számomra, mert annak hire megy, ennyien elõbb utóbb a pb-t és a ggc-t is ki tudják majd játszani, röhögve fognak magyar szervereken cheat-elni és akkor az amúgy is megtépázott kishazánk hírneve itt is a bóvli kategoriába kerül.

Pano
Ha csak nem a Windows 8 a bug forrása.

Pano
Ez a jelenség engem is idegesít. Nálam olyan is elõ szokott fordulni, hogy a kattintást egyszerûen kihagyja. Van, hogy egymás után 2-re nem reagál, aztán 1 vs 1-ben ott oldalazok, miközben lõnek én meg mint a hülye semmi tüzelés.
Próbáltam más egerekkel is, de ugyan úgy elõjött. Szóval a hiba nem az én készülékemben van.

Pra
Készítettem egyet ,de sajnos 48ms a max kattintási sebesség amit fogad az editor. Hiába kattintgatok iszonyat gyorsan a felvetelnel, jatek közben lassúnak tûnik.
Amúgy mûködik.

Jaaah. Nem, nem próbáltam még. De nem hiszem, hogy az egerünk makróját ki lehetne akárhogy is szûrni csak a primary tûzzel. Csinálj egy saját makrót hozzá a makró editorban.

Pra
Neem! :)
Arra gondolok ,h a warfighter fegyvert elméletileg lehetne használni úgy is ,h egy gombnyomással leadjon több lövést is.
De a rapid tûz gombot nem veszi be a heroes opcióként.
Makroval meg tudom oldani (ki is próbéltam), de makrozni meg tilos (elméletileg).

Hogy érted? Hogy meg van-e?

Pra
Tomonor,

Neked sikerült már rapid fire-t használnod heroesban?

Pano
Van egy kialakult billentyû rendszerem, minden játékban azokra bindelek :))

Pra
Most senkinek.
Van valami gáz.. bolt sincs ha megnézed.
gondolom javítják hamar.
(am durva ,h a space a blast :D )

Pano
Ez mi a jó édes....

Ott egy HP-om, de semmihez nem engedi hozzárakni!

Hát öööh, holnap beengedik az összes bétára jelentkezett játékost. Aztán szerintem nem kell neki egy hét, és publikus lesz. A következõ promócióval fogják összefuzionálni a publikus megjelenését.

Akkor még jó, hogy a kuporgatott funds-omat az utolsó supreme XP boost-ra ellõttem (talán megérzésbõl), így nekem már nem kell, mind a 6 hõsöm 30-as.
Ez a warrom beta meg meddig fog tartani?

Nos sracok, koszonom az egyuttmukodest, segitseget. Nekem elegem lett ebbol a cegbol (allando idiota valtoztatasokbol), es az egesz elcseszett penzhajhasz vilagbol. Fizettem egy szervert es a jatekosok panaszkodtak a laggra. (sok connection problem nem csak nalam) Fizettem a telenornak a netert, de naprol napra rosszabb a net minosege. Par nap mulva a szerver meg fog szunni, mert aki nem kepes normalisan szolgaltani az ne akarjon tolem lovet beszedni. A telenoros kifizetett negyedevem hamarosan lejar, es mar kapjak is a felmondast. Elegem lett mindenbol es ilyen feltetelekkel nem fogok ezen szolgaltatasok igenybevetelevel jatszani. Itt az ingyenes netvadasz altal fogott net. Majd neha felkuszok a gamera es nem erdekel a bazi nagy laggolas, mert ez legalabb ingyen van. Mindenkinek tovabbi sok sikert kivanok!
Még mindig van xp boost és lesz is, csak máshogy lesz beszerezhetõ. A warroom alapjába fog adni xp boostot állítólag, de az is lehet hogy supply dropokba teszik majd. Szerintem viszont lesz valami új rendszer, amivel eggyütt lesz pakolva, és természetesen drágább lesz, mintha egyedül vennéd meg.

Mondjuk én sosem vettem xp boostot, szerintem hülyeség. Mindenesetre kint volt a figyelmeztetés a fõoldalon, hogy el fogják távolítani, szal magadat okolhatod, hogy nem olvastad el :p