Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pano
Hot deals azért akad bõven. Az XP boost meg szerintem nem lett végleg kiszedve, max ideiglenesen. Legalábbis remélem, mert 22-23 felett fejlõdni rohadt nehéz anélkül.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

és ez miért volt jó nekik ? hogy még nehezebb legyen fejlõdni és tovább maradjanak a játéknál ? ... na mind1 ... meg látom hogy az itemek fele is eltünt ami 1-2-3 hónapja volt, a punk szett is hot deals is alig van ..

Pano
Nem tudom én sem, múltkor kérdeztem én is amikor megjelent a hír, hogy kiveszik, de nem válaszolt rá senki.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

mióta nincs xp boost van és vp boost ? és mi okból ?

Pra
Arra is azt hazudták anno ,h limitált cucc. Attól még nem limitált ,h kurva drága, meg ,h most "csak ilyen kevés darab van" .

Pano
Van megint ocsmány dínófej 80.000 fundsérT 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

Pano
Értem, köszi,

De, eléggé. Ám a jól kinézõ szetteket azokból tudod összehozni.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Pano
Jogos-jogos. Ebbe mondjuk nem gondoltam bele.

Tomonor: Supply Drop nem nagyon zsákbamacska?

Esetleg még suppy dropokból lehet jó cuccokat szerezni, igaz random az egész, de a ritkább tárgyak általában jól mutatnak, már feltéve, hogy az alap rucidhoz passzolnak a kapott tárgyak.

Ez.

Pra
Ez neked 14.000fundsba fájna.
Ráadásul semmi extra ez a szett.
inkább vegyél akcióban (DotD) 2szett ruhát és hozz ki belõle valami jobbat.

Pano
A Nat soldierem még nincs rendesen felöltöztetve, nekiálltam pakolgatni és az alábbira jutottam. Szerintetek?
Még nem vettem meg, csak "tervezek".

Pano
Én sem, azért furcsálltam. Pedig még nem is a mandommal játszottam, hanem a soldieremmel. Nem értem sokszor miért vágnak ki állandóan, mert noobnak titulált fegyókat nem használok, ennyire jól meg azért nem játszom.
Azért van skillem, de ennyire durva nem.
Na mindegy.. úgy néz ki elsõ számú közellensége vagyok ennek a játéknak.

Hihetetlen mekkora f.s ez a progi. Haromszor csinaltam meg a mai jeep missziot, es mindig ujra be kell huznom mert nem erzekeli a teljesitest.
Hát öööh, igen. Hacsak nem pici lag volt a szerver feldolgozási egységében, és nem rakott át a VIP-knak fentartott slotból téged. De olyanról még nem hallottam, hogy 3 szabad hellyel VIP miatt kivág 😄

Nekem sikerült egy egész antiszemita szerb klánt magamra haragítani

http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=415563

Pano
ÖÖööö.. csak egy kérdés. Ha a csapatban még van 3 szabad hely, akkor hogy a fenébe vág ki a szerver azzal az indokkal, hogy VIP Seat Player?
Vagy megint egy adminnak csiptem a szemét?

Zero07
+1

😞
Pano
Az az egész világban elõfordul, de itthon tény és való, hogy az utóbbi 4-5 évben nagyon megugrott. Ez fõleg abból a magyar "jó szokásból" is adódik, hogy szeretünk másra ujjal mutogatni.

Erosen ajanlom nekik, hogy 1000 xer nezzek at mit csesztek el mar megint! Sajnos a rasszizmussal mi is talalkoztunk Mo-on. Idekint picit jobb a helyzet, de elofordul...
Pano
Sajnos tudom, de muszáj volt valahol kiengednem a mérgem, bocsi, hogy ide ömlesztettem, de angolul lusta voltam megfogalmazni hivatalos fórumban 😊.

Igazából ilyen a kapitalizmus, amíg elvárt módon dõl a lóvé, addig az ilyenekkel nem fognak foglalkozni. Igyekszem beletörõdni, csak elpattan néha a cérna, hogy fizetek valamiért és elég kemény hátrányok érnek. Pedig kötve hinném, hogy az én pénzem kevesebbet érne, mint bárki másé. A lóvé, az lóvé. Ha bemegyerk egy színházba szórakozni, akkor az elõadás megtekintése érdekében veszem meg a jegyet -mint mindenki-, hogy kikapcsoljak, s nem azért, hogy mondjuk 10 perceként kiküldjenek a nézõsorból, mert mondjuk szemüvegem van.

Mindentõl függetlenül, azért a véleményem leírnám, ha már belekezdtem.
Az EASY tudna ellene tenni, ha érdeke lenne, vagy akarna. Ugye a fenti okokból nem is fog, de tudna.
Amikor még 1999-ben elkezdtem az FPS játékok világát, nagyon rá voltam kattanva egyre (ez volt életem elsõ játéka, amit én vettem meg 😄 ).
Ott is volt egy hasonló helyzet, mint ez, hogy 3rd part modok kezdtek el megjelenni a szervereken, amik ugyan hasznosnak indultak, csak a szerver adminok végett átlendült a ló túloldalára.
A játékosok aktivitása elkezdett apadni, az eladások csökkentek és akkor lépett a kiadó. Jött egy "service pack" és a szervereket két részre osztotta: pure és non-pure. Az elõbbi jelentette azt, hogy a játék csak a fejlesztõk által kiadott módosításokat engedte a kódban, az utóbbit lehetett modolni, de csak a pure szerverek jelenhettek meg a szerver listában és azokkal mehettek versenyek.
A pure szerverekbe beletették az elterjedt modding saját változatát úgy, hogy az a játékosokat ne érinthesse túlságosan negatívan, de meg is maradjon az a lehetõség, amivel rengetegen éltek.
Ez remekül bevált, csak az volt a baj, hogy késõn kaptak már észbe (3 évvel utána). Az elszállingózott játékosok egy részét ezzel vissza tudták csalogatni és a versenyek száma is megnõtt, de sose érte már el a megszokottat, csak szintbe tudta hozni.

Pano
Igen, ahelyett, hogy kikapcsolnék még ez is felcseszi az agyam egy idõ után. Mondjuk, ha leülök, hogy na, most van végre fél órám, kicsit levezetem a BFH-al a stresszt, abból negyed óra vagy több azzal telik el, hogy szerverrõl-szerverre ugrálok, vagy kivágnak. Persze, hogy elfogy a türelmem egy idõ után.

Pano
"s (sajnálatosan - néhányan elég rasszisták)."

😄DDDDDDDD Igen, ez nekem is feltûnt, hogy megy a niggerezés, zsidózás, nácizás 😄

lol

Az 1000-es hiba miatt nem voltak játékosok, nem a war miatt. A warroom pont, hogy idevonzotta még a legrégibb játékosokat is (sajnálatosan - néhányan elég rasszisták).

A rosebb vigye el ezt a sok idiotat ennel a cegnel. Az uj frissetes es a warozas utan full instabil lett a rendszer es jottek az 1000-es hibakodok. Ez a ceg a dilettantizmus csucsat kepviseli. Arrol nem beszelve, hogy a varozas ota csokkent a jatekosok szama a szervereken. Szerintem be kene tenni meg ugy 50 uj terkepet es akkor egy evben egyszer talan lehetne egy ellenfelet talalni a masik oldalon. A no mando szerveren szoktak ilyenkor lenni. Most egy ember lezengett es gyorsan beirta a no killt amikor beleptem. Hova lettek pentek este az emberek?
Ha még lenne is magyar felügyelet, nem tudnának mit csinálni. Az admin eszközök 3.-ik parti által készített programok, melyek nem tartoznak EASY fennhatósága alá. Magyarán ha még EASY be is tiltja a használatukat, attól még ugyanúgy ott lesznek minden szerveren.

Pra
elég gáz. de ha meló után még azon stresszelsz hogy nem tudsz játszani, az nem tesz jót!
Ments le jó szervereket, vagy bérelj (persze az nem olcsó).
Nekem szerencsém van, el vagyok látva VIP tagsággal itt ott amott, de még a holland barátok is szokták jelezni pár kör után ,h jó lenne ha karaktert váltanék. Magyar szerveren is csak akkor mandózok ha nincs más ezzel a kaszttal.

Pano
Volt egy 20 perces üzemzavar, de már jó.

Amúgy meg nagyon tele a faszom az egésszel, hogy a mando karakteremmel egyszerûen nem tudok már játszani. Hihetetlenül dühös vagyok.
Kár, hogy nincs magyar felügyeleti szerv, tuti kibasznám a balhét. Türelmes ember vagyok, de már nagyon tele a hócipõm, hogy bele öltem egy valag pénzt és egyszerûen nem tudok játszani, mert vagy mando limit miatt keresek orrba szájba szervert (amúgy is kevés idõm jut a sok meló miatt és az erre szánt szabadidõm 3/4-ét erre baszom el, hogy szerverrõl szerverre ugrálok), vagy az admin vág ki.
Rohadtul elegem van.

Pra
nem routerrõl tolom,h ilyen hibát írjon.

bali24
Nekem is ezt írja ki PlayNow után,nem értem mi a baj<#sir>

Csak a bétában lesz ilyen gyér a nyerhetõ cucc, ha már publikus lesz, akkor olyan dolgokat lehetlesz nyerni, mint pölö treasure chest kulcsok, vagy akár egy komplett fegyver.

Olyasmi. Csak itt élõben megy a téma, játékból vannak felregisztrálva a szerzett pontok.

A kis ikonok a hexagonokon a támadás erõsségét és kedvezõ irányát mutatják. Ahol tank van, ott 30%-os a pont boost; ahol gunner és soldier katonák, ott 20%-os; ahol csak egy katona van, ott 10%-os az offenzíva boost. Amerre néznek a kis katonák, arra lesz erõsebb a támadás.

Pra
"1000" hibakódot ,h szereljem meg? mi fQsz baja van?

Hát el kell dugni, mert az ellenfél szétlõheti ha megtalálja, egyébként nagyon genyó dolog. Nem tudom ismered-e Sat4Nael-t, õ is használja (úgy emlékszem) és ritkán tudtam megölni.

Ilyesmi a WarRoom? http://www.freewebarcade.com/game/hex-empire/
Pano
Próbálta már valaki a teleportot, hasznos cucc?

Zero07
Két alt account is kapot ímélt, de a rendes nem! :@

Lényegében a játék arról szól, hogy kiválasztod melyik oldalon harcolsz, majd a térképen választasz egyet saját, majd egy a saját területtel szomszédos ellenséges területet. Aztán csak játszol simán a játékkal, gyûjtöd az xp-t, stb. Ezzel ami pontot sima játékban gyûjtesz, már nemcsak a hõsöd fejleszti, de ugyanúgy hozzájárul a korábban kijelölt két mezõn folyó csatákhoz: a saját terület védelméhez és az ellenség területének támadásához egyaránt. Ha sikerül elfoglalni a területet a gyõztesek és a vesztesek is kapnak vp-t, a csatában betöltött szerepvállalás alapján.
Remélem viszonylag érthetõen fogalmaztam.

Kis hazánk területén éppen harc dúlt 😄
Hát én nagyon nem értem még, majd meglátom.

Ki irányítja a seregeket? Vagy ez automata?
Mikor játszotok ezzel a Meta-BFH-val, 2 kör közti szünetben?
Én ma megkaptam a béta meghívómat, így elsõ ránézésre nem lenne rossz kis vp szerzésre, bár túlságosan sokat így se kapunk. Egy terület elfoglalásánál 25-200vp nem túl sok, fõleg, hogy élesben valószínûleg sokkal hosszabb lesz 1-1 csata.
Mondjuk egy kisebb leírás jó lenne, hogy hány játékostól van tank ikon a mezõn, vagy hogy egyáltalán függ-e attól.
Amúgy kibannoltak egy szerverrõl, mert túl jól játszottam...<#nevetes1>

davis98
Na ennek viszont örülök 😊

nickname: doki09

Mit nem értesz ezen? Valaki kell legyen balek is. 😉

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Random. Voltak persze kiváltságosak is.

A következõ 2000 teszert holnap választják be, már persze csak azokat, akik jelentkeztek annó a bétára.

Pra
Nem vágom miért nem fértem bele tesztelésre. full random osztották a lehetõséget?
mindjárt 4éve aktív játékos vagyok több mint nettó 2hónap játékidõvel. Van 5 lvl30as karim, mindjárt 6, (royal - nat minden kaszt). Minden karim fullos, csomó fegyver , ruha, minden újdonságból veszek valamit... ..nem értem.

És nem lehetek még teszter? Tudom, hogy e-mailbe küldik a "béta kulcsokat", de nem küldik folyamatosan? Amúgy a nyertesek, vagy top elsõk vagy ace-k kapnak valamit?
Legjobb BFH a BFH óta 😄
Nem-nem. A warroom éppen bétatesztelésben van, kb 2000 játékos a tagja csak, többek között én is. Lehetett rá jelentkezni az utóbbi hetekben.

Jelenleg a royalok állnak nyerésre, tegnap a natok nyertek kétszer.

Csak ideszpemmelt, lehet jelenteni, ha nagyon zavar.

Ez így van!
Tettem fel videót, amiben látszik, hogy csalt, bár a statján nem, de belõtt láthatatlanságban. Tettem fel képet, amiben bevallotta, hogy használ cheatet és törölték a posztomat...

Más: Ez a War Room a kör végén már mûködik, csak mert én nem tudom megnyitni. Kérdeztem chaten is és volt aki azt mondta, hogy nem tudja használni és volt aki "használni" tudta - lehet kamuzott