26731
Battlefield Heroes
  • tevel
    Az még az ősidőkben volt (tavalyelőtt karácsony?)Akkor még sem az EA-nak, sem a BOKU-nak nem volt magyar ügyfélszolgálata. Nekem is benyelt pénzt, ami akkor bent ragadt, ahogy Tom-nak.
    Most viszont van hova fordulni, mindkettőnek elérhető a telefonszáma.
  • Narxis
    Az én esetem akkor volt amikor senkinek nem ment sms és a kékek nyitottak külön topikot a fórumon és az ott megadott e-mailre küldtem amit kértek.

Ha tudom, hogy a magyaron jobban foglalkoznak vele akkor oda írtam volna.
  • Pra
    Én úgy szoktam kezdeni, h íroakaa az EA helpnek a .com-on.
    Kapok egy ügyszámot, aztán felhívom a magyar EA terméktámogatást, elmondom a gondomat és hivatkozok az ügyszámomra.
    Most mondta az EA-s srác ,h az EA helpre nyugodtan írhatok akár magyarul is, mert nyelv szerint leosztják a melót a magyar ügyfélszolgálatnak, akiket ráadásul csak dícsérni tudok , mert nagyon hatékony brigád.
  • Narxis
    Én valami indiaival beszéltem, 2 email után már nem reagáltak semmire. Elsőben adatokat kértek, másodiknál meg megígérték, hogy nagyon kivizsgálják az ügyem. Jah, gondolom még most is azt csinálják.
  • tevel
    Nekem az accountomat is viszaállították amikor ellopták, szóval a magyar EA ügyintézésről én is csak JÓT mondhatok.
  • Pra
    Érdekes én mindent elintézek EA helpen keresztül.
    Sőt már magyar nyelven intézem az esetleges problémákat.
    Kétszer történ meg ,h egy szett árát duplán vonták le.
    A második esetnél a 8000funds visszaszerzése kevesebb mint 24órába telt.
    A első esetnél meg 2 nap.
  • Pra
    Kamúúú! ilyet nem csinálnak.
  • Narxis
    Jah, általában le se szarják.
  • tevel
    Gyanítom, hogy 2540 Ft-al akartál 10500 Funds-ot venni. Ilyenkor 2 db SMS-t kell küldeni, az elsőre 2032 Ft-ot von le, a másodikra 508 Ft-ot. Biztos,hogy elküldted a 2. SMS-t?
  • tomonor
    Nem nagyon hiszem el amit mondtál. Linkeld be ide az összes anyagot/bizonyítékot ami az esetedet igazolni tudja, és az EA által küldött üziket is. Ilyet ők nem tehetnek, és nem is tesznek.
  • NoobkillerHUN
    Sziasztok egy elég érdekes dolog történt...
    BOKU-val akartam 3000-ret beletolni amikor bebugolt és benyelte Funds nélkül
    Az egyik haverommal szoltunk az ea nak de sajnálatunkra elkezdett egy idiota fenyegetőzni hogy bannolni fog ha nagy ügyet csinálunk ebböl
    Hát másnapra le is bannolt...
    Lehet tenni valamit??
  • tevel
    Kár, hogy nem lehet látni, hogy melyik csapatunk hány emberből áll, milyen erős egy-egy helyen. A taktikázás arról szólna...
  • tomonor
    Úgy néz ki bejön amit mondtam, és mégis csak el fog esni az a royal offenzíva
  • tevel
    *magunk
  • tevel
    A mi kis piros magunknak ott elől talán lerövidíti. Nem is védekezik, hanem támad. lol
  • tomonor
    Nincs időkorlát. Valóban eltart majd egy ideig.
  • tevel
    Valami időkorlát is van? Így el jojózunk majd egy jódarabig.
  • Narxis
  • tomonor
    még nem tuti. Natok vissza lettek szorítva és most majdnem teljesen a védelemre mennek. Ha sikerül legyűrniük a royal hexagonokat a HQ mellett, akkor újult erővel támadnak majd.
  • Snexi
    jaaa,akkor hajrá royal :D
  • dave9004
    majd a legvégén ha vmelyik beveszi a főhadiszállást, akkor kapod a "nagyobb" jutalmat.
  • Snexi
    mennyi kell war roomban, hogy ne dobozt kapjak?20ezer score-nál is csak azt kaptam,40vp-vel (mondjuk defeat volt de akkoris)
  • dave9004
    semmi, csak furán néz ki az egész :D
    Lehet azért, mert nyernek a royalok majd? :D
  • tomonor
    hmm?
  • dave9004
    mi történt war roomban? :D
  • Snexi
    és ez a war room pontosan hogyan is működik?hogyan kaphatok cuccokat?
  • Graveth
    VP szerzésre rocketes pálya a leg alkalmasabb, pl ccn ha nyerő a csapat 12vp/kör! :)
  • tomonor
    Warroom-ba lehet kulcsot nyerni TC-hez. Leghatékonyabban úgy szerzel VP-t, hogy megveszed a premiumot, amely minden hősödre rögvest ad egy 100%-os VP boostot. Ha az nem lehetséges, akkor Warroom.
  • Snexi
    még az lenne a kérdésem, hogy a daily claw-n kívűl van olyan cucc amivel fundos cuccokat lehet kapni ajándékba?(chestet leszámítva,de ugye az 500bf)
  • Snexi
    értem köszi,az fundos fegyver szóval olyanom tuti nem lesz
    amúgy, hogy lehet leghatékonyabban vp-t szerezni?én most új herokat csináltam és azokkal gyorsan leveluppolok meg a napi küldit megcsinálom velük de ezzel a módszerrel sem lehet pár száz vp-nél többet összeszedni egy nap,pláne hosszútávon
  • dave9004
    sniper fegyoval csak a panzerhunter/mk1 bad boyjal lehet
  • Snexi
    workbenchben melyik cucc az amitől a sniper sebezni tudja a tankokat?meg egyáltalán,hogy működik ez az egész workbench dolog?
  • Narxis
    újra kell éleszteni :DD
  • dave9004
    nekem handshaking szokott leállni :D
    előnyös mondjuk célzásnál
  • aki124
    hello
    nekem a chatnél ezt hozza ki mikor elindul egy játék:
    PnkBstrB.exe heartbeats stopped
    mit lehet ilyenkor csinálni hogy újrainduljon a szíve? :D
  • tomonor
    Nem tudod megváltoztatni az email címet, csak ha felhívod az EA-t (emelt díjas német vagy angol szám, úgyhogy csak óvatosan).

Jah igen, és angolul is kell tudnod :P
  • Narxis
    Code already consumed.
  • Snexi
    sajnos nekem még az ősrégi használhatatlan citromail-es fiókom van megadva amire reklámon kívűl más nem érkezik meg.Most próbálok az orgininen szerencstélenkedni de nem úgy néz ki, hogy át tudnám állítani az új gmail-es címemere.
  • dave9004
    Nekem e-mailben jött jah.
    A bfh küldte, vmikor negyedhatkor kaptam meg :)
  • Snexi
    e-mailbe kellett volna valamit kapnom?