26731
Battlefield Heroes
-
Gyuszopapa #23251 Tudod ki a beszükült látókörü esetleg te és nem álltalánosítok,látom és tapasztalom mi megy manapság.Ja most jut az eszembe hogy kinek írkálok,hát te vagy itt az atyaúristen akkor mindent visszaszívok nehogy még bannonjanak innen.Mellesleg én hol írtam olyat hogy ki hogy tölti a szabadidejét.Nem tudom mit kavarsz itt. -
tomonor #23250 Nagyon általánosítasz. Én a 90-es évek gyermeke vagyok, de még mindig kétlem, hogy mindenhol csak a drogok mennének a mai generációban. Az meg hogy ki hogyan tölti a szabad idejét az magára tartozik, kedves beszűkült látókörű barátom. -
Gyuszopapa #23249 Nem én kezdtem ő piszkált hogy a moncsi előtt nőttem fel közben meg nem.
Mellesleg nem vagyok írigy nagyon örülök neki hogy akkor volt a gyerekkorom,csak az a helyzet a ti korosztályotokkal hogy kínotokban jódolgotokban nem tudtok mit kezdeni magatokkal csak a hülyeség(narkó és társai a rengeteg írigység,erőszak)megy. -
#23248 Köszi ! :) -
tevel #23247 Egyszer volt hétfőn adás, akkor is csak azért mert Brezsnyev bácsi temetése volt. XD -
kekipeti #23246 Nincs mit! :D -
#23245 -
tomonor #23244 jaj jaj, hagyjuk ezt a témát. Megszólni mások korosztályát annyit jelent, hogy irigy vagy. -
CAC #23243 Köszi! -
Gyuszopapa #23242 Mikor én gyerek voltam még volt olyan nap hogy müsor se volt a tv-ben.Nem úgy mint a ti korosztályotoknak csak megszületni volt nehéz. -
kekipeti #23241 Royals:
M95 1 nap
2Z73-D9LD-7REC-P7X6
10 Pocket Tank
E3QM-J7LM-8R86-7X7J
Nationals:
SVD 1 nap
97VB-YAWZ-XV46-LKNH
10 Pocket Tank
DPRP-TGF3-FYK4-S2NP -
tomonor #23240 a jót meg kell fizetni általában. -
kekipeti #23239 Jók, csak drágák xD
És a Pocket Tank is megérkezett :D -
tomonor #23238 Megérkeztek a robotok :D -
kekipeti #23237
Ezzel mit tudok kezdeni hogy menjen a játék?? -
#23236 Te is a monitor előtt nőttél fel... életedben nem bújócskáztál... -
DFAdirotor #23235 és az életben egyetlen sniper lövéstől megdöglesz ugyhogy ott nem jelzi a képernyőn hogy honnan lőnek :D -
CJ4forever #23234 És ugye a birodalom visszavág, mert nekem madonak is kerülnöm kell a nyílt terepet, mert ha valakire, hát rám igazán veszélyes az ellen mando. Itt nyal vissza a fagyi. A mandoknak kéne ríni, hogy mekkora ganék vagyunk :) :) :) -
#23233 Mandók ellen megoldás: kerülöd a nyílt terepet. Ha késelős jön azt a játék a láthatatlanság aktiválásának hangjával tudatja, egyébiránt csak tudni kell lőni. (Ez a soldierre vonatkozik, amely mindhárom kaszt ellen kiváló, ha tudod használni.) -
CJ4forever #23232 A kiegyenlített erőviszonyokat említve a mando igen komoly hátrányban van, köszönöm, hogy megemlítetted.
Gyaklatilag közelharcban igen ecetes az ubi. Settenkedni is csak szőr mentén, mert ott a Mark Target, illetve akció esetén azonnal látható leszek minden féle védelem nélkül. Kezded kapisgálni, hogy miért nem támad épeszű mando fullos gunnerre? Mert úgy vettem észre, ha néha kalandvágyból ilyet tettem nem állt meg teázni a gunner, vagy hagyta abba az igen reális öngyógyítást a soldier csak az egyenlő esélyek elérése kedvéért :) -
CJ4forever #23231 Hadd kérdezzek vissza! Azt nem gondolod ugye, hogy egy hegytető a valóságban is ilyen ingerszegény? Na ugyi nem. Tehát vagy lemodellezik a valós környezetet bokrostól, füvestől, kutyaszarostól s még ami mögött le lehet hasalni, vagy egyszerűsítenek. Első esetben két hátrányod azonnal lesz. Egy: nem bírod futtatni a játékot a gépigény miatt Kettő: az első lövés után is csak sejteni fogod a gyenge füstpamacsból, hogy merre van, mert tisztán látni jó eséllyel még mindíg nem fogod.
Arra figyelj, hogy MT abi egyik esetben sincs.
Ellenben ha játszhatóvá kívánják tenni szeretett játékunkat, akkor egyszerűbb a táj, s egy gombnyomira leszek láthatatlan ideig óráig. Szerintem elfogadható kompromisszum.
Egy a lényeg. Egy sniper itt is, s a valóságban is láthatatlan, s nem piros cetlivel a feje fölött rohangál a csatatéren. -
#23230 Azért ez egy játék, nem arról kell szólni, hogy reális vagy sem hanem hogy milyen játékélményt nyújt, ennek egyik fontos feltétele a kiegyenlített erőviszonyok. Nem akarok beleszólni abba, hogy most a mando milyen, csak ezen a reális nem reális dolgon csodálkoztam egy kicsit. -
CAC #23229 "Áll a hegytetőn és lö rám én meg körbenézek és senkit nem látok"
Az elég nagy baj, mert tüzelés után láthatóvá válik a commando.
"Ja reális a láthatatlanság"
Vonatkoztassál már el. Nem a láthatatlanság reális, hanem a láthatatlanná válás képessége. Gondolom a botsáskáról sem hiszed, hogy láthatatlanná tud válni, mégsem fogod látni fél méterről sem a terráriumban.
Ugyan ez van egy sniperrel is irl. Camo ruci, kormozott (vagy tükröződésmentes bevonattal ellátott) optika, jó rejtekhely, és az életben észre nem veszed. -
Gyuszopapa #23228 Ja reális a láthatatlanság,ugye ezt nem gondoltad komolyan.Áll a hegytetőn és lö rám én meg körbenézek és senkit nem látok szerintem ha a valóságban kiállna a hegytetőre szinte mint egy színpadra úgy mint itt a játékban akkor nem kellene sok embert lelőnnie mivel a valóságban elbújva kempel mert ott nincs láthatatlanság csak úgy.
-
CJ4forever #23227 Írtam olyat???
Télleg :) Bocsi, ezt tudjátok be hiányos műveltségem sok közül egyik fehér foltjának ;) -
CAC #23226 Olyan szó nem létezik, hogy unreális, max irreális. -
CJ4forever #23225 Egy szó, mint száz. Mindegy mely kari, mely taktikát veti be, az ellenszere mekk van, csak olykor nem a nyers erő, hanem az agyvelő kell hozzá. Én ezért vok mando. Lvl 30 körül viszont ahogyan vki írta nem biztos a 700 fölötti eredmény. -
CJ4forever #23224 Nekem egy-két pályán kialakult kempingem van, és bármelyik karival pikk-pakk le lehet szedni, csak taktika kell, és nem eszetlen húsdarálás. Rendszeresen találkozom franc rafkós emberkékkel, s olyankor ahhoz sincs esélyem, hogy fingjak egy gömbölűt.
S akkor ott vannak a CryMan típusú igazi barmok, akik szerint te vagy a noob. Azok után, hogy saját térfeleden a légv. ágyú mellől elkötött repgépet kilencedszer uaz taktikával kilövöm alóluk :) :) :)
És kempelek. Hát hogy a gitárba ne kempelnék ha Herr Tajgetosz Pozitív adja alám a lovat. -
CJ4forever #23223 A mando pont azért tűnik mocsoknak, mert a legreálisabb taktikát vele lehet lejátszani. Sokan sírnak a láthatatlanság miatt, pedig ez az életben pont egy reális párhuzam. Aki nem hisz az álljon meg példul a Blahán, és mutatok neki minimum 30 helyet ahonnan egy mandos úgy tele veri, hogy azt sem tudja honnan lőtt. És ott nem lenyomásával lesz láthatatlan. Szal ezt az abit igen erősen el köll fogadni.
Tény viszont, hogy lvl 30 körül sokkal eredménytelenebb, és unalmasabb a többi kari valóban unreális abija miatt. Példul BS. ennek nem találtam valós analógiát.
Kempelés. Sosem értettem ez miért baj! Egy picit el kéne menni katonáékhoz és elmagyaráznák, hogy a snipernek _ez_a_feladata_. Nem egy unreális egymásba lövünk hároszázat, és életben maradunk szerű húsdarálóba 90 körüli élettel bele mászni úgy, hogy a 3 gunnerből 4-nek fullos BS-e van. Na az a noob aki ebbe bele megy. Szvsz. -
CAC #23222 Szerintem állati rosszul látod a dolgot. 3 különféle kaszt, 3 különféle játékstílus. El kell fogadni, hogy a commando ilyen mentalitást igényel.
Nézd meg milyen "gerinctelen" dolgok vannak egy irl háborúban, pedig ott konkrétan emberéletekről van szó, nem a szaros k/d-ről. -
tevel #23221 Egy hátulról kempelő soldier is van olyan "gerinctelen" és játékromboló. Amikor jó messziről (hogy leg it-el ne lehessen elérni), pl. egy ház sarkából félig takarásban, lr pisztollyal folyamatosan lő a mással éppen harcba bonyolódó ellenfélre. -
#23220 gerinctelen igen! mikor a késelős fajta távolrol kiszemel, megfigyel, megvárja míg csatázol amiben elszállnak az abik (soldier bs,cm ; gunner legit) majd jól hátba lámáz késsel és veri a mellét ill. mikor snipával bekempeli magát vmi jó kis magaslatra és mikor nagy nehezen elérnél hozzá ő benyomja a beszari skillt és stealth-ben vígan távozik és folytatja vhol máshol...
egyedül a pistolyos mandókkal nincs bajom... azok legalább mutatnak némi tudást is -
tomonor #23219 Csak akkor nehéz, ha úgy játszod hogy szivatod közben magad. -
DFAdirotor #23218 Hát nem mind1 hogy milyen mandó mert ha egy Wikkid akkor szoptad :D
Én nem játszom mandóval mert nagyon nehéz kaszt, bár ha egyszer megtanulod :D a másik hogy unalmas.
Gyuszo ha nem tudod leszedni az már nem a mi problémánk tanulja meg lőni :D -
tevel #23217 Én long range MG + FF5 combóval simán leszedem őket, messziről is, vagy legalább menekülésre késztetem... -
tevel #23216 Viszont bb-n járhatsz ugyanígy, ha 4 soldier egyszerre szórja rád a gránátokat a városból, és kempel folyamatosan lr pisztollyal, akkor is csak kapkodod a fejed.
Az, hogy mennyire tud felidegesíteni egy mandó, az nagyban pályafüggő. A legjobb kempelős mandópálya a BB, CCN és VV CTF. Ezeken kell figyelni, a többi már mind a gunnereknek kedvez.
Mandóháború is akkor élvezetes, ha közel egyenlő képességű ellenfelek csapnak össze. Ez nem mindig jön össze, nekem is vannak mumusaim (3 is), akiket ha meglátok, akkor akár ki is léphetek a szerverről, mert rendszeresen szarrá aláznak. :( -
Gyuszopapa #23215 Igaz hogy 80 van neki de cseszhetem ha gunnerként 10 percig kell lőnnöm hogy odapiszkoljon neki meg 1 lövés,10 perc alatt táncsak eltalál egyszer.Mindegy hanyagolom most már úgy érzem pedig már a béta óta játszom vele de akkor valahogy nem éreztem unbalancednek ennyire,közben volt kb. 1 év kihagyás és mennyi minden megváltozott.Pedig mostanában terveztem hogy többet játszom majd vele de az új tapasztalatok rádöbbentettek sokmindenre.A play4free-t is elcseszték legalábbis én úgy érzem. -
Gyuszopapa #23214 Ja főleg ha gunner vagyok. -
DFAdirotor #23213 A soldier meg blast nélkül nem ér semmit 5-ös blasttal pedig....
Ez az egyetlen játék amit szívesen játszom szal elég jól megcsinálták
Hozzáteszem hogy a mandónak 80 HP-ja van ami majdnem fele a gunnerének így kell az a stealth.
Késest pedig azért nem látni mert nagyon kevesen tudnak jól késelni ( én is szar vagyok benne) :D plusz az összes soldinak van blastja -
#23212 Szerintem az is jó muri, ha ilyenkor a mandók vadásznak mandókra.
Pl. PP-on a nyílt víz felőli részen külön kis mandóháború tud kialakulni:)