26731
Battlefield Heroes
  • CAC
    8% döntetlen. :)

Egyébként főleg a nat BS a durva. Hiába mondom én itt, hogy erősebb, mint a royal.
  • MATYUSA
    nekem nincs ott
  • tevel
    Szűkszavú vagy, mi ez a 92%?
  • MATYUSA
    41% royal 51%national
  • tevel
    Az új menüben nézzétek meg a Leaderboards-ot.
    Heti bontásban rá lehet keresni a statisztikai adatokra. Ki mennyi pontot gyűjtött a héten. Kinek mennyi a K/D-je a héten, látszik kik a legnagyobb csíterel éppen. Tök jó.
    Ezen a héten a royal 22% a national 78%-ban nyert menetet. Ennyit a balance-ról.
  • MATYUSA
    nem
  • Pat10
    Lenne egy olyan kérdésem hogy amikor a battlefieldheroes.com-ra léptem még csak be akkor ott jobb oldalt kirak egy linket hogy küldjem el a barátaimnak....
    az mire jó? FONTOS
    Előre is köszi ;)
  • MATYUSA
    ja
  • CAC
    Jópofa. :)
  • MATYUSA
  • MATYUSA
    bocs ezthttp://www.youtube.com/watch?v=cO5x2mStpBA&feature=related

• MATYUSA
    ezt kipróbálnám!
  • MATYUSA
    meg ha kiválasztasz egy szervert akkor sokszor üresek
  • jugen
    Még azt sajnálom, hogy nem lehet küldetést választani menet közben, ki kell lépni mindig...
  • Pat10
    amúgy ha kilépsz az egyik hiród-ból és átlépsz a másikba és utána pedig visszalépsz abba amelyikkel szeretnél játszani akkor már menni fog! én mindig így csinálom.
  • Pat10
    köszi :) ;)
  • Pat10
    Lenne egy olyan kérdésem hogy amikor csak az oldalba léptem még csak be akkor ott jobb oldalt kirak egy linket hogy küldjem el a barátaimnak....
    az mire jó?
  • CJ4forever
    Hát beszarás :) Nagy vagy :) Működik :)
  • s9ns
    A miértjét nem mondom meg, de megoldással szolgálhatok.
    Ilyenkor zárd be a klienst, és a belépett honlapon állva, nyomj egy ctrl f5 kombinációt. Ez mély frissítést végez az oldalon és utána már "indulhat a mandula" bármerre.
  • CJ4forever
    Köszi, türelmes, és franc bizakodó vok :) :) :)

Nektek is van olyan probléma, hogy tegnap, ma nem anged be egyetlen szerverre sem? Jön az a piros figyelmeztetés, hogy újra próba, másik hiró avagy kreáljunk új hirót.
    Ámbátor amint a saját kedven szerverlistára bökök indulhat a mandula. Emmeg miért?
  • phiton
    megírtam:
    http://www.battlefield.hu/content/2012/03/21/BFH_Latvanyos_update
  • phiton
    Pat10 nézz be ide:

http://www.battlefield.hu/news/search/?search=BFH

Találsz ezt-azt :P

• tomonor
    igen, ez meg fogja tenni a várt hatását. De ne várdd, hogy még ma bannolva lesz, a CS feldolgozási ideje általában egy-két hónap.
  • Pano
    Új belső menüt kapott a játék, egész korrekt.. sőt.
  • CJ4forever
    Ja a link kimaradt :)

https://www.youtube.com/watch?v=faxe01osIHQ
  • CJ4forever
    Herr Tomonor bite!

Az alább linkelt csöveskukoricát jelentettem be a mellékelt vidivel. Szerinted ez így elég bizonyíték egy jelentés alátámasztására-é avagy sem?
  • tomonor
    Nem egészen. Battlefield 2-ből importálta be a modelt, magyarán modifikálta a játékot. Mondanom sem kell, ez is a ToS-ba ütközik, szal illegális, ugyan senkit sem érdekel mert csak offline modifikálható a játék, tutorialban.
  • CAC
    Úgyhogy ez egy fejlesztői videó. Ez a térkép sincs benne a játékban.
  • Pat10
    de ha nem lehet helicopter-rel menni akkor ő hogy csinálta?? (több fajta helicopter is van benne)
  • CAC
    Tudod, hogy van ez: vagy dolgozom, vagy ide írok hülyeségeket. :)
  • CAC
    Sejtettem, hogy te leszel, de így is vigyorogtam rajta egy sort. :)
  • Elektrofrombc2
    30
  • tevel
    Azért nagyot néztél?

He-he
  • Pat10
    felvesztek páran barátnak hogy legyen kivel játszani?:)
  • Pat10
    menniy a max. szint?
  • Pat10
    köszi
  • tomonor
    Store->Weapons fül
  • Pat10
    köszi szépen és a fegyvereket hol lehet kölcsönözni? mert ahol én nézetem ott a store-ba nincsenek csak ruhák.
  • tomonor
    1. Lehet kölcsönözni VP-ért, amit úgy szerzel, hogy játszol, minnél többet, illetve missziókat csinálsz. Ha örökre akarsz valamit, perkálsz.
    2. Ez egy második világháborús környezetben játszódó játék, és ugyan helikopterek már léteztek akkor, nem harci hanem felderítési célból. Dzsíp, tank meg repülő van, több dologra nincs is szükség.
  • Pat10
    jójó köszi.
    Annyi lenne hogy pl. 1.fegyvereket lehet venni újakat ,úgy hogy pénzt nem akarok fizetni érte?
    2.helikopterrel lehet benne menni valahogy?