Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 Day VP Boost
2 Day Stamina Boost
20 Bandages
20 Tonics
20 Jeep Ram
20 Jeep Jump
Nem akarom addig aktiválni, amíg melóhelyen vagyok, ha idõlimites a cucc.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Na látod, ezt sokkal jobban fogadja a nép, mint az aimbot linkelgetést. 😊
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Sokkal jobban megy az sv-vel mint a The Uber Groundbreaker-el. 😞
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
13-ig jó, én várok péntekig a beváltással.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
nem tudjátok mennyi idõnként lesz ismét egy fegyver akciós áron beszerezhetõ, ha épp elszalasztottam?
vagy esetleg azt, hogy mikortól lehet sv98-at lopottként kapni?
valaki, esetleg? 😄
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Az arany kozeput a lanyok laba kozott talalhato, es ha razerral, ha dildoval,de tartani kell a celt😊😊😊😊
Elsonek tesztelem az uj netet kedden,a tobbit meglatjuk. Sajna nem az a 14-17-es korosztaly vagyok, aki orult tempoban tudja kezelni a klaviaturat 1-9 gombig+iranyitas+chatel melle ket loves kozott😊😊😊😊
Nekem pl azért komolyabb razer egerem van, aminek azért magasa a felbontása, 0.2-es senset használok vele, de mundjuk egy átlagos 800 dpi-s egéren a 0.2 sensel végig kéne húznod az asztalon, hogy mozduljon a célkereszt 😄.
Meg hát, szerintem fegyver függõ is.. van amelyikhez ez a jobb, van amelyikhez az az egérsebesség. Az arany középutat kell megtalálnod, az meg érzésbõl kell menjen.
nickname: doki09
Amugy nagyon izgulok, h vajon "rendes" jatekos valik e majd belolem, es pontosan ott tudom e tartani az ellensegen a celkeresztet. Foleg a commandotol tartok, es a leget hasznalo gunnerektol. Oke,ellokom oket okollel,no de illik oket utana eltalalni😊 Valakinek jo celzahoz tippje?
Ha felugras elott nyomom meg a blasting strike-ot,es a levegobol ugras kozben eri az ellent, akkor elvileg nagyobbat sebez vagy messzebbre loki a tamadot?
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Éppen telefonálnak, pisilnek, vagy kimennek borért, stb.
De erre a kis idõre sem akarják elhagyni a pályát, mert félnek, hogy nem lesz hely, és tudnak visszalépni, mire végeznek.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
En meg azt nem ertem mi a fenet keres 1-2 neha 3 lablogato ember a jaetekban, akik semmit nem csinalnak egesz vegig csak keresik a lapustetut az alsojukban.Itt nem azokrol beszelek, akik a jatek utso pillantaban csoppenek be,es ezert erik el a nulla pontot.
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Például úgy, hogy ezt a játékot arra találták ki, ami a neve: játékra , szórakozásra.
Ezért a játékosok többsége rendeltetésszerûen kikapcsolódásra használja, nem a sikerorinetált egójának kielégítésére (lásd: victory felirat a kör végén). A lövöldözõs játékokban a többség egyáltalán nem a megoldandó feladatotot látja, vagy bonyolult taktikai megoldásokon gondolkodik, hanem munka vagy tanulás után egy kicsit hentel, kiereszti a gõzt.
Ne várj ennél többet és nem fogsz csalódni.
Ma az utso jatekom helyszine a v.vil.-ben volt. Jottek a natik rendesen, es nem tunt fel nekik h ok 8-an vannak es erosebbek egyutt. Nem vedtek a zaszlot, hiaba kertem!Egyesevel indultak utnak,az nem erdekelte oket,h en 3 emberrel kuzdok rohadt fos pinggel megaldva. Persze, h altalaban lenyomtak. Mondjuk nem mindig tudtak. Azutan meguntam,h nem jon senki vedeni a zaszlot es kileptem.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Pedig 2 kört is toltunk AA-n.
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0
Azert lassan alakul az oklozes dolog, szoval egy dogosebb csajt mar tudnek oklozni...HEHEHE....i wasnt me😊😊😊
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]