Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s9ns
2 Day XP Boost
2 Day VP Boost
2 Day Stamina Boost
20 Bandages
20 Tonics
20 Jeep Ram
20 Jeep Jump

Srácok mit ad egyébként a kód?
Nem akarom addig aktiválni, amíg melóhelyen vagyok, ha idõlimites a cucc.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Köszi!
Na látod, ezt sokkal jobban fogadja a nép, mint az aimbot linkelgetést. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

s9ns
Köszönöm szépen. Akkor majd vennem kell teljes áron, vagy majd csak kifogom még egyszer a clawból 1 hónapra. 😊
Sokkal jobban megy az sv-vel mint a The Uber Groundbreaker-el. 😞

Pano
Köszönöm szépen!

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Köszi!

13-ig jó, én várok péntekig a beváltással.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

5-6 hónap a fordulási pont köbö

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

s9ns
na, hi bennfentesek! 😊
nem tudjátok mennyi idõnként lesz ismét egy fegyver akciós áron beszerezhetõ, ha épp elszalasztottam?
vagy esetleg azt, hogy mikortól lehet sv98-at lopottként kapni?
valaki, esetleg? 😄

Ibuki
Kösz 😉

Spirito Juve!

jugen
THX!

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

82RJ-2WZR-RFN5-JM5R Új kód 200000 like
Pano
Diamondback

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Melyik tipusu razer egerrel nyomulsz? Pont ezen gondolkodtam, hogy kene venni valami jo kis jatekos egeret+billentyut.
Az arany kozeput a lanyok laba kozott talalhato, es ha razerral, ha dildoval,de tartani kell a celt😊😊😊😊
Elsonek tesztelem az uj netet kedden,a tobbit meglatjuk. Sajna nem az a 14-17-es korosztaly vagyok, aki orult tempoban tudja kezelni a klaviaturat 1-9 gombig+iranyitas+chatel melle ket loves kozott😊😊😊😊
Pano
Erre nincs megfelelõ recept, mert totálisan egyén függõ a beállítás.
Nekem pl azért komolyabb razer egerem van, aminek azért magasa a felbontása, 0.2-es senset használok vele, de mundjuk egy átlagos 800 dpi-s egéren a 0.2 sensel végig kéne húznod az asztalon, hogy mozduljon a célkereszt 😄.
Meg hát, szerintem fegyver függõ is.. van amelyikhez ez a jobb, van amelyikhez az az egérsebesség. Az arany középutat kell megtalálnod, az meg érzésbõl kell menjen.

davis98
😄

nickname: doki09

Remelem menni fog normalisan. Blasting elott bepakolok par keritest,es gyorsan telepitem😊😊😊 Az a kedvencem amikor (eppen 90 koruli a pingem,sajna ritkan sikerul) uszotanfolyamra tudok kuldeni egy- ket merges jatekost, es lubickolasuk kozben erkezik hozzajuk a kaszas😊😊😊
davis98
A célzást meg majd egy idõ után "megtanulod". Nincs nagyon célzás gyakorló mód. Csupán csak játék közben tudod elsajátítani. 😊

davis98
Az utolsó kérdésedre a válasz nem. Nem sebez nagyobbat, én próbáltam már úgy is, hogy forgás közben, de semmi. Törekedj arra, hogyha van valami fal, kerítés, vagy bármi aminek neki tudod csapni, akkor azt ajánlom! És ha mákod van, akkor sikerül fél életét leblastolnod, vagy meg is ölnöd. 😉

A fene essen ebbe a mobil netbe! A pingem 180-as!WAAAAAAA!Ma nem tudok jatszani,talan ejfel korul. Kedden kotik vegre be az adsl-t. Alig varom....Ti allitottatok valamit a controls/mouse sensitivity/pitch stb. ertekeken? Nem tudom milyen "gyors" neten, alacsony pinggel jatszani,mert meg nem probaltam. A mult heten jartam egy helyen ahol szinte kiakadt a speedstest muszere. 50 Mbit-en ketyegett a net,es kemeny 6 pinget mert!!!180 vagy 6 igazbol nem is akkora difi...😊Sajna nem tudtam kiprobalnia jatekot, mert nem indult el.Gondolom a rendszerur letiltotta az online jatekokat.
Amugy nagyon izgulok, h vajon "rendes" jatekos valik e majd belolem, es pontosan ott tudom e tartani az ellensegen a celkeresztet. Foleg a commandotol tartok, es a leget hasznalo gunnerektol. Oke,ellokom oket okollel,no de illik oket utana eltalalni😊 Valakinek jo celzahoz tippje?
Ha felugras elott nyomom meg a blasting strike-ot,es a levegobol ugras kozben eri az ellent, akkor elvileg nagyobbat sebez vagy messzebbre loki a tamadot?

Naberiuss
I told to myself ...

xD

davis98
A mai nap szerencsém volt. Claw-ból megkaptam az "Im watching you" emote-ot örökre 😄 Amit amúgy is megakartam egyszer venni. 😄

LOL! 😄

Narxis
Helló! 😄 Jó újra látni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Elektrofrombc2
Van benne valami 😄

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

ha azt hiszed, hogy ezzel ki tudod játszani a bant, nagyot tévedsz.

Jó napot!!
statot igy kell javítani 😄
Pano
NApok óta claw-ban "jármû javító kézikészüléket" nyerek, már van 290 db.. rohadtul nem hasznos nekem, utálok tankkal, repcsivel mászkálni.. kiakadok már.

Pano
Egyetértek, én is vagyok így sokszor ezzel, hogy tényleg csak kikapcsolni az agyamat indítom el. Viszont ügyelek, hogy más kikapcsolódását lehetõleg szándékosan ne csesszem el. Persze, fõ profilban mandóként ez nehéz, mert biztos sokszor idegeket feszítek meg, de akkor is 😄D

Azok AFK-sok.
Éppen telefonálnak, pisilnek, vagy kimennek borért, stb.
De erre a kis idõre sem akarják elhagyni a pályát, mert félnek, hogy nem lesz hely, és tudnak visszalépni, mire végeznek.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Talan meg nem hallottak a figurak a telekocsi akciorol😊😊😊😊
En meg azt nem ertem mi a fenet keres 1-2 neha 3 lablogato ember a jaetekban, akik semmit nem csinalnak egesz vegig csak keresik a lapustetut az alsojukban.Itt nem azokrol beszelek, akik a jatek utso pillantaban csoppenek be,es ezert erik el a nulla pontot.
Persze ertem mire celzol,es ugy gondolom szuper dolog ha valaki lazulaskent szeretne eltolteni par kellemes orat,de mi a fenenek akar surun eltavozni az elok sorabol? Amennyiben egy kicsit taktikazna, netan hasznalna a fejet,akkor elvezetesebb lehetne szamara a jatek. Egy pelda: V.Vil.ban a Road Block a legfontosabb hely. A 3/1. kor elejen celszeru megprobalni ezt elfoglalni elsonek. Az ellenseg szinten negyon jol tudja mire megy ki a jatek, ezert o is ezt a "varat" akarja bevenni. Rogton latszik mi a palya,mert ha a jeep-ben utazo/megerkezo 3 embert az ellenseg kb.5 masodperc alatt szetkapja,akkor nincs mirol beszelni. Ok,meg lehet probalni a 2.kor elejen gyorsan oda szaguldani. Amennyiben az eredmeny u.a,akkor teljesen felesleges a 3.korben u.ezt a szisztemat eroltetni, hanem inkabb egy eros vedelmi rendszert kell kidolgozni. Oldalrol jol bevedeni+mloveszekkel megtamogatni. Persze lehet,h tevedek es menni kene mint egy okor, no meg felstocolni a hullakat az egig😊😊😊😊ahogy a Bud Spencer filmekben lattuk a rossz fiukkal szembeni demokratikus attitudoket😊😊😊
Narxis
😄DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

jugen
Én attól kapok még hurutot, mikor elviszik egyedül a csapatszállító gépjármûveket 😊

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Lehet ezt más szemszögbõl is vizsgálni.
Például úgy, hogy ezt a játékot arra találták ki, ami a neve: játékra , szórakozásra.
Ezért a játékosok többsége rendeltetésszerûen kikapcsolódásra használja, nem a sikerorinetált egójának kielégítésére (lásd: victory felirat a kör végén). A lövöldözõs játékokban a többség egyáltalán nem a megoldandó feladatotot látja, vagy bonyolult taktikai megoldásokon gondolkodik, hanem munka vagy tanulás után egy kicsit hentel, kiereszti a gõzt.
Ne várj ennél többet és nem fogsz csalódni.

Ebbol lesz a fincsi pattogatott kukorica anyag katona😊😊😊
Ma az utso jatekom helyszine a v.vil.-ben volt. Jottek a natik rendesen, es nem tunt fel nekik h ok 8-an vannak es erosebbek egyutt. Nem vedtek a zaszlot, hiaba kertem!Egyesevel indultak utnak,az nem erdekelte oket,h en 3 emberrel kuzdok rohadt fos pinggel megaldva. Persze, h altalaban lenyomtak. Mondjuk nem mindig tudtak. Azutan meguntam,h nem jon senki vedeni a zaszlot es kileptem.
Pano
Public game-be ne várj klán szintû csapatjátékot, nem igen törõdnek az emberek ilyenekkel, maximum ha az érdekük úgy kívánja (a kedvencem amikor soldierrel vagyok, lelövi akivel éppen küzdök és utána ott pattog elõttem, hogy medic kell neki, ha megkapja meg ott hagy 😄).

Oksa! Akkor keressek valami hasonlot,es vagjam neki az ellent hatha derekbe torik a karrierje?😊😊😊 Egyebkent szerintem a legnagyobb gond a lag nalam,es hogy ritkan kerulok jo csapatba.pl.Lattam,h az ellenfel eros,ezert beirtam a team uzenobe: a maradjunk egyutt szoveget,es h probaljunk elsonek pl. a malmot elfoglani. Hallgattak ram? A fenet...egyesevel,kettesevel rohantak bele az oldalt meghuzodo ellenseg 3-4-5 -os csoportjaiba. Nehanyan jeleztek,h gyogyitsam oket, de mar nem vartak 3 masodpercet es barom modjara szaladtak tovabb turbo fokozatban, egyenesen az ellenseg karmaiba......nagyon bosszanto
Elektrofrombc2
Úgy, hogy pl nekiröppensz egy karónak, fának, üres (vagy ellenséges) jármûnek, ezenkívül még 101 dolog van aminek nekicsapodva szinte biztos a halál.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

008 4Netplayers-en volt, elmentettem a bookmarkot, de ma már nem állították át. 😞
Pedig 2 kört is toltunk AA-n.

A karaktered elveszett, mert már Restricted, azaz korlátozott tesztelõ környezet lett belõle.

concrete
Tegnap kb 0.5 másodpercig be tudtam jelentkezni, rendesen látszott a felhasználó név a fenti sávban, majd az oldal gyorsan tolt egy reloadot és visszaállt alaphelyzetbe. Pedig ott is van egy 23-as karakterem ... kár érte.

ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0

PTE már nincs többé 😊

Egyebkent amiota a fistinget felhuztam otos szintre, a jatek valamivel elvezhetobb. Csak nekem erhetetlen mikent tudnak mas jetekosok egyetlen oklozessel megmurvaltatni. Nekem ez a legritkabb esetben sikerul es ha igen, akkor is csak a gyenge kezdo commandosnal. Soldiert, netan gunnert meg soha sem sikerult egyetlen utessel elkuldeni az orok vadaszmezokre.
Azert lassan alakul az oklozes dolog, szoval egy dogosebb csajt mar tudnek oklozni...HEHEHE....i wasnt me😊😊😊
Koszi az infot. Altalaban igy szoktam tenni a gyogyitasnal,mar ha talalok valakit a kozelben. Korabban irtam rola,h tobb esetben annyira nincs egyutt a csapat, h mindenki kulon kolbaszol. A national szervezettebb, foleg magasabb szintu jatekosoknal.
HunTatyi
Na Taki pont te értesz egyet aki úgy játszik h jó messze elhúzódik mindenkitõl azt jóttesz magán <#szomoru2>

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

ja
Elektrofrombc2
Legfontosabb info elmaradt, ha már így belementetek az alapokba. Soldierel igyekezz mindig akkor healelni, amikor csapattársaid is vannak a közeledbe, így nem csak azt XP-t kapod el amennyit töltöttél az életerején, hanem magadnak is jóval többet töltesz az életerõdön, így akár 1HP-ról is felhúzhatod magad maxra egyetlen healeléssel!

Elektrofrombc2
Na látod én meg még errõl nem halottam. 😄

Pano
Volley Shot. Elszállt 😊)