26731
Battlefield Heroes
-
tomonor #23291 Jah, amúgy jól elvagytok :D
Maga a rajz 2 okból létezik:
1. A mostani aláírásomat egy fórum moderátor trollkodásból homárságnak nevezte, én meg gondoltam magamban "megmutatom neki mi az igazi buziság!".
2. Valahogy próbálom fejleszteni a rajztudásom, minnél érdekesebb szituációt rajzolok, annál jobban fejlődök. Ezesetben két ember csókolózik, ami egy elég alap dolog, szal még az egésznek az elején járok. Hosszú távú tervem egy BFH manga megvalósítása. -
CAC #23290 Szevasz!
Ne zavarjon meg ez a mosatni offtopic. Írd ide nyugodtan, ha kérdésed van. -
CAC #23289 :D
...és igen, jött privim. Ajaj! :) -
#23288 4 hónap kihagyás után felmentem, és elszomorított a sok csaló látványa.. :( -
tevel #23287 Mivan, ha burkoltan partnert keres, és aki elfogadja ezeket a dolgokat, azoknál meg lehet, hogy bepróbálkozik...
Szóval CAC, nézd meg a prividet, hátha jött egy új üzeneted. :P -
Pat10 #23286 sziasztok.
valaki tudna nekem segíteni a játékkal kapcsolatban? lenne néhány kérdésem.. -
CAC #23285 Oké, de pl te, ha homár lennél, reklámoznád?
Feltételezem nem. Persze vannak ilyen kis emós, idióta divatbuzik, akik így akarják felhívni magukra a figyelmet, de szerintem Tomonor egyrészt nem ilyen, másrészt nem hülye.
Szóval szvsz marad a poén.
Persze ez csak az én elméletem. Ettől még lehet más a háttérben. :) -
#23284 Ez olyan mint amikor A tanú című filmből Virág elvtárs azt mondja, hogy az a gyanús ami nem gyanús. ;) Szóval én azért nem lennék olyan biztos itt ezekben a dolgokban. -
#23283 Aha... -
CAC #23282 Gyerekek, megjöttek a minigunok!
Btw hova tűnt a lelkes DotD linkelős barátocskánk? Minden csoda 3 napig tart, vagy mifene? Tudtam, hogy előbb-utóbb feladja. Kár volt anno flémre pazarolni a szerverkapacitást. -
CAC #23281 Az a poén, hogy ha régről követed az itteni életet, akkor tudod, hogy Tom barátunk tolja ezt az anime dolgot, amit páran (jó érzése heteró fiatalemberek) némileg homogénnak találtunk. Párszor meg is lett emiatt szólva, aminek az lett a hatása, hogy egyre langyabb témák kerültek elő.
Ám ez a mostani annyira ott van, hogy mindenféle kertelés nélkül elénk tárja 2 férfi szerelmének kiteljesedését, ami feltehetően nem komoly (= poén). -
#23280 :D simán -
tomonor #23279 de legalább rímelt -
#23278 F_Sz :P -
tomonor #23277 Tavasz. -
tevel #23276 Azért valami csak inspirálja, hogy ilyeneket rajzoljon. -
#23275 Ebben mi a poen? :p
Szerintem csak egyszeruen sokkoloak ezek a kepek itt BFH topikban.
Persze csak azoknak akik nem buzik. :p -
CAC #23274 Most világossá volt előttem, hogy Tomonor poénból nyomja ezt a homokozást. -
tevel #23273 o.O... izé.
Értem én, hogy tavasz van, meg minden ... de hát szóval, erre biztos van másik fórum is.
-
#23272 LOL -
tomonor #23271 =D
-
tomonor #23270 nem, a mandó én vagyok, Xsear-nél jelentkezett a bug. -
CJ4forever #23269 Ma akartam fegyókat fejleszteni, futkosókát venni, ugribugrit venni stamina-, xp-, vp boostot venni stb.
Nézem a kb 3 hete jelentett mancusi nevű cheatert s lááám... ma is fent volt.
Akkó harcolunk azzal, amink van. Elhatároztam, amíg mancusi bent van nincs pénz. Ennyi. -
CJ4forever #23268 Nomeg azért is bévehetik, mert a map filter, azaz hogy közlekedős v. sétálós-e a pálya hááát... semmit nem ér.
4x pakol be sűrű egymásutánban vagy a MM, vagy a RR pályákra, pedig vehicle only vok. -
#23267 Érdekes!
Nekem is volt már ilyen. Azt nem néztétek meg, hogy valamelyikőtök halála után változik-e a helyzet?
Neki nem töltődtek be a ruházatspecifikációs adataid. Ez azért nagyon gáz! -
tevel #23266 De itt inkább az lényeg, hogy stealt-ban van a mandó, Tom meg simán látja..., meg az a furi csomagos dolog?! -
tevel #23265 De akkor láttad a fegyverét. -
kekipeti #23264 Ilyet már én is tapasztaltam, alap ruhája volt az emberkének, amikor megölt utána meg teljesen fel volt szerelve. Teljesen máshogy nézett ki. -
tomonor #23263 IMHOL, egy érdekes bug.
-
#23262 Jajjjj Gyuszo! Örülök neki, hogy neked is volt rendes gyermekkorod. Ne veszekedjetek itt.
Én arra a kijelentésedre reagáltam, hogy milyen egyszerű a valóságban mesterlövészeket kiszúrni. Ez nagyon nem igaz. A kedvedért előkerestem egy videót, a katonai mesterlövészek egyik vizsgájáról, hogy milyen megmérettetéseken kell keresztül menniük, hogy tényleg azzá váljanak. 18:48-tól ajánlom figyelmedbe.
-
tevel #23261 +1
Bőven elég már a lvl3-as blast is a commando ellen, már nem ér vissza, hogy lekéseljen.
Ez az mgl, a pisztolyos mandonak nagyon jó késes mandó ellen, egy butábbat lehet szivatni vele, de ilyen szitu ritkán adódik. Én a mandómmal nem is tudnám használni, ha berakok minden általam fontosnak ítélt ability-t, akkor a gombkiosztáson már nem marad erre hely. -
tomonor #23260 tulajdonképpen az egyetlen fegyverek, melyekért úgy érzem hogy kilöktem a pénzt, az a Dylan's Destructive Duplex és a Magnified MG volt. A többi mind hasznos a maga nemében. -
#23259 Bőven ellöki olyan messzire vagy lesebzi annyira, sem hogy még egy ilyen szrságot kelljen pluszba venni. Az értékes 60 damage/fő-s gránáthoz képest molyfing az mgl.
-
tomonor #23258 aha, csak hogy a blasting strike kimerül egy lövés alatt, itt meg van 6db >:D -
#23257 Az 560 bf-fel olcsóbb verziót Blasting Strikenak hívják. -
#23256 "simán nekimegyek soldiernek, gunnernek...imádom nézni, ahogy köhögve medicért könyörögnek, ..." ezek most a deathcamos történeteid? :D -
tomonor #23255 Azt én is szeretem. Természetesen minden okosabb hős tudja, hogy ha GL-el szpammel maga köré, késelő nem fogja tudni betámadni, legalábbis késsel nem. -
#23254 Mando késsel--> a legtutibb cucc nekem, simán nekimegyek soldiernek, gunnernek, néha egész csoportnak, lehetnek fullon a képességeik. Van benne kihívás :P meg imádom nézni, ahogy köhögve medic-ért könyörögnek, és futkoznak zavarodottan fel-alá . -
CAC #23253 Skacok szerintem ezen nem érdemes pörögni. -
tomonor #23252 Hogy is mondjam... Gyere ki a gettóból.