Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem nem az 😄

Elektrofrombc2
hát általában phitonál szokott futni. mostanában nem tudom mi a helyzet. Majd utánna kérdezek, de szerintem itt is van valaki aki pontosan megtudná mondani 😄

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Csak nem hun-warrior újabb reinkarnációja vagy?

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

DFAdirotor szerintem majd lesz most fogalmam sincs h miért nincs de majd lesz valamikor
nincs többé DOTD?
concrete
Miért áll le ennyire sokszor a bfh.hu-n az AutoAdmin?
(meg úgy általában mindenhol?)

ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0

Elektrofrombc2
na még egy bocsánat kérés Tomtól a beszédedért és egy cuppanós, aztán béke van <#love12> ha lehet, akkor ezt a témát itt már ne folytassuk.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Na lenyugodtam 😄 eddig nem vették el a karimat viszont már nem fogok többet errõl beszélni plusz tele "chatelni" az sg fórumot.
Szal hibáztam mivel törvénybe ütközõt tettem (hiába nem tudtam róla: a törvény nem ismerete nem mentesít a törvény alól) viszont ha már magyarok vagyunk inkább segítsünk egymásnak mintsem videókat felvenni ahol bûncselekményt követ el a Nemzetünkbõl valaki.
Ahogy CAC írta: Tom: Hagyjátok abba ezt stat paddingolást, mert szabályellenes, és reportolni foglak bennetek!
DFA: De kis nyomi vagy, hogy ilyeneken pörögsz...de ettõl függetlenül igazad van. A szabály, az szabály.

na remélem majd meglágyul egyszer a Tom szíve és idõvel letörli a videót
UI: NEM FOGOK SOHA TÖBBET STATPADDOLNI 😄D
Hát ez meg hogy van?
Jól lelõ egy bácsi, mert hát szeretjük egymást irtani. Oszt még uazon a pályán a uaz a bácsi tök másképp néz ki. Hát tanácstalan vok.
Nameg ugye. Hol lehet jelenteni a tuti hekkereket. Nem vok egy kiálltgatós típus, de nem igen hiszem, hogy van olyan abilitije a mandonak, hogy a másik mandot láthatatlan állapotában is jó messzirõl kiszúrja. Hát tényleg nem hiszem.
Így van! Jól beszélsz.
Én nem támogattam senkit.
Érthetõen az álláspontom: Tom kihagyta azt a lépést, hogy bemutassa a battlefield.hu valamelyik adminjának a felvett videót, ezáltal Pithon értesüljön róla és megtehesse a szükséges lépéseket (VIP elvétel/server ban). De Tom-ot is meg lehet érteni, mert az alpári gyalázkodással felkurták agyilag.
Na, térjünk vissza a normál kerékvágásba...

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

szerintem már minden mûködik jól

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Most délután magam lettem volna még így, oszt tosz mûködni a szerver 😞
Akkó neki tehénkedek a mamának, megkapja ami jár nekem 😊
Pra
Na gondoltam ,ma Heroes napot tartok , de akkor ez bukta..
akkor vissza bf3.<#violent>

Jujujjj 😊 Há itt eset van 😊
Nekem az "anyázós" rész tetszett olyat lehet még? 😉

Más. Kb. két hete fizettem sms-en, és kiírta, hogy az adatok áramlása közben nagy marha probléma kerekedék, és hû most ez nem jó. Gondolhatjátok a vér meghûlt bennem. Ámde kiléptem, vissza léptem, és lõn csoda. A nagysokcsomó pénzke megkerült 😊 Ott a virított BF formájában 😊
mert a honlap leállása elõtt is szerveren volt és azóta nem lépett ki
Ibuki
Valami biztos van,mert csak 1 barátom online a sok közül,csak azt nem értem,hogy õ hogy tud játszani?

Spirito Juve!

én is 😄
Pano
Engem bannoltak helyetted, rohadj meg! <#vigyor1>

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

illetve lassú
Pano
Nekem nagyon lassú, ha el is jutok a játék indításig, kiválasztom a hõst és "unable to connect" hibaüzenetet kapok :\

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

nekem megy
Pano
Így van, én nem állok senki pártján/oldalán, mindkét félnek elmondtam, hogy mi az amit nem tetszett. Lásd itt.

A mûsort meg fejezzük be. Engem most inkább az érdekelne, hogy miért nem akar menni a BFH honlap?

Te valamit félreértesz szerintem. Senki sincs itt veled.bAmit csináltál az szabályellenes. Az más tészta, hogy Tomonor eljárását túlzónak tartják páran.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

mind tudjuk hogy ki ez ugye tatyi? 😄DDDD nevet én se mondanék amellet hogy én nem javítottam a statomat csak a rangomat 😄DD
köazi tmp na már 6-an vagyunk 😄
téged se láttalak még itt...

HunTatyi
<#pias><#pias><#duhos2>

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

HunTatyi
az ilyen kis szabálytalanságokkal mint a statpad nem is az a baj h mondjuk elkövetik csak ez a fiatal korosztály hajlamos arra h utána veri rá a nyálát 1000-rel h hû milyen k*va jó meg stb... csak h a tudása ilyen bõl fakad valójában... van még ilyen magyar játékos aki szintén ultrabrutálbüszke a statjaira csak azt mellette kevesen tudják h játszik... készül meghalni no heal, no tonic... mijóhet? kilépek a szerverrõl mielõtt meghalnék... ja és mivel VIP is vagyok pillanatokon belül visszajövök és menetenként többször is eljátszom ezt... nevet direkt nem írok, nem is akarok csak elõfordulna ilyen óvodás helyzetek

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

tmp
ha a középkorban lennénk, most fel is akasztanád? Mennyire szánalmas az ilyen net elõtt kemény - de a valóságba verikacigányok típus.

Ha a te szervered lett vna még meg is érteném, de így 😊 pfff<#levele>

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

és ezt most nem cinikusan értsétek ez komoly
hát ja már nem merek sehova bemenni mert biztos jön a Tommy
Narxis, Tevel, Pano köszi hogy támogattok
nyugodtan 😛

LOL
Narxis
Majd akkor lesz megtanulva ha elmennek páran Nyíregyházára meglátogatni...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

miután magor elkezdett lõni, hogy megtalálj (meg lényegében te is elkeztél lõni); én meg csak nagyban spawnoltam. Mindegy, a témát lezárhatjuk. Lecke megtanulva, remélem.

csak hogy õ nem ezt mondta CAC hanem azt hogy felvettelek reportollak ennyi
Most ne nagyon vásárolj, az utolsó update óta szarozik a play4free master szervere. Én is csak nagy mázlival tudtam megvásárolni a Fundokat 2 napja. Én azt mondom hanyagold kb egy hétig, addig nézz-nézz vissza hogy mûködik-e már rendesen az oldal.

Ibuki
Elég rég jártam már itt és most ez fogad 😛
CACnak igaza van, kár hogy ilyen nagy veszekedés lett ebbõl a "semmiségbõl".

Spirito Juve!

Uh skacok. Most olvasom mi volt itt. Front jön, mi?! 😊

Azt kell, hogy mondjam, hogy most Tomonornak adok igazat. Igaz, hogy kicsinyes húzás ilyenért bárkit is reportolni, de a vétkesek oldaláról, az eset után származó fröcsögés már minden határon túlment.

Ennek kb így kellett volna lezajlania ingame:

Tom: Hagyjátok abba ezt stat paddingolást, mert szabályellenes, és reportolni foglak bennetek!
DFA: De kis nyomi vagy, hogy ilyeneken pörögsz...de ettõl függetlenül igazad van. A szabály, az szabály.

Ennyi.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Pra
Pra
30napon belül vissza utalják a levont 1Eu-kat!
Azért vonja le az 1 Eu-t mert így mûxik náluk a virtuális vásárlás:
Amikor próbálsz fizetni, a rendszer levon 1Eu-t próbából ,mielõtt levenné az általad meghatározott összeget. Így tudják meghatározni ,h a számla elõ ,valós, van e rajta megfelelõ összeg a további tranzakcióhoz.
Sima folyószámláról nem minden bank engedi a vásárlást, de az 1Eu szerintem olyankor is levonódik.
Meg kell kérdezni a bankodat ,h náluk ,h mûködik.
Én pl CIB bankos vagyok, és ott külön internet kártyát kellett igényelnem.
Ilyet:

davis98
xD

nickname: doki09

Pano
Nem jó, túl gyorsan csinálja 😄

Smithwarden

<#rolleyes>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

davis98
Szeretem a clawot, n00b clap örökre 😄😄

nickname: doki09

Kami
Nekem az Erste banknál van virtuális kártyám, de tudtommal az OTP-nél is van ilyen lehetõség.
Konkrétan ez az: Visa virtuális kártya

Google a barátod 😊
Akár 1 Ft napi limitet is be lehet állítani.

Elektrofrombc2
Olyat neten lehet csináli?

Kami
Az f@sza! Mondjuk Visa virtuális kártyám van, be van állítva egy limit az összegre és a vásárlási lehetõségekre, szóval sokat nem tud leszedni, de akkor befejezem a próbálkozást. Esetleg ha valakinek van még infója azt szívesen venném ezzel kapcsolatban!