26731
Battlefield Heroes
-
CJ4forever #23731 Komolyan mondom, az időkorlát nélküli pályákon tömegével vannak a csalók. Nem hiszem el, hogy ekkora menyiség láttán nem képes vmit tenni az EA. Az a gond, hogy a kedvenceim pont ezek a mapok, és játékosként kezelhetetlen. Ezekben a pillanatokban egyszerűen ki kellett lépnem, mert 4 tuti csaló egyszerre keserítette az életemet.
Komolyan mondom, febr 11-óta nem vagyok hajlandó egyetlen kanyit sem költeni, mert így semmi értelme. Lassan úgy vagyok vele, hogy várok még egy hónapot, s ha továbbra is semmi lövök magamnak én is egy okos szettet a netről (már megtaláltam) oszt gyerünk. Legfeljebb kitiltanak, ami addigra pont nem fog érdekelni.
Tomonor ezzel az agymenéssel leginkább a te figyelmedet szerettem volna ismét felhívni a problémára. -
#23730 Ok, köszi -
#23729 yeeee máris jelentkezem -
#23728 TGF On!
http://www.battlefieldheroes.com/en/groups/109949 -
#23727 2012. április 27-én, 23 óra 59 perckor lejár -
DFAdirotor #23726 valszeg nincs már több szabad hely a gépeden ahova rakhatná a heroest
csinálj helyet és utána telepítsd újra -
Bence777 #23725 Ez mi már nem tudok jácani? Azt írja a telepítő hogy: An error occurred : Failed to write data to file. -
#23724 Nem tudom, de nem egy nagy dolog, 1 napos űrruha. -
#23723 Köszi :D Azt esetleg tudod, hogy meddig lehet beváltani? -
#23722 Királyi asztronauta készlet
F2NZ-VV64-Q6UT-L5PS
Nemzeti kozmonauta készlet
E88A-U2J9-VG2E-43F8 -
#23721 Tőle, azért van jobb is!
http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/355557545
kdr: 110.297
percenként 4,26 ellent öl.
pl: Golden SVD
Time Used:1m
Kills:23
Accuracy: 0.9583
Majdnem fele annyi fejest oszt mint én, és szintén fele annyi láthatatlant is mákol be...
De érem én! :) -
tomonor #23720 jah, a robot smg alternatív tűzmódja nagyot üt a hold pályán. Ha jól eltalálod az ellent, 25 hp-t levesz tőle, kiugrasztja a kempelési pozíciójából, és össze is zavarja, mert nem tudha, hogy honnan találta el az ellen. -
tomonor #23719 Azért mi fizetős játékosok se veszünk meg mindent. Általában legalábbis nem.
Ezek az új xp boostok azért jók, mert használhatóak a többi xp boostal egyszerre, így egy 300% hatásfokú xp boostot kraftolva. -
tevel #23718 Azért a fizetős játékosok előnye - minden frissítéssel - egyre nagyobb:
-
harduplanfor #23717 Ez egy szuper jump, jump palya! Mar csak a Criss Cross hianyzik rola, no meg a jo oreg E.T., aki valamelyik domb mogul sasol minket :) -
66zio #23716 Szerintem ez az új map az eddigi legjobb bár féltem h eljön ez a pillanat, amikor már jövőbeli fegyverek lesznek. (Van rossz része is a pályának ez egy kisebb bug h van olyan hely ahol csak állok magárol visz előre. Néha idegesítő mandóval) -
#23715 Ez szuper :D -
#23714 mért, ez a player sem rossz :P -
#23713 OMG ez kurva jó! :DD -
#23712 Érdekes új játszótér :) -
#23711 Irány a HOLD! -
#23710 ugye ezzel nem azt akarod mondani, hogy szerinted csal.
Mert csak ennek a konklúziójaként van értelme annak amit írtál "kiszurik oket meg low level idejen." :D
Kiszűrik őket? Ha csak aimbotot használ wallhack nélkül akkor "hihető" ez a stat komoly lebukás nélkül. "ott volt, rálőttem. -
tomonor #23709 Megérkeztünk a holdra... -
harduplanfor #23708 Pedig tobbszor hanzott el, hogy a high level jatekosok kozott nincsenek "olyanok", mert hamar kiszurik oket meg low level idejen. -
#23707 Igen, ezért is kérdeztem. Tegnap összefutottam vele, és hogy enyhén fogalmazzak, érdekesen játszott. Aztán megnéztem a statját és kicsit érdekesnek találtam, hogy olyan találati pontossága van pkm-el mint sniper fegyverekkel. 71 és fél órát játszott és már lvl30.
Ugyanakkor, más karaktereinél, mint pl.: 1-EURO-MOM semmi extra nincs.
Megtanult játszani. Na de ennyire.
Csipesz elő..... ;)
-
harduplanfor #23706 Biztos megtalalta a legjobb eger beallitast :) :) :) -
tevel #23705 Nem, de nagyon ügyes nat gunnere van: 16,426 K/D o.O -
#23704 ezt a gyereket ismeri valaki?
http://www.battlefieldheroes.com/en/player/2325130231 -
harduplanfor #23703 Feltettem a Logitech drivert.
"OS native drivers for pointer speed and acceleration" ezt ugye kapcsoljam ki igaz? -
tevel #23702 A Multiplay szerverek csinálnak ilyent sokszor, ez nem szokatlan. Senki sem szórakozik, én is tapasztaltam már. De erről Tom-ot kérdezd. -
CJ4forever #23701 A tévedés lehetőségét persze fenntartom (vicceltem, mert nem), de mással nem naon magyarázhetó, hogy VIP-ként játszol, kilépsz, másnap újra lépnél be, és jelzi a VIPtelenséget.
Pár nap múlva esmét VIP, belépsz, lövöd az ellent, ki, másnap VIPtelen.
Mások anyuját cikornyásan nem szokásom emlegetni. Emoim között a teás megoldáson kívül nincs több, tehát feltűnően sokat lúzerezni sem szoktam/tudok. Szal nekem csak a seggbelövősdi célszemély általi lányos átélése marad mint megoldás :) -
harduplanfor #23700 Az ujjaim ugyan zogngoristasan hooszuak:), de ez inkabb hatrany ennel az egernel. A ket baloldali progis gomb kozul a kozelebbi total rossz helyen van.Egy kicsit elorebb kene vinni mindkettot. A dpi allitashoz nagyon be kell gorbitenem az ujjam.A G9X-en megy a gombok programozasa driver nelkul,es a dpi-t is tudom allitani barmikor. Mas kerdes, hogy meg nem talaltam meg a jo billenytukombinaciot. Neha tul sok az elxirt,stealtet,csapdat,piercing shootot kezelni+fegyvereket valtogatni. -
harduplanfor #23699 Tudod a magamfajta emberek nehezen birkoznak meg a mai technikai kihivasokkal. Kb. olyan ez amikor a fogatlan, boton tamaszkodo nagyinak elkezded ecsetelni az uj ipone szolgaltatasait, egyszeru kezeleset...
Ennyire azert nem durva a helyzet nalam:), de altalaban minden ujtol felek egy kicsit.
Ezert nem probaltam meg ki a driver telepitest. Szamtalanszor jartam mar, ugy, h feltelepitettem valamit, es rosszabb lett mint elotte volt.
-
#23698 Mondjuk annyival kiegészíteném, hogy a tranzakció folytatása után lehet küldeni kell újra sms-t, a lényeg, hogy legyen annyi pénz amiből az 508Ft-ot le tudja vonni. Ha nem vonja le magától akkor el kell küldeni a 2. sms-t és annyit fog levonni. Valamiért nem tud egyszerre levonni 2500Ft-ot. Haverom telenoros én vodás vagyok, te T-s. Szóval ez nem szolgáltató függő. :) -
tevel #23697 Az egér windows "csillapítás" nálam is ki van kapcsolva. De a mouse driver nélkül még a gombokat sem tudom programozni, nemhogy dpi-t állítani.
Van a cikkben jó dolog, annak idején én is olvastam, de azt is leírja, hogy mindenki a saját igényeinek megfelelő beállításokat használja. Akinek pl. zongorista ujjai vannak, és egyszerre 30 gombot kezel a billentyűzeten, annak felesleges még az egérgombokra is funkciót állítani...ergo nem kell a driver sem. -
tevel #23696 Akkor volt egy jócselekedetem az életben! Felírom, mert nagy dolog. :) -
#23695 Ez a cikk eleg regi mar, azota ujultak a driverek.
Masreszt tenyleg bekavarhat a driver neha, de ha amugy sem tul jo most neked, akkor sokat nem veszithetsz.
Ezenkivul hogyan tudnad meg, hogy nalad melyik jobb, ha a ki sem probalod mindket verziot.
Es ugye altalaban minden a sajat meghajtoprogramjaval mukodik rendesen, ez is teny.
(Kurzor gyorsitast mindnekeppen kapcsold ki, ritka nagy hulyeseg az az opcio.) -
harduplanfor #23694 Lyoni szerver tobbszor merve 53-54 ms. -
harduplanfor #23693 Az egerbuhera cikk szerint jartam el, es itt nem tanacsoljak a driverek feltelepiteset. "Később azt fogod kívánni, bárcsak ne telepítetted volna fel az egérmeghajtót."
Ok a kurzor gyorsitas kikapcsolasat javasoljak.
Nalad ki van kapcsolva???
http://www.counter-strike.hu/content/2010/05/26/Eger_buhera_-_Altalanos_optimalizalas
Lehet, hogy baromsag ez a cikk??????? Velemeny? -
#23692 nem a sávszélesség számít, mert a game nem tölt le nagy adatmennyiséget le/fel a játék közben. Ezért, csak a ping számít, ezt ellenőrizheted a pingtest.net/ oldalán.
A tesztekéshez válassz egy franciaországi szervert.
Ha 100 felett van a teszt végeredménye akkor az lesz a hiba.
(Ez mutatja meg, hogy mennyi idő alatt érkezik az adott gépről válasz, ami jelen esetben a szerver)
Ha esetleg még csomagvesztés is van akkor meg pláne.