Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
(meg úgy általában mindenhol?)
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Szal hibáztam mivel törvénybe ütközõt tettem (hiába nem tudtam róla: a törvény nem ismerete nem mentesít a törvény alól) viszont ha már magyarok vagyunk inkább segítsünk egymásnak mintsem videókat felvenni ahol bûncselekményt követ el a Nemzetünkbõl valaki.
Ahogy CAC írta: Tom: Hagyjátok abba ezt stat paddingolást, mert szabályellenes, és reportolni foglak bennetek!
DFA: De kis nyomi vagy, hogy ilyeneken pörögsz...de ettõl függetlenül igazad van. A szabály, az szabály.
na remélem majd meglágyul egyszer a Tom szíve és idõvel letörli a videót
UI: NEM FOGOK SOHA TÖBBET STATPADDOLNI 😄D
Jól lelõ egy bácsi, mert hát szeretjük egymást irtani. Oszt még uazon a pályán a uaz a bácsi tök másképp néz ki. Hát tanácstalan vok.
Nameg ugye. Hol lehet jelenteni a tuti hekkereket. Nem vok egy kiálltgatós típus, de nem igen hiszem, hogy van olyan abilitije a mandonak, hogy a másik mandot láthatatlan állapotában is jó messzirõl kiszúrja. Hát tényleg nem hiszem.
Én nem támogattam senkit.
Érthetõen az álláspontom: Tom kihagyta azt a lépést, hogy bemutassa a battlefield.hu valamelyik adminjának a felvett videót, ezáltal Pithon értesüljön róla és megtehesse a szükséges lépéseket (VIP elvétel/server ban). De Tom-ot is meg lehet érteni, mert az alpári gyalázkodással felkurták agyilag.
Na, térjünk vissza a normál kerékvágásba...
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Akkó neki tehénkedek a mamának, megkapja ami jár nekem 😊
akkor vissza bf3.<#violent>#violent>
Nekem az "anyázós" rész tetszett olyat lehet még? 😉
Más. Kb. két hete fizettem sms-en, és kiírta, hogy az adatok áramlása közben nagy marha probléma kerekedék, és hû most ez nem jó. Gondolhatjátok a vér meghûlt bennem. Ámde kiléptem, vissza léptem, és lõn csoda. A nagysokcsomó pénzke megkerült 😊 Ott a virított BF formájában 😊
Spirito Juve!
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
A mûsort meg fejezzük be. Engem most inkább az érdekelne, hogy miért nem akar menni a BFH honlap?
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
Ha a te szervered lett vna még meg is érteném, de így 😊 pfff<#levele>#levele>
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
CACnak igaza van, kár hogy ilyen nagy veszekedés lett ebbõl a "semmiségbõl".
Spirito Juve!
Azt kell, hogy mondjam, hogy most Tomonornak adok igazat. Igaz, hogy kicsinyes húzás ilyenért bárkit is reportolni, de a vétkesek oldaláról, az eset után származó fröcsögés már minden határon túlment.
Ennek kb így kellett volna lezajlania ingame:
Tom: Hagyjátok abba ezt stat paddingolást, mert szabályellenes, és reportolni foglak bennetek!
DFA: De kis nyomi vagy, hogy ilyeneken pörögsz...de ettõl függetlenül igazad van. A szabály, az szabály.
Ennyi.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Azért vonja le az 1 Eu-t mert így mûxik náluk a virtuális vásárlás:
Amikor próbálsz fizetni, a rendszer levon 1Eu-t próbából ,mielõtt levenné az általad meghatározott összeget. Így tudják meghatározni ,h a számla elõ ,valós, van e rajta megfelelõ összeg a további tranzakcióhoz.
Sima folyószámláról nem minden bank engedi a vásárlást, de az 1Eu szerintem olyankor is levonódik.
Meg kell kérdezni a bankodat ,h náluk ,h mûködik.
Én pl CIB bankos vagyok, és ott külön internet kártyát kellett igényelnem.
Ilyet:
Konkrétan ez az: Visa virtuális kártya
Akár 1 Ft napi limitet is be lehet állítani.