26731
Battlefield Heroes
  • Narxis
    Hehe, ezt bemásoltam haveromnak, kipróbálta és működött. lol
  • CAC
    :D
    Ezt még nem tapasztaltam, de akkor majd elkezdem vadászni a cúúnagonosz Staffot. :)
  • tevel
    Lehet, hogy elmulasztottad a szükséges driver telepítését, ezért "sima, mezei" egérként működik.
    Annak a menüjében lehet állítani, hogy melyik ledet milyen "érzékenységgel" párosítsa.
  • harduplanfor
    Egyenlore nem vettem eszre jelentos kulonbseget a G9X-es egeremmel a sima ,mezei 4000 Ft-os Logitechez kepest.
  • harduplanfor
    Legyszi szolj oda az ea-nak a piros telefonon, h dobjanak egy -90%-os jo kis gunner long range fegyvert:) Olyanom meg nincs,csak egy wolfgangs amadeus wonderfullal sorozom az ellent, ami nem tul meggyozo.
  • harduplanfor
    Azt hiszem ki fogom probalni milyen 0.1-en kergetni az eger farkincajat. Csak meg azt nem tudom, h ilyenkor a Logitech G9X-en az elso led lampa (erzekenyseg kijelzes)hany dpi-t jelent, illetve a kovetkezo 4 pontosan hogyan allitja a dpi ertekeket fokozatonkent.
  • Narxis
    omg
  • tomonor
    Pedig sokat segít egy jobb egér. Legalábbis többet, mint egy új billentyű 30 000-ért.
  • 66zio
    1920*1080 ban nyomom minden fullon nemrég vettem az új gépezetet de az egér meg billentyűzet maradt a régi (hülyeségnek tartok 10 ezer ft ért egeret venni)
  • CJ4forever
    Hát ja :)
    Akkor elmondom hogyan is működik :) Megkapod a VIP-et, s mikor valamelyik nyalókájukat seggbe lövöd el is veszik :) Csudajóóóó :)
  • tomonor
    hát ööö, egy-két hónapja 90%-os akcióban adták ezeket... Ám az csak egyszeri alkalom volt, úgyhogy ahogy gondolod :D
  • s9ns
    elég bugyuta kérdés. nézőpont kérdése.
    Ha szánsz pénzt, hogy "egyedibbé" tedd a karaktered akkor igen, ha nem akkor nem.
    Ha megnézed a store-ban, akkor egy pisamarta lábszárú gatya kerül ennyibe vagy még többe.
  • bali24
    Szerintetek a mai DotD megéri?
  • tevel
    Az már nem mai technika lehet, gondolom 640X480-on használod. A jelenleg megvásárolható legolcsóbb 1200 Ft-os egerek is tudnak legalább 800 dpi-t.
  • Narxis
    lol az érdekes élmény lehet :D
  • 66zio
    Én azt hiszem alap beállításon játszok mindegyik kasztal 400 dpi-s egeremmel
  • HunTatyi
    nem tom... nekem játékban 0.1 es az érzékenységem az egeren pedig soldier esetében 1600 gunner esetében 2400 dpi-t használok... és nem szoktam váltogatni játék közben
  • tevel
    Hmm...akkor legyen "aranysárgaréz" színű, és már akkor adtunk a demokráciára is egy kicsit.
  • CAC
    Nem inkább arany, ha már golden? :)
  • tomonor
    Réz.
  • tevel
    Nem vesztettél semmit, ugyanaz mint a sima, csak "sárga".
  • Pat10
    Ja akkor valószínű azt valahogy kihagytam mikor visszaolvasgattam a hozzászólásokat :/ :)
  • Pat10
    Köszi a kódokat.. :) egy baj van,már tegnap is észrevettem és aktiváltam is egyet csak az a rossz, hogy nem használtam,mert nem tudtam játszani már este és ma egész nap nem volt alkalmam kipróbálni :/
  • CAC
    Ha jól emlékszem Python írta, hogy az ittenieknek VIP rangot adott.
  • Pat10
    Az tök király :D mert VIP vagyok a magyar szerveren :D nem tudom kitől van a meghívó de köszi ;) :)
  • CAC
    Byzhouse régi, megbecsült tagja a topicnak. Ha újoncként ilyen stílusban írogatsz akár neki, akár másnak, akkor nem lesz túl nagy reszpekted errefelé.
  • CAC
    Szeva!

Ugyanarra, amire külföldi szerveren. :P :)
    Nevezetesen az oldalankénti 8 slotból x mindig VIP. Ha ezek üresek be tudsz csatlakozni a játékba sima mezei játékosként, de amint feltűnik egy VIP (és nincs üres slot) ki leszel dobva, ő pedig bekerül a slotodba.
    Ergo -ha csak nincs tele VIPpel az adott menet- rögtön fel fogsz tudni csatlakozni az adott szerverre.
  • Pat10
    Hali.Az amúgy mire jó ha valaki VIP-tag a magyar szerveren? :)
  • Bence777
    Hellosztok tomonor értem miről beszélünk de sok játék megszivatott már.
  • tomonor
    Ez Electronic Arts, nem egy lokál uzsorás :P
  • tomonor
    Sajnos itt byzhouse-nak van igaza. Ha Fund kell, veszel. Ingyen cuccos kódok ritkán vannak, nem tartanak örökké általában, hamar lejárnak, és valaki úgyis kiposztolja ide, ha van új. Mindenesetre vegyél visszább.
  • Bence777
    Sziasztok máma ugy döntöttem hogy töltök fel bank kártyáról 12k bfet. Azt akarom kérdezni biztonságos?
    Mer nem akarok ugy járni hogy utána havonta vesz le pénzt.
  • Bence777
    Hali byzhouse tölts fel nekem ha már ennyi eszed van.
  • byzhouse
    vegyél!
  • Bence777
    Hali valaki tudna adni fegyver vagy ruha kódokat royal mandósra de a robot szett már lejárt. Az nem kell.
  • tevel
    A bibi az, hogy a havonta kapott bankszámla kivonaton az meglátszik, ha ilyesmire költök.
  • Narxis
    Hát ennél egyszerűbb bankkártyával venni, de azért kösz a megoldást. :)
  • tomonor
    Oda kell figyelni. Kiír egy új számot, ha több helyre kell küldeni SMS-t.
  • tomonor
    Mi vagyok én, lol

Rögzítsd ahogy csal, jelentsd és várd meg míg bannolják. Ennyit lehet tenni.
  • tevel
    Megoldódott. Megkaptam végül.

Leírom, hátha más is jár így:
    T-Mobilos feltöltőkártyám van. Boku vásárlás előtt lekértem az egyenlegem, volt rajta 3190 Ft, de azt is kiírta, hogy ebből vásárlásra mennyi fordítható. Na ezzel nem foglalkoztam, itt volt a hiba.
    Elküldtem az OK-s SMS-t, de a tranzakció a felénél elakadt, csak dolgozott, dolgozott... Az ablakban azt írta ki, hogy a sikeres jóváírás 2032/2540 HUF. Kaptam egy BOKU SMS-t 2032 Ft levonásról.
    Kiléptem, és azt gondoltam elúszott a pénz, mert funds-ot meg nem kaptam.
    Csak bökte a csőröm, arra tippeltem, hogy nem volt elég a pénz a telón. De lekértem az egyenleget és volt még 850 Ft rajta. Hmmm
    Mindent vagy semmit alapon nekiláttam 2500 funds-ot venni ezen a maradék pénzen.
    A telefonszám beírása után megkérdezte, hogy visszatérek-e a megkezdett tranzakcióhoz? Hát hogy a fenébe ne. :) Megint kiírta a 2032/2540 HUF. Feltöltöttem a telefont kis cash-el (gondoltam ez volt a problem), rányomtam az OK gombra, végigment a zöld csík.
    Kaptam egy SMS-t a BOKU-tól 508 Ft levonásáról.
    Aztán hibaüzenet kisablak: "a tranzakció valószínűleg nem volt sikeres, próbálkozhatok talán egy másikkal".
    Kiléptem mérgemben, aztán meg látom, hogy a 8500 funds mégiscsak ott virít már a menüben. (happy end)
    Röviden ennyi a történet.