26731
Battlefield Heroes
-
#23691 Hehe, ezt bemásoltam haveromnak, kipróbálta és működött. lol -
CAC #23690 :D
Ezt még nem tapasztaltam, de akkor majd elkezdem vadászni a cúúnagonosz Staffot. :) -
tevel #23689 Lehet, hogy elmulasztottad a szükséges driver telepítését, ezért "sima, mezei" egérként működik.
Annak a menüjében lehet állítani, hogy melyik ledet milyen "érzékenységgel" párosítsa. -
harduplanfor #23688 Egyenlore nem vettem eszre jelentos kulonbseget a G9X-es egeremmel a sima ,mezei 4000 Ft-os Logitechez kepest. -
harduplanfor #23687 Legyszi szolj oda az ea-nak a piros telefonon, h dobjanak egy -90%-os jo kis gunner long range fegyvert:) Olyanom meg nincs,csak egy wolfgangs amadeus wonderfullal sorozom az ellent, ami nem tul meggyozo. -
harduplanfor #23686 Azt hiszem ki fogom probalni milyen 0.1-en kergetni az eger farkincajat. Csak meg azt nem tudom, h ilyenkor a Logitech G9X-en az elso led lampa (erzekenyseg kijelzes)hany dpi-t jelent, illetve a kovetkezo 4 pontosan hogyan allitja a dpi ertekeket fokozatonkent. -
#23685 omg -
tomonor #23684 Pedig sokat segít egy jobb egér. Legalábbis többet, mint egy új billentyű 30 000-ért. -
66zio #23683 1920*1080 ban nyomom minden fullon nemrég vettem az új gépezetet de az egér meg billentyűzet maradt a régi (hülyeségnek tartok 10 ezer ft ért egeret venni) -
CJ4forever #23682 Hát ja :)
Akkor elmondom hogyan is működik :) Megkapod a VIP-et, s mikor valamelyik nyalókájukat seggbe lövöd el is veszik :) Csudajóóóó :) -
tomonor #23681 hát ööö, egy-két hónapja 90%-os akcióban adták ezeket... Ám az csak egyszeri alkalom volt, úgyhogy ahogy gondolod :D -
#23680 elég bugyuta kérdés. nézőpont kérdése.
Ha szánsz pénzt, hogy "egyedibbé" tedd a karaktered akkor igen, ha nem akkor nem.
Ha megnézed a store-ban, akkor egy pisamarta lábszárú gatya kerül ennyibe vagy még többe. -
#23679 Szerintetek a mai DotD megéri? -
tevel #23678 Az már nem mai technika lehet, gondolom 640X480-on használod. A jelenleg megvásárolható legolcsóbb 1200 Ft-os egerek is tudnak legalább 800 dpi-t. -
#23677 lol az érdekes élmény lehet :D -
66zio #23676 Én azt hiszem alap beállításon játszok mindegyik kasztal 400 dpi-s egeremmel -
#23675 nem tom... nekem játékban 0.1 es az érzékenységem az egeren pedig soldier esetében 1600 gunner esetében 2400 dpi-t használok... és nem szoktam váltogatni játék közben -
tevel #23674 Hmm...akkor legyen "aranysárgaréz" színű, és már akkor adtunk a demokráciára is egy kicsit. -
CAC #23673 Nem inkább arany, ha már golden? :) -
tomonor #23672 Réz. -
tevel #23671 Nem vesztettél semmit, ugyanaz mint a sima, csak "sárga". -
Pat10 #23670 Ja akkor valószínű azt valahogy kihagytam mikor visszaolvasgattam a hozzászólásokat :/ :) -
Pat10 #23669 Köszi a kódokat.. :) egy baj van,már tegnap is észrevettem és aktiváltam is egyet csak az a rossz, hogy nem használtam,mert nem tudtam játszani már este és ma egész nap nem volt alkalmam kipróbálni :/ -
CAC #23668 Ha jól emlékszem Python írta, hogy az ittenieknek VIP rangot adott. -
Pat10 #23667 Az tök király :D mert VIP vagyok a magyar szerveren :D nem tudom kitől van a meghívó de köszi ;) :) -
CAC #23666 Byzhouse régi, megbecsült tagja a topicnak. Ha újoncként ilyen stílusban írogatsz akár neki, akár másnak, akkor nem lesz túl nagy reszpekted errefelé. -
CAC #23665 Szeva!
Ugyanarra, amire külföldi szerveren. :P :)
Nevezetesen az oldalankénti 8 slotból x mindig VIP. Ha ezek üresek be tudsz csatlakozni a játékba sima mezei játékosként, de amint feltűnik egy VIP (és nincs üres slot) ki leszel dobva, ő pedig bekerül a slotodba.
Ergo -ha csak nincs tele VIPpel az adott menet- rögtön fel fogsz tudni csatlakozni az adott szerverre. -
Pat10 #23664 Hali.Az amúgy mire jó ha valaki VIP-tag a magyar szerveren? :) -
Bence777 #23663 Hellosztok tomonor értem miről beszélünk de sok játék megszivatott már. -
tomonor #23662 Ez Electronic Arts, nem egy lokál uzsorás :P -
tomonor #23661 Sajnos itt byzhouse-nak van igaza. Ha Fund kell, veszel. Ingyen cuccos kódok ritkán vannak, nem tartanak örökké általában, hamar lejárnak, és valaki úgyis kiposztolja ide, ha van új. Mindenesetre vegyél visszább. -
Bence777 #23660 Sziasztok máma ugy döntöttem hogy töltök fel bank kártyáról 12k bfet. Azt akarom kérdezni biztonságos?
Mer nem akarok ugy járni hogy utána havonta vesz le pénzt. -
Bence777 #23659 Hali byzhouse tölts fel nekem ha már ennyi eszed van. -
#23658 vegyél! -
Bence777 #23657 Hali valaki tudna adni fegyver vagy ruha kódokat royal mandósra de a robot szett már lejárt. Az nem kell. -
tevel #23656 A bibi az, hogy a havonta kapott bankszámla kivonaton az meglátszik, ha ilyesmire költök. -
#23655 Hát ennél egyszerűbb bankkártyával venni, de azért kösz a megoldást. :) -
tomonor #23654 Oda kell figyelni. Kiír egy új számot, ha több helyre kell küldeni SMS-t. -
tomonor #23653 Mi vagyok én, lol
Rögzítsd ahogy csal, jelentsd és várd meg míg bannolják. Ennyit lehet tenni. -
tevel #23652 Megoldódott. Megkaptam végül.
Leírom, hátha más is jár így:
T-Mobilos feltöltőkártyám van. Boku vásárlás előtt lekértem az egyenlegem, volt rajta 3190 Ft, de azt is kiírta, hogy ebből vásárlásra mennyi fordítható. Na ezzel nem foglalkoztam, itt volt a hiba.
Elküldtem az OK-s SMS-t, de a tranzakció a felénél elakadt, csak dolgozott, dolgozott... Az ablakban azt írta ki, hogy a sikeres jóváírás 2032/2540 HUF. Kaptam egy BOKU SMS-t 2032 Ft levonásról.
Kiléptem, és azt gondoltam elúszott a pénz, mert funds-ot meg nem kaptam.
Csak bökte a csőröm, arra tippeltem, hogy nem volt elég a pénz a telón. De lekértem az egyenleget és volt még 850 Ft rajta. Hmmm
Mindent vagy semmit alapon nekiláttam 2500 funds-ot venni ezen a maradék pénzen.
A telefonszám beírása után megkérdezte, hogy visszatérek-e a megkezdett tranzakcióhoz? Hát hogy a fenébe ne. :) Megint kiírta a 2032/2540 HUF. Feltöltöttem a telefont kis cash-el (gondoltam ez volt a problem), rányomtam az OK gombra, végigment a zöld csík.
Kaptam egy SMS-t a BOKU-tól 508 Ft levonásáról.
Aztán hibaüzenet kisablak: "a tranzakció valószínűleg nem volt sikeres, próbálkozhatok talán egy másikkal".
Kiléptem mérgemben, aztán meg látom, hogy a 8500 funds mégiscsak ott virít már a menüben. (happy end)
Röviden ennyi a történet.