Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na de kérdem én, hogy ha már azt az 1eut le tudta vonni, akkor a $14 vagy a többit miért nem tudta? Mert végülis ez azt jelenti, hogy az õ hibájuk. Én meg akkor miért fizessek azért? Tom, errõl te mit tudsz?
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
"A kérés feldolgozása közben hiba lépett fel. Ha megszakítottál egy tranzakciót egy külsõ fizetési szolgáltató által mûködtetett oldalon, ez a hibajelenség elkerülhetetlen. Kód: NU2010 "
Eddig többször is vásároltam semmi gond nem volt most meg a fenti hibaüzenet fogad.Tudjátok mi a megoldás?
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
a tom meg még hazudott is ez nagyobb bûn nem igaz?
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
A minõsíthetettlen trágár nyelvezet miatt meg mindenképpen érett már amúgy is. 😊
De talán elég büntetés is...és pont.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Egymillióan a magyar esportért!
Egymillióan a magyar esportért!
Nem, én nem érzem bûnösnek magam, nem is én sértettem szabályt. Továbbá nem ez az elsõ statpadder videóm, az ilyeneket le szoktam rejteni unlisted-re, hogy nem komplákálódjon az ügy, ám itt reméltem, hogy elnézést kér... Helyette lett egy epikus dráma.
Ahogy egy bölcs otaku mondaná: A cat is fine too.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Ezzel nem ismerem el a viselkedésüket, mert nem helyén való, de ez azért nem jár(na) ezért a vétségért. Mint ahogy tilosban parkolás miatt sem veszik el a jogosítványod.
Ami meg Adirotor, téged illet -igaz, hogy elég súlyos támadás ért-, de emberileg eléggé leadtad magad.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
hátha magadra ismersz'!!!!
Azzal a 100 rugóval meg magatoknak jöttök. Remélem megtanultátok a leckét.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Legyen ez egy üzenet a magyar játékosoknak: ha sértitek a szabályzatot/csaltok, én ott leszek.