Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elektrofrombc2
ne nagyon próbálkozz, ha hibaüzemeteket dobál ki, mert mi nemrég próbáltunk befizeni, és minden hibás próbálkozás után az ea 1 eu-t vont le. A végére 7x vonta le, amit csak késõbb tudtunk meg.
Na de kérdem én, hogy ha már azt az 1eut le tudta vonni, akkor a $14 vagy a többit miért nem tudta? Mert végülis ez azt jelenti, hogy az õ hibájuk. Én meg akkor miért fizessek azért? Tom, errõl te mit tudsz?

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Narxis
Ennyi.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kami
Vásárolni szerettem volna Play4free funds-ot de állandóan ezt a hibaüzenetet kapom:
"A kérés feldolgozása közben hiba lépett fel. Ha megszakítottál egy tranzakciót egy külsõ fizetési szolgáltató által mûködtetett oldalon, ez a hibajelenség elkerülhetetlen. Kód: NU2010 "
Eddig többször is vásároltam semmi gond nem volt most meg a fenti hibaüzenet fogad.Tudjátok mi a megoldás?

Mi ez az óvoda itt.A statpaddingot ki nem szarja le,ennyi erõvel a játékosok felét ki lehetne bannolni a játékból.Én személy szerint nem szoktam paddingolni de ha másoknak nem okoz kárt kit érdekel.Különben is az vesse rájuk az elsõ követ aki bûntelen.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

amugy meg nézd meg a shottyt mennyi ideig használtam aztán dönts kedvesem
oks Elektro kicsit felkaptam a vizet de ha valaki azzal szórakozik hogy az 1 éve fejlesztett karimat "lopja" el az azér eléégé idegesít
a tom meg még hazudott is ez nagyobb bûn nem igaz?
Elektrofrombc2
Köszi 😛

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

jah, Boldog Szülinapot!

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Nyugi. Legalább pörgött egy kicsit a tápig 😄

Elektrofrombc2
Ej-ej... Bocsesz hogy nem tudtam itt lenni, amikor ez itt végbement, mert szülcsim volt 😄 Adi...mint ahogy észrevehetted már, eltûröm a fórumon, azt ha valaki néhol káromkodik, de azt nem, hogy ha valaki szid valakit. Azt nem engedhetetm, meg. Nem voltam itt, hogy rádszóljak. Kaptál 2 büntetõpontot. A 3.nál tudod, hogy baj lessz. Legyen ez a figyelmeztetésed, mivel ban elõtt már más is kapott figyelmeztetést.

Véleményem szerint egy server ban stattpadding miatt helytálló.
A minõsíthetettlen trágár nyelvezet miatt meg mindenképpen érett már amúgy is. 😊
De talán elég büntetés is...és pont.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Pra
😊

phiton
Volt valaha egy igazi hõs, ki volt szíves ilyenné varázsolni megjelenés<#taps>em!

Egymillióan a magyar esportért!

Pra
Még mindig fasza az avatarod bukk 😊 rég láttam 😊

phiton
Nos: Videót láttam, az érintett játékosoknak esedékes a BAN, mivel szerverünk azonosíthatóvá vált a felvételen. A Battlefield.hu elzárkózik minden ilyen viselkedési formától, ezért kérünk minden játékost, hogy a jövõben szerverünkön ilyesfajta játékmódot ne képviseljen!<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>

Egymillióan a magyar esportért!

Igazából az egészet leszartam volna, ha nem kezd el támadni a mainspawnban. Illetve, az még hagyján, de aztán a royal haverja is elkezdett lõni engem, hogy megtaláljon. No onnan kezdtem el rögzíteni, ahogy a videón is jól látszik. 😛

Nem, én nem érzem bûnösnek magam, nem is én sértettem szabályt. Továbbá nem ez az elsõ statpadder videóm, az ilyeneket le szoktam rejteni unlisted-re, hogy nem komplákálódjon az ügy, ám itt reméltem, hogy elnézést kér... Helyette lett egy epikus dráma.

Ahogy egy bölcs otaku mondaná: A cat is fine too.

Pano
Viszont, reménykedem abban, hogy ha a report meg is történt, az EA ugyan ad némi idõarányos büntetést, de az accot nem lehetetleníti el.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Értem, hogy szabály sértés, meg nem etikus dolog és nem kellett volna, de szerintem ezért az apróságért (fõleg úgy, hogy ezzel másoknak kárt nem okoztak, mint a cheaterek) valakit anyagilag szánt szándékkal megkárosítani, valamint a szabadidejével felépített munkáját összedönteni nem kéne.
Ezzel nem ismerem el a viselkedésüket, mert nem helyén való, de ez azért nem jár(na) ezért a vétségért. Mint ahogy tilosban parkolás miatt sem veszik el a jogosítványod.
Ami meg Adirotor, téged illet -igaz, hogy elég súlyos támadás ért-, de emberileg eléggé leadtad magad.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Narxis
Jön a tavasz, jó idõ, menj ki egy kicsit focizni vagy biciklizni mert véresen komolyan veszed ezt a játékot, agyadra ment eléggé. Engem ha bármi zavar egy szerveren akkor azonnal megyek egy másikra, nem pedig verem a nyálam ott és játszom a netrendõrt.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

oh, vagy úgy. Javítom.

Csak egy kis megjegyzés a vidóhoz, h az a lol komment "/adminkink wil"-hez sztem nem kell, valószínûleg nem neked írta, volt ott vlm Wilheim is.😊

LOL
Igazából, eddig nem jelentettelek. Mint látod, egyszer sem szóltam vissza, hátha magadra ismersz és bocsánatot kérsz, illetve megígéred hogy nem csinálod többet. Ám ezzel betelt a pohár. Reportok kiküldve.

http://www.youtube.com/watch?v=xMTGox8XkpM

hátha magadra ismersz'!!!!
Ámen!
Amugy nem akarom elrontani a kis összeesküvés elméletedet a magornak csak a küldetésében segítettem..... /jeep hunter/ -.-
na mind1 csak egy kérdés bannoltak már olyan statpadderest akit felvettél?
de én legalább nem a répaföldön születtem :d
mindenki magából indul ki 😄
😊 Látom hülyének születtél.

de ha Cheater lennék azt még megértem és tisztességes dolog is de ez
jó ez neked?
a szart is kiverem belõled mert imádod mások pénzét elvenni
Kellemes szórakozást. A nézetségnek nem kell mérdöldköveket döntenie, elég ha egy EA REP látja, ami már megtörtént.

Azzal a 100 rugóval meg magatoknak jöttök. Remélem megtanultátok a leckét.

Eddig ez az egyetlen magyar statpadderes videóm, ami aránylag jó a többi 6 közül, de a lényegen nem változtat.

ja és a nézettsége kemény 10 😄
amugy wolkewnk tisztára igaza van nem vagyunk Cheatherek pedig te tisztára úgy állítasz be minket
de õ ilyen szeret nyalni a kis répafölditomika 😄
Örülök hogy energiát ölsz abba hogy a PÉNZEMET és az IDÕMET tedd tönkre te nyomorék hülyegyerek plusz ez neked miért jó? amugy ha kibannolnak jössz nekünk fejenként 100 rugóval ugyhogy igy játszadozzál
Grr1234
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elhisszük, hogy zavart téged, de azért nem kéne õsellenségként beállítani a magyar BFH-osokat, illetve úgy csinálni, mintha csak a magyarok tennének ilyet. Köszi.

Az az admin köbö annyira volt admin, mint én. Még szerencséje, hogy õt nem jelentem, pedig megtehetném, az egész szervert megszüntethetném egy legyintéssel. És most csodáld a remekmûved a kis haveroddal:

Grr1234

holott az admin is megengedte szal befoghatná a pofázást és kijöhetne a hóra és majd ott játszuk le te nyámnyila
A HUN RANKED serveren egy barátommal rangot fejlõdtünk és ez ellen kifogása támadt ennek a szemétnek
Pano
Ööö... laikusabb emberek számára kifejtenéd mi történt? 😄 Mert én nem értem.

reportoltál?
az már nem tõlem függ

ez egy játék amugy most akkor elveszik a karakteremet?
ToS megsértése. Nem érdekel mit csinálsz amíg tisztán játszol, ám statpadding több ponton is sérti a szabályzatot. A jelentés már megtörtént.

Legyen ez egy üzenet a magyar játékosoknak: ha sértitek a szabályzatot/csaltok, én ott leszek.