26731
Battlefield Heroes
  • harduplanfor
    Friend/A show offline felirat mellett jobbra talalsz egy pirox X-et. (remove selected friend)
  • jugen
    A barátok listát hogyan lehet teljesen kitörölni? Elég nagy voltam mikor elkezdtem, jobban szűrni kellett volna a népet.
  • harduplanfor
    Valoszinu egy darabig egyedul fogok harcolni, ha ennyi a macera.
    Kepeszteni nem fogok senki(ohne nyalizas,jopofi) utan, es nem vagyok elajulva ha valakinek sok romai szam van irva a karakterere.Nekem is van 30-as emberem, de szivesen fogadnam akar az 1-es szintu jatekos baratkozo szandeku uzenetet.
    Ha valakik jobbak nalam, am legyen. Persze szeretnek fejlodni, de annyira nem izgat, mert a jatek maga szuper:):)
  • HunTatyi
    nem kell meg ilyedni tőlük... akik TS en vannak a többség már több éve beszél, játszik együtt és az újoncokkal eleinte elutasítóbbak... később aztán a "csapat tagja" lehetsz könnyedén.. tudom mert én is a rendszeres beszélgető társ voltam... bár arra készülj h a heroes ts szoba többet szól trollkodásról mint sem játékhoz való értelemről :D
  • harduplanfor
    Hm..latom porog a forum:)
    Teamspeak3-al beleptem a bfh szobaba, de kb. 5 ember lezengett a mai nap.
    Azok sem nagyon akartak baratkozni. Marad a maganyos hos szerepe :)
    Megadom a legfrissebb karim nevet: Angyalhentes[HUN
    Ha netan valaki most kezdene a gamet es nincsen spanja, vegyen fel baratnak. (csak natisok) Amiben tudok segitek.
  • CJ4forever
    Egy összetartó brigád szószó végig tarolja a pályát pikk-pakk, egyedül fwlwjtős ellenük a móka. Sniperként messziről valamit tudsz csipegetni. Ha a bázist támadják akkor jó taktika, hogy a hozzád közelebbi illenséges zászlót jóóól lehúzod, ekkor a kilőtt ellen utánpótlása messzebről jön, illetve neked sem ott éled az összes tesód. Ez arra jó, hogy egy 50 "körös" játék ne érjen véget 2 perc alatt.
  • harduplanfor
    Eraser Ray laser vagy a Destroyer drones`s hatekonyabb mid/long range tavon???
    Ezek valoban jobbak a Pkm Mg-nel longra???

Cheaterek valoban egyre tobben vannak. A szomoru inkabb az, hogy akinek nincs baratja es egy osszetarto, kicsit erosebb csapattal talalja szemben magat, annak semmi eselye egyedul. Hiaba tapadok ra egy masik ismeretlen, azonos oldalon harcolo jatekosra, egyszeruen keptelenseg allandoan figyelni, h (hatra nezni) vajon gyogyitja e majd a gunnerem. Inkabb magat vagy a havert fogja gyogyitani.
  • s9ns
    http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=336787#newweaponscommando
  • tevel
    Orbital Punch lesz az új kommandó OP fegyver?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zi6mihxwihw
  • Pra
    Ezek a lézer fegyók jobbak mint a mod/mod társaik?
  • tevel
    Hát szerintem saját magadat te sem érted, majd egy bizonyos kor elérésével letisztázódik majd minden.
  • CJ4forever
    Látom legnagyobb sajnálatomra nem akarsz megérteni. :(
    Ez a te esetedben nem is probléma, és nem is a te feladatod. Szeretném ha Tomonor megértene, mert nekem az jött le, hogy valamilyen szinten van kapcsolata a HQ-val. Ez meg lehet nekem jött le rosszul.
    Minden esetre Tomonor veled ellentétben a mellékelt vidin látható jelenetet felfogta, elismerte.

Az új emberkékről...
    kollégámat rávettem próbálja ki a játékot, mert naon állat. Ez még februárban volt. Neki egyáltalán nem beszéltem a csíterekről, mert nem láttam értelmét. Próbálgassa, találjon magának megfelelő kasztot a többi meg adja magát. 1 hét múlva kérdezte tőlem azt, amit te nem tudsz felfogni. Neki nélkülem is feltűnt. Azóta nem lépett be.
  • tevel
    Akkor ne beszélj össze-vissza!
    Egyszer azt mondod, hogy nem tudsz játszani, mert "4 tuti csaló egyszerre keseríti meg az életedet".
    Utána meg már csak, "bizonyos pályákon, bizonyos játékmódoknál, bizonyos trükköket szúrsz ki".
    Egyszer talán gondold át ezt az egészet: nem bolhából csinálsz elefántot?
    Nem jó ötlet egy fórumon befolyásolni azokat az olvasókat,akik talán kezdők, éppen beleolvasnak ide, és el is húznak, mert ez a játék tele van csíterekkel.
  • aki124
    visszajöttek:)
    egyébként nem is tudtam újat csinálni és szerintem másnak is elment...ezt abból gondolom hogy a pörgetésből utoljára 30 perce szedtek ki valamit ami azért titka:) most már megy rendesen az a légyeg
    azért köszi
  • s9ns
    írj nekik mindenképp! ha meg játszani is akarsz akkor internet explorer-el nyisd meg az oldalt.
  • aki124
    sziasztok
    ma beléptem a játékba és egy hősöm se volt...valaki kitörölte? én úgy tudom hogy a már megcsinált hősöket nem lehet kitörölni
    ilyenkor mi a teendő? írni kell a supportnak?
  • CJ4forever
    Ha már tevel megvilágította, hogy utolsók vagyunk a sorban, akkor szerintem leginkább azért, mert bár nem értjük miről beszél a másik, de jól lereagáljuk. Persze már nem azt amiről szó van.

Senki nem beszélt itt vaktában lövöldözésről, ügyesebb harctechnikáról, lelőnek, és sértődésből kiabálok esetekről.
    Elég youtube videot néztem arról, hogy hogyan, s miképpen lehet okosban játszani. Ebből deriválva bizonyos trükköket azonnal kiszúrok, lásd pár héttel ezelőtt ide linkelt videomat is. Tomonor is elismerte, hogy egy gyökérpálcáról készült.

Na ezen trükkök alkalmazói szaporodtak el nem picit, s ezeket jellegéből fakadóan _csak_ mandoval veszed észre. S mint említettem elszaporodásuk csak bizonyos pályákon, bizonyos játékmódoknál érhető tetten.
    Esetemben a probléma pont abban rejlik, hogy már szinte csak ezeket a játékmódokat szeretem.
  • phiton
    +1 Tatyinak, nekem is van 30-as soldier, mando, gunner. Tudom, melyik kaszt hol a leghatékonyabb, szinte látszik gondolkodásmódjuk. Valóban nem érdemes csítört kiáltani egy gyanús haláleset miatt. Az igazi csítört megismeritek, többnyire nem nagyon titkolja a plussz képességeit.
  • CAC
    :D
    Ezt no kill szervernek hívják. Néha bele lehet ilyenbe futni.
  • HunTatyi
    megint más a hack... és az h ha vki már rendelkezik játéktapasztalattal... mert vannak ugyebár olyanok h van 5-6 30 asuk és low levelre mennek mert még 1 hőst húznak fel... na ilyen bizonyos játéktapasztalat is sokat tud segíteni... kitapasztalod pl a mandók elhelyezkedését, ált legsűrűbben bizonyos pályákról honnan campelnek... nem egyszer fordul elő már velem is, hogy nem látok senkit... nyilt terepen vagyok és lövök párat pistollyal azon területre ahonnan számíthatok mandóra... és lám mi történik? blind fire... nem olyan sűrűek ám a hackerek mint azt gondoljátok... valóban csak jobbak... persze a kivétel csak erősíti a szabályt
  • tevel
    Ebben igazad van.

Először talán attól a berögződéstől kellene megszabadulni, hogy:
    "...aki engem megöl az csak csíter lehet...nálam jobb nincs, mert nem is lehet...", és mindjárt sütne a nap, kék lenne az ég, meg zöld lenne a fű.
    Vannak olyan örök vesztesek, akik ezt nem tudják feldolgozni.
    De az okát sem keresik a gyenge szereplésnek, pedig pl. egy jobb vas, vagy netkapcsolat sokat segíthetne az önbizalmukon, de akár a torrent töltögetést is ki lehetne kapcsolni közben, vagy néha újra lehetne installálni az OP rendszert, optimalizálni, stb.

Ha ez rendben, akkor egy-két youtube videóból ellesni, hogy a jobbak milyen trükköket is használnak, milyen gombkiosztással, ability beállítással dolgoznak, hogy mozognak csapatban. Melyik kaszt, melyik fegyver mire képes, majd gyakorolni, gyakorolni, mert skill nélkül nem megy.
    Ugyanitt vannak cheater gameplay videók is, azokat is érdemes megnézni, hogy tudjuk miről lehet felismerni a csalókat, hol vannak a határaik és a gyenge pontjaik.
    Ennyi munkánál sokkal, de sokkal egyszerűbb farkast kiálltani, feltenni a kezemet, hogy én mindent megtettem, és jól elszidni a rendszert. :P
    Az ilyenek miatt vagyunk mindig az utolsók a sorban...
  • DFAdirotor
    Én nem azt mondtam hogy nincsenek én azt mondtam hogy nem annyian mint amennyinek hiszik "egyesek" gondolok itt gyuszopapara
  • CJ4forever
    Amivel viszont ma kétszer is taliztam... csak mosolyogni tudtam. :)
    A nat bázis AA gun-nál ül a royal (mint én)emberke, melette egy nat vitéz. Várok, hátha csata. Hát nem, a royal kipattan az AA gun-ból, elkezd felém lőni, mire a nat ugyan oda. Persze mindjárt talált is.
    Persze éreztem ez kihívás, és néhány trófea után szólt a szakember, hogy ha natos barátját nem lövöm, akkor ő sem fog engem. Micsoda legééééény :)

Oszt ezt két másik szakértő is kérte tőlem. A végén ott álltunk a Mansion melletti kifutón, és mint kezdő buzik a gőzfürdőben totyogtuk körbe egymást.
    Olyan meghitt, és életszerű volt egy háborús játékban, hogy egy könnycseppet azonnal el is morzsoltam... s kiléptem.
  • CJ4forever
    Mint írtam a "mókás" sebzés, mint esetleges csalás nem érdekel, ezeddig soha nem kiáltottam hekkernek az illetőt két okból kifolyólag.
    Az egyik esetben nem kizárt, hogy több lövés talált be szinte egyazon pillanatban. Síma ügy, eldönteni nem tudom.
    A másik, hogy a feltűnően erős ellenfelek azonnal felkeltik bennem a kalandvágyat, és adott a feladat. Ekkor lehet taktikázni a jelen pilanatban 80-as HP gyengeségű mandommal, hogy miképp bírok az ellennel megküzdeni.

Hogy valakit lövök, és nem sérül... olyannal még nem találkoztam, de gané ping esetében tényleg nem kizárt.
  • tomonor
    Lesz, csak személyes problémák miatt egyelőre nem tudom folytatni a cikket.
  • tevel
    Tom, kifogyott a tollad a BF.hu-n? Nem lesz folytatás?
  • tevel
    Gondolom, ha arra az elhatározásra jutottál, hogy "lősz magadnak egy okos szettet a netről", amivel előnybe kerülhetsz, akkor bizonyos fokú tájékozottságra szert tettél, valószínűleg a youtube-ról. Ott láthatod, hogy milyen csalási lehetőségek vannak: Wallhack, aimbot, found generator. Nincs más (tudtommal). Damagehack meg ilyenek nincsenek. Az amikor valakit lősz és nem sérül, az egyszerű ping probléma. Nincs itt GOD mode.
    Vegyél fel egy ilyen "1 lövés=90HP" esetet (ahogy írod, ez nálad sűrűn előfordul), rakd fel a youtube-ra, és megnézzük. Több szem többet lát...
  • CJ4forever
    A 3xos boost egy nagy-nagy találmány, csak későn jött :)
    A sok kitömött apu szemefénye rábbillent egy kis manit a cuccra, majd kezében 9-es szintel landol a 27-esek közt...
    Részemről várom őket szeretettel :) :) :)
  • CJ4forever
    Félre ne érts, én nem azokra az emberekre kiabálok, akik egy lövésből kilőnek 90-es élet mellett. Mert az ugye természetes, igaz nekem a legvadabb fegyverrel, full abikkal sem ment, de bennem a hiba.
  • CJ4forever
    Ez egy okos gondolat volt.
    Tehát nem csííter, csak a szavaiddal élve bénán vagyok láthatatlan... aha... avagy ő azért bír a pályán keresztül lőni egy láthatatlan emberre, mert jól lát... aha... jobban ugye, mint mi.
    Meg mint a játékszabályok ezt engedik! Nemtom érted-e mire gondolok?
  • Olirotor
    3 XP boost egyszerre. az jól tejel
  • tomonor
    Papikám, perelhetsz, ha úgy gondolod.

Vagy, abbahagyhatod a játékot. Az egyszerűbb, olcsóbb, és kevésbé égeted magad azzal, hogy elszavalod azt, mit már mindenki tud.
  • Gyuszopapa
    Ilyen lehetőséggekkel a kezében egy értelmes cheatert soha nem fogsz meg sőt még lehet hogy isteníted hogy hú de jó játékos,közben meg nem mert egy kis köcsög.

"Smooth Aim, Slows the movement of the aimbot to look more like a natural player"
  • DFAdirotor
    nincs olyan sok cheater mint ahogy hiszitek
    egszerűen bénák vagytok.....
  • Gyuszopapa
    Ja ez az egyszerűbb nem megoldani a problémát ugye.Már az összes mostani BF tele van cheaterrel és szarnak rá foglalkozni vele,ennyi magyarázhatsz de tények vannak.Csak a lóvéd kell a többi nem érdekli őket.Ha a való életben valami hasonló dolog lenne(mondanám ezt úgy hogy a játékélményedet basszák el a cheaterek,ergó ha vennél egy tv-t és az nem müködne az is élményrombolás)símán lehetne menni a fogyasztóvédelemhez.
  • tomonor
    Van még egy másik opció is: Bérelj magadnak szervert. Onnan azt a csalót rúgod le, amelyiket akarod.
  • CJ4forever
    Véleményem szerint ez nem gyengeség, vagy nem gyengeség kérdése. Messze nem az. Van egy égető probléma, amire a tendenciákból ítélve magasról tesznek a felelősök.
    Probléma ugye azért, mert egy olyan játékban merült fel, melyre havi 5000 forintot alaphangon ráborítok (illetve míg mancusi aktív addig nem) s égető, mert számottevően nő a cslók száma.
    Az admin kérdéshez. Én nem tudok, és nem is posztom admint állítani. Válogatni ezen pályák közt meg nem naon lehet, azon kell futnom amit ad.
  • HunTatyi
    tán kevesen vagytok? :D
  • Zero07
    Frissítve feltételekkel. Ugyanis ez nem gyűjtőgroup (bár megérzéseim szerint rossz helyen keresek jó játékost, azért még reménykedek).
  • tomonor
    Hát ööö, ha csatlakozol hozzájuk, ugyanolyan gyenge vagy. Amúgy én meg pont leszarom. :)

Olyan szervereken kell játszani, ahol van admin. A punkbuster önmagában nem sokat ér, EA meg tilthatja az accokat, ha a csíterek egyszerűen csinálnak maguknak új acc-ot.