Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valoban ezt elneztem. Mondjuk Lyon-ba merve 50-55 a pingem. Ha jol tippelek ezert nem vaghatnak ki....
Megcsináltam Sponsor Pay-be a golfos-at, és nem adta meg a fundsomat 😞(

s9ns
Nem kell ahhoz BIX.
Csinálj egy tesztet egy Lyon-i szerverre.
(ha jól tévedek akkor a szerverek Franciaországban leledzenek)
http://pingtest.net/

Pano
Ez igaz, mert a "hacker" és az "idiot, asshole, 4ker" stb-n kívül más választ nem kapok a kérdéseimre, amikor megkérdezem, hogy ugyan mibõl gondolja ezt és miért.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Mi az hogy 25-26 közötti a pinged?
A pinged mindig más, attól függõen, hogy melyik szerverhez csatlakoztál. Nagy eséllyel egy belföldin lenne ennyi a pinged. Külföldinél esélytelen, ha csak nem a BIX-en csücsülsz.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Általában nekik sincs.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Itt a pont😊
Tobben megyoztek, h ne laptopot vegyek, es hajlok a jo szora. A terv valoban ez volt, de sajnos egy csunya betegseg megtamadta az apum, ezert most oda megy el a sok zse. O az elso, a jetek varhat. Lesz meg a jatekban konnyen,lazan futkarozo masik harmincas emberem😊 Milyen karit vettel a gepedbe?
A pingem stabil 25 es 26 kozott ingadozik😊 Nalam a gyenge laptop video jatszik, illetve a silany eger. Pl. amikor megolnek es mutatja a masik jatekost plusz az esetlegesen korulotte levo tarsait, akkor egyenesen beszaggat a kep mozgasa. A feltoltott youtube-os videokeon soha nem latok ilyet.Probaltam az eger erzekenysegen allitani jatekban. Ha levettem 1-rol 0.7 -ra akkor valamivel pontosabban celoz, de baromi lassan forog. Ha felveszem 3-ra, akkor meg hatalmasakat "ugrik"
Ha a yaw-on es pitch-en allitgatok ne tudjatok meg mit muvel.....forgok mint, egy mini tornado,de celozni lehetetlenseg vele.
Game buster, regedit cleaner, max performance utan ennyit tud a gep es kesz. Szerintem egy kezdo jatekostol az 1-1-es arany nem olyan rossz, de azert ne vagjanak mar ki a szerverekrol, ha veletlenul sikerul megolnom par jobb jatekost.
Az mért van hogy rányomok a play now-ra és nem történik semmi? nem indítja el pedig már felraktam azt a net.framework-ot de úgyse.
Mondjuk, most hogy nézem valóban hamis... Ám nem a klán, hanem a csoport.

http://www.battlefieldheroes.com/en/groups/19692

Respected Gentlemen? Nem, nagyon is valós klán, amerikai, és kábé olyan híres hõsök vannak bent, mint Wikkid vagy Dredned.

Mondjuk az elõz DotD állati szar volt. Csupa olyat adtak, amit claw-val egyébként is tömegével húz be az ember. 2 gyógylötyi meg 1 stamina boost. 😞

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Pano
Gyanúsak nekem ezek a túlzott engedmények. Kicsit egy végkiárusításra emlékeztet, mint amikor nagy készlet csere elõtt a ruha boltokba mennek az engedmények.
Vihar szele, nagy változások várhatóak?😊)

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

bocs hogy teleirom sg-t
ez egy kamu clan ?????????
http://www.battlefieldheroes.com/en/groups/173050
Pano
Tudtommal nincs már ilyen.

Nem tudná valaki hogyha még lehet akkor hogyan lehet hasznosítani 1 dr.pepper kódot
igazat mond magor is es en is laptopon jatszottunk 1/2 evet es jo szar volt
az összes laptop fosinger elhiheted nekem az 500.000-es is szar.
Rakj össze az ipon.hu-n egy rendes asztali pc-t és elhiheted nekem nagyon jó leszel nekem is az van 200.000 forintért már full graph on megy lagg nélkül. ja és higgy nekem mert én is laggos laptopon nyomtam fel 30-ra a Nat guneremet
Üdv: ADI
Pano
Nem szoktam hisztizni, de bizony a jó édes nénikéjét az összes kis admin joggal rendelkezõ, hatalomtól felpuffadt nyámnyila retardált mitugrásznak, akik nem bírnak veszíteni és kivagdossák az embert, mert éppen nem megy nekik a játék.
Kérem, kapcsójja ki.

(kár, hogy angolul nincs ekkora szókincsem, sokszor jól jönne)

Hát bizony, a natosok csíter, teamkiller funds-harcosok mind. 😊

Egyébként a szervereken a balance dolgokat alapvetõen hasznosnak tartom. A te esetedben a ping is magas lehetett, így ebben a történetben én nem látok kivetnivalót.
Velem is megtörtént már párszor, de a kiegyensúlyozott játékmenet érdekében ezt elfogadom.

Amiota max a karakterem egyre tobbszor vagnak ki a szerverekrol.Ma peldaul egyaltalan nem valogattam, hanem siman a play gomra berakott valahova.Szep nagy harc kozepebe csoppentem. A kezdo poziconk korul ment az oldokles,de meg volt nemi mozgasi lehetoseg. Kb. 1-1 aranyban oltem,haltam meg.Valami messzi szerverre rakhatott, mert a cel befogasa utan kb. 1-2 masodperc utan kezdett pontokat levenni.Valahogy sikerult lenyomnunk oket, es elfoglalni egy masik zaszlot. Egy halalfejes gunner nati fazon bizonyult a legrosebbnek. Sokkal tobb katonat megolt, mint barki mas. Ket tarsam lotte elorol, es pechemre sikerult moge kerulnom es lelonom. Azutan rogton repultem a szerverrol "level too high" indokkal. Maskor kb. 1.5x erosebb nati osszpontszamnal dobnak ki hosszabb ido eltelte utan "team balance" cimen. Pedig nem en vagyok az elso a listan es nem en olom meg a legtobb embert. Kezdem azt hinni, h a natik egy resze gyava nepseg. Az olyan eseteket imadom, amikor a royalok kozul sok jatekos "kopasz" egyenruhaban masirozik, es amikor a 1.5-2x-es tulero ellenere egy picit jobbra fordul a meccs allasa, rogton elkezdek nem tetszeni az agyonextrazott ruhazatu,felszerelesu nati kozossegnek, igy azonnal kivagnak😊Erzekeny a kis lelkivilaguk amikor messzirol a Tier 1 ELite M16 bb-vel kilovok par masok altal "elokeszitett" gunnert. Ok szoktak a legjobban megsertodni, es utana tancsolnak el az adott szerverrol.....
Egyesek annyira oda lesznek egy ilyen akcio utan, hogy rogton elkezdenek vadaszni ram es megolnek. Mondjuk soldier+lassu gep+pontatlan eger vs gunner felallasban nem nehez.
Az igazsag odaat talalhato😊 Egy nati commandot inditok, es megvizsgalom a masik oldalt, kivancsi leszek a tapasztalatokra.

30 as szint utan mit/min lehet meg fejleszteni????
Sejtettem, hogy ez lesz a baj. Az IE elég trágya böngész volt régen. Egész a 8-9-es verzióig nem volt tanácsos használni. Ellenben a 9-cel szerintem már semmi gond.
Nálad a probléma a javascript engedélyekkel lehet. Legalábbis -ahogy nézem- js-t használ a fórum a szmájlik kezelésére. Ha ragaszkodsz az IE-hez, akkor ezen beállításait nézd át szerintem.

Firefox-al mûködik, Explorer 9-el meg nem. <#fejvakaras>

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

concrete
Ezt a népnyelv SPAWNKILL-nek nevezi ... 😊

ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0

jugen
Mostanában egyre többször találkozom olyanokkal, akik csoportosan megszállják az ellenfél kezdõ bázisát, és figyelve arra, hogy el ne foglalják, gyilkolják a népet. Tulajdonképpen még el sem kezded irányítani az emberkédet már halott vagy...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

concrete
és kinek a gépén fut a bfh.hu AA-ja például?

ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0

Próbáltad más böngészõvel?

OFF:
Írtam korábban az sg szerkesztõségébe (gondolom rossz helyre) Email-t, hogy nem mûködik nálam a "szmájli" beszúrás a forum hozzászólásoknál. Látom, hogy ez másoknál is probléma.
Megkérlek rá utánakérdezel az sg-nél, hogy kihez fordulhatok ez ügyben?
thx

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Ez esetben tárgytalan. Pedig nagymértékben leegyszerûsítené a dolgokat egy linuxos verzió.

Az AA az egy windows kliens, addig fut amíg a géped be van kapcsolva.

phiton
passz...<#nemtudom>

Egymillióan a magyar esportért!

<#conf>

Abban a hitben éltem, hogy az AA a szerveren fut.

Egyébként azért kérdeztem, hogy van e linuxos verziója, mert több router is tud már linux progikat futtatni, ezáltal non-stop mehet az AA.

csa all!
Köszi a VIP-et TKH-ra.
1óra múlva koszi a BAN-t<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#mf1><#mf1><#mf1>
HunTatyi
ez így van

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

😄

Na megvettem a Trust GXT 14 rágcsálót cirka 5500 forintért a Media Marktban. Tényleg szuper. Köszi Tom!
És ez win alapú progi, vagy linuxos?

Ezt a /c-t nem is tudtam. Állati fontos, mert halálra idegesített, hogy bal oldalt szinte nem láttam semmit.

Elektrofrombc2
Igen. Mondjuk én régen felajánlottam, hogy nállam fusson folyamatossan, mert a gépem állandóan be van kapcsolva, max hetente ujraindítom. De phiton szerette volna futtatni.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Elektrofrombc2
bf.hu-n (egyrészt) ezért van xtian, mert az lehetõvé teszi, hogy a "/c" beírással chatbe (bárki) eltûnik minden autoadminos infó.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Pano
Auto adminban csak azt nem szeretem, hogy túl sokat kommunikál és rohadt sokat képes kitakarni. Fõleg, ha class limit is van, így a látható képernyõ közel 1/3-a végig kiesik.

Csak Pedró. Egyedül van, de egy zseni ám.

Arra gondolsz, hogy az admin pc-jének ténylegesen be kell kapcsolva lennie, és fut rajta az AA?

phiton
A legtöbb szerverszolgáltató nem biztosít megfelelõ adminolási lehetõségeket a szerverekhez, így aztán Pedro-ék kifejlesztették az Autoadmint, Xtian-ék az Xtianrcont és a többi..., hogy az adminok könnyebben konfigurálják a szervert saját fantáziájuknak megfelelõen. Ennek hátránya, hogy valakinek állandóan futtatni kell ezeket a programokat. Amikor nem futnak, az maga a "nyers szerver".<#pias>

phiton
Igyekszünk a szervert felügyelni, amennyire csak lehet és valóban, nap jelentõs részében fut az AA és Xtian, bár nem kis szervezést igényel összehangulásuk, hogy ne spam-meljék tele a képernyõt.

aha
HunTatyi
hát nem tudom te mikor játszol rajta, de csak 23:00-24:00 tól szokott már kikapcsolva lenni, illetve a délelõtti órákban (bár ezt nem tudom mert akkor suli padot koptatok)... a többi idõpontban szinta állandóan fut egy adminnál az AA

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

😄

tatyi akkor nálad van a gebasz nekem nem áll le az AA a =TKH=-n