26731
Battlefield Heroes
  • Olirotor
    0-ról 30-ra ??????????????????
    amm mi van a bfh-val frissitik vagy mi???!!!
  • tomonor
    Most épp új: egy gyerek az új trippla xp boost-al egy óra alatt elérte a 30-as szintet.
  • DFAdirotor
    az enyém : Adirotor
    én is ilyen xxx-es rangu vagyok :DD
    komoly 2 hét?

• harduplanfor
    geoffrey007ag O a kulfoldi natis karim :),de amiota kozel a lvl 28, elkezdett visszafejlodni. Az Elom 1.35-rol lezuhant 1.22 re!!!!! Nehezen birok a csapatban jatszo xx.es rangu ellenfelekkel. A match making pedig az egyre erosebb szerverekre pakolasz, ahol a sok robbanastol sokszor belassul a karim, no meg tul bena vagyok meg ezekhez a profi, tapasztalt,gyors ellenfelekhez. A tamogatas hianya tovabbi halalozasokhoz vezet sajnos:(Ha lesz tarsam atkonfigolom 5 pontra a pajzsot, h tudjak bevedeni masokat. Egyenlore kegeket dobalok tobb, kevesebb sikerrel.

Es a te karid neve???
    Most leugrom a boltba tejert, kb. 2 het mulva jovok vissza:)
  • DFAdirotor
    bence csak indítsd újra a gépet
    hardu mi a másik karid neve?
  • Bence777
    Feladom végeztem utálom ezt a gamét.
  • Bence777
    Hali mér van az hogy azt írja hogy no charters no fun most játszottam 2 perce kiléptem mer ide írtam és most nem enged jácanni.
  • Bence777
    file:///C:/Documents%20and%20Settings/Rendszergazda/Dokumentumok/K%C3%A9pek/mi%20a%20fax.bmp Ez micsoda?
  • Bence777
    Igen felveszlek köszi majd játszunk ha ismered nitroserv nevű szerót azon vagyok szinte mindig hétfő kedden szerdán jövöhéten végig elérhető leszek.
  • harduplanfor
    Jah es pls. dobj egy privit,ha ugy gondolod felveszel!
  • harduplanfor
    Megertem a problemad. Ha elfogadsz egy olykor csetlo-botlo, tanulni vagyo, lojalis jatekpartnert, akkor fegyel fel. A nati soldier karim neve: Angyalhentes[HUN
    Egyebkent neha elofordul, hogy nincs eleg ideje gyogyitani a soldiernek,mert amire ujra feltoltodne, addigra te mar halott leszel.
    Regebben olyan gunnerekkel taliztam, akik mindig jottek ha szukseguk volt ram, de azzal a lendulettel el is huztak, es ott harcoltam tovabb egyedul. Mostansag neha ki lehet fogni "atmeneti" gunner tarsat,de nem tul surun. Tegnap pont egy rakas commandot gyogyitottam az AA palyan.
  • Bence777
    Hali mostanában ahogy nyomulok natos mandóval pörgetek nap mint nap hopp 1 svd örök hopp 1 kés örök. Na így ingyen felszerelésből ami pólót vagy amiket kaptunk felszerel kezdtem és kezdem a játékot fullon vagyunk a szerón. De ebbe azt bírom 1 rohadt soldier se segít nekem mer hogy nekik fontosabb a dolguk hát akkor basszák meg megyek egyedül. Mit érek azal ha szólóba nyomom megölök 2-3 esetleg 4 embert megölök majd engem is kikapnak és erre a társaim basztatnak hogy mér nem figyelek jobban a magam 80 életemmel nem nagyon tehetek semmit dupla életű gunner ellen aki szettes legújabb fegyós. Szerintetek igazam van?
  • DFAdirotor
    ne oszd az észt inkább tanulj az érettségirer :P
  • phiton
    olvasgassatok...
  • HunTatyi
    elég tróger dolog és nem túl sok intelligenciára vall bárkit is "ez"-zel megnevezni
  • harduplanfor
    Latod igy megy ez. En bena vagyok, o nagyon ugyes es dioptriat epitettek a monitorjaba, ezert remekul lat messzire:):):)Nem taliztam vele eddig.

Ami ennel bosszantobb, hogy egyes xv-xx-as rangu jatekosok meg mindig nem tanultak meg, h a gunnert gyogyitani kell. Annyira idegel amikor latjak a csatarozasom egy masik taggal, es utana ott allnak mellettem mintha semmirol sem tudnanak. A masik kedvencem a 3-as csoport. Valaki megsorozza az ellen gunneret, o meghal de nekem sikerul kinyirnom. A semmibol erkezik a soldier. Eppen elkezdenek vele rendesebben foglalkozni, amikor a soldier mogott befut a mesterlovesz haver. Hoppa! A hatam mogott senki. Mondjuk egy soldier hulla a csapatbol kb. 30 meterre mogottem, 1-2 gunner tavol a masik oldalon, es az elmaradhatatlan loveszek. Csak tudnam mire lonek ilyenkor, mert a harom celpontbol egyre sem voltak vevok. Ez igy ismetlodik naprol-napra. Vagom, hogy egyedul nehez harcolni, de neha sokkk!
  • DFAdirotor
    igazi camper ilyen senkinek se kell
    pl ez is: http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/211223722
  • tevel
    Jah ... a két mandója közt mekkora a különbség statban.
  • tevel
    AKPLUSS

Ez magyar gyerek, ma találkoztam vele.
    Furcsa, hogy nem használ 6th sense-t és long range fegyvert, de távolra is rohadt pontosan céloz.
    Nem tűnt csíternek, nem tudta hol vagyok. Egy két gránátba belefutott. 1v1-ben 30%-ban azért sikerült legyőznöm, bár megizzadtam rendesen.
    Aztán megnéztem a fegyverei pontosságát, na azon elcsodálkoztam ...
    Ismeri valaki?
  • harduplanfor
    Senkinek sincs kerdese, eszrevetele a jatekkal kapcsolatban????

Egyszer mar feltettem ezt a kerdest, de leirom meg1x hatha valaki hozzaszol.

Mi a velemenyetek az uj lezerfegyverekrol es a destroyer dronesrol???

Vigyazz, mert jon a Breivik!!:) Lehet hogy a csavokam a bfh-n tanult meg killerkedni??
    Nem tudtad, hogy a felelemkeltes az emberekben egy kulon iparag?:)
    Emlekeszem amikor a delszlav haboru idejen az utolso nagy csatak megindultakor mindeki nagyon be volt parazva Horvatorszagtol, mint uticeltol. Ugy nem indultok az Adriara? -hangzott a kerdes... nana hogy mentunk:) Kozben kiederult a Karlovaci autoutat lezartak belovesek miatt...Szlovenia fele kellett kerulnunk. Kulonben az Istrian az egvilagon semmi nem tortent, csak az arak voltak a beka feneke alatt ami nekunk nagyon nyeronek bizonyult, es abszolut tomegturizmusmentesse valt az ovezet, aminek szinten kulon orultunk:):):)
  • tevel
    Nem beleszólni akarok, csak a véleményemet hozzáfűzném (én is offolok egy kicsit):
    - Ha félek a cápától, nem megyek a vízbe. :)
    - A puszta statisztikai adatokat nézve, eltörpül veszélyességében a Sharm el Sheikh melletti búvárkodás, egy norvégiai szigeten "a földi paradicsomban" eltöltött nyári tábornál. Nem morbid akarok lenni, a számok ezt mutatják.
    Persze a statisztika csak számokkal dolgozik, megehet a cápa attól még, mert kisebb a valószínűsége az esemény bekövetkezésének...
  • harduplanfor
    Ugy ertesultem tobb tamadast "inteztek" a csunya capak. 1 nemet turista, 4 orosz meg meg valakit tamadtak. Lehet pont o volt a fraciska emberke. Az egesz lenyegtelen, mert a strandok kozeleben egy idegen felsegjelu hajorol,veres cuccokat szortak a tengerbe,es jol felhecceltek a capakat. Azelott soha nem tortent ennyi capa balhe egyszerre. Utana kovetkezett a "forradalom". Szoval szerintem elkepzelheto, h van nemi osszefugges a ket ugy kozott,bar lehet tevedek. Az egesz Sinai a trizmusbol el. Ha elrettentik a turistakat az bizonyos helyeken feszultseget okoz, es mar lehet is manipulalni a tomeget.

Tegnap elovettem a 30-as soldieremet. Minden olyan dolog ki volt kapcsolva ami lassithatna a le/feltoltest. Ennek ellenere a blasting striket tobb alkalommal egyszeruen nem vette be, pedig valtogattam a szerverek kozott. Az ilyen esetek akkor fordulnak elo, amikor xv rangtol nagyobb jatekosok team jatekaba csoppenek bele, es rettento porgos a kor. Sot, ilyenkor elofordul, hogy egyszeruen alig megy arrebb az emberem, mert annyira belassul. (nem keget dobtak ram)
  • CAC
    Ezzel azért vitatkoznék. Tény, hogy nem kell nagy upload, de tudtommal 50 kB/s-t szoktak a biztosan elegendőnek titulálni.
    Itt a probléma nem is ez, hanem, hogy teamspeak-et is használt a kolléga.
  • CAC
    Persze. Ha jól emlékszem egy francia nő volt a napi menü. Ugyebár pont Sharm mellett van a Shark-bay. :)
    Fostam is rendesen, mert nem láttam semmiféle cápahálót a strandnál. Arról nem is beszélve, hogy egyszer kb 3 méterre alattam hesszelt egy muréna, ami oyan vastag volt, mint a combom. :)
  • harduplanfor
    http://www.notebookcheck.net/Review-Alienware-M18x-GTX-580M-SLI-2920XM-Notebook.61220.0.html

Errol regebben olvastam mar. Kb.1.5 misit ertelmesebb dolgokra kell kolteni.pl.2 db sli-s Alien-re, sli kartyakkal:):):)
  • harduplanfor
    Tudom, de azert idegel amikor latom mennyi kesleltetessel indul meg a sebzes.
  • Alien69
    Azért, elvileg LEHET olyan laptopot össze rakni, amivel a legtöbb asztali gépet is hanyatt lököd. Csak, megvenni ugye "kicsit" macera.
    Innen rendelj, kívánom, hogy megtehesd! :-D
  • Smithwarden
    A technikai resze kb annyi amit leirtam.
    A tobbi mar a jatektol es a jatekostol fugg.
    Mondjuk a gunner inkabb kozelharcos mint "midrange-long", foleg ha csak az MG lovesekre gondoltal. :)
  • harduplanfor
    Koszi! Biztos en vagyok a full bena.Bar ettol meg nem ertem miert kell neha 1-2 masodpercet varni amire a gunnnerem eltalal egy midrange-long celpontot.
    Jatszom igy es jegeljuk a temat.:)
  • Smithwarden
    Fraps-al merd az FPS-ed. Ha nem esik 30-40 ala sokszor, akkor a gepeddel sincs kulonosebb gond. (Persze minel tobb ez az ertek, annal jobb egy multis jateknal.)
  • Smithwarden
    Szinte minden netes game atlag 1-15 kb kozott eszik le/fel a savszelessegbol.
    Neked teljesen jo a neted, ha ez megvan stabilan!
    Siman le tudod tesztelni:
    Speedtest.net
    Pingtest.net
    A BFH is 1-10kb kozott eszik, tehat nem tul sokat:

NetMeter (ingyenes)
    Ha a neted jo, savszel, stabilitas, ping rendben es a geped is legalabb kozepes, akkor mar lassan csak te lehetsz a bena vagy rutintalan.
    Laptop sztem sosem jo jatekgepnek, meg ha olyan eros cuccok vannak benne mint nalad. Ugyanennyi penzbol duplan jo asztali gepet lehet osszerakni siman.
    A monitor/kijelzo is szamit mekkora es hogy milyen gyorsan frissit kepet. Kb 8ms alatti mar eleg jo jatekra, de 4 vagy 2 az igazi.
  • harduplanfor
    Narxis!

Oslo Gardermoen-rol kemeny 1795.- NOK tokkal vonoval, bar igaz a szallas nem fix, hanem a kiutazaskor derul ki hova spajzolnak be.
  • harduplanfor
    Akkor aruljunk koviubit a victory v-ban, a templom aljaban?:)maradt meg par db natis husveti tojasom....kisse megzapultak mara...:)
    Hallotal a capa attackrol Egyiptomban igaz? Elotte egy honappal jartam arra. Azt hiszem nem szeretnem ellenorizni, hogy mosott e fogat a halacska, vagy nem:)Az egyik capat egy reszeg orosz turista leutotte, es ezert eloallitottak a hatosagok. Ezt meselte a felig magyar/osztrak ismerosom, akinek sajat kecoja van kint, es evente 7-8 honapot elvezi ezt a csodat.

"Szerintem az fps-t hanyagold ilyen uploaddal. Csak meg fogja keseríteni a játékélményt egy rakat dolog. Kacsingass inkább valami rts felé, ott nem ennyire létszükségletű a jó net." nem,nem es nem,inkabb szivok:) nem birom letenni...ez a fuggoseg:)

Mo-on mindenkinek 512-nel gyorsabb a feltoltese??????
    Mi a minimum amivel mar erezhetoen kellmesebb lesz a jatek?
    Mondjuk 2 Mbit feltoltes vagy 5?
    Nezegettem egy magyar ceg adsl-es ajanlatait, es 512 garantalt, max 900-as feltoltesnel nincs is gyorsabb a honlapjukon Ezert nem ertem miert nem eleg az en 512-es feltoltesem a jatekhoz.

• CAC
    Fingom nincs. :)
    Azt tudom, hogy az illetékek voltak rohadt sokba. Maga az utazás kijött 95-ből, de ráment vagy 40 illeték.

Egyébként ki kell várni az akciókat. Az a hotel, ahol voltunk 190-ért volt meghirdetve repcsivel, de le volt akciózva last minuteba 50%-kal.
  • Narxis
    Megnézném ezt a Sharmon-t. Mennyi oda egy repülőjegy?
  • s9ns
    Irigylem a problémád! :D
  • CAC
    Igen, kicsit offok vagyunk, de úgyis uborkaszezon van most itt. Szóval szerintem nem zavarunk senkit. :)

Én kétszer voltam eddig Hurghadában meg egyszer Sharmon. Ez utóbbi nagy hiba volt...ugyanis azóta nem tudom máshol elképzelni a nyaralásom. :)
    Sznorklingozás közben olyan vízi élővilággal találkoztam, amit nem is álmodta volna. Meseszép.
    Persze elmentünk Kairóba, Luxorba is, de ezek eléggé csalódásszámba mentek. No nem a műemlékek maguk, hanem hogy megláttam, hogy milyen körülmények között élnek valóban az itteniek.

Szerintem az fps-t hanyagold ilyen uploaddal. Csak meg fogja keseríteni a játékélményt egy rakat dolog. Kacsingass inkább valami rts felé, ott nem ennyire létszükségletű a jó net.
  • harduplanfor
    Valahogy ugy, csak szeretnek Sharmban lakni.:) Sok helyen jartam Europaban, Spanyoltol az Albanokig,de ez a hely szamomra a foldi paradicsom. Azt hiszem ezek a temak nem erre a forumra valok.....

Kiprobaltam az Erase Rayt. Hat nekem a regi fegyoim valamivel tobbet sebeznek.
  • CAC
    Teljesen igazad van egyébként, de ha már a laptopomon ez van, és van mód a hiba orvoslására, gondoltam egy kérdést megér.
  • Narxis
    Szvsz még Win 7-en kellene maradni.