26731
Battlefield Heroes
-
CAC #23811 Windows 8-cal nem tudok játszani. Nem azonosított API hibára hivatkozva kilép a játék, a kliensben meg már punkbuster drop szerepel.
Van erre valami megoldás? -
CAC #23810 Akkor most Egyiptomban laksz? Vagy Sharmban csak szeretnél lakni? :) -
harduplanfor #23809 Az egesz orszag gyonyoru,es a legnagyobb resze meg erintetlen. Mondjuk Sharm El Sheikh nekem jobban bejon, de egyenlore maradom kell a realitasoknal.
A mikrobi dolgokhoz es egyeb technikai temakhoz nem konyitok. Hogy gondoltad a jelatvitelt? Milyen keszulekekkel? Magam meg tudom csinalni? A ping ertekre milyen befolyassal lehet a mikrohullamu atvitel? Tervezett beruhazasi koltseg? -
CAC #23808 Nade kérem, valamit-valamiért! :)
Én szívesebben laknék egy szép félszigeten, mint hogy bika netem legyen.
Szép hely egyébként?
A mikrohullámot javaslom ez esetben. -
harduplanfor #23807 Mindig laggol nalam. Hol jobban, hol kevesbe. Jatszani lehet vele,csak kisse idegesito. -
harduplanfor #23806 Nagyon kedves gondolat:) Es esetleg mukodne is Mo-on. Itt a szomszed lenne az elso aki felnyomna, es kapnek egy ajandek befizeto csekket a helyi eroktol ugy 100000 koronarol:):):)
Soha nem irigyeltem ha valaki gazdag, de a netedet szivesen atvennem:)
Ja, majd elfeljetettem, h buvarokra lesz szuksegunk. A fiber net a hazunktol a felsziget masik oldalan szallitja a biteket, kozotte a tenger.... -
harduplanfor #23805 Mit tegyek ha a kedvencemme valt a bfh?:) 36k szep kis lehuzas...
Mobilnetet regebben hasznaltam a lassu notimon. Persze minden gyorsabb lett az adsl-el es az uj geppel, de meg mindig nem az igazi.
Pl.Nem annyira latvanyos a lagg, de ha a kozelembe jonnek paran elkezd lassulni. Meg sok apro tereptargyon elakad a karakterem(foleg legelesnel),es olykor a fegyvervaltas sem problemamentes.Valamint szinten legelesnel jon elo, h hiba nyomom a spacet,egyszeruen nem ugorja at az emberem pl.a nagy arkot a luna palya eljen, vagy a riverside rushnal a kozepso arkot. (csak neha sikerul)
Egyre tobbszor kapok ilyen uzenetet:
"the client contains invalid data" Mi a fenet jelent ez? -
CAC #23804 Hát figy!
Az utp kábel métere 130 forint. 500 méteres tételnél szerintem még kedvezményt is kapsz. Ez azt jelenti, hogy 65.000 forintból kiépíted saját magadnak a bekötést. UPC-s fiberből nekem a legdurvább (120/10-es) van, kemény 5.000 forintért havonta. Ez évente 60.000. Kiépítéssel együtt még mindig csak 125k-nál tartunk. Feltehetően középre kell majd tenned egy repeatert is, de ez a legkevesebb.
Persze kb nem fogja az önkormányzat engedélyezni, hogy 500 métert felás. :)
Esetleg mikrohullám. -
MATYUSA #23803 mondjuk nekem ingyen van a net a telefonomon
-
MATYUSA #23802 ti nektek nem lagg-ol a holdas pálya???
-
tomonor #23801 Arra már gondoltál mondjuk, hogy online akciójátékokkal ne játsz? Nekem is volt mobilos netem, csak hátrányai voltak (többek között egy 36 000 Forintos számla), de még egy 2005-ös RTS játék is belaggolt alatta, youtube nem bufferelt, stb. És ez 2007-ben volt. -
harduplanfor #23800 Mielott megrendeltem alaposan kikerdeztem oket. Sajnos ez a maximum amit a kornyekunkon lehet kerni a telenor.no-tol:8 Mbit/s,0,5 Mbit/s
A fiberes internet nagyon vonzo,csak a legkozelebbi kapcsolodasi lehetoseg 500-600 meterre talalhato tolunk. Nincs aki kiepitse a halozatot, mert rajtam kivul senkit nem erdekel a sebesseg. Tudnatok mennyit fizetek erte...tudom nem erdemes atszamolni az arkat,de sztem akkor is k...sok kicsengetni ezert a szarert evi 200000 Ft-ot. Kozben a fiber u.ennyiert tudja a 25/10 es ertekeket. -
CAC #23799 Köszi! -
CAC #23798 A feltöltésed nagyon kevés!
Ez tulajdonképpen egy 64 kB/s-es kapcsolat. Ez kb az internet kezdetén, az őskorban jellemző dial-up technológiának megfelelő sebesség. Az összehasonlítás véget, egy szarabb mp3-nak 128 kB/s a mintavételezése. Innét kezdve ne csodálkozz, ha a TS is, játék is akad.
Ezen csak jobb upload-dal lehet segíteni. Ha a környéken nincs más, akkor sajna az online fps-től búcsút kell mondanod. -
harduplanfor #23797 Nalam szabadon van hagyva a feltoltes. Altalaban a bongeszot be szoktam zarni amikor jatszom.
Gyakran skypeen es voipcheapen keresztul beszelgetek, de nem minidg jo a hangatvitel.
Elkepzelheto, hogy itt lesz a bibi. Ez a kis telepules ahol lakom "regi" telefonos vezetekekkel lett ellatva. -
CJ4forever #23796 Csatlakozom Tomonorhoz, tényleg elég hisztis a játék a feltöltési sebességre.
Mikor ismerkedés szintjén voltam a játékkal akkor voltak lagg gomndjaim, ezért kíváncsi lettem. Próbálgattam ezt-azt, és az egyenlet vége az lett, hogy az amúgy is szűkös feltöltési sebességet ADSL esetében szabadon kell hagyni, különben jön a lagg kegyetlenül. -
harduplanfor #23795 Probaltam hd-ben a jatekot, de a tobb lagg miatt visszavettem a felbontasbol. Igy egy kicsit gyorsabb, viszont kevesbe szep a grafika.
Szerinted milyen felbontasban kene jatszanom?
Egy 24-es Benq moncsim van,es egy 46-os 100Hz-es Lcdm.(az utobbi xboxra jobb sztem.)
A feltoltesen nem tudok javitani, mert a kedves telenor cseszik fejleszteni az adsl halozatot. Egy helyi nagyobb ceggel targyaltunk, akik nagy sebessegu kabelt szerettek volna bevezetni. Hazaltak a kornyeken lakoknal, hogy letszamot tudjanak prezentalni az uj csatlakozashoz, de a helyiek nem szertnenek jobb netet:(:(:( -
tomonor #23794 ...
Először is, igazán a feltöltés számít, mert általában ott hibádzik a szerver és a géped közötti kommunikáció.
Továbbá valóban nem te vagy az okosabb, ha egy ilyen géppel 1024-es felbontásban játszol. A hold pálya fizikája módosítva van az alacsony gravitáció miatt, a szervernek extrákat kell számolnia, ami által laggolhatsz. Ha a dupla-reload bugot tapasztalod, arról megint csak a neted tehet, és nem más aspektusa mint a feltöltés. -
harduplanfor #23793 Es mitol laggolok? Kozben levaltottam a regi, lassu laptopot. I7 2600 proci, Radeon 6850 vga, 12 Gb ram... 8 Mbit internet. Francia szerver 54-55 koruli ping. Lehet, h a feltoltes is szamit? Az nem valmi sok. 0.5 Mbit
1024X768-ban tolom a jatekot, h biztos magas legyen az fps. A holdas palyan szoktam eszlelni a legtobbszor a laggolast.
Meg gyakori, hogy az rpg hasznalata utan nem akarja elfogadni a fegyvervaltast. Meg ezzel a geppel sem erzem azt a laza, konnyed mozgast, mint a tutorial palyan. -
#23792 Laggolsz. Azok a videók meg kb. ******-ra se jók. -
harduplanfor #23791 Orulj neki, hogy te milyen okos vagy. :) Biztos sikeres,es gazdag emberkent eled eleted Mo-on:)
Igen,jobbak de ez nem zavar. Viszont vannak olyan szituaciok amikor mar regen meg kene halniuk. Nyilvan neztel youtubes videot amikor kb. 10 meterrol egymast lovik. Ha valaki elokesziti a terpet es meg hattal van az ellenfel, akkor 10 meterrol egy sortos Stolen The Super Cheeserrel le kene szedni nem??? A szitu hasonlo mint a videon.Face to face leg nelkul, kozelrol. -
#23790 Már ne is haragudj, de te nagyon buta vagy. :D Teamspeaken csak azért káromkodik mindenki annyit, mert nem tudják elviselni, ha kinyírják őket, és az általad idézett kérdés is "Ennek milyen fegyvere van?" arra vonatkozik, hogy hogy a francba tudták az adott játékost kinyírni. És a rangodtól nem nő a sebzés, ez is baromság. Szimplán jobbak, mint te. :P -
HUN WARRIOR2222 #23789 29th April 23:59 kor jár le
-
HUN WARRIOR2222 #23788 http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=340356 -
harduplanfor #23787 Mar bocsi de nem arrol van szo ha valaki jol jatszik es magasan o vezeti a mezonyt egyedul,hanem arrol, amikor adott egy fix szituacio. Nincs leg mert elhasznalta. Nem tud gyorsan kiterni es elotte boven soroztak. Hatulrol tamadok ra es amig lovom neki ugye meg meg kell fordulnia. Akkor h a p...ba tud o egy pillanat alatt leszedni, amikor abszolut hatranybol indul szamara a kuzdelem???? -
tomonor #23786 Ha valaki jobb egy egész csapatnál, azt általában megvetik ;) -
harduplanfor #23785 Latom, te sem aludtal ejfel elott:)
Miert ne novelhetne a kepessegeket kis mertekben a magasabb rang? :)
Azert kerdeztem, mert egyre tobb olyan gunnerral talalkozom akik 30-asok es xx.-en feluliek, de nem fog rajtuk a golyo....
Adott szituban amikor midkettonknek elfogytak a legei,hatulrol tamadtam ilyen erosebb ellenfeleket es 2 sec alatt kinyirtak a 26 os gunnerem. Pedig elotte "megdolgoztak" oket masok kozvetlenul a tamadasom meginditasa elott.... Nincs kiteresi lehetoseg kozelrol kapja az aldast. Szoval hogy is van ez? Cheatelt fegyverekkel jatszanak? Valamilyen speed tuningot hasznalnak? Nemelyik gunner ugy oldalaz leg nelkul, akar egy elixires commando.
Amikor belehallgattam a multkor a teamspekeres magyar csapat beszelgetesebe (ok allitolag profik es regen jatszanak csapatban)akkor hallotam, hogy parszor karomkodtak, mert kinyirtak oket. Milyen fegyvere van ennek? -kerdeztek egymastol.... -Nem lehet megolni...stb. -
tomonor #23784 Hadd válaszoljak egy kérdéssel: Mégis miért növelné a presztizs rangod a sebzésed erejét? :D -
harduplanfor #23783 Akkor ne te valaszold meg :):):) -
tomonor #23782 Logikátlan kérdés. -
harduplanfor #23781 Felteszek egy egyszeru kerdest....
Pl.egy XXX-es vagy C-s rangu jatekosnak nagyobbat sebez a fegyvere, mint egy "sima mezei" 30-as XV-osnek? -
tomonor #23780 Talán le van tiltva az emelt díjas szolgáltatás? -
Bence777 #23779 Nekem ottvan hogy egyenleg: 2054ft ebből vásárlásra fordítható 0 ez hogy van? -
tevel #23778 Beelőztél? Nem figyeltem a tükröt. :) -
tevel #23777 Azt nem írtad, de gondolom BOKU-ra küldenél SMS-t.
Nem fog utána többet levenni. Arra figyelj, hogy a telefonon az aktuális egyenlegből legyen legalább 762 Ft vásárlásra fordítható összeg. Ezt az infót le tudod kérni a szolgáltatódtól. -
tomonor #23776 nem -
Bence777 #23775 Hellosztok töltenék fel 762forintot mer olcsó szettet várok akción azt akarom kérdezni leveszi a 762forintot utána nem fog többet levenni? -
MATYUSA #23774 szivacs
-
Pat10 #23773 Az miért van hogy az utolsó verzió újítást nem tudom letölteni? mindig megáll a végén...hogy error.... :( -
tomonor #23772 Csak egyenként lehet. Ezt a hibát mindenki elköveti egyszer, szal nyugi. Nekem kb 800 barátot kellett törölnöm.