Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagyon ciki volt lol
davis98
Lol 😄 Semmi baj 😄😄

nickname: doki09

feletsuk el bocsa zavarasert 😊
bocs nem tudtam hogy doki vagy
es cserelned mindent megadok kiveve ha nem csapsz be plz mi a neve
davis98
Nekem van cb-s karim.

nickname: doki09

van vkinek betas karija????????
Kicsit pongyolán fogalmaztam:
A játékos maga nem aktív (mert régen lépett be), de a profilja még igen (tehát nincs banolva).

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Egy lópikulát!
Köztudott, hogy az EA cseszik bármit is csinálni a csíterekkel. Még a pályafutásom elején reportolam a féreg gerasniper-t. Azóta is aktív, pedig már csak aznap jelentették többen is Feltételezem miden alkalommal megtörténik ez, amikor játszik, mégsem történt semmilyen lépés a kitiltására.

Ajánlom megnézni a blind fire, headshot értékeit. Egy ilyen statisztikánál nem is lenne szükséges a linkelt videó. Pedig volt az is...

Az EA kapja be.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

1. Nem ismerem
2. Nem vagyok rend õr. Én csak azt rögzítem ami elém kerül. Ilyen alapon neked kellett volna rögzíteni, már feltéve ha képes a géped rögzíteni.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

szia Tom benézhetnél a Nobrain serverre mert nagyban megy a statpadd
Nem, tényleg így van.

"A gond csak az, hogy a legtöbb csaló nem azért csal, hogy magát profiként állítsa be, hanem hogy a többi játékost idegesítse."
Ugye ezt nem gondoltad komolyan mert ez a legnagyobb baromság amit írtál.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Grr1234
"A gond csak az, hogy a legtöbb csaló nem azért csal, hogy magát profiként állítsa be, hanem hogy a többi játékost idegesítse." <#idiota>

Ott van a nagy gond ha már keresni kezdik 😄
Van egy mondás, ami 95%-ban igaz: "Once a cheater, always a cheater."

Ez kb annyit tesz, hogy elég egyszer elkapnia valakinek, és oda jóhír. Nagyon remélem, hogy jó ürügybõl töröltem a videódat (ami lényegében még van a gépemen, szal bármikor visszatölthetem ha csak egy rosszat is hallok rólad.)

Szerencsére a dolgok nem olyan rossz a helyzet ám. Van egy játékos itt BFH-ban, úgy hívják, hogy AmericanPsycho. Õ egy volt csíter, egész pontosan MH-98 volt a régi accjának a neve, ám megfizett a csalásért, és az egész EA fiókját törölték. Ezután elgondolkodott és megváltozott. Ma már tiszta játékos.

A gond csak az, hogy a legtöbb csaló nem azért csal, hogy magát profiként állítsa be, hanem hogy a többi játékost idegesítse.

Ki a legnagyobb hibás? Akik letöltik és csalnak? Nos igen, õk valóban hibásak, de lényegében õk is csak áldozatok.

Akik csinálják/szerkesztik a csalásokat? Persze, õk is hibásak, de legalább õk használják a tudásukat, így igazából õket sem hibáztatom.

Véleményem szerint a hiba ott van, hogy az internetnek rosszak a felügyelõi. Olyan dolgok illegálisak, amely lényegében a szegényeket segíti, viszont egy cheat engine és annak az oldalának a jelenléte teljesen legális. És persze, a kis hülyegyerekek ezeket az oldalakat megtalálják és csalnak. Itt a hiba.

http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/246498696 na ezt hívják statpaddernek 😊
oks tényleg nem figyeltem akk sorry
ja és nem vagyok statpadder csak kipróbáltam a rangfejlõdést 😄
HunTatyi
én nem látom, h itt egy szóval is említettem volna, h õk cheater-ek... mint látod és tapasztalhattad is a "törvény" keretei közé nem csak a cheaterek nem férnek be, hanem a hozzád hasonló statpadderek; makro user-ek stb.. sem. Cheater szót, vádat egyszer sem említettem Mister olvasásból 5-ös!

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

akkor bocsi
Zero07
ez a te hülyeséged..az elo rendszer szerint én azt mondtam, hogyha nooboktól halsz jobban romlik az ELO-d mintha nagyobb ELO-jú ölne meg. Ha noobokat ölsz attól önmagában még csak nõ.

Az a baj a játékosokkal h mindenkit lecheatereznek amikor nem az pedig igazából aki mondja az a béna. Egy cheater nem jut el Lvl 15 nél többig szerintem. Ezek noobasholnak Tatyi nem fogod fel? 😄DDD van róla videó is különben kibannolnák õket 😄 http://www.youtube.com/watch?v=DmA71BJf4Ro http://www.youtube.com/watch?v=VJJOj_8Xves ennyi ja és az Anti hülyesége hogyha noobokat ölsz romlik az ELO-d az nem hiszem h igaz 😄
HunTatyi
hát.. az adatai alapján teljesen átlagos mandónak számít

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Nem érted e lényeget. Csak egyszer kell jelenteni õket bizonyítékkal.

HunTatyi
ha meg annyira komolyan be is tartatnák a szabályokat akkor ez a klán már rég nem létezne...

http://www.battlefieldheroes.com/en/groups/126466

ilyen statisztikákat mint ezeknek a játékosoknak van "törvénye" úton nem hiszem, h lehet tartani

Pano
a vidit majd belinkelhetnéd

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Én ma játszottam vele (kb 1 órája)

Ezt az emberkét nem találom: VAN!HEISING
Disznó egy hekker, csináltam vidit róla, és nem találom aprofilját ??????
azt írod alá amikor regisztrálsz bameg.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

HunTatyi
am ugy kivancsisagbol hol lehet ezt a ToS-t megtekinteni ? 😛

Feltételezem be van progizva (pl) az egérbe, hogy a bal egérgomb (lövés) lenyomásával egyidõben, cseréljen fegyvert (2. soti), majd lõjön azzal is.

Ugyanúgy sérti a ToS-t mint a statpadding vagy az egyszerû aimbot/wh használat.

HunTatyi
ez mitõl van:
játszok, frissít ELO:1455
nem játszok, frissít ELO:1455
nem játszok, frissít ELO:1455

nem játszok, frissít: ELO:1440 ?? WTF? <#fejvakaras><#conf>

HunTatyi
úgy sem bántanak érte senkit... csomó vidi van youtube-on fent róla és azok sem a gombokat nyomogatják... lehet h szabály de azért ennyire nem hiszem h vérre mennének a dolgok

roland4
Igazad van!Tényleg szuper fegyver!!
A makrók tilosak (még ha hardwares is), és fiók bant von maga után. Csak szólok.

Elektrofrombc2
De rohadt nagyot sebeznek. Tudod, hogy hogy használják makróval?

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Koszi sracok a kodot😊 Vegre bekotozhetem a mandosom sebeit😊
Mi ennyire durva a 2 sotiban?
Én addig használtam, amik a küldetéseket megcsináltam velük. Számomra túl lassúak.

Érdekes, mert az FF-rõl egy árva szót nem szóltam. 😊

Elektrofrombc2
Ilyenbe remélem senki se fog segíteni. 😄 Meg amúgy a legtöbb szerveren már kidobják a dual sg-s játékosokat.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Elektrofrombc2
Igen. Ezt így leárazva mindenféleképp vedd meg, ha van rá P4F-d.

tudna valaki segiteni makros dual sg-s egér kéne melyik tipusu a jo erre a célra????
bár waron és se viszek frenzyt de akkor se pajzsot hanem IEG-et rakok be 5-öset
na gyere cac 1v1-be fogadjunk hogy a én ( vagyis az FF nyer)
Roland4 az a legjobb pisztoly sztem ugyhogy nyugodtan vedd meg nem fogsz benne csalódni
roland4
National soldiernek méik pisztolyt ajánlanátok, most nézem hogy 2,469 F-ért van bent a Stolen Harry's Super Hand Cannon nem tudom hogy ez jó fegyver e soldiernek, szerintetek?
Beváltva. Tényleg összeadódott. Minden nap tanul valami újat az ember. 😊

Elektrofrombc2
03/10/2012 08:00 UTC
Attól még aktiváld amúgy. Csak hozzá fog adódni.