Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játékos maga nem aktív (mert régen lépett be), de a profilja még igen (tehát nincs banolva).
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Köztudott, hogy az EA cseszik bármit is csinálni a csíterekkel. Még a pályafutásom elején reportolam a féreg gerasniper-t. Azóta is aktív, pedig már csak aznap jelentették többen is Feltételezem miden alkalommal megtörténik ez, amikor játszik, mégsem történt semmilyen lépés a kitiltására.
Ajánlom megnézni a blind fire, headshot értékeit. Egy ilyen statisztikánál nem is lenne szükséges a linkelt videó. Pedig volt az is...
Az EA kapja be.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
2. Nem vagyok rend õr. Én csak azt rögzítem ami elém kerül. Ilyen alapon neked kellett volna rögzíteni, már feltéve ha képes a géped rögzíteni.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Ugye ezt nem gondoltad komolyan mert ez a legnagyobb baromság amit írtál.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ez kb annyit tesz, hogy elég egyszer elkapnia valakinek, és oda jóhír. Nagyon remélem, hogy jó ürügybõl töröltem a videódat (ami lényegében még van a gépemen, szal bármikor visszatölthetem ha csak egy rosszat is hallok rólad.)
Szerencsére a dolgok nem olyan rossz a helyzet ám. Van egy játékos itt BFH-ban, úgy hívják, hogy AmericanPsycho. Õ egy volt csíter, egész pontosan MH-98 volt a régi accjának a neve, ám megfizett a csalásért, és az egész EA fiókját törölték. Ezután elgondolkodott és megváltozott. Ma már tiszta játékos.
A gond csak az, hogy a legtöbb csaló nem azért csal, hogy magát profiként állítsa be, hanem hogy a többi játékost idegesítse.
Ki a legnagyobb hibás? Akik letöltik és csalnak? Nos igen, õk valóban hibásak, de lényegében õk is csak áldozatok.
Akik csinálják/szerkesztik a csalásokat? Persze, õk is hibásak, de legalább õk használják a tudásukat, így igazából õket sem hibáztatom.
Véleményem szerint a hiba ott van, hogy az internetnek rosszak a felügyelõi. Olyan dolgok illegálisak, amely lényegében a szegényeket segíti, viszont egy cheat engine és annak az oldalának a jelenléte teljesen legális. És persze, a kis hülyegyerekek ezeket az oldalakat megtalálják és csalnak. Itt a hiba.
ja és nem vagyok statpadder csak kipróbáltam a rangfejlõdést 😄
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
http://www.battlefieldheroes.com/en/groups/126466
ilyen statisztikákat mint ezeknek a játékosoknak van "törvénye" úton nem hiszem, h lehet tartani
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Disznó egy hekker, csináltam vidit róla, és nem találom aprofilját ??????
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
játszok, frissít ELO:1455
nem játszok, frissít ELO:1455
nem játszok, frissít ELO:1455
nem játszok, frissít: ELO:1440 ?? WTF? <#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf>
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Én addig használtam, amik a küldetéseket megcsináltam velük. Számomra túl lassúak.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Roland4 az a legjobb pisztoly sztem ugyhogy nyugodtan vedd meg nem fogsz benne csalódni