26731
Battlefield Heroes
  • Bence777
    Hát úgy látszik mégse működik bocsi csak 1magyar srác írta játék közbe én nem elellenőriztem bocsi még egyszer.
  • 66zio
    nekem sem működik mind a 2 höz.
  • kekipeti
    AN ERROR OCCURED WHEN REDEEMING YOU CODE. PLEASE TRY AGAIN IN A FEW MINUTES. Hát nem úgy tűnik :D
  • Source8
    Nagyon köszi az egyik már megvan.
    A Play4Free oldalán viszont nem találok ilyet.
  • Bence777
    Ja csak ugy szolok ebből tudtok csinálni 6000bfh mer ha megnyitjátok play4free oldalán akkor ott mégegyszer tudtok élni a a bfh kép alatt rámentek hogy reedem.
  • Bence777
    Szia kedves Source8 ha tényleg nem nagyon tetszik az a fegyver akkor parancsolj:6AD9-ZBYF-PBUX-LWW9 ez egy 3000bfh pontos kód amit máma lehet aktiválni nem tudom ebből vehetsz e amit akarsz. De remélem segítettem.
  • CJ4forever
    Tomonor!

Lassan kezdek kíváncsi lenni, hogy EA-ék irányába a bejelentés működik-e. Mivel eddig egyetlen bejelentésemet sem vizsgálták, pedig nem lenne hátrány.
    Most kellett abba hagynom a játékot, mert csak azok csaltak, akik a való életben tudnak biciklizni, és akik nem!!!!!!

Reá sasoltam az eddigi bejelentéseimre, és láss sodát!!!! A kutya el nem olvasta őket!!!!
  • harduplanfor
    Elhiszem. Szerintem te jobban tolod a gamet nalam, es valoszinu a neteddel sincs problema.:)
    Soha nem felejtem el Kodiak nyilatkozatat, hogy mar o sem a regi...a reflexei az ido mulasaval csokkenek. Nalam par x mar behuzva az eletvonalon:)
    Mertem a packet losst, es mostanaban nulla az erteke, a jatek viszont nem lett gyorsabb. Sot, amiota beindult a flashplayer mizeria a gepemen lassabban muzsikal a bfh.
    Kohmmm! -" ha ésszel játszol és elfelejted a durr bele hadműveletet, " ez nekem nehezen megy...kerulom az ongyilkos rambo akciokat, de campingezni nem szeretek. Egyebkent pont ezert hanyagolom a 30-as soldieremet, mert azon a szintem mar nem lehet csak ugy "szabadon, lazan" maszkalni. Rengeteg a haver, haverjanak a haverja, akik arra varnak, hogy falkaban gyartsanak szitat a munderbol. Minden ember kicsit mas. Azt szertem amikor 10-30 kozott mozog a killek szama. 30-as szintnel ezt nagyon nehez hozni olyan gepen, amelyiken a bs pl. 1 sec. kesessel aktivalodik....vagy eppen "kimarad" nehany golyo. Szepen celzom az embert, lovok...es varom a mannat...:) 4-6 esetleg 10 killekert szenvedni a sok xxx-es csapatokban, szardinia modjara egy mini helyre tomorulni, nem az en vilagom. Nekem ter kell...gazella vagyok...a sok robbanastol nem latni semmit, a rengeteg bs elrepit a fenebe, ugy h a 10.utan mar elszedul az ember. Szeretem a csapatjatekot, de nem ezen a profi szinten. A bf.hun ritkan jatszom, mert idaig szinte mindig kikaptam a jo eros teameket.
    Azert elmondom a palyakrol a velemenyem, hatha erdekel es az EA soraibol olvassa valaki a forumot.:)
    Bar attol tartok ezen nevu palyak nem lesznek a magyar szerveren:)

Favorit:
    Midnight Majdnem - Imadom, mert mindenkit "hamar meg lehet talalni", nem kell orakig gyalogolni, es kevesbe lassul a gepemen.
    Victory Millage

Szeretem:
    Perilous Bort
    Riverside Basher
    Coastal Cash
    Seaside.sk
    Sunset Shutdown
    Mindegy:
    Buccaneer Bela
    Wicked Wok

Nem szeretem:
    Alpine Asuha

Utalom:
    Lunar Bandit - leg..leg leg elcseszettebb palya

Nem tudom mi a fenenek piszkaltak meg a gunnereket. Ugy volt jo, ahogy megterveztek.
    Az a mondas jarja: Ajandek lonak ne nezd a protkojat! Kosznom EA! De miert scoped AK 74 a nyeremeny?????????? WAAAAA!

• CJ4forever
    Amin játszom:
    BB (ctf)
    VV (ctf) ritkán

Amin csak fizetség ellenére jelenek meg:
    CC

Amit még nem próbáltam:
    LL
  • CAC
    IEG azért nem éri meg, mert olyan kicsi a hatótávolsága, hogy a lent írt eseteken kívül még a tankot sem fedi be. Ha csak nem a gunnert lövik pofán a toronyba, akkor semmi haszna.

KEG-nek csökkent a hatótávolsága, és kisebb az esélye a lassításra. Ezek az én tapasztalataim, nem tudom, hogy számszerűleg pontosan mit és mennyit változott.

Mint írtam ez utóbbira érdemes egy pontot rakni...jelenleg jobban, mint az IEG-re szvsz.
  • tevel
    Ha teli szervert akarsz akkor: BB only
  • Source8
    Csak azért különös ez, mert azok a +1 pontok nem sokat dobnak.
    Tehát pl a HS +1-ről felmegy +2-re és ez többet ér annál, hogy inkább maradt volna 1-en de legalább van KEG, esetleg IEG?
  • Source8
    Azért ez elég szomorú!
    Így elbaltázni egy kasztot?!
    2 ability is annyira le lett nerfelve, hogy még egyetlenegy pontot sem éri meg rárakni!
    Ez nem semmi.

Mondjuk ezt az egyetsem-et nem igazán értem.
    Hogy a Leg it minél előbb legyen maxon az ok.
    Aztán legyen legalább 1-1 pont az FF HS-en ez is ok.
    De hogy utána az újabb pontokat jobban megéri az FF-re vagy a HS-re rakni ahelyett, hogy néha bedobhassak egy hordót a tömegbe vagy hogy a tankban/dzsipben benyomhassak egy IEG-et (csak 1-1 pont) azt már kevésbé értem.
    Ennyire semmit sem ér a hordó sebzés + lassítás + röptetés :) ?
    Vagy az IEG nem véd semmit pl járműben az anyósülésen vagy a tank tornyában sem?
  • CAC
    Ha megnézed ez tavaly íródott. Én pontosan ugyanezt ajánlottam akkor, most már (jelen állapotában) szerintem nem a KEG és IEG egyesen sem kell. Utolsó szinten valamelyikre (tán KEG) rá kell pakolni a maradékot és kész.
  • CAC
    Pontosan. Egy nagyon hasznos, de nem tápos abi volt. Erre most a használhatatlanságig nerfelték.

Source8:
    Én mindig is azt hangoztattam, hogy először lv1 mindenből, de most, hogy a KEG és IEG kiesett, egyszerű dolga lesz a gunnernek. Lv 1 a maradék 3-ból, majd Leg It max, utána felváltva mehet a HS és FF maxig. Szvsz.
  • Source8
    Szóval ezek szerint sem a KEG sem az IEG nem ajánlott?
    A Leg it-en kívűl akkor ti általában az FF + HS-re rakjátok a pontokat?

Átolvastam a JiiJii's gunner guide leírást, de úgy néz ki ott sem javasolja (legalábbis fejlődésre nem) a KEG-re és az IEG-re a pontokat csak max 1-et, hogy legyen.
  • HunTatyi
    de igazából semmi értelmet nem látok benne h ezt az abit mért kellett nerfelni... -.- H lehet egy robbanós cuccok elszívására hivatott abit OP-nek titulálni h nerfelni kell?... pláne h ott van a robbanós hordó widget amit eddig sem szívott el ... nem értem
  • CAC
    Na ez az!
    Ezt kérdeztem én is lentebb. Az IEG-et ki is vettem az abik közül, mert így használhatatlan. Egy TT-t nem lehet vele megenni, mert annak nagyobb a hatástávolsága.
  • Source8
    Favorits:
    - Buccaneer Bay (Conquest, Capture the Flag)
    - Coastal clash (Conquest, Capture the Flag)
    - Seaside Skirmish (Conquest, Capture the Flag)
    - Victory Village (Conquest, Capture the Flag)

UnFavorits:
    - Midnight Mayhem (all)
    - Lunar Landing (all)
    - Nincs harmadik

• Source8
    Azért már kezdem megszokni.
    Tömegbe lőni vele megfizethetetlen... :)
    Messzire pontos célzással brutál erős.
    Testközelből viszont már problémás.
    Én imádok tankokkal kergetőzni, de ezzel a sárkányok tüzével ez elég problémás.
    Próbálok a tank hasa alá lőni hátha onnan nem pattan ki, de elég necces ...
  • HunTatyi
    egy kis közvélemény kutatás az érdeketekben és a battlefield.hu szerver érdekében, h a magyar játékosok kedvelt játszótere legyen.

írjátok le a 4 kedvenc pályátokat (azt is h milyen játékmódban) és 3 olyan pályát, ami nem igazán szívetek csücske.

Az összesített eredményt lehet majd észre lehet venni a map rotációban.
  • HunTatyi
    had ne mondjam h a keg-en is változtattak vmit h gyengébb legyen... vhogy nem úgy működik, mint eddig
  • HunTatyi
    nekem az átlag 3 bandage, 3 tonic 1 körben a gunnerral... ha ésszel játszol és elfelejted a durr bele hadműveletet, lesz ami lesz elfelejtésével rengeteget lehet rajtuk spórolni. Főleg a legutóbbi frissítés óta eléggé megnehezedett a gunner dolga a soldierekkel szemben, mert míg az IEG-t nerfelték addig a Granade Spam erősebb lett és a blast-nak is visszaadták a régi erejét...
  • Narxis
    Ezt én is benéztem. :D Én se számítottam rá, hogy pattan de amikor csoportban van az ellenség akkor tényleg jó belőni közéjük. Szegény gyereked azért ne végezd ki. :DD
  • Source8
    Tegnap este bevásároltam az ajánlott fegyverekből és maximálisan bejött!
    Mennyivel másabb így a Gunner! Nagyon köszi!

Egy dologban nem hallgattam rátok, mert az utolsó pillanatban lebeszélt a gyerek.
    Már majdnem megvettem a super RPG-t, mikor addig terrorizált a gyerek hogy a Dragon fire mennyivel jobb, mert kettőt lő és ő látta hogy az sokkal jobb.
    Megnéztem a propertyt és tényleg csak ennél írja hogy "Very High Damage".
    Gondolkoztam hogy vajon akkor mi lehet az apró betűs rész?
    Lehet hogy 1 lövés csak 3/4-erejű a simához képest és a 2 lövés együtt esetleg 1.5-szeres de ha csak ennyi az nem is olyan nagy baj, osztani lehet az erőt.
    Végül beadtam a derekam.
    Megvettem (Unlimited), beléptem, tényleg kettőt lő.
    DE..... ez basszus lepattan.
    Gyerek már menekült de elkaptam.
    Hát ő azt nem figyelte hogy ez pattan.
    Ráadásul elfelejthetem azt is hogy fellövöm magam valami háztetőre.

Tegnap azt tanulgattam végig, hogy ha már megvettem, mire tudnám használni. :)
    Gyalogság terrorizálására kiváló, jármű ellen viszont nagyon kell tudni használni. Mindegy, gyereket azért életben hagytam, de többet nem hagyom magam csőbe húzni. :)
  • harduplanfor
    A clawra nem mindig lehet szamitani. Ha valaki tolni akarja a jatekot rendesen, (pl. nyari szunetben) akkor a 100 db bandage hamar elfogy a gunnernel.
    Emlekszem az elso koreimre a vv-ben. A royalos bazist rohamoztuk, es a hegy tetjerol zudultak le a granatok. A mandok tevekenysege szinten jelentos karokat tud okozni. Foleg ha 3-4 van egyszerre, es ugyesen tartjak kontrol alatt a hosszu utcakat. Ok, neha gyogyit egy-egy medic, de sajna ez nem mindig eleg.Egy jobb nettel es jobb szemmel persze kevesebb fogy belole.:)
  • tevel
    Szerencsés lehetsz, ha a claw-ban mindig bandage-t kapsz. Akkor az az okos szerkezet...valami...hmm... personal claw generator?
    :P
  • CAC
    Én alig játszom. Viszont a clawot mindig tolom. Így nekem sem gond mostanában a bandage.
    Claw előtt meg nem foglalkoztam vele. Össze is gyűlt huszonpárezer VP. Pedig eddig super fegyom sem igen volt, így simán elment napi 1k VP rájuk.
  • HunTatyi
    ez mind az ókori része a játéknak.. mamár van egy okos szerkezet a napi claw. Elég egy hetet várni és tuti lesz min 100 db bandage-od ami a következő héten csak több lehet. Én sose költöttem gunneren bandage-ra se vp-ért se funds-ért és tessék, több mint 1000 bandage-om van és 750 toniv mellé
  • harduplanfor
    Megvalami. Jol gondoljatok meg milyen karikat inditotok, hiszen egy accountra 3 karit engedelyez! Tovabbi extra slotert pengetni kell 2499 pengot...
    Az uj karakterek nalam sajnos kb. 2-3 ora alatt felszaladnak 10-es levelre, es onnantol lassabban gyulnek az extra pontok. Mar nagyon unom a x. uj account gyartasat.
  • harduplanfor
    A jo jatekos imidzse tavol all tolem, ezert amikor gunneral jatszottam siman belenyomtam 8-10000 ft-ot csak a bandageba. Mostanaban soldierekkel tolom kis szinteken.(a gyenge netem miatt celszeru es kevesebb a profi team + nincs annyi robbanas egyszerre) Gunnernek lenni tenyleg felemelo erzes, de szukseges, hogy legyen +mani gezre.:) En viszont tobbet nem akarok beruhazni egyenlore. Probaltam par fegyot. A shotgunokkal csak ovatosan! Nekem nem valtak be. Nagy figyelmet igenyel a celzasuk.
    Scoped fegyokat keruljetek!
    The Stolen Super Cheesert hasznaltam ,es Tier LR MG-t.(nati)
    Nehanyszor jatszottam Tier PKM SR-el, es talan egy leheletnyit jobb mint a Super Cheeser.
    Furcsan hangzik, de a uber Rpg-vel nekem nehezebb egy picit celozni, mint a simaval. Tevel otlete nyero. Mas karikkal pontokat szerezni, amibol tud vasarolni. Sok sikert!
  • tevel
    A crit esetén szerintem nem az számít, hogy mennyi plusz sebzést okoz, hanem hogy két full HP-s gunner 1v1-es csatáját 1 crit el tudja dönteni.

A költségeknél maradva, csak az egyszeri beruházási költséggel számolsz, viszont gunnernál jelenkezik a legtöbb állandó "üzemi" költség. Minden egyes harc után el kell használj egy bandage-t - mondjuk egy húzósabb körben akár 10-et is -, hogy a gunnered fitt legyen a következő összecsapásban. 10 bandage 100 V-be kerül. Amennyiben csak a VP-re támaszkodsz, a napi küldiért kapott, meg a körök utáni jutalom, nem lesz elég a napi fogyasztásod kielégítésére.
    Több karaktert kell egyszerre használj (3-at), lehetőleg kis szintűeket akik gyorsan ugranak rankot (100VP-t kapsz rank-onként).
    Ha van 18-as soldiered, akkor ezeket tudod, viszont a gunner más téma.
    Csak egy gunner használatával, előbb utóbb funds-ért fogsz bandage-t venni.
  • Narxis
    Ez részben igaz, de én pl. azért költöttem rá mert nem is játszom nagyon mással. Így nem sajnálom rá azt a pár ezer Ft-ot, néha megunom de mindig visszatérek és aztán megint leköt egy jó ideig.
  • Source8
    Egyébként jól ki van találva ez a mikrotranzakciós rendszer.
    Az ingyenes rész a demó, de egy idő után az ember úgy érzi, hogy vagy költ a játékra vagy nem túl sok öröme lesz benne.

Kb 3/4 - 1 éve hagyta abba a gyerek pont ezért.
    Akkor azt mondtam neki, hogy nem adok pénzt rá, mert sosem lesz vége! Csak akkor költök, ha beéri 1 táp karakterrel és nem az összes lehetséges kell neki: National + Royal összes kaszt.

Most megbeszéltem vele hogy legyen akkor csak a Royal és csak a Gunner.
    Ha azt látom hogy nem 2 hétig tart a dolog, akkor később (1-2 hónap múlva) megint feltápolok neki egy másik kasztot.

Ez is pusztán annak köszönhető, hogy én is szeretek vele játszani, különben még erre sem tudott volna rávenni. :)
    Bár ha magamnak csinálom, akkor egy National Solidert tápolnék.
    Valamelyik régi accomon van is egy 18-as, azt vittem volna tovább.
  • Source8
    Közben átnéztem az ajánlott fegyverek jellemzőit és látom én is, hogy "csak" a crit a különbség, de szerintem ez korántsem elhanyagolható.
    A Bernie's Super Bone Chewe esetében ez 8%, míg a sima csak 3%.
    Tehát több mint dupla a crit esély!
    Hosszú távon ki lehet számolni ez mennyi plusz sebzés.

Az előítéletek nem mindig jönnek be!
    Az hogy a játékokra általában sajnálom a pénzt nem sokat jelent.
    Főleg hogy a gyerek 1-2 hét alatt képes megunni valamit, így akár 1-2 hetente más más játékra költhetnék ha mindent rá hagynék. :)
    Csak a BFH esetében ráadásul ha valaki mindent ki akar próbálni az még egy kaszton belül sem kicsi összeg. Hát ha még az összes karakterét fel akarná tápolni. Inkább megkérdezem a tapasztaltabbakat, mert akár sokszor 2540Ft-ot spórolnak (személyesen nekem és nem a gyereknek) ha megóvnak a tök felesleges költekezésektől.
    Ezért külön köszönöm a tippeket!
  • tevel
    A cheeser és a super cheeser tök egyforma, a különbség a crit chance-ban van, az egyik 2,5% a másik 6%. Ez valami olyasmit jelent, hogy mekkora esélye van az egyes lövésnek, hogy kritikusat (25-35HP) sebezzen. A többi az pszichológiai különbség.
    Az lvl22 feletti játékélményt a te esetedben a számítógéped (laptopod) teljesítménye fogja legjobban lerontani (az most sem lehet túl jó, következtetek abból, hogy 2540Ft-on hezitálsz), ergo valszeg nem lesz laggmentes játékra alkalmas. Vagyis további beruházásokra kényszerülsz...(új számítógép, internet, gamer egér, stb.)
    Ezt gondold át mielőtt belekezdesz. :)
  • HunTatyi
    igazából játékstílustól függ...
    az én általam használt: 5ff, 5 legit, 3 keg, 1 ieg, 1 pajzs (28 as szinten)
    de amikor sr és lr shoti kombóval játszom akkor: 5 legit, 5 keg, 4 ieg, 1 pajzs

de elterjedt opció még (30 as szinten): 5 ff, 4 pajzs, 5 legit, 1 keg, 1 ieg
  • Source8
    Huh, akkor lehet megúszom a set vásárlást! :)

Igen szintén gunner volt, de mintha 9 élete lenne mint a macskáknak.
    Szerencsére azért nem ez a jellemző!

Viszont átállítom akkor a talentezést.
    Mit is írtál?
    5 FF, 4 Shiled? :)
    Se gyorsítás, se bomba zabálás?
    Ezt mindenképp ki kell próbáljam! :)
  • HunTatyi
    semmi plusszt nem adnak a settek... ha szintén gunner volt és 5 ös ff 4 es pajzs skilleket használt, sőt még a tonic kapszulát is hasznosította plussz 10 hp-s staminaboostal... úgy tényleg jó sokáig ellehet húzni a gunner életét, de a ruha semmi plusszt nem ad... csupán személyre szabja a hőst
  • Source8
    Már csak annyi kérdésem lenne, hogy ezeknek a seteknek mennyi bonuszuk van a sebzésre?

A hétvégén én is visszatértem 2 napra és néha olyan pro csapatokkal hozott össze a rossz karmám, hogy el nem tudom képzelni hogy csinálják?
    Egyszer volt köztük egy bénább tag, akivel volt egy párharc (közelharc).
    Medic sem neki sem nekem sehol a közelben.
    Ő alig tudott eltalálni én meg majd egy fél óráig soroztam azzal a lézeres isten ostorával, de egyszerűen képtelen volt megmurdelni.
    Egy tonna sebzést bevittem neki és lazán bírta.
    A set ami rajta volt, annak van valamilyen bónusza vagy csak múmiává kötözgette magát az elsősegélycsomagjából?