Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.battlefieldheroes.com/en/player/2305151414
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
http://www.sg.hu/forum.php -ra visszalépsz és bal oldalt a beállításoknál megtalálod.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem kell válaszolnod, igazam van.
És még aniy hogy az miért van hogy az egyik barátomnak engedett 4 hõst, úgy hogy nem kellet fizetnie? nekem meg csak 3-at enged?
Nah akkor csak fegyvert veszek. Mert nem akarok sokat költeni 😄 és szerintem a gunner-nál a nagy forgótáras fegyvert... (az tetszik)
Mekkora már, hogy a szakember ott feszít a harctéren talpig csíkos flanelben, avagy báli ruha, fényes lépõben, fegyvere meg egy gázöngyújtó kovakõ páros.
Bocsi nekem így buli elõtt 4 pálinka után, de vizuálisan elképzelve abszolute gyönyörû látvány Part10 koléga ünneplõben, kiköltekezve ámbár csúzlival a zsebében pózol BB közepén a bárkán 😊
Nos, attól függ hogy mennyit tervezel költeni a játékra. Ha csak kicsit akkor fegyó + alapruha. Ha sokat mint én, akkor ne sajnáld.
Ruhát sztem a Westend, vagy Aréna Pláza erre a célra kialakított üzleteiben célszerû venni, s azt a szórakozó helyeken párzás elõkészítésének elõre megfontolt szándékával próbáld felhasználni.
A többi ezek után adja magát.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
<#nevetes1>#nevetes1>

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
A jobbfajta raketavetok : Faust's Uber Panzerfist / Super Tank Buster.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
nickname: doki09
Tegnap egy kill-t sikerült összehoznom (10 tojás felhasználásával 😊. Egy soldiert 2 tojással sem lehet megölni, hacsak neki nem röpül valaminek.
2 tojástól meg 1 troop trap-tól döglött meg, de így meg gõzöm sincs, hogy melyik okozta a halálát.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
2. Jó
3. Nem
?
2. Lehet herot törölni hogy csináljak helyette egy másikat?
vagy lesz valami más is a rewands-ba?
Gunnernel a Frenzy nekem nagyon nem jon be,pedig tudom hogy sokan szeretik.
Nagyon lekorlatoz, hogy nem tudok sprintet nyomni, csak egy helyben cammogok Frenzyvel es az altalaban halallal vegzodik a nagyon lassu gunnernel.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Szóval, csak az unalomig ismételt álláspontomra próbáltam újfent rávilágítani, hogy a legjobb gunner másodlagos fegyver az lr MG lvl 5 Frenzy Fire-el párosítva (ami miatt lényegesen nõ a pontossága) a hegytetõn ólálkodó kommandós is simán leszedhetõ, a repülõ is lelõhetõ, és még a HP-t is tölti használat közben. A shotgun ezekkel nem rendelkezik.
Soldiernél meg a lr smg lvl 5 BB-vel, ami jobb a shotgunnál.