26731
Battlefield Heroes
-
Source8 #24131 Igen de mint már írtam csak egyszeri támogatást kap tőlem.
Ha meg már csak egyszeri, akkor legyen az olyan, ami majd lvl 22 felett is örömet szerez neki!
Így is a többi karaktere marad a default felszereltségi szinten.
Ha tud velük így is játszani akkor talán megy majd azokkal is.
Régebben nagyon sokat játszott a BFH-al, de aztán úgy majd 1 éve abbahagyta, mert túl sok olyan meccse volt, ahol rajta kívül mindenki top cuccokban volt és így esélye sem maradt.
Mostanában újra előszedte de megígértette velem, hogy mivel hamarosan jön a szülinapja, legalább az egyiket tápoljam egy kicsit.
Mondtam neki hogy akkor legyen a gunner, mert azzal a legkönnyebb játszani. A Medic / Commando esetében hiába van top cuccban, ha hiányzik a skill, akkor az még inkább meglátszik, mint a gunnernél.
Azért láthatóan igyekszik a gyerek, egyre többször top 1-el végzi a köröket, szóval remélem nem lesz nagyon felesleges pénzkidobás a dolog! :) -
#24130 valóban nem olcsóságok...ha ezeknek a sima verzióját veszed, akkor viszont sokkal olcsóbbak... mint mondtam csak a kritikus lövések sűrűségében van eltérés...kisebb szinten ez még teljesen elhanyagolható... lvl 24-től már kicsivel nagyobb lesz a jelentőségük
The Cheeser 579f
Bernie's Bonchewer 579f
a sima rpg pedig 700 körül lehet...
-
#24129 spanyolra vagy németre fogadnék... Hajrá csehek :P -
#24128 nincsen semmilyen szintkorlát... azt már korábban törölték -
Source8 #24127 Royal és lvl 15.
Nem tudom van valami szint korlát a fegyvereknél?
Ha ez így igaz, akkor amit írtál: ...
Royal: sr mg-The super Cheeser 2249f
lr mg-Bernie's super Bonchewer 2249f
Super RPG 3359f
... az több mint amire számítottam. :)
Köszi -
#24126 8500 bőven kifut mind3 kategóriában uber/super fegyvereket
(csak mert nem tudom melyik oldalról van szó)
Nat: Uber sr mg - The uber Backscratcher 2249 funds
Uber lr mg - Wolfgangs uber wonderful 2249 funds
Uber RPG - Faust's uber Panzerfist 3359 funds
Royal: sr mg-The super Cheeser 2249f
lr mg-Bernie's super Bonchewer 2249f
Super RPG 3359f
643 funds lesz a maradék... (ha jól tudom annyiért már semmi nem jár)
Ha esetleg szeretne ruhát, v emote-t akkor az lr mg-n ill. az RPG-n érdemesebb spórolni... azoknak az olcsóbb verziója( amelyik nem uber/super) csak 579 funds (sima rpg-t nem tudom mennyit kóstál) ... így marad esetleg némi kiegészítőra is... bár mondhatni azok feleslegesek, első a jó fegyverarzenál aztán majd később jöhetnek a kiegészítők
Javaslom még, h 20-án valszeg érkezik funds prómoció (ingyen kap mindenki bizonyos mennyiségű játékpénzt)... azt érdemes megvárni, kibővítve vele a 8500 rászánt funds-ot és úgy kalkulálni az árakkal :)
-
Source8 #24125 Szóval a lézeres helyett egy uber/super SR MG jobb választás?
Most nem tudok az accommal belépni, mert otthon játszik vele a gyerek.
Viszont este megnézem a short range-es csodákat.
A long range-re meg majd össze farmol magának valami jobbat, de arra akkor megfelel addig is az alap shotgun.
Mivel Boku SMS-ben megy majd a dolog, olyan 8500 BF-ből fog gazdálkodni.
Abból kijön legalább egy unlimited jobb fajta SR MG és esetleg még valami. (Talán egy super RPG).
Ha jól emlékszem olyan 4000 - 4800 BF körül van egy jobb unlimited.
A lézeresről pedig lehet lebeszélem akkor, ahhoz nagyon precíz kéz kell.
A távcsövesről pedig akkor pláne lebeszélem.
Köszi a tanácsokat! :) -
#24124 az általad említett lézeres cumót pedig azzal tudnám jellemezni, h sebzései nem érik el a többi fegyverét, viszont cserében extra pontos és tényleg oda lövi a muníciót ahová célzol. -
#24123 medium range-es fegyvert a legleső perctől kezdve felejtsétek el... az se közelre se távolra nem tökéletes... (egyedül ez a lézeres az ami valóban ér is vmit)... a távcsöves (scoped artic) megegyezik a réten legelő tehén végén kijövő, szagaromával dúsított barna motyóval. Gunnernel az uber(super és a sima fegyók közötti töltényszámban nincs különbség, egyedül annyi szól az uber mellett h töbször ad le kritikus sebzést és ennyi. Túl sok differencia nincs közöttük. Kezdők és haladó szintű gunnerkasztos játékosok számára a legajánlatosabb egy short range-es MG egy long range-es másodlagos mg-vel (de nagyon jó tud lenni másodlagosnak egy long range-es shotgun is). Az RPG pedig kötelező gunner számára... anélkül nem ér semmit az a kaszt... Drake's Fire pedig egyenlő a már fentebb említett scoped fegyverrel, felejtsétek el. A legalapabb RPG-is már tökéletes társ a bajban, de ha megengedhető anyagilag akkor csakis az uber/super verziót ajánlanám. Sokan mondják h felesleges, én tapasztalatból mondom, hogy igen is RPG-nél jobban észrevehető a drágább "plussz teljesítménye", jobban mint az mg-nél.
én az alábbiakat ajánlanám:
költséghatékony: sima (150vp-ért is megkapható) sr mg + lr mg + RPG
drágább: Uber/super (450 vp-ért megkapható) sr-mg + sima lr mg + sima RPG
legdrágább: mindenből super/uber
(+ tetézheti az összeget, h skin mennyit számít. Tudni kell, h Tier és egyébb fegyverek ugyan azt nyújtják mint az uber/super elnevezésűek csak modern fegyver külsejük van... ezért drágábbak)
későbbiekben pedig ajánlanám egy long range shotgun kipróbálását az sr mg mellé betéve. -
Source8 #24122 Ja és még valami.
Ki tudta próbálni 1 napra a "super" tankelhárítót is.
A Dragons fire szeretné persze, de ahogy én láttam meccs közben, aki ilyet használt le lett noobozva alaposan. :) -
Source8 #24121 Nagyon köszi.
A gyerek valami lézeres very high rate of fire cuccra esküszik, amit meg is kapott 1 napra (nem volt olcsó 1 napra sem), még én is kipróbáltam. Ez is medium range és persze az alaphoz képest nagyon meggyőző volt.
A másik amiért rágja a fülem az is egy medium range valami, amin van egy távcső és zoomolni is lehet.
Ennek sem ugrik be a neve. Ezt viszont már nem kapja meg 1 napra sem, mert ennyi erővel a fél garzenált ki kéne próbáltassam vele.
E kettő közül akarná az egyiket és lehet meg is kapja hacsak ti meg nem győztök arról hogy mást jobban érdemes. :)
Ez a Super Cheeser most nem ugrik be melyik lehet.
Keresek valami online adatbázist hogy megnézhessem. -
CAC #24120 Srácok az IEG-et, KEG-et nerfelték? -
CAC #24119 Szia!
A lényeg, hogy 'Super' legyen a fegyver. Ezeknél több lőszer fér el a tárban, és nagyobb a kritikus esélyük. Én a közelharcot erőltetem a gunnerral, így a Super Cheesert használom elsődlegesen. Másodlagos fegyvernek pedig, ami épp kijött a Claw-ból (most épp egy Tier 1 Elite M249-et).
Gunnernek fontos továbbá a tankelhárítás, szóval kelleni fog egy Tank buster is. Szerintem ebből tán elég a sima is, de ha marad bf, akkor persze célszerű a Super.
Tulajdonképpen ez a két legfontosabb dolog a gunner életében. A másodlagos fegyver leginkább ízlés és játékstílus kérdése...ha a fenti kettő megvan, nagyon nem nyúlhatsz már mellé. :) -
Source8 #24118 Sziasztok!
Egy kis segítség kellene.
Nem vagyok valami nagy fun, de a fiam nagyon szeretné ha egy kis anyagi ráfordítással élvezhetőbbé tenném a lvl 15-ös gunner-ét (Royal).
Mivel eddig sem kapott semmi anyagi támogatást és ezután sem fog, ezért gondolom nem mindegy mire megy el a pénz.
Csak annyit tudok, hogy nem 2 hétre, nem 1 hónapra, hanem örökbe kapja.
Azt viszont nem tudom hogy mit érdemes hogy esélye is legyen és még talán élvezze is.
Nem értek BFH-hez sem a gunnerhez, bár a múlt hétvégén kipróbáltam én is egy kicsit.
Olvasgattam valamit az angol nyelvű fórumokon, de csak annyit tudtam kihámozni, hogy inkább a medium ill. short range az elsődleges.
Tudnátok abban segíteni, hogy ne valami baromságot vegyek neki, mert sem ő sem én nem értünk hozzá?
Mit érdemes? Unlimited-be ti melyiket vennétek?
Előre is köszi a helpet! -
#24117 Amelyik tetszik. -
#24116 Szerintetek melyik focis mezt vegyem meg? -
kekipeti #24115 Nincs mit! :D -
CAC #24114 Természetesen akkor váltottam be. Meg is kaptam a stuffot. Tegnap beváltottam a warhammer online-ost...akkor is volt xp boost és társai.
Ma mindjárt beváltom a bfh-t. A probléma, hogy az előző kettőnél missed van, ha belépek a bfp4f oldalon.
De sebaj, a kód működött ez a lényeg! :) -
Bence777 #24113 Figyeljetek huszadikát mindenki figyelje mer ingyen bfh funds lesz az van oda írva nem csak ruhát kapunk ezek szerint remélem igaz. -
harduplanfor #24112 Koszi! Most hogy van ez a remek lehetoseg nem kell az embereimet turkaloba kuldenem rucikert:), es legalabb nyarra izzadhadhatnak uj gunyaikban. -
tevel #24111 A BFP4F kódot 14-én (aznap) kellett beváltani.Akkor nem volt probléma. -
#24110 Köszi ;) -
kekipeti #24109 Nincs mit! :D -
#24108 Kösz, nagyon fasza! -
CAC #24107 Mondjuk ez fura. Eddig beváltottam mind a 3 napi kódot, a play4free oldalán mégis you missed this felirat van a tegnapi, tegnap előtti ajándékoknál. -
kekipeti #24106 Itt a 2 mai kód:
Royal: AGES-HW6Q-326Q-AJUY
Donald's Dress-White Set (örök), 3 nap xp boost, 25 tonic, 25 bandage
National: BEJT-BUZQ-VXNR-CDL3
Fritz's Formal Set (örök), 3 nap xp boost, 25 tonic, 25 bandage -
Bence777 #24105 Ez szép mai ajándék 1 örök szett. -
harduplanfor #24104 Igen, ott tronol Xbox onagysaga a sarokban. A szamomra hasznalhatatlan jatekvezerlo miatt kerult szegeny oda. No meg a Bhf az Bhf:) -
#24103 Am. tényleg, nem nagyon játszok mostanság ezzel viszont az ajándékokat bezsebelném. :D Play4Free-ben beváltottam, hasznos cuccokat adott. :) -
CAC #24102 :D -
#24101 Figyeljük de majd szólj holnap is! -
CAC #24100 No...örülök, hogy működik. Azt, amit keresel, Xboxnak hívják egyébként. :)
Van most egy akció a bfh oldalon. Minden nap más EA játékban lehet jó kis kódokat beváltani. A BFH 16-án jön. Figyeljétek majd! -
harduplanfor #24099 CAC! Te vagy a kiraly!!!! Orok halam:)))) A fene sem gondolta volna, h egy harmadik bongeszo mukodhet. Siman mennek a videok a foxon:):):) Valoszinuleg a chrome/bfh frissitesekor elbaltazodott a rendszer. Igazabol igyekszem elkerulni a felesleges telepiteseket, mert a win7 onmagaban tul lett bonyolitva az elodeivel egyutt es erosen hajlik a belassulasra. Miert nem csinalnak csak jatekra valo rendszereket minimalis sallangokkal,ezernyi rank tukmalt szolgaltatas nelkul??? -
CAC #24098 Esetleg tégy egy próbát Firefox-szal is.
Azt kéne megpróbálnod, ha a fenti nem jön össze, hogy letöltod a böngészőkbe az automatikus frissítést, kézzel uninstallálod a flash player plugint, és felraksz egy régebbit.
Ezen az oldalon fent van (jobbra lent) egy rakat verzió.
Chrome-ot csak tesztelésre szoktam használni, így nem tudom megoldható-e a fenti, de MF alatt biztosan tudom, hogy igen. -
harduplanfor #24097 Koszi! Probaltam masikat feltenni. A chrome azt irja ki, h mindent automatikusan updatel, es meg letolteni sem enged masikat.
Chrome 11.3.300.257 verzio lett telepitve.
"Your Google Chrome browser already includes AdobeŸ FlashŸ Player built-in. Google Chrome will automatically update when new versions of Flash Player are available." -
CAC #24096 Lehet, hogy a flash player lesz nálad a ludas. Próbálj meg egy korábbit feltenni, ha a legújabbal nem megy. -
harduplanfor #24095 Help Please! Reg nem jatszottam a gameval, es betoltes elott frisitette magat. Nem tudom, h a problemam keletkezesenek oka kapcsolodik e a mai updatehoz, vagy semmi koze hozza. A lenyeg, hogy a youtube-os, videas stb. videokat nem jatssza le a chrome csak hang nelkul, es gyorsitva! Nem tudom sehol levenni a sebesseget. Probaltam Internet explorerrel, de az eredmeny ua. Mit lehetne tenni?
Amiota nem jatszottam, allitottak valamit a match makingon? Tobbszor ausztral szerverekre akart pakolaszni. A vehicle/infantry gomb eltunt? -
#24094 a gunner IEG-jével mi a faszt csináltak??... szánalmas -.- :@ -
tevel #24093 Tavaly a BB HoTH mód is hamar eltünt. Annak sem sok értelme volt... Egy próbát megért, biztos. -
CJ4forever #24092 A BB pályán ctf-nél kipakolták a zászlókat az út közepére.
Ez eddig remek. Már csak azt nem értem miért nem rakták mindjárt egymás mellé a kettőt?
Azért az apja-anyja nem lehet büszke az ételmi szerzőre. Tuti.