Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Nem kell válaszolnod, igazam van.
NÉÉZD MÁR MEEG! 😊
Addig nem érdemes parázni.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Sõt érdemes az adatmegadásos lapra lépned, mert a választható bankkártya típusoknál van egy legördülõ menü, ott megnézhted, hogy köztük van-e a tiéd, nehogy akkor koppanj amikor már kéne a found. 😊
És meg fogom nézni hogy mi van utána 😛 😊
Próbáld ki nyugodtan, egyszer élünk.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ja a soldier mindenféleképpen amit smithwarden mondott
viszont gunnernek közelre ható MG + 860MCS 😄
sztem
Csak a sajat tapasztalatokat osztottam meg, lehet masnak mas fegyverek jonnek be. 😊
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Eredmenyesebb voltam MG/SMG-vel kozelre.
Mondjuk jo a feeling mikor valakit leshotizik, de inkabb fontosabb, hogy gyorsabban halljon. 😊
köszi a tippet 😊 , és amúgy ha bankkártyával rakok fel f-et akkor sose szokott levenni több pénzt mint amit ki ír?
Gunnernel egy kozeli MG + talan a kalozos egylovetu pisztoly messzebre.
Egyebkent ahogy szarjak ki folyamatosan az uj fegyereket egyre jobban duhito, hogy nincs semmi kiprobalasi lehetoseg, csak penzert / fundsert 1 napra.
Egymillióan a magyar esportért!
nickname: doki09
és most nem ugyan azt kérdeztem hanem azt hogy akkor kapun ha jól játszunk...??
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Nem igazán szívlelem, mikor uarra a szeróra egymás után harmadszor akar feldobni, ammeg levág mert példul sok a mando.
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
Elõnyére vált, hogy lehet kilépés nélkül karit váltani, közvetlenül vásárolni a DotD-ból.
Szép munka EA!
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Sajna talizni nem fogunk, mert csak BB színtéren lövök, de azért édi volt.
Reggel ota probaltam tobbszor belepni, de mindig ezt irja ki.

http://www.youtube.com/watch?v=zTUlNLD4yAg&feature=plcp&context=C4662acdVDvjVQa1PpcFNaO79LifpeNL4ZDQzXf2OjNMMRUj9NO3A%3D
ennek a végén van és nem tud magyarul
Tegnap a csöveskukorica símán letámadott bár láthatatlan voltam. Ékes magyarsággal szóltam neki, hogy ha elrontja a hangulatom feldobom. Ekkor azonnal lécelt.
a zene az elején olyan mintha azt mondaná: bosszút állni bosszút állni 😄D