Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak nekem a Frenzi nem mûködik shotgunnál. 😛

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

soldiernek se rossz

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

davis98
A legjobb másodlagos weapon a gunner-nek 😉

nickname: doki09

Smithwarden
Gondolom mert Royal a karaktered es ott a 860 megfeleloje az 590 Assault Shotgun.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Bocsi de még annyi kérdésem lenne hogy amúgy nyílnak meg új fegyverek mikor fejlõdök? (mert nekem nincsen gunner-él olyan 860MCS shoutgun) 😞

Nem kell válaszolnod, igazam van.

ÁÁÁ. Mégse nézem meg nem merem 😄 <#action><#vigyor3> (csak viccelek)

xD <#nyes> Jó rendben megnézem 😄 😊

Ibuki
<#eplus2>

Spirito Juve!

Hát igen, akkor már tényleg nagy a baj. Sosem lesz funds-od és szuper fegyvered, menõ ruhád, amitõl sokkal jobban menne a játék. Valszeg az accod i bannolják, és végül a modemedet is zárolják, hogy többé ne legyen interneted...

NÉÉZD MÁR MEEG! 😊

Addig nem érdemes parázni.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Ha nincsen köztük akkor így jártam? 😮

Nem lesz semmi bajod, ha továbblépsz. Max. nem történik semmi.
Sõt érdemes az adatmegadásos lapra lépned, mert a választható bankkártya típusoknál van egy legördülõ menü, ott megnézhted, hogy köztük van-e a tiéd, nehogy akkor koppanj amikor már kéne a found. 😊

😄 de majd ha beírom az adatokat 😄 amúgy pár nap múlva rakok rá F-et..
És meg fogom nézni hogy mi van utána 😛 😊

Nem mersz továbblépni? ;-)

Próbáld ki nyugodtan, egyszer élünk.

oké 😊 de amúgy csak annyit kell csinálni hogy a hivatalos oldalon amikor be vagyok jelentkezve akkor rámegyek hogy "get founds" és ott meg hogy "további fizetési mód" és utána meg bankkártya és ezután már csak az adatok...???

Narxis
Biztonságosabb, ott legalább kapsz azonosítót ha valami oknál fogva mégse kapnád meg a BF-et és ha az alapján panaszkodsz akkor gyorsan jóváírják, míg sms-nél eléggé lutri lévén, hogy ki van szervezve a rendszer egy külön cégnek(boku).

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

oké 😊 köszönöm a segítségeket megfogadom a tanácsokat, és majd megmondom mire jutottam 😊 ! Akkor inkább a bankkártyás feltöltés a biztonságosabb??

az csak az SMS nél volt december fele.
ja a soldier mindenféleképpen amit smithwarden mondott
viszont gunnernek közelre ható MG + 860MCS 😄
sztem
Mert ugy hallotam hogy már volt ilyen

Smithwarden
Miert venne?

nem vesz le sose pluszba pénzt?

Smithwarden
Viszont vasarlas elott mast is kerdezz meg, nehogy miattam valassz rosszul. 😊
Csak a sajat tapasztalatokat osztottam meg, lehet masnak mas fegyverek jonnek be. 😊

860MCS.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Smithwarden
Kiprobaltam sok fajtat, de nekem nem jottek be igazan.
Eredmenyesebb voltam MG/SMG-vel kozelre.

Mondjuk jo a feeling mikor valakit leshotizik, de inkabb fontosabb, hogy gyorsabban halljon. 😊

melyik a legjobb shoutgun?

jah szerintem is...
köszi a tippet 😊 , és amúgy ha bankkártyával rakok fel f-et akkor sose szokott levenni több pénzt mint amit ki ír?

Smithwarden
Soldiernel Long Range pisztoly (ami tegnapelott volt akcios <#rolleyes>) + kozeli SMG a jobb fajtakbol (pl AK74/M16 vagy valami Super/Uber 45 loszerrel + crittel).
Gunnernel egy kozeli MG + talan a kalozos egylovetu pisztoly messzebre.

Egyebkent ahogy szarjak ki folyamatosan az uj fegyereket egyre jobban duhito, hogy nincs semmi kiprobalasi lehetoseg, csak penzert / fundsert 1 napra.

szerintetek melyik a legjobb fegyver a gunner-nél? és a soldier-nél? most akarok venni...

phiton
Nagyon sok VIP státuszt kiosztottunk utóbbi idõben, ha valaki mégsem kapott volna eddig a Battlefield.hu szerverére, írja meg karaktere nevét a www.battlefield.hu oldalon nekem.

Egymillióan a magyar esportért!

davis98
😊

oké akkor köszi a választ ... 😊

davis98
Hát ha nem írtak neked semmit, akkor logikus, hogy nem kell érte még a kis ujjadat sem mozdítanod !

azt már tudom hogy ünnepekkor...

igen megkérdeztem de csak annyit írtak hogy mikor kapunk azt nem hogy kell e valamit csinálni érte... -.- <#falbav>
és most nem ugyan azt kérdeztem hanem azt hogy akkor kapun ha jól játszunk...??

davis98
Amúgy meg már egyszer megkérdezted -.-'

davis98
Ha egy kicsit vissza olvasnál, meglelnéd a kérdésedre a választ.. #23412

És amúgy rewards-ot akkor kapsz ha jól játszol?? vagy hogy kaphatunk?

Naneee! Hogyan? 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Egy kis szellemi tõkét áldozhatna szeretett szoftver fejlesztõnk arra, hogy ne akarjon felerõltetni olyan szerverekre melyek limitesek, és az adott kariból fullon van.
Nem igazán szívlelem, mikor uarra a szeróra egymás után harmadszor akar feldobni, ammeg levág mert példul sok a mando.
HunTatyi
õõõ eddig is lehetett kilépés nélkül karaktert váltani...

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Na azt én sem tudom. Igaz nekem már az is meglepetés volt, hogy ennyire megváltozott a belépõ interface.
Elõnyére vált, hogy lehet kilépés nélkül karit váltani, közvetlenül vásárolni a DotD-ból.
Szép munka EA!

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Tegnap belpéptem szeretett hõsömet átmozgatni, és a szerverek listáján ott egy üdvözlet, hogy jól legyek VIP tag a bfh.hu szerverén. Hát nem tom kitõl , mitõl jött az ötlet, de puszilom kezsit lábát.
Sajna talizni nem fogunk, mert csak BB színtéren lövök, de azért édi volt.
No, nalam volt a gebasz.Eloszor probaltam gamebustert ki/be, tuzfalat ki/be, users update, restart stb... a vegen egy hirtelen otlettol vezerelve kikapcsoltam par percre a modem-routeremet. Utana siman mukodott a jatek.Kb. 2 honapja nonstop megy a router, ugy tunik neha nem art kikapcsolni,mert elkezd renitenskedni.
A gepem szarakodik vagy mas is kapott ma unable to connect 1002 uzenetet?
Reggel ota probaltam tobbszor belepni, de mindig ezt irja ki.
Mi az a meglepetés??

De van még egy pár:

cpt.Attila
pl. ez nc-s:
Cpt.Attila

Ez is dán. Ott elterjedt név úgylátszik. 😊

Neked lett igazad. Ha egyrõl beszélünk.

Amugy dán a gyerek 😄
http://www.youtube.com/watch?v=zTUlNLD4yAg&feature=plcp&context=C4662acdVDvjVQa1PpcFNaO79LifpeNL4ZDQzXf2OjNMMRUj9NO3A%3D
ennek a végén van és nem tud magyarul
Lehet, hogy nem magyar, de beszél magyarul. Azért gondoltam, hogy elõferdülhet itt.
Tegnap a csöveskukorica símán letámadott bár láthatatlan voltam. Ékes magyarsággal szóltam neki, hogy ha elrontja a hangulatom feldobom. Ekkor azonnal lécelt.
http://www.youtube.com/watch?v=mQbK61ihRsM&feature=channel
a zene az elején olyan mintha azt mondaná: bosszút állni bosszút állni 😄D
LOOOL 😄 fajaaa