Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithwarden
Ebben a topikban ez nem igazan akadaly. <#rolleyes>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Ibuki
Kösz 😊 Ez a tojás-action ajándéka ? 😊

Spirito Juve!

Widget Bundle
D8M8-2DWT-FGZ9-SUUN

Brass Bender Bundle
EL93-ZE9U-7BVE-3652

Grr1234
buzis

HunTatyi
opa.opa <#action>

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Van cifrább is. lol

Lehet, hogy valaki magára ismer...

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

bali24
Nem tudjátok, hogy mikor kapjuk meg az ajándékot a húsvétitojásos öldöklésért,és végülis mennyi jött össze?

Smithwarden
"Free2play" (pay2win?) :p

Hatranyai:
- Ha mindent akarsz amit a szemed megkivan akkor a gatyadat is rafizetheted.
- Pofatlanna valhatnak a cegek es emelhetik az arakat.
- Az uj dolgok miatt neha elavul a megszerzett vagy megvasarolt cuccod.

Elonyok:
+ Alaposan kiprobalhatod a jatekot mielott penzt adsz ki ra.
+ Folyamatosan frissulu, megujulo tartalom.
+ Reszben a PCs jatekipart "megmentik" ezek a free2play jatekok, mert nem warezolhatoak es folyamatosan van belole beveteluk, tehat megeri nekik. A mai konzolos vilagban ez az egyik kiut, hogy PCn is sokan jatszanak.
+ Ra van kenyszeritve a jatekceg, hogy elvezetes tartalommal jojjon ki folyamatosan, mert kulonben elapad a bevetelforras. Ami nem tetszik az embereknek azert nem fizetnek.

Persze az arak a kulfoldi / nyugati berekhez vannak igazitva, nekik felszerelni par karaktert szinte apropenz, magyaroknak neha huzos. Ez van sajnos. 😞
Viszont neha lehet azert trukkozni is par dologgal.
(Pepper kodok, neha ajandek ingyen Funds, tobb haverral Valor pont farmolas (recruit a friend), tobb accounton tobb karakter es akkor mindegyiknek lehet a CLAW games cuccokat porgetni es a tobbi akcios dogot is mind megkapja mind, stbstb.)

Szívesen átadnám neked az összeset, dehát sajnos nem lehet. 😛

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Ibuki
Irigylem a problémád.<#hehe>

Spirito Juve!

Egy bizonyos szint után már nem költ rá az ember. Megvan mind a 4 karakteremre a ruha ami tetszik. Mindre van jó fegyver. Az újabb ruhák ritkán jönnek, az újabb fegyverek meg totál gagyik. Ott potosodik a ok funds-om hiába, mert nem tudom mire elszórni. 😊

Ellenben az AAAAA kategóriás játékoknál fizetsz valamennyit (jórészt nem keveset) s vagy van játékélmény, vagy nincs. Vagy hozza az elvártat, vagy nem. Ellenben a mikrotranzakciós játékoknál ha meg van a várva várt játékélmény fizetsz, ha nincs nem fizetsz. Illetve, ha fizetsz is bizonyos keretek közt el tudod dönteni mennyit. Példánkban, ha nem költekezel ruhákra már spórolsz ne keveset. Csak élelmesnek kell lenned, és egy 2500-as sms-bõl meg vannak a fegyvereid.
Én négy hónapja játszom, és a Flight Simulator kivételével minden borsos árú progit kivégeztem max 1 hónap alatt.
Narxis
Ott a pont.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

A mikrotranzakciós játékok többe kerülnek még az AAAA címeknél is ha jó játékélményt akarsz.Ha fizetsz akkor könnyebb jól játszani ha nem akkor nehezebb jól játszani.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ne morgolódj, én sem töltök fel több pénzt a már elõzõleg taglaltak miatt, pedig félre van parkoltatva nem kevés.
Játszani, mások agyára menni így is remekül lehet 😊 Úgyhogy gyia...
Te tudod. Legtöbben mindenesetre visszatérnek a játékhoz.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Hali nekem elegem van a gaméból mer itt minden a zsén alakul ezért én abba hagyom mer én fel nem töltök de dr pepper kódom meg persze nincsen.
Narxis
😄DDDDDDDDD

imádom amikor a honfitársaimat látom játékokban xD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Az milyen algoritmus szerint megy, hogy melyik nap vok VIP a bfh.hu-n, s melyiken nem?
Mert egyik nap VIP-re jelöl, rá két napra vissza vonja. Egynehány nap múlva megint, sztán vissza... ???
Ibuki
Akkor én jól le vagyok maradva 😊 Azt tudom, hogy karácsonykor volt még,azóta nem is gondoltam rá, de azt hittem,hogy tart még.

Spirito Juve!

Hogy lehet átállítani azt hogy pl. az egyik fegyver ne a 2-es szám legyen hanem a g-betû??

Nem kell válaszolnod, igazam van.

Szép 😄

Magyarok! \o/

piros x-re nyomsz a böngészõ jobb felsõ sarkában. 😊

Hogy kell azt hogy ha valaki kártyával fizet és már megadta az adatokat és most kell kiválasztani az összeget, hogy kell visszalépni hogy kitöröljem az adatokat? vagyis hogy tudok visszalépni?

Valaki fizette már bánkártyával? Nem veszi le folyamatosan a pénzt?

Már csak 2 helyen lehet szerezni Dr.Pepperes Legionnare/Desert fox rucikat: Amazon.com és Gamersgate. Starter packokba árulják különleges GL-ekkel, de pénzbe kerülnek. Ráadásul meg csak amerikaiknak árulják.

Nem, nem lehet. A dr.pepper promóciónak vége, kódot még lehet szerezni, de beváltani már nem tudod.

Azt mond meg, hogy hol lehet beváltani, mert a Dr. Pepper promóciós oldalán már nem.

hol?

Ibuki
Nem,mert ahhoz meg kéne innom egy Peppert,de viszont vannak oldalak, ahol lehet licitálni (pénz nélkül)

Spirito Juve!

s9ns
vagy én, vagy te maradtál le valamirõl! 😊
Esetleg tudsz dobni egy ea promóciós kód beváltó linket?

milyen kód? és hogy lehet beszerezni? 😄

Ibuki
Amirõl Tomonor beszélt,a Dr. Pepper szettek,azokat igazából még most is belehet szerezni ingyen,csak kód kell hozzá.

Spirito Juve!

Ilyenek már nem is lesznek? pl. ingyen szett?

Mármint úgy hogy azzal az url címmel amit oda kirak nekem alul? (hogy küldjem el barátaimnak stb....) ...??

s9ns
micsoda motiváció! 😊
Pat10 te meg csinálj új accot és akkor mindegyikre megkapod majd a bónuszokat.

hát ööö, ilyen a p4f market. Jobb ha hozzá szoksz, itt minnél késõbb veted magad bele a játékba, annál több jó dologról maradsz le. Én 1 hónappal késõbb kezdtem a játékot a CB után, szerencsére csak 200 BF-rõl, meg pár medálról maradtam le. Te... Nos, mivel 2 évvel a megjelenés után, durván számítva 30 000 ingyen Funds-ról maradtál le, az ingyen Dr.Pepper ruhaszetteket bele se számítva.

Tiszta szánalmas az egész<#levele>... pf kb. 2-3 nappal hamarabb akarok 4. hõst és akkor nem kellene fizetnem.... Nem is fogok inkább,nem érdekel.<#szomoru2><#falbav>

Best Banner Maker 3.7 (BBM)

ms paint

nem tudja vki hogy melyik program a legjobb a banner szerkesztéshez??
ez csak a maradékból jött össze 😄

s9ns
azt az 1000000 forintot okosabban is elkölthetted volna
! 😄

Pénz. No meg, ennek alapba így kellett volna lennie. A marketing mindig is megpróbálta eltitkolni az EA elõl (ezért se reklámozták nagyon), de elõbb-utóbb úgy is kiderül minden.

byzhouse
miért jó nekik,hogy 4 helyett most már csak három karaktert lehet kreálni? szánalmas

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Smithwarden
Aham. Akkor ez nekem is uj.

Nem egészen. 4 hõst most februárig lehetett ingyen kreálni. Mostmár csak hármat lehet, 4.-iktõl fizetni kell, ráadásul a réginek a 3-szoros árát.

Ez van. Sprite.

Smithwarden
Mindenkinek 4et enged, utana kell fizetni a slotokert.

Az miért van hogy az egyik barátomnak engedett 4 hõst, úgy hogy nem kellet fizetnie? nekem meg csak 3-at enged?

Azt pont megvettem 😊