26731
Battlefield Heroes
  • Narxis
    uhh ez elég durva :S
  • harduplanfor
    De nekem volt, es van is, hogy a rosseb egye meg. Pont tegnap hivtam a szemet telenort. A packet lossom ugyan megszunt, de rohadt lassu a jatek. Elkezdtek magyarazkodni, h mar tervezik a fiber halozatot..bla.bla.bla Biztosan kijelenthetem, h az 512 koruli feltoltes semmire sem eleg. (itt nalunk tuti nem) Kivancsi lennek az EA altal javasolt 256-os kapcsolattal mit lehet kezdeni. Lassitott felvetelen nezni a gamet? Egy 9000-es telepules kozpontjatol lakom legvonalban 300-500 meterre. Komoly technikai problema lehet a szolgaltatonak rendes netet kiepiteni.
    Ha imaim meghallgatasra kerulnek valaki atomot dob a telenorra. Evi 200000 Ft-ert ezt a szar netet kapom. Akik idoben kapcsoltak, probaltak feken tartani ezeket a csoportokat. Sajnos ezek az erok folyamatosan tamadnak es feltamadnak. Ha egy kozuluk kipurcan, egy masik ujra leszuletik ide a fold nevu jatszoterre. Kicsit morbid, de hajlando lennek a telenor hatterhatalmi tulajdonosai ukanyjainak (idoben kell elkezdeni) a holttestenek exhumalasara, hogy ez a korcs banda tobbet ne tamadhasson fel hamvaibol. Akik ilyen fattyakat hoznak a vilagra, hogy ily modon nyuzzak az embereket par rongyos garasert, azok nem erdemlik meg az eletet. Amen!
    Amiota vege a sulinak es tobben jatszanak, rosszabb lett a helyzet. A kedvencem amikor a mesterlovesz ugy lo le, h mar reg fedezek mogott vagyok "kepileg", es nagy kesessel utana esik ossze az emberem.
  • CAC
    Ó, te mákos állat! :)

Nem neked volt netpróblémád egyébként régen? Valami kis öblön, csatornán kellett volna áthozni a kábelt, ha jól emlékszem...
  • harduplanfor
    Latom akad itt boven ajandek. A kulcsos cuccokhoz meg nem fertem hozza. Mindenkinek Boldog Szulinapot!:)

Ennek a hasznalatahoz meg tul noob vagyok:)

Egy kicsit praktikusabb verzio.:) Hiaba, itt a szuret ideje:)

• tevel
    Amikor ki akartam nyitni a kulccsal, lefagyott a menü és megállt a threasure chest contained... kisablaknál. Elveszett a két ajándék kulcsom, meglepi meg sehol. o.o
    Szar ez ahogy van.
  • bali24
    Hát elég bug-os ez az egész, nekem is ugyanez van.
  • Narxis
    Nekem is volt egyszer ilyen. Am. a sárkányt csak 1 napra adhatja? Mert akkor nem nyitogatom...
  • Vaxi
    nekem potyogott egy csomó, a weben mégis azt írja, hogy nincs egy sem
  • kekipeti
    Sebezni kell az ellenségre és ha szerencséd van, akkor kapsz
  • HunTatyi
    én bezsebeltem a nati soldieremre a dinó fejet örökbe :P
  • 66zio
    Ha jól értem játszani kell és néha dob egy treasure chestet amit ki tudok nyitni a kulccsal amit kaptam ??
  • kekipeti
    Heh. rászántam magam és vettem 1 kulcsot:
    The chest contained: Trailblazing Trike (Lasts forever) =D
  • kekipeti
    My Stuff-->Treasure Chests ( a játék főoldalán )
  • Bence777
    Hogyan lehet felhasználni a kulcsot?
  • kekipeti
    venni hol lehet?
  • davis98
    Én meg az egyikből egy dino fejet 1 napra, a másikból, meg 65 tonicot, és még van négy, csak nincsen több kulcsom, venni meg nem fogok..
  • kekipeti
    Megvan az első Treasure Chestem =D Kaptam belőle 1 napra Godor the Dragont. Nagyon jó, csak kár hogy 1 napra van :/
  • davis98
    Nm ;)
  • CAC
    Most látom, rewards-on belül van 3 éves szülcsinapcsis ajándó. Lovas emót és egy póló örökbe. Vegyétek-vigyétek!
  • CAC
    Mondjuk ez a noobbash is fura dolog.
    Egy órája játszom már az egyik kedvenc szerveremen, ahol VIP vagyok, erre bejön egy lv15 körüli csóka, akit persze jól kinyírok párszor. Erre elkezd sírni, hogy reméli, hogy jól esett, hogy 10+ szinttel le tudom győzni meg, hogy NB vagyok.

Namármost tudtommal én voltam korábban a szerveren, és nemigen tehetek róka, hogy belépett egy helyre, ahol 20-25 volt az átlagszint.
    Kicsit olyan ez, mint amikor valaki elmegy a Kék osztrigába, aztán csodálkozik, ha megcsinálják a hátsóját.
  • Source8
    Az M16-ot vettem meg, bejött. :) Köszi.
  • HunTatyi
    attól függ h csinálod... mert ha afk kill-elsz, spawnkill-elsz vagy esetleg noobbash-olsz, akkor ne csodálkozz
  • Amper92
    ASD! Hát t*k*m kivan4 majdnem megvolt a 60 kill mediccel ,erre kidobott az admin, sok irigy kutya... elegem van a noobokból, lehackereznek, még 10-4 es stattal is, 57/10 el meg kidobnak nyomorodjanak meg x)
  • davis98
    Kb ugyan az a kettő fegyver, az m-16 ot vedd meg a royalnak.
  • Source8
    Solidernek Royal oldalon milyen fegyvert ajánlotok?
    M16?
    Ak-74?
  • tomonor
    Ha van esetleg csíter alanyotok, aki(ke)t még nem bannoltak, itt egy remek új kis oldal.

http://bfhreports.tk/

A jelentés egyenesen a moderátoroknál köt ki, akik elemzik, és ha igazoltnak találják a csalást, egyenesen Vitalbullet-hez küldik az alany információit, aki kb azonnal permabant kap.
  • tevel
    Sose jön rosszul, ma is jól esett... :)

• CAC
    Ahogy lentebb írtam, szerintem is.
    Főleg azért jó az lv4 valami + lv1 KEG helyett, mert emlékeim szerint a páratlan szinteken nagyobb ugrás van az abik között.
  • HunTatyi
    most, hogy így változtattak a gunner abijain, új beállításokat próbálgattam...
    nekem az alábbi tűnt most a leghatékonyabbnak: (lvl28-on)
    5HS, 5Legit, 5keg
  • kekipeti
    Én még nem látom a listában
  • CAC
    Most látom, hogy elírtam: nem 28.5, hanem természetesen 29.5-nél tartok.

Egyébként a Fortress Frenzy már debütált, játszott már rajta valaki?
  • CAC
    De érted! Hosszú hónapokon keresztül vártam rá, hogy kijöjjön clawból az xp boost. Ki is jött: a barátnőm karijának meg a nat accom-ra, amit nem használok. Erre most, hogy már fél lábbal lv30 a kari, kapok egy 30 (!!!) naposat. Nem lenne semmi bajom, ha egy 1-2 napos cumó lenne, de ez így ebben a formában egy fricska a sorstól. :)

davis98:
    Klafa! :)
  • davis98
    Vissza írtak, h próbáljam meg paypalon, és jó lett ! :D
  • Narxis
    Pech. :D
  • CAC
    Nincs mit!

Képzeljétek, hogy jártam. Volt ugyebár ez a 3 napos xp boost kód. Na mondom, felhúzom a gunnerem 28-ról 30-ra, mert a 150% xp nélkül sosem csinálom meg. El is jutottam 28.5-ig. Erre ma dobott a Claw egy 30 napos boostot. XD

Báááz! Ha ezt tudom inkább a commandomnak adom, aki ott rostokol lv 22-ön. :S
  • davis98
    Kösz CAC ! Írtam nekik, majd meglátom, hogy tudnak-e segíteni. :)
  • jugen
    Köszi! :)
    Ha legközelebb is hasonló jó tipped van, ne tartsd magadba :)
  • CAC
    Ha rákeresel gugliban, kiderül, hogy másnak is van ilyen problémája.
    Nekik a billing témában való kapcsolatfelvételt tanácsolták az oldalon keresztül.

A Boku sms működik egyébként.
  • tevel
    06.16-án működött.
  • davis98
    Valaki mostanában próbált venni fundsot hitelkártyával ? Mert nekem sem, és a haveromnak sem engedte, mert kidobott a végén egy hiba üzenetet. Valami NU2010 hibakód. Másnak is volt ilyen ?