Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
BattleTag: kabel15#2672
Ilyet TCC, CDS I.-II.-III., és OPA szerverén,soha nem csinálok(nem csak a vip miatt), meg néhány kedvenc szerón.
Idegen-sima szerókon töltögetek bátran.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Ettõl még maximáis respekt az eredeti elkövetõnek.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Tegnap visszatért a hitem a játékban. A Royalok között volt egy Medves nevû fickó ( a figura elég jól tolta a játékot), akinek lelõtték a gépét National bázis fölött. Beesett a spawnpointra, ahol szokás szerint volt 2 inaktív nat solider. Ahelyett, amit más csinált volna szépen bepattant egy jeepbe és elhúzott. Távolabbról láttam és kérdeztem, hogy miért (én természetesen nat voltam). Ezt válaszolta: - Vagyok olyan jó játékos és tisztességes, hogy inaktív karaktereket nem ölök sem spawnkill-t sem csinálok.
Max respect. Fél éve még több ilyen fazon játszott.
Sunset Showdown,Midnight Mayhem
ezekre miért nem rak?valamit fizetni kéne?
nem nagyon követem a játékot már
Amúgy ha a SHOP mûködne nem lenne rossz dolog de mivel magyaroknak nem hozzák ki még ezért felejtõs.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Igen mûködik de hogyan. Havonta 1 szer kinyitják határozatlan idõpontban amikor azt megveheted. De úgy hogy ugyan ott ül még rajtad kívûl 10.0000 ember scriptelt programokkal amik a másodperc ezred része alatt elviszik a terméket. Szóval esélyed egyenlõ a 0 val.
1-2ezer forintot te is összetudsz szedni szüleidtõl és akkor vehetsz magadnak überszupi fegyvert.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
(Számítok rátok is...<#rinya>#rinya><#worship>#worship><#rinya>#rinya>)
<#pias>#pias>
Mert az egy dolog hogy kirakom egy oldalra de anak max 1% ha rá is kattint.
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
10 euro= 1400bf
Abból tudsz venni egy super/uber fegyvert+ valami ruhát.
Regisztrálsz itt:http://www.shareapic.net/user/Zsolt998
Csak annyi a dolgod hogy ha képet szeretnél megosztani mással akkor ide töltöd fel.1000 kép megnézésért kapsz 22dollárcenet de csak akkor veheted ki ha van legalább 20USD-d (nem a valóságban hanem itt).Ha megvan akkor pedig átutalod egy szimpla Pay-Pal számlára és 20dollárért veszel BF-et.
Lehet hogy macerás meg hosszú de INGYEN van. (Próbáltam tényleg mûködik).Szóval csak meg kell osztani a képeket és kapod a zsét 😄
De valahogy majd megoldom.