Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez igazán korrekt tõled.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

kabel15
ja a lényeget lehagytam. Én 2 percet várok arra hogy bekerüljek ez meg bent AFK ol! Megérdemli hogy megöljem.

BattleTag: kabel15#2672

kabel15
Én TCC és szét lõttem õket. Mondjuk ott az ADMIN is egy paraszt. Írta hogy ne õljem õket kezdõn. Mondtam neki hogy akkor rugja ki õket. Erre elkezdett nekem ugatni hogy majd mindjárt engem fog kidobni. Ekkora egy tapló parasztot. tegnap este volt egy gyerek Bcere a neve 20sec enként írta hogy HECKERES meg sírt hogy megölik. De az ne csodálkozzon aki egész végig a írogat. Meg az idota beált MM pálya közepére és onnan írogatott OMG. Õ az.

Pra
Én ha gunnerrel valahogy alappont közelébe kerülök ,és nincs fullon hp-m és van AFK, akkor kicsit szoktam magam tölteni róluk(FF) ,néha belehalnak ,de nem célom.
Ilyet TCC, CDS I.-II.-III., és OPA szerverén,soha nem csinálok(nem csak a vip miatt), meg néhány kedvenc szerón.
Idegen-sima szerókon töltögetek bátran.

valahogy a kettõ között van az igazság. Én tulajdonképpen direkt a royal karimat hagytam bent annó vp szerzés céljából, hogy a natok gyõzzenek. 😛

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Lupous
Hát szerintem ez elég hogy is mondjam....én csak azért is kinyírom az ilyen AFK-kat...szerintem szemetebb dolog elvenni más elõl a helyet mint hogy én szépen megölöm õket+ így talán rájönnek hogy nem kellene csak úgy bennhagyni a karaktert...

Biztos, hogy medves volt? Csak mert se nem royal, se nem jó. 😊
Ettõl még maximáis respekt az eredeti elkövetõnek.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

davis98
Na ilyenbõl kéne legalább 1 millió ! <#eljen>

nickname: doki09

Addig örülj, amíg nem rak a Midnight Mayhemre. Ha nem külön szeróra jelentkezem, én sajnos mindig kifogom.

Tegnap visszatért a hitem a játékban. A Royalok között volt egy Medves nevû fickó ( a figura elég jól tolta a játékot), akinek lelõtték a gépét National bázis fölött. Beesett a spawnpointra, ahol szokás szerint volt 2 inaktív nat solider. Ahelyett, amit más csinált volna szépen bepattant egy jeepbe és elhúzott. Távolabbról láttam és kérdeztem, hogy miért (én természetesen nat voltam). Ezt válaszolta: - Vagyok olyan jó játékos és tisztességes, hogy inaktív karaktereket nem ölök sem spawnkill-t sem csinálok.

Max respect. Fél éve még több ilyen fazon játszott. 
kabel15
Keres egy MM only szervert és kész 😊

Lupous
Áhh...dehogy kell ezért fizetni csak már kb van aszondja...8-9 pálya...idõ mire mindet végigpörgeti....vagy az is lehet hogy olyan szerón voltál ahol csak bizonyos mapok vannak.

Snexi
akárhányszor kedvet kapok a játékhoz hogy kipróbáljam az új mapokat soha nem rak rájuk
Sunset Showdown,Midnight Mayhem

ezekre miért nem rak?valamit fizetni kéne?
nem nagyon követem a játékot már

én úgy tudom, hogy a vám országonként 20 pts-be kerül, legalábbis amikor még lockerzen gyûjtöttem a pontokat, akkor még így volt.

kabel15
Ha jól tudom már nem jár érte.
Amúgy ha a SHOP mûködne nem lenne rossz dolog de mivel magyaroknak nem hozzák ki még ezért felejtõs.

Zero07
de lockerzen ha 20 ember akit meghívtál és regisztrálsz kapsz egy pólót 😊 (gondolom a vámot azért ki kell fizetni 😄 ) <#email><#lama>

byzhouse
akiket youtuben látsz azok ilyen "hirdetõ" emberek.(szerintem,mert nem hiszem,hogy 1ember nyerte meg az xboxot,rock bandot,psp-t 1szerre)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

a lockerzt inkább hagyjuk... asszem másfél éve még ígéretes volt, azóta egy nagy rakás nada.

kabel15
Itt van PL a lockerz. Az is tele van a youtube hogy mûködik meg minden.
Igen mûködik de hogyan. Havonta 1 szer kinyitják határozatlan idõpontban amikor azt megveheted. De úgy hogy ugyan ott ül még rajtad kívûl 10.0000 ember scriptelt programokkal amik a másodperc ezred része alatt elviszik a terméket. Szóval esélyed egyenlõ a 0 val.

Lupous
Igazad van...meg nincs is...ugyanis van olyan amelyik valóban mûködik...asszem 2 hónap alatt megvolt a 700 bfre való 😄...és tök free volt...csak sajna rohadt unalmas és hát türelem is köll hozzá. De valóban egyszerûb kunyerálni rá :S...bár inkább én azt mondom hogy sétáltasson kutyát vagy fasztudja...menyen nyáron szépen dolgozni 😄...és akkor annyi bfed lesz amennyi kell kb....

byzhouse
takarodj innen refes cuccokkal -.- 2év mire összegyûlik 10$ az ilyen oldalakon vagy ki se fizetik. sok hülye 12éves bedõl neki mikor semmi sincs ingyen és nem is osztogatják a pénzt.

1-2ezer forintot te is összetudsz szedni szüleidtõl és akkor vehetsz magadnak überszupi fegyvert.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Lupous
Hejj bazz...kicsit sem vagyok nyugodt.....sõt kibaszottul felment a pumpám...amúgy is szar napom volt de ez végleg felbaszott :S

Lupous
Neh a kis buzija...beszóltam neki erre lecseréli a hátteret...most komolyan ha nem tõlem nyúlta a cuccot akkor minek?...kíváncsi vagyok Dredék mit fognak szólni :S
(Számítok rátok is...<#rinya><#worship><#rinya>)
<#pias>

nyugi, mint ahogy õ is mondta, tetszett neki az ötleted, és lemásolta, de nem használta fel.

kabel15
Amúgy mi alapján számolja a nézetséget?
Mert az egy dolog hogy kirakom egy oldalra de anak max 1% ha rá is kattint.

davis98
b..meg Kabel

"Aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli"

Ez a te munkád biztosan nemfogják annak az embervedvedisznonak ha tudják, ki csinálta az eredetit

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Szemét mindenét azilyennek<#boxer> pofátlanság határa

Lupous
Bazmeeggg ilyen nincs van ilyen faszkalap ember a világon (Jólvan tudom van)KATT a kis buzi egy icipicit lemásolta a munkámat...persze mondja hogy nem meg minden na de nemár...hogy tök véletlenül kb pont ugyanolyan a lineart (persze a ratyibb részeket átcsinálta...de tök nyilvánvaló ...pl a nat szemei, vagy az AK-n a tölténytár kis vonalai, vagy a royal figura kendõjének a vége...tök lopta.....) a kurva anyját...kérlek titeket hogy szólaljatok fel értem és a hasonló gerinctelen dolgokért! (Tomonor...bízok benned, és az angoltudásodban<#puszi><#worship><#worship><#worship>)

kabel15
ja ja. De ami ott van az dollár és 0.22 szóval ahhoz hogy legyen 1dollárom kell 5000 nézõ. ahoz hogy 10 kell 50000 nézõ. Hova raksz ki képet amit 50000 en megnéznek?

És? Akkor is ingyen van. <#lama>
10 euro= 1400bf
Abból tudsz venni egy super/uber fegyvert+ valami ruhát.
kabel15
1 órával ezelõtt néztem egy ilyen oldalt. és 50nap kellet volna ahhoz hogy össze jöjjön 10euro.

Kabel lehet 100% ban igyen BF-et szerezni.
Regisztrálsz itt:http://www.shareapic.net/user/Zsolt998
Csak annyi a dolgod hogy ha képet szeretnél megosztani mással akkor ide töltöd fel.1000 kép megnézésért kapsz 22dollárcenet de csak akkor veheted ki ha van legalább 20USD-d (nem a valóságban hanem itt).Ha megvan akkor pedig átutalod egy szimpla Pay-Pal számlára és 20dollárért veszel BF-et.
Lehet hogy macerás meg hosszú de INGYEN van. (Próbáltam tényleg mûködik).Szóval csak meg kell osztani a képeket és kapod a zsét 😄
kabel15
Hát nem nagyon találtam amiben meg is bíznék. Szóval hogy mûködik is.
De valahogy majd megoldom.

vagy szerzel battlefund hacket mittomén XD 700 bf-ért 1300-1400 forint nem olyan sok

értelmetlen.

kabel15
Jó mind1 látom nem érted. A lényeg az lett volna ,hogy INGYEN!!!

akkor vegyél battlefundot, bakker.

kabel15
És mit kezdjek én 1350 Vp vel? Arra nincs szükségem. Van 3800 am. Azt se használom el. Nekem 1200BF kéne hogy vegyek egy AK-t azt ennyi.

miért, 1350 vp nem elég?

Azért az Ea-t is meglehet érteni. Kell a pénz a porschek, és ferrarik fentartásához XD

kabel15
Ma én is megnéztem ezt a barát meghívós cuccot. Tök megörültem mikor láttam hogy 700BF ajándék 😊 Aztán végig olvastam és akkor ha 2800BF et vásárol a meghívott. ÓÓÓ HOGY DÖGÖLNÉ MEG EA!!!!

igen, csak az elsõért.

Azaz elsö kép kész😄 egyébként jo lett tomonor émn ilyet nemtudok, pedig csinálnék, amugy lenne egy kérdésem, egy barát link által létrehozott bfh accounton csak az elsö 7-es szintu kariért kapok 1350 vp-t? kköszi a választ

Zero07
ezt házilag összebarkácsolni, egy ilyen képet nem kis munka :
D
<#email><#lama>

b@zki... rossz url. >_< Re:

most csináltam 😄

jah, hát valószínûleg nem magyarul írom az angol közösségnek xD

Lupous
<#pias>+pipa

Lupous
Hejj ha angolul lesz...nos akkor jó lesz gyakorolnom 😄...de sok sikert hozzá 😄 (Am balcsin voltam ma...és jó volt 😄)<#pias><#pias><#pias>

davis98
És mirõl fog szólni ?

Én biztos elolvasom !!!! <#email><#eljen>