Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kabel15
Amúgy ezekkel találkoztatok már? Vagy csak nekem sikerült kibugolnom õket? <#idiota>

BattleTag: kabel15#2672

Lupous
Hmm grat<#zavart2>...megválaszoltad a saját üzenetedet 😄 És igen alapkéssel...hát inkább nem kösz 😄
Vámpírok meg nem is vannak<#hawaii>..hajrá vérfarkasok \m/ 8Az egyetlen szépséghiba hogy sajna a royalok kaptál azt a témát...szerencsére rettentõ ratyin kivitelezve 😄...bár az üvöltés témát nem lehetett elbaszni :s
...am kíváncsi vagyok mi lesz az új fícsör...nah és persze hogy mikor...mert már 2 napja semmi (Még ilyen lófasz szavazás) sincs az oldalon. Betolhatnák már végre az új pályát esetleg valamelyik játékmódot (Bár azok elég ratyik :s) vagy a DR pepper téma se lenne rosz(Remélem ezt még a nyáron megkapjuk 😄)

kabel15
Nem nem neked írtam. Csak úgy alapból a command oknak. Amúgy futásra is szükséged lenne egy 1 es kezdésnek elég. Ad pajzsot plusz ha késelsz nem tud olyan könnyen eltalálni.

A 450 VP-s kés meg eléggé drága még nekem... miért nem tudtak kést csinálni 150 vp-ért áldja meg az ég a picsájukat.

Mintha szembõl fejbe többet sebezne késsel, nem?

Dehogynincs. Csak ritka.

Alap késsel pedig nem érdemes rohangálni manapság.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Ha ezt nekem írtad: 5-ös stealthon kívûl nincs is más skillem. 😊

Lupous
Szerintem mozgás közben azért sebez kevesebbet mert nem célzol rendesen...én se figyeltem erre annyira csak toltam az egérgombot ahogy bírtam...de lassan felfogtam hogy ha párat jól elhelyezek sokkal többre megyek.<#pias>

kabel15
Ja amúgy meg az a késes command ne szóljon akinek nincs kimaxolva a stealth. Utálom mikro azzal vagdalóznak hogy hacker vagyok mert észre veszem. OMG ha nem alap stealth el rohanna szembe velem akkor nem is lõném szarrá. Ráadásul ha bekapcsolom a tüzes lövedéket akkor meg is gyullad és csak a lángot kell lõnöm. A másik hogy mikro elkezd futni kéken világít azt is simán lehet lõni. Szóval ennyit a HACk rõl.

kabel15
Amúgy én alap késsel 40-50 eket szúrok. oda megyek az illetõ mögé és úgy csinálom. Mozgás közben nekem is kicsit sebez.

Azt hiszem feladom és átrakom a skilleket sniperesre... bár Sharpshooterral mint ha kevesebbet sebeznék, mint egy hete szoktam... 20-30 fejbe. :S

Lupous
Jahh anya idetévedt az elõbb idézném : "Szõke vámpír nincs is<#nyes>..."

Lupous
Nos ma is játszottam noobokkal (Muhaha)...és igen õk nem igazán a healelés hívei...(kb 10-15-ek lehettek) vagy nem tudták még hogy azzal mást is gyógyítanak (Én kb 10-12szint körül jöttem rá hogy azért integetnek<#idiota>) Am ez a késelés téma...nemtoom nálad mi lehet a probléma...11...az lófasz ugyanis...)
Nekem is volt egy jó kis sztorim ma ...: CC ugye tele van Jeeppel...nah pár nób 5 ott bóklászott az egyik mellet 3an beszálltak...és nem tudtak elindulni mert a cucc beakadt az alacsony sziklafalba...a másik kettõ ezt nagy derûvel figyelte...a 3 szerencsétlen pedig szenvedett 😄...majd jöttem én <#finom>...2 mozdulatból kinyírtam a 3 jeepes fazont ...hát mondom LOL... másik kettõ tolja a bst meg a legitet....aki a bst tolta azt a levegõbõl pityuval kilõttem....sajna a legit es csóka megúszta ugyanis hátulról sikeresen leszedett egy másik tag...de hát akkor is ezt öröm volt nézni 😄<#pias>

A másik hátülõtõje a késesnek, hogy nem igazán akarják healelni. Nyomom a medic izét mint állat, szaladok a soldier felé, az meg elnyomja az agyon BF-elt gunnernek a healt. :/

Kipróbáltam úgy, hogy oldalba késelem, de ha lehet még csak rosszab is... Sebeztem 10-20-at, aztán Blasting Strike és cumiztam.

Ott voltam a hátsófelében, és 11-et sebeztem, alap késsel... :S

kabel15
Oldalról nagyobbat sebzel? Jó tudni. Én mindig telibe a hátát. (nem roszra gondolni) <#mf1>

Pra
Amúgy ez a 11sebzés még alap késsel is nagyon-nagyon kicsi

Pra
késelj közelebbrõl, és oldalról.

Van valami megoldás arra, hogy ne 11-et sebezzek késsel? -.-"

csak úgy

Zero07
bazz most vagy tcc-n 1 percen át tartott a lagg azt inkább kiléptem 😮

Lupous
A Felsõ szerintem jobb..de mi ez úgyértem signnek nagy...háttérképnek pici....vagy ezt csa "úgy" csináltad? XD (Am a kabát belsõ szegélyén a lábnál kicsit még lehetne varázsolni 😄)

;o

Pra
Én spec 10.000ft-ért(!) azt csinálok a mobilomon amit akarok.

Melyik az a cég, ahol nem csesznek meg azért, ha a céges telórol emeltdijas SMS-eket küldözgetsz játékelõfizetés céljából?

Du.6 és 10 között szoktam felnézni.
Én céges telóról, smsben tuti fizetnék a játékért. Saját pénzbõl tuti nem.
Biztos sokan mások is így vannak ezzel rajtam kívül is.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Pra
Ez hülyeség!
Nem tudom te mikor járkálsz TCC-n
valszeg rosszkor... amikor a brigád háromnegyede random-beesett emberke, olyankor elõfordulhat ilyen ,de szerintem nem kéne általánosítani(!).

Amikor sokan vagyunk fent bf-haverok-magyarok és valamelyik oldal nagyon elõre tör a bázishoz, rendszerint az egész egység elkezd hátramenetbe kapcsolni az elsõ felszólításra, mielõtt gusztustalanná válna a dolog, akár melyik oldalról legyen is szó.
És ez már csak azért is így van, mert általában mindenki jóban van mindenkivel... nem csináljuk a feszkót egymás között.

davis98
Jah XD

nickname: doki09

Zero07
ja qrva nagy volt. néztek ám azokkal a bárgyú szemeikkel xD

davis98
Ott 00:10 nél találtad el BB vel. Én akkor láttam meg aztán adtam a pofájának rendesen XD

davis98
Hahaha Kösz Zero !!!!

Faja volt !! XD

Zero07

Davissel beszopattunk pár noobot xD És ott a képen amúgy 6.érzékkel látszik a gyerek, ha valaki nem látná. Sok sikert hozzá! 😄

Mondjuk a TCC egy külön fejezet. 8 Royal vs. 5 National. A Royal oldalról megy a folyamatos baserape és spawnkill. Natosok sírnak, Royalok muhahaznak. Fél óra múlva változik a szitu Natosok alázzák a Royalokat a kezdõbázisukon. A muhaházó Royalok egybõl rinya, náci szemetek, ez nem ér stb.(szokásos). Admin most viszont beszól a natos csapatnak, hogy ejnye-bejnye. Ez mennyire korrekt?
Ahoz képest, hogy állandóan ott virit a képernyõn, hogy nincs baserape, spawnkill, a TCC-n szinte folyamatos (bármelyik oldalról)
Lupous
Szerintem már talán ezen a héten meglesz 😄...

Zero07
Na nem sokán új pálya! Már a PTE, hogy idézzek "PTE is down". Szal már gondolom, hogy olyan jövõ héten kifog jönni. 😊
<#email><#lama>

hát az eurós dologról, meg a tényrõl, hogy más országok le se szarnak minket, ezeken kívûl több jó érvet nem tudok felhozni, hogy miért nem lesz sms opció. Ám szerintem ez éppen elég is.

Pra
Nem jelenteném ki se ezt #11084, se az ellenkezõjét,
Nem lehet tudni!

Igazából le is szarhatnám a témát , akkor fizetek be és olyan összeget amit akarok mastercard-ról ahogy eddig is... sõt ha lehetne már sms-sel fizetni akkor sem tenném.

De sokan vannak akiknek ez az igénye, én pedig szívesen próbálkozom... nem fogok sírni ha nem jön össze (próbát megér - az még nem kerül pénzbe az EA-nál)

De ha a multkori magyarázatodnál ami szegrõl-végrõl adható is (,h Euro övezet stb.) van konkrétabb dologról tudomásod akkor ne fogd vissza magad, megbirkózom és elfogadom a tényeket, mert azok makacs dolgok ...csak még egyerõl sem tudok

Tudod mit? Nem is fog.

Pra
Nem sajnos sms még nem mûxik.

Más úton is megközelítettem(tük) a témát bf.hu-s segítséggel.

Az csak rajtad múlik, hogy TS-en, vagy akár msn-en kapcsolatban vagy valakivel.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Lupous
NEM

Lehet már venni SMS-el BF-et magyarországon? <#conf>

Lupous
TCC?...van szerverük van TS is és szoktunk annó amikor még "komolyan toltam 😛"

mondjuk töltsd fel valahova.

kabel15
Nincs valami olyan klán Magyarországon akik TS en vagy valamilyen cuccon beszélgetnek játék közben?

Halad a "mozgalom", hogy lehessen venni SMS-el BF-ot?

kabel15
kepfeltoltes.hu re fel lehet rakni? Próbáld meg úgy.

davis98
Segítsetek ! Hogyan lehetne egy PhotoScape-el csinált mozgó képet betenni a hivatalos fórumon signaturenek ? Mert nincs olyan hogy tallózás aztán a képet meg csak egyszerûen berakom, hanem a képnek az URL-át kéri.<#fejvakaras>