Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BattleTag: kabel15#2672
Vámpírok meg nem is vannak<#hawaii>#hawaii>..hajrá vérfarkasok \m/ 8Az egyetlen szépséghiba hogy sajna a royalok kaptál azt a témát...szerencsére rettentõ ratyin kivitelezve 😄...bár az üvöltés témát nem lehetett elbaszni :s
...am kíváncsi vagyok mi lesz az új fícsör...nah és persze hogy mikor...mert már 2 napja semmi (Még ilyen lófasz szavazás) sincs az oldalon. Betolhatnák már végre az új pályát esetleg valamelyik játékmódot (Bár azok elég ratyik :s) vagy a DR pepper téma se lenne rosz(Remélem ezt még a nyáron megkapjuk 😄)
Alap késsel pedig nem érdemes rohangálni manapság.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Nekem is volt egy jó kis sztorim ma ...: CC ugye tele van Jeeppel...nah pár nób 5 ott bóklászott az egyik mellet 3an beszálltak...és nem tudtak elindulni mert a cucc beakadt az alacsony sziklafalba...a másik kettõ ezt nagy derûvel figyelte...a 3 szerencsétlen pedig szenvedett 😄...majd jöttem én <#finom>#finom>...2 mozdulatból kinyírtam a 3 jeepes fazont ...hát mondom LOL... másik kettõ tolja a bst meg a legitet....aki a bst tolta azt a levegõbõl pityuval kilõttem....sajna a legit es csóka megúszta ugyanis hátulról sikeresen leszedett egy másik tag...de hát akkor is ezt öröm volt nézni 😄<#pias>#pias>

Biztos sokan mások is így vannak ezzel rajtam kívül is.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Nem tudom te mikor járkálsz TCC-n
valszeg rosszkor... amikor a brigád háromnegyede random-beesett emberke, olyankor elõfordulhat ilyen ,de szerintem nem kéne általánosítani(!).
Amikor sokan vagyunk fent bf-haverok-magyarok és valamelyik oldal nagyon elõre tör a bázishoz, rendszerint az egész egység elkezd hátramenetbe kapcsolni az elsõ felszólításra, mielõtt gusztustalanná válna a dolog, akár melyik oldalról legyen is szó.
És ez már csak azért is így van, mert általában mindenki jóban van mindenkivel... nem csináljuk a feszkót egymás között.
nickname: doki09
Davissel beszopattunk pár noobot xD És ott a képen amúgy 6.érzékkel látszik a gyerek, ha valaki nem látná. Sok sikert hozzá! 😄
Ahoz képest, hogy állandóan ott virit a képernyõn, hogy nincs baserape, spawnkill, a TCC-n szinte folyamatos (bármelyik oldalról)
<#email>#email><#lama>#lama>
Nem lehet tudni!
Igazából le is szarhatnám a témát , akkor fizetek be és olyan összeget amit akarok mastercard-ról ahogy eddig is... sõt ha lehetne már sms-sel fizetni akkor sem tenném.
De sokan vannak akiknek ez az igénye, én pedig szívesen próbálkozom... nem fogok sírni ha nem jön össze (próbát megér - az még nem kerül pénzbe az EA-nál)
De ha a multkori magyarázatodnál ami szegrõl-végrõl adható is (,h Euro övezet stb.) van konkrétabb dologról tudomásod akkor ne fogd vissza magad, megbirkózom és elfogadom a tényeket, mert azok makacs dolgok ...csak még egyerõl sem tudok
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700