Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
tényleg nagy volt 😊
De amúgy is csak kipróbáltam, nem volt valami tökéletes...
melóban csak gimpelni tudok,
majd megcsinálom itthon szépre kicsiben aztán felteszem megint, mert szerintem poénosra sikerált.
Dad 'n ME
Link
"Szórakozásból csináltam még egy rajzot "Reart"-ot...nem lett nagyon jó, de nekem tetszik."...nah ezt vagy valami hasonlót kéne lefordítani..remélem tudsz segíteni 😄
(Azért nem PM ben küldöm mert nemnagyon szoktam figyelni...rögtön ide dob a böngészõ XD)
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
<#rinya>#rinya>
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
állandoan logolok a szerverekre, de mindeggyiken royal nyer, már vagy 20 szerverre felmentem de mindeggyiken royal nyer, kb 30-0 pontal XD
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
Mondjuk bfh-nál beérem egy videjóóval is. 😊
0000000x0000000
Szerintem csíter, bár nehéz biztosat mondani.
Volt olyan helyzet ,h 150HPval + 60hp HeroesS-el mentem rá + 1 soldoier aki adta a healt is, és akkor már ketten is elhulottak tõle mire odaértünk... miután meghaltunk mi is, még ölt tovább.
Stolen The Super Cheeser-t használt és tuti ,h csak kritikus találatai voltak, mert olyan tempoban ment le a HP-m es mindenki másé is, amit én még nem láttam. A csapatom nagy része lvl24 felett volt, és ilyet még senki nem tapasztalt.
Ha nem csíter akkor hatalmas riszpekt , de sajnos valszeg az.
Felraktam a .net framework 3.5-t és azóta gond nélkül müxik.
Hogy hogyan szedte le valamelyik frissítés rejtély.
1 hónapja nem jöttem rá mi a gáz, megmentettetek egy win reinstalltól.
Ezer köszönet! 😊
Mert réges régen egy messzi messzi... szóval régen mikor kijött egy frissítés felraktam és lekapta az összes kieget. Ezáltal egy olyan cuccot is leszedett amivel nem tudtam elindítani én sem. Most meg nem mondom a nevét de valami .NET Framework 3.5 vagy valami ilyesmi lehetett. (ez most random kerestem az emlékeim után hogy mik szerepeltek a nevében)
BattleTag: kabel15#2672
Addig addig molesztál míg a végén kénytelen leszek, hacsak nincs más megoldás. 😊
BattleTag: kabel15#2672
Egyetlenegyrõl tudok, egy srác a végén mérgében újrahúzta a windowst és azóta müxik neki.
Csak nem akarom elhinni hogy nincs más megoldás.
Most virus scann-elek hátha találok valamit.
A maradék könyvtárakat és file-okat (2 dll is ottmaradt) is letöröltem, majd újrarakattam, de a helyzet ugyanaz.
Ezután az ablak után már nem történik semmi:
Olvastam valahol hogy valaki ezért az egész windows-t újra rakta.
Hogy tudnám én ezt elkerülni és win reinstall nélkül valahogy mûködésre bírni?

\m/
Tudna valaki tanácsolni valamit abban, hogy firefox-on miért nem indul el a BFH?
A retrieving information ablak után csak lezáródik a retrieving info ablak de nem indul el a játék a következo ablakban.
Ez azóta van így, hogy a világbajnokság körül megérkeztek az elso frissítések.
Azóta több frissítést is észrevesz és le is tölt, de továbbra sem indul el.
Az exe-t leszedtem, feltelepült újra de ez sem segített.
Mit lehet esetleg még kipróbálni?
Tegyem újra a firefoxot is?
Mi lehet a hiba oka?
Elore is köszi minden helpet.
Van itt 3 mugshot, szép lekerekített élekkel, egy esetleges shadow blend fehér színre cserélve, lábak alatt shadowwork, viszont az aljánál feltûnõen el van vágva, 3 áttûnõ gradientelt mugshot felnagyítva, és a hõsök nevei pirossak, illetve piros háttérrel kiírva.
Ami hiányzik, az a háttér artwork, így olyan üresnek tûnik.
A rajzot ha nem te nyered, akkor ott valami korrupció van.