Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elkezdtem írni egy történetet, amely remélhetõleg nagyobb sikereket is el fog érni a bfh fórumain.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

mondom én hogy nem tudnak mit kitalálni...

Lupous
E most látom a mai kérdést...pfijj befosok ha legközelebb a ruhákra is rákérdeznek.

Pra

Pra
Na jó,
tényleg nagy volt 😊

De amúgy is csak kipróbáltam, nem volt valami tökéletes...
melóban csak gimpelni tudok,
majd megcsinálom itthon szépre kicsiben aztán felteszem megint, mert szerintem poénosra sikerált.

Lupous
Tenkjú

pra, az aláírás magassági limitje 250 pixel, inkább cseréld le gyorsan mielõtt egy mod teszi.

here, I remade the old art of mine... It didn't became that good, but for some reason I like it

Lupous
Dúrva...

Pra
Egy régi kedvenc flashgame fõhõsének az apukája XD
Dad 'n ME

Lupous
Múgy XD...Pra! mi a lófasz az a nagy "Lila Izé" az aláírásodban?...nagyon menõ 😄<#pias>

Lupous
(A Rjzot már postoltam 😄...csak a szöveg hiányzik...az egyszerûség kedvéért nem írtam semmit még XD)
Link

Lupous
Tomonor...tudnál ismét segíteni egy picit angolban?...csináltam egy "reartot" is...de csak úgy szórakozásból...szerintem egész jól sikerült (Elõször csiáltam ilyet XD)...szóval ezt is beszeretném "Küldeni" ere a verseny témára...de nemtoom hogyan köll helyesn írni a dolgot 😄
"Szórakozásból csináltam még egy rajzot "Reart"-ot...nem lett nagyon jó, de nekem tetszik."...nah ezt vagy valami hasonlót kéne lefordítani..remélem tudsz segíteni 😄
(Azért nem PM ben küldöm mert nemnagyon szoktam figyelni...rögtön ide dob a böngészõ XD)

ha matchmaking-el csatlakozol, akkor ne is csodálkozz.

Ez nem röhej... végre megtanultad, hogy a royal oldal a nyerõ. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Én repcsiken szoktam gyógyulni, amikor elhúznak felettem. Na kb olyan.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Pra
Nem is tudom milyen lehet amikor aimbottal tölt vissza az FF 😄

ezt az aimbottert már egy hónapja reportolgatjuk, ám valamiért nem bannolják.

Nem csak én kelek korán!
<#rinya>

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

hát ez röhej!
állandoan logolok a szerverekre, de mindeggyiken royal nyer, már vagy 20 szerverre felmentem de mindeggyiken royal nyer, kb 30-0 pontal XD

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Ahogy a régi jó Company of Heroes-os idõkben szoktam mondani: replayt, vagy meg sem történt. 😊
Mondjuk bfh-nál beérem egy videjóóval is. 😊

Pra
Ja, hozzáteszem ,h mindig magányosan rambózott ,nem volt vele soha egy soldier sem 28-4 K/D-kat hozott a játék végére.

Pra
Most reggel játszottam ellene:
0000000x0000000

Szerintem csíter, bár nehéz biztosat mondani.
Volt olyan helyzet ,h 150HPval + 60hp HeroesS-el mentem rá + 1 soldoier aki adta a healt is, és akkor már ketten is elhulottak tõle mire odaértünk... miután meghaltunk mi is, még ölt tovább.
Stolen The Super Cheeser-t használt és tuti ,h csak kritikus találatai voltak, mert olyan tempoban ment le a HP-m es mindenki másé is, amit én még nem láttam. A csapatom nagy része lvl24 felett volt, és ilyet még senki nem tapasztalt.
Ha nem csíter akkor hatalmas riszpekt , de sajnos valszeg az.

Nagyon köszönöm a helpet!
Felraktam a .net framework 3.5-t és azóta gond nélkül müxik.
Hogy hogyan szedte le valamelyik frissítés rejtély.
1 hónapja nem jöttem rá mi a gáz, megmentettetek egy win reinstalltól.
Ezer köszönet! 😊
.net keretrendszer meg az a visual c++ library telepítve van? Mert e kettõ nélkül nem fut ha jól tudom.

kabel15
Vagy az lehet hogy frissítettél MOZILLA-t?
Mert réges régen egy messzi messzi... szóval régen mikor kijött egy frissítés felraktam és lekapta az összes kieget. Ezáltal egy olyan cuccot is leszedett amivel nem tudtam elindítani én sem. Most meg nem mondom a nevét de valami .NET Framework 3.5 vagy valami ilyesmi lehetett. (ez most random kerestem az emlékeim után hogy mik szerepeltek a nevében)

BattleTag: kabel15#2672

Elsõ körben próbáld ki IE-vel, ahogy mások is mondták már.

Ezzel én is pont így vagyok csak sajnos minden nap nyúz a fiam.
Addig addig molesztál míg a végén kénytelen leszek, hacsak nincs más megoldás. 😊
kabel15
Ezt max 4 évvel ezelõtt tettem volna meg hogy egy játék miatt egy rendszert telepítsek. Ma már biztos nem.

Pár hete néha rákeresek erre több fórumon is, és mindenhol van valaki aki ezt a hibát jelzi, de egyiken sincs megemlítve valamiféle megoldás.
Egyetlenegyrõl tudok, egy srác a végén mérgében újrahúzta a windowst és azóta müxik neki.
Csak nem akarom elhinni hogy nincs más megoldás.
IE-vel még nem próbáltam, lehet teszek vele egy próbát.
Most virus scann-elek hátha találok valamit.
kabel15
És IE vel megy?
mert ha azzal igen akkor lehet hogy nem a BF hibája.

Szerintetek van értelme a firefox-ot is újrarakni, vagy az FF ezt nem okozhatja?
Kipróbáltam, és leinstalláltam az egészet megint.
A maradék könyvtárakat és file-okat (2 dll is ottmaradt) is letöröltem, majd újrarakattam, de a helyzet ugyanaz.

Ezután az ablak után már nem történik semmi:

Olvastam valahol hogy valaki ezért az egész windows-t újra rakta.
Hogy tudnám én ezt elkerülni és win reinstall nélkül valahogy mûködésre bírni?
Lupous
Hát...hogyérted hogy Firefoxon?...mással mûködik?...amúgy nemtudom mi lehet a probléma ...szerintem tedd újra az egész játékot kb 10 perc....de elõtte alaposan töröld le...és ha utána se megy egy kis vírusírtás sem árt...(Nekem is volt már ilyen...bár mostanában nem)
\m/

Sziasztok!

Tudna valaki tanácsolni valamit abban, hogy firefox-on miért nem indul el a BFH?
A retrieving information ablak után csak lezáródik a retrieving info ablak de nem indul el a játék a következo ablakban.
Ez azóta van így, hogy a világbajnokság körül megérkeztek az elso frissítések.
Azóta több frissítést is észrevesz és le is tölt, de továbbra sem indul el.
Az exe-t leszedtem, feltelepült újra de ez sem segített.

Mit lehet esetleg még kipróbálni?
Tegyem újra a firefoxot is?
Mi lehet a hiba oka?

Elore is köszi minden helpet.
Lupous
Hejj...kicsit turbóztam a signemet 😄...tettem mögé egy ilyen japán írásos csodát 😄Link

a jeepet taszítottam a royalosokra.

Azt meg hogy? Anyósülésrõl, vagy nem is voltál a jeepben?

megesik, én eddig 6 alkalomból 4-szer blasting strike-al csináltam meg a danger tack dayt.

Na gyerekek a délelõtti játékalkalom alatt 2 rendhagyó történés is volt. Egyrészt post mortem plane hunter II, másrészt az jeeppel elütõs daily missiont úgy csináltam meg, hogy közöm nem volt hozzá. Az út melletti kanyarból lõttem BB-vel a nat dzsipet, ami frontálisan ütközött a szembejövõ royal dzsippel. Mindkettõ felrobbant, én meg megkaptam a küldetést. 😊

Lupous
"ITT a link ha valakit érdekel esetleg"És az"ITT" bezony ott is ott volt...szóval akit ITT ez érdekel az nézze megOTT
(Remélem elég link van ITT)<#idiota>

én arról vagyok híres, hogy minden szar jelentéktelen hibát észreveszek xD

egyébként az elöbb sniperrel igenjol toltam, mostanra mát irto jol bánok a stefan's sharpshoterrel, csak a kés gyenge alapkéssel késelgetni nem élvezet😞

küldenétek linket, ahol megbirom nézni a rajzát lupousnak?😊

Lupous
Vááá nem bírtam magammal...kijavítottam azt a kis lófasz árnyékot 😄...remélem így már nincs benne komoly hiba az ürességen kívül XD

Lupous
Thx<#puszis>

Pra
tutter ,h nyertél (!)

Lupous
Köszi<#vigyor2>...deirekt csináltam ilyen "üresre" a Sigit...meg mert nemnagyon tudok jó hátteret odaszerkeszteni...az meg hogy le van vágva...hát bakker..ennyire látszik?!<#szomoru1>...már kb kész volt a cucc elmentettem...feltöltöttem...és bazz én is észrevettem :s...noh majd lehet kijavítom ha ilyen feltûnõ (2/2)...de nem ma...kivagyok...kicsit bfezek aztán...pfí fasztudja 😄

vigyázz, mert signature kritikában írtó jó vagyok >😄 Hát lássuk csak.

Van itt 3 mugshot, szép lekerekített élekkel, egy esetleges shadow blend fehér színre cserélve, lábak alatt shadowwork, viszont az aljánál feltûnõen el van vágva, 3 áttûnõ gradientelt mugshot felnagyítva, és a hõsök nevei pirossak, illetve piros háttérrel kiírva.

Ami hiányzik, az a háttér artwork, így olyan üresnek tûnik.

A rajzot ha nem te nyered, akkor ott valami korrupció van.