Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pontosan, ám kis gyakorlást igényel, ugyanúgy mint a rocket jump.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Elektrofrombc2
Jah. De érdemes közbe elõre futni azaz ráfutni. Így lesz az ugrásod elõre indukált 😄DD

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Alien69
A gránát vetõvel hogyan? Magad alá petézel, és megvárod, míg felrobban? <#nemtudom><#vigyor1>

Ha ugrálni akartok, akkor ne ezeket a szarokat vegyétek, hanem egy Grenade Launchert. Bízzatok bennem, én is így tettem, és míg ezekkel a háztetõket se éritek el, addig az NL-el fel lehet ugrani a lighthouse tetejére.

Pra
Hobo 😊

Elektrofrombc2
A drog az rossz!

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Elektrofrombc2
Hallod... nekem nem dobáljon senki ilyesmit... fõleg ne mandó 😄 Szerintem túl gyorsan tölt be. Ha van egy kulák mandó, annak jól jön ez nagyon! Fõleg ha messzi távra van cuccolva. Mint pl én. Nem azt mondom, hogy ezzel megvédeném magam, de legalább el tudnék menekülni 😄

Elektrofrombc2
Hát ja... mondjuk a Metallo's-é szerintem jobb. Olyan mint egy nagy ugrás. De basszus a gyereknek valami nagyon nem stimmel a videókártyájával 😄

Ez a varázslós cucc meg ennyit tud ?? ::

nem egy nagy szám ...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Ezzel a Thor's turbojet-el simán lehet háztetõkre repkedni ha jól látom :

sõt, a Metallo's rocket jump-al is :

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

nem

Elektrofrombc2
Tomonor: Tudnád linkelni ezt a gravity gomb widget-es topicot?

SzLehel: Ebbõl nekik hol a profit? <#conf>

schisdrec: Nekem még 1-et sem 😄 Valószínûleg azért, mert mandómnak MGL-je van, soldier-emnek Single Granade, gunnernek meg ugye RPG-je 😄

valakinek sikerült egy kör alatt kér bigbang-et elérnie tt-vel? csak mert nekem összejött 😊))
SzLehel
én legjobban egy map filternek örülnék,amivel ki lehet választani milyen pályára szeretnél menni

a mamám tanította!

mindegyik helyesen formázott ötletet megnézik, de az nem azt jelenti, hogy be is fog kerülni. A gravity bomb widget is ilyesmi volt, ugyanúgy mint a szuper fegyverek...

Ja, nem fogják megköszönni még akkor se ha pont a te ötleted vették kölcsön.

azt írja: ez egy privát videó .

Alien69
Lásd #20161 hozzászólást.

Ez az akciós varázsló cucc igazából mit is tud? (van valami értelme?)

Elektrofrombc2
Tomonor: Lenne egy kérdésem! BFH fórumokon az ilyen javaslatokból szoktak ötletet meríteni? Vagy epp lesz*rják az ilyesmit?
Azért kérdem mert nemtudok egy olyan újításról sem aminek az ötlete "kintrõl" jött volna. Bár mintha az MGL-t láttam volna még régesrég egy ajánlat között...
A másik ok meg amiért kérdem az azért van, mert most, hogy jött az ilyen Bane's Amassing Force és a Frost's Amassing Force, komolyan erõsen húz az egész egy valami fun módra és valójában nagy hülyeségnek is tartom, hogy ilyet beletesznek egy éles játékba, ám támadt egy ötletem.
Unranked game items / fun items! Amiket kizárólag unranked szerveren vagy pregame-ben lehetne használni. Az ötlet megvalósításához gondolom elengedhetetlen, hogy fizetõs cuccok legyenek de elgondolkodtatott, hogy érdemes e ilyesmiken gondolkodnom és megírnom ezt az ötletforrást a nemzetközi fórumra...
Ha szerinted érdemes lenne egy ilyen valamit kidolgozni akkor örülnék az angol segítségednek és az ötleteidnek...

Pra
Zerotoleranc

Alien69
Akkor Neked "Metallo" cucca a mérvadó. Annak meg pont rakétája van, sorry, buktad. <#nemtudom><#vigyor>

Hi all! Asszem csinálok frapsel egy videot bf play4free röl, és belinkelem ide.. hátha vmelyikötök tudja a megoldást. Mert amit bfh-m, és bf play4freem mûvel november óta, az kiábrándító \:

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Ok, köszi! Én national szoldzsör vagyok.
Ezek a widgetek és csizmák vannak nationalnak :

Alien69
Most nem tudom megnézni a PONTOS neveket (de remélem jól írtam),kb egyértelmû. Ha megnézed a store -> Hot deals alatt a "Captain Royal Set" látható mit is vennél a packba. Itt van a lényeg:
Captain Royal's Speedy Boots, és a
bele való.
Ezeket, ha elindítod a játékot, és az adott katonáddal, akinek venni akarod, belépsz az "áruházba", ott megkeresed a cipellõket, kiválasztod a Royal kapitány bakancsát, majd tovább mész oda, ahol az adalékok vannak, mint kötszer, meg csavarkulcs javító készlet. Ott van a "Captain Royal's Speed Boost". Veszel ahogy gondolod. Asszem VP-ért is vehetõ. <#vigyor1> A bakancsnak ugye a katonádon kell lennie, és a "Speedy Boots"-ot is fel kell rakni valamelyik számbillre, onnan kezdve már használható is. <#zavart1> Bár ha szigorúan nézzük, nem sokkal olcsóbb a set-nél, azaz, ha tetszik a cumó, akkor a set-et érdemesebb választani, ha csak a futás a lényeg, akkor meg a cipõ+speed cucc.
Ugyan így ki lehet próbálni a rakéta szetet is. Pl: "Sidney's Skyranger Rocket Set" cumóban lévõt, ahol kibérelhetõ 1-3 napra "Rippin' Rocket Pack", ami ugye a hátra kerül, és bele lehet venni szintén VP-ért "Sarge's Experimental Rocket Fuel". Nekem mondjuk nem jött be a cucc, mert csak függõlegesen sikerült vele menni, egy centit se elõre. Így meg ugye nem tudtam mondjuk háztetõre felmenni vele, akkor meg minek. <#nemtudom> Legalább a repcsin lehetne használni, és akkor pár másodpercre sugárhajtású lenne. <#vigyor1><#nyes>

fubenalvox
Mindig soldierrel nyomultam eddig és kb két hete kezdtem egy gunnert... tényleg eszméletlen jó. 😊

Mondjuk még van mit tanulnom... Vettem egy scope-os moderate moderate nagypapát hozzá. De a skilleket még csak próbálgatom.

A videóban ha jól láttam frenzyt nem is használ. Érdemesebb a hordó/pajzs-ra rágyúrni?

Guild Wars 2 Magyarország - www.guildwars2.hu

én is szeretnék ilyen speed boost-ot a nat soldieremnek. mit is kell ehez pontosan beszerezni?

Narxis
Hát de jól néz ki együtt az egész. :S Na mindegy, inkább soldimnak veszek egy ak-t. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Alien69
De minek is a varázsló szet? Nem elég maga a varázs izé? Asszem talán frosts amassing force? A "Captain Royal Set"-bõl is elég a "Captain Royal's Speedy Boots" cipõt megvenni, meg feltölteni bele valóval, és így sokkal olcsóbb. A soldieremnek megvettem, mert ugye az csak cammog, míg a másik két kasztnak van ilyesmi gyors futásuk.<#ravasz1>

byzhouse
😄DDDD

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Narxis
Kurva anyját, ha vennék 700BF-et akkor 1 BF hiányzik a varázsló szetthez!!!!!!!!! áááááááárrrrrrrgggggghhhhh

Zero07
Pont tegnap néztem meg, de attól még ugyanúgy folytattam a nfs most wantedet 😄

Vegyíl magadnak jófiú.

Narxis
Anyuci biztos beizzította a szülõi felügyelet szoftvert.<#hehe>

hát, nekem nem hozza be az oldalt
nem offline!

baromkodtam kicsit a bfhval. most elvileg offline, de ha battlefieldheroes.com/en/ helyett battlefieldheroes.com/hu/ -t írok, még a játékot is el tudom indítani. lol
vegyél magadnak! ha otthon anyuci nem engedi, az már a te problémád...
Elektrofrombc2
Ettõl szerintem mindenkinek megjön a kedve a Gunnerezéshez 😊

jah és a legfontosabb valaki nem akar nekem venni??? XD ha nem csinálok küldit minek csak 7 ezüstöt kapok?

valaki elárulja h mennyibe kerül ha sms ért veszek bf et és mennyibe ha bankkártyáról?

Wanndris
😄

Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin

davis98
xD

nickname: doki09

byzhouse
😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

D:

Narxis
😄

davis98
😄

Ibuki
😄

Spirito Juve!

SzLehel
mert fél nyolckor még aludnak az emberek 😄

a mamám tanította!

davis98
Miért Offline ? <#conf>