Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jelenleg is folyik eme bug javítása, updatelni próbálták a játékot, ám kis technikai problémákba ütköztek. Türelem.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Sziasztok nekem van egy nagy problémám
Nemakarja elindítani a játékot pedig már lassan 1 éve jáccom vele. Valami hibát ír ki vagy nemtudom.
És mikor rámennék a profilomra akk minden karim kivan kérdõjelezve ez már 2 napja megy :S
A karim neve: Haroldol
davis98
Az jó, már hallottam róluk, a bfh wiki-n ott vannak, csak még értelem szerûen képek nincsenek 😊

nickname: doki09

davis98
jah....

még jó, hogy a játék alsó korhatára 16+...

apropó, új szettek érkeznek augusztus környékén, Barbarian szett a royaloknak, Ravager szett a natoknak.

davis98
nm 😊

Ibuki
Köszi 😊

Spirito Juve!

davis98

Ibuki
Van 22 bookmarkom és valahogy egyikhez sem tudok csatlakozni. A következõt írja ki a játék: Unfortunately you could not join your bookmarked server for the moment.
Szerintetek miért van ez?

Spirito Juve!

davis98
Párszor fennt szokott lenni ts-en....13 éves, és akkora pofája van......már sokan le némították...

igen, õ lesz az. No spread és leheséges wallhack gyanúsított, nem sok kellett hozzá hogy lerúgják a Noobs Wanna Aim szeróról, csak sikerült egy párszor megölnünk és magától lelépett hálistennek.

davis98

apropó, van egy magyar hacker, nem emlékszem pontosan a nevére, nem sikerült lekapnom se, de valami pontok, vesszõk vannak a nevében, hun és bence. Ha jól emlékszem death space-es rucit hord a gunnerjén, hogy gebedne bele.

Narxis
Azt gondoltam, hogy a játékban nem azért tervezték.... 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

most érdemes még veszõdnöm vele, vagy hagyjam a fenébe az egészet?
"The client contains invalid data." még mindig.
kétszer újraraktam a játékot, cache mappát ürítettem, ccleanerrel takarítottam, meg még minden rákot csináltam, amit itt tanácsoltak. ugyanúgy ledob ha szerverre próbálok csatlakozni, a bookmarked szerókba sem enged be.
Megkérdeztem u-238at tegnap, hogy valóban azt jelenti-e. Nos, nem azt.

<2011.07.26. 20:08:58> Tomonor: I have a heroes related question
<2011.07.26. 20:09:27> Tomonor: is the national earpiece really "homosexual"?
<2011.07.26. 20:09:34> Tomonor: cuz then I will wear it with pride :3
<2011.07.26. 20:09:36> Cryspy: lulz
<2011.07.26. 20:10:32> U-238: it looks sterotypically "homosexual" but I highly doubt it was designed for that reason.
<2011.07.26. 20:10:44> Tomonor: xD

Mert megtehetem.

Elektrofrombc2
Ismerõs 😄 1 fokkal még jobb az, ha nem is sejti, hogy magyar vagy 😄 Bár mostmár a nevembõl egyértelmûen látszik, hogy miéyen nemzetiségû vagyok 😊

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Narxis
Nincs is annál jobb mikor magyarul küldenek el melegebb éghajlatra... 😄

Csak vicceltem, felveszlek. 😊)

BoneDragon
Viszont engem felvehetnétek. Eléggé unalmas németekkel meg mittomén milyen nemzetiségûekkel együtt játszani. 😊
Név: BonedragonHUN

Elektrofrombc2
Én általánosba is söröztem 😛

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Most ezért felnyomtad? :S
Miért nem ignoráltad rögtön? Vagy rá kellett volna szállni, és csak õt gyilkolni.

Ez a "megmondalakatanítónéninek" dolog általános alsóban még elmegy sok szódával, no de itt...

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

XD

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Elektrofrombc2
ott a pont 😄

Narxis
Itt a valós világban mást jelent. 😄

Egy jel, ami azt jelenti, hogy patriotikus National vagyok 😊

HunTatyi
WTF ?? mi az a kis csini fülbevaló tenéked ?😄

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

lol<#nevetes1>
Nálam alap, hogy ilyeneket nem vezsek fel a friendlistemre.😊

Apropó, van ez a "Stalinsubway" gyerek. Általában nem szokásom felhúzni magam a hülyéken, ám ezt elég volt egyszer kinyírni és máris sírni kezdett, elõször azt hogy botter vagyok, utánna azt hogy hány órát játszom, végül meg arról sírt, hogy ki hány évesen még ezzel a játékkal játszik. Ha meg akarjátok magatokat kíméni jövõbeli sírásoktól, unfriendelitek és esetleg megüzenhetitek neki, hogy Tomonor puszilja, és jelentette a hõsei nevét EA-nak.

http://www.battlefieldheroes.com/en/player/2299663063

Alien69
Úúú, pedig elektro-nak igaza volt, NEM szabadott volna szét szedni. <#hehe> Csak saját felelõsségre, szokták mondani, én meg pl ezt elfelejtettem. <#vigyor1>

Kösz a segítséget és tanácsokat😊 Jó lövöldözést a harctéren😄

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

hi!😄:😄😄 Kitakarítottam laptop hûtõjét😄 a por teljesen ellepte, a szellõzõt, amin a meleg levegõ kiáramlik, ezért volt égetõen forró az egész laptop, de már szépen duruzsol😄 Nem fogattam meg elektro tanácsát, szétszettem... nagyon szükségem volt már rá😄😄😄: BFH miatt😄D😄😄😄😄😄

Elektrofrombc2
Ha tetszik a kinézete, vedd meg...

Ibuki
Köszi. <#worship>

Spirito Juve!

Nem.

Ibuki
Szerintetek megéri Frederich's Stylish Fly Swattert venni unlimitedre a gunneremnek?

Spirito Juve!

Ibuki
Mind a 3-mat XD

Spirito Juve!

HunTatyi
+1 😄😄
ezt nagyon adom 😄

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Alien69
Sört vagy kólát? Esetleg pizzát? <#gonosz2>

Ibuki
Szerintetek mit érdemes venni 609 BF-bõl?

Spirito Juve!

Elektrofrombc2
Hát a biosnak egyáltalán nincs semmi köze a rendszer felemelkedése utáni dolgokhoz.
Hát ha 2 éve nem lett pucolva, az már nem túl jó... fõleg ha úgy is használtad, hogy az öldedbe volt vagy kanapén stb... felszívja a port. Por miatt azért lassulhat le max a géped, mert nem tudja már rendessen lehûteni a gépet a coolerok. És még egy megjegyzés: szerintem ne te szedd szét.

Alien69
Szét kellene szedni. Valszeg a hûtése nem illeszkedik rendesen. De lehet, bios baja van, vagy stb... <#nemtudom>

eddig hibátlanul múködött bfh, de fél éve hiába rakom újra a gépet, ugyanugy laggol, kiis dobnak legtöbbször, hogy high ping, de ez más, lehet poros , mert egyfojtába fuj mint állat a ventilátor, és kurva meleg a gép, még akkor is, ha nem csinálok semmit...

tedd újra az egész géped és ha utána se mükszik akk szar hozzá

már qvara hianyzik a bfh😊))

Udv! Asszem tomm i lehet a baja a laptopomnak.... 2 éve megvan, és még egyszer sem volt kitakarítva...... lehet azért lassú mert poros?

http://www.battlefield.hu/
itt nézz körül
írnátok magyar szerókat?