Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csikicsauu.. xD
Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
ezek az intro videók egyre jobbak
amúgy kíváncsi leszek mit fognak majd lépni a Verdák 2-re 😄
a mamám tanította!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
Jövõ hónapban kipróbálom jól.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Kapok egy kódot smsben, amit ha felhasználok, levonódik az összeg? Vagy a telszám megadása után rögtön ráterhelik a számlámra a fizetést?
Ez utóbbi nem valószínû, de gondoltam rákérdek.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Különben eg már csak a poén kedvéért is:mire kisikerült nyírnom, egyszer kellett újraindítani a gépet, egyszer a bfh-t, vettem egy szuper kést,és mikor már tökre elegem volt vettem egy super lr pisztoly erre meg mikor vissza megyek, hogy jól lepuffantsam sikerül lekéselni 😄 fail
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|