Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

'-.- akk már megszívtam ugye?
Elektrofrombc2
és nem is volt olcsó

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Csak halloweenkor lehetett.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Honnan a fenébõl lehet olyat venni h levan vágva az emberemnek a feje? már kikészít csómószor látom és nekem olyan kell és sehol semtom megvenni 😄
HunTatyi
igen ez valóban így van nálam is ha eldobom a keget és a csávót lövöm el helyette rpg-vel akkor a keg ottmarad és egy idõ után magától bummol... ez föleg akkor idegesítõ mikor az ellen mögé megy a keg és ez miatt az ellent találom el a bummolós helyett aztán meg futkorászhatok h hova is repült az aprítani való 😄

én pedig továbbra is õt fanolom a legjobban 😛

(mellesleg ez a 2 õ se semmmi ez meg ez

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Ibuki
Ne haragudjatok,hogy ilyen tudatlan vagyok és hogy ilyen kérdéseket teszek fel,de szeretnék én is ott játszani a hun unrankeden. Tehát a kérdés a következõ:A hun unranked-hez jelszót kell igényelni? Ha igen,akkor kitõl és hogyan?
Légyszi segítsetek!<#help>

Spirito Juve!

Elektrofrombc2
Na de minden félreértés elkerülése érdekében, kipróbálhatnánk ezeket mind a bf.hu unrankedre állított szerveren. Különbözõ lvl-es KEG-el ezenkívül ha van még valami kipróbálni való, gyûjtsük össze aztán mehet 😉

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Elektrofrombc2
Mondjuk a nat gunneremmel nem használtam KEGet. 😄 De a mostanában készült royal gunneremmel igen és ott meg úgy van ahogy mondtam. Báris nállam 😛 Meg ami furcsa de talán csak a lagg miatt van, hogy amikor közel van az ellen és nekidobom a keget és mellélövök RPG-vel, akkor sem robban a keg, csak magától idõvel. 😊

Zero07
Elektro meg nálad gunnerezett többet és õ ezt nem így gondolta, hozzáteszem szerintem helyesen.Mert ha a csávóba lõsz, akkor az felrepül és a keg ott marad érintetlenül.

Ja és anti nem mondtam h nem tud gunerezni csak annyit h én többet játszottam õ gondolom sõt tudom h sokkal jobb soldier mint én és van tapasztalata is.
Na mind1 ez az áén véleményem
Én amikor az emberre lövök mindig felrobban a KEG bár csak azért használom ezt az abilitit mert kijavították a hordó bugot (2-õt dob egyszerre aztán dontsd el mejik a jó) 😄
én meg amúgyis mellé lövöm a keget is meg a rakétát is.

Elektrofrombc2
Hát ha az emberre lõsz akkor a keg nem fog felrobbani, csak repülni. A splash damage olyankor nem éri el a keget ahogy én észrevettem.

hmm, az én montázsomba én lazán megoldottam, hogy minden klippre ugyanazt az effektet raktam, oszt csõõõõõõõõõõõõ.

Zero07
tud õ gunnerezni és akármit is mondasz az túleffektezés kategória, ha szinte 9 és fél percen át minden klipben van effekt.

Zero07
értékelés:7/10
értékelem, hogy hajnali 4-kor keltél, hogy 6-ra befejezd 😄

Am tatyi neked pontosan milyen géped van fontos lenne gépválasztás elõtt vagyok de nagyon tetszik a grafikád ha összeraktad akkor ha szépen megkérlek megmondod az alkatrészeit?

elõre is köszi
Nálam sikert aratott és tudjátok miért mert nem túl volt effektezve hanem effektekbõl állt értitek?
Plusz ez az elsõ ilyen vidije ugyhogy sztem nem is lett olyan rossz.
És egy tanács tatyi (nem kioktatni akarlak vagy ilyesmi csak több ideje vagyok a gunner "szakmájában") ne a KEG-re lõj hanem az emberre és akkor még repül is 😊
Narxis
A multicheat-hez.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Elektrofrombc2
mihez?

HunTatyi
hehe... tudtam h nem a legnagyobb népszerûséget fogja aratni a túlefektezés de ez a vidi most direkt erre ment ki 😛

fent lesznek majd a "nyersanyagot" nyújtó vidik lazább, vágatlan verziói is... ha addigra nem jár le a 7 napig tartó próbaverzió x.x <#idiota>

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

te jóg ég, azok az effektek o_o

Nos mindenesetre HD-nak azért nem HD, mert 1280x1024-ben vetted fel, és 640x480-ban renderelted.

A hd pedig vagy 1280x720, vagy 1920x1080.

Elektrofrombc2
A zenét nagyon díjjazom, viszont nagyon túlzásba vitted az efektek használatát 😊

HunTatyi
http://www.youtube.com/watch?v=NPjtt8z20zo

csinálgattam 1 vidit így a tegnapi nap folyamán
kár h nem HD-ban töltötte fel ez a hoki.. igyekszem hd formátumban is láthatóvá tenni mert hatalmas a különbség 😊 (esetleg annak lehet hozzá köze, h AVI formátumú?? ehhez egy pöppet süti vagyok 😄 )

Narxis
Nem hiteles szemtanú. 😛

Elektrofrombc2
nekem valameik nap volt MM-en, hogy így futottam a kerítés melett és csak így felugrottam annyira hogy úgy tényleg semmit célozva kilõttem egy rakétát úgy jó hosszan, és az ellenfél párkánya alatt volt 1 gunner ami adott egy ballisticet 😄 Mondjuk igaz, hogy kicsikkel játszottam (az új royal gunneremmel) de abban a körben még 3 ballistick is sikerült azon kívül. Szemtanúm is volt 😛 Itt volt egy haverom.

HunTatyi

direkt azé van fent :3

Narxis
😄DDD

Grat hozzá Tomonor: ja sztem kva jó az Apocalyptic Alchemist nevû szetted
a többi is jó lenne ha levennéd róla azt a buzis fülbevalót (am bocs ha megbantottalak) 😄
grat
HunTatyi
gratula hozzá ssssssssss 😉 😊

Jah igen. Votw! 😄

Ibuki
De jó 😊

Spirito Juve!

davis98
Ez az !!!! 😄

nickname: doki09

Elektrofrombc2
Kösz srácok, megvan. 😊 Banner in progress.

Pra
És nem ..sztam ,hanem ...ztam LOL <#idiota>

Pra
Egyértelmûûûû ,h mire szavasztam 😄

Apropó, kis help itt?
http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=256291
Tessék szavazni 😄

+1 :-)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Narxis
Jó ötlet, támogatjuk!

Szerintem is jó ötlet. Hajrá!

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

felõlem...

vagy elmész Amerikaba és dr.peppert veszel és lesz kodod ingyé ruhára mó😊
Elektrofrombc2
Idõutazás vissza 5 napot aztán már meg is van a a minecraft póló 😄

byzhouse
sehol

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Hali!
Hol tudok cuccokat szerezni? ( valós pénz kiadása nélkül)
Ok én benne vagyok elektro akk már itt is van a szeróm bookmark linkje:
http://www.battlefieldheroes.com/en/bookmark/server:4d85fcd6-ff55-47b1-9bf5-c49a637ee042
Pra
Van RR-en is v2
De CC-n van 1 illetve 2 rakétás lehetõség.
RR-en nem tudom ,h van 1es mod.

HunTatyi
Én támogatlak ez ügyben 😉 😊
az máris jó h rögtön vannak ötletek a topik "modernizálására" és mind e mellett az 1ik legaktívabb tevékenykedõ is vagy itten <#eljen><#awink>