Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A mugshot már elég lejárt dolog, mostanában png screenshotokból vágjuk ki magunkat a jobb minõségért, illetve fegyvert is képesek vagyunk úgy fogni.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Elektrofrombc2
Egy közös képet is szeretnénk összehozni ami ugyanúgy benne lenne azok a képek között. Efajtát csinált régebben Lupous:

Tehát szükségem lenne mindenkitõl egy-egy mugshotra amit feltöltetek egy képmegosztóra és elkülditek nekem (a direct linkjét) itt SG-n egy privibe. Szeretném ha mindenki saját öltözékében pózolna és nem rakna semmit hozzá a store-ból (emoticonokat nyugodtan használjátok...). Minnél elõbb küldjétek el, ha rajta szeretnétek lenni a banneren, mert módosításra nem lessz lehetõség a késõbbiekben!

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Elektrofrombc2
Ééééés mostmár tudok mutatni Bala mûvébõl! Készülõdik a banner!
Íme:

A fehér üres részre több fajta kép fog kerülni és mikor megnyitjátok a topikot véletlenszerûen fog egyet megjeleníteni a 3-4 képbõl (mint ahogy az SG Battlefield Play4Free bannerjében is van.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Elektrofrombc2
Légy kreatív! 😄

HunTatyi
csak royalba v nati is játszik ?😄

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Elektrofrombc2
Ajánlom figyelmetekbe a mindig, mindere kész jómunkásembert 😄

Ha tudtok jobbat csinálni allítsátok össze és töltsétek fel valahova, azután osszátok meg velem itt. 😛

Narxis
😄DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Elektrofrombc2
xD Eljött az az idõ amikor már nem csak kickelnek azért mert cheaternek hisznek, hanem mostmár bannolnak is xD

Elektrofrombc2
Azt a szatyrot akkor sem tenném magamra, ha ostorral ütnének 😄

3 hete vettem M95-öt, hogy b@...ák meg. Most 630BF szatyorral együtt. Ez a méreg nem a cián. 😞

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

nem nehéz.

Zero07
Mint látod. 😊

http://www.youtube.com/watch?v=MpfRokCli_s&feature=related

És ez a trükk 4:43-nál, sikerült már halandónak?

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

davis98
kérsz 1 újat és megerõsíted 😄

nickname: doki09

egyik nap kaptam az e-mailomban hogy az e-mail megerösitõ link lejárt hogy lehet újra meg erösiteni?😄
láttam ezt a vidit és én is meg néztem párszor azt a részt
õ rajzolta rá természetesen.

HunTatyi
ez a montage-ába téll bevágott 5:40 körül egy olyan jelenetet mikor hacket használ vagy azt csak õ "rajzolgatta" rá ?? o.O

am a vidit a votw-ra beküldött vidik közül bányásztam ki 😊

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

davis98
Az elõbb mandóztam, és legalább 20 szor le hackereztek, és azt mondták reportolnak... xD

De amikor már 20adszorra is mondták hogy hacker vagyok, akkor már kicsit rosszul éreztem magamat.. :/

HunTatyi
ez így van ahogy mondod... ugyebár én is mostanság keztem egy nati mandót és rengetek hackerrel lehet találkozni itt a low lvl ek között... a másik fele is nagyon igaz h bejönnek nagy szintúek de öröm õket kijjel nyírni (mandóval különösen jól rájuk lehet szállni 😛) aztán pedig hallgatni a sírás rívásu<#szeret><#beka3><#nevetes1>kat h "noob mando" meg stb...

Miért?,xD
davis98
xD

Pra
Az az emo tenyleg nagyon fontos. <#idiota>

Akkor veszek egy Harry's Hand Cannon-t gránátot meg egy emotes-ot.
A többi megmarad😄
davis98
jah akkor jó 😄

Nem vettem még az 1400 bol semmit😊
A dapper tommy az supplyban volt
Pra
Bakker en is elkezdtem egy royal soldiert, mert ugy ereztem nem elet az elet nelkule 😊
De ,h mennyi mennyi csíter van lvl10 alatt, beszaras, nagyon kemeny... meg rengeteg szarrago aki már rég nem kicsik soooot mar olyan rangokkal vannak ,h orom nezni. Kepes bejonni hentelni a kicsiket. Alig varom ,h legyen vagy 8 abim es akkor mar megleszek.

davis98
uh..elektro pedig mondta hogy super-t de mind1..

Most van egy Dapper tommy-m
Elektrofrombc2
Super short range SMG es lr pistol, steelhand granade es pl megveszed azt az egyszinu feher polot hogy ne nezzel ki annyira freeloadernak.
En azt mondom hogy ha mar 1x vettel BF-t akkor maskor is fogsz, igy elonyos nem elkolteni az utolso fillerig, mert majd jol johet az a +135BF ami ebbol az oszeallitasbol maradna... En igy cselekednek xP

Javítanék😊
1540 bf bõl
Hello mindenkinek!
Kezdtem egy royal soldert és nem tudom hogy mit kellene vásárolni 1400 bf-bõl.Tudnátok segíteni??😊
A válaszokat elõre is köszönöm!
huh, bár fordítva lenne.

Úgy ki vagy tömve, hogy már Bf-ért veszed a VP-t is? 😄

davis98
vagy csökken 😊

ilyet hülyeség kérdezni, ugyanis folyamatosan növekszik ez a szám :3

Elektrofrombc2
58.649

HunTatyi
o.O... mennyi vp-d van neked ?!?!

írtam adminra, nézd meg. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Elektrofrombc2
Hát nem tom... kicsit elk*rták most szerintem. Leárazták a kalózpisztolyt... most mindenki ezzel fog rohangálni.

nos ööö, csináltam egy ilyen izét.

Ibuki
Köszi.

Spirito Juve!

Wanndris
ha a szerver unranked, akkor van rajta jelszó, ilyenkor war, war gyakorlás, vagy egyéb esemény folyik a szerveren. ha fellátogatsz a Battlefield.hu oldalra, és nem találsz semmilyen információt Heroes eseményrõl akkor feltehetõen magán dolog, és ezért van jelszó. Ilyenkor nézz vissza késõbb, nem szoktak olyan sokáig tartani.
Ezektõl eltekintve a szerver szabad, bárki számára, jelszó nem szükséges hozzá.

Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin

adminok és én tudok mapot váltani a hun rankeden csak 😊
Ibuki
Köszi. És hun unrankedre csak jelszóval lehet belépni?És kitõl kell a jelszót kérni?

Spirito Juve!

davis98
mert nem elég VIP-nak lenni, hanem még moderátori rang is kell hozzá.

Ibuki
Egy másik kérdésem is lenne.Ha belépek a hun rankedre akkor azt írja ki,hogy VIP vagyok.De hogy szeretnék mondjuk mapot váltani, azt írjaa,hogy nem csinálhatom,mert nem vagyok VIP.
Akkor ez most hogy van?

Spirito Juve!

Narxis
Meg.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Mingyá itt a következõ halloween, szal nem.