26731
Battlefield Heroes
-
#21727 Kifejtenéd ezt bővebben? -
CAC #21726 A szeretet ünnepe még odébb van. Addig bont belefér az időmbe egy ilyen partszélről bekiabálós attitűdű izé szocializálása. :)
-
#21725 Na de srácok... béke van. :) -
CAC #21724 Te nem is olyan régen sikeresen bemutattad itt, hogy milyen egy troll kommunikációja. Nagyon édes, ahogy megpróbálod degradálni a többieket, de felesleges a gőzért...már mind tudjuk, hogy milyen ciki vagy. -
#21723 -
#21722 Ez a gránátos AK egy vicc, szvsz...nagyon gyenge. -
#21721 Öcsém...egy csepp rossz szandék sincs az alakba, ti meg így fogadjátok. Vágom én, hogy ez SG meg minden, de azért már csak a saját belátásotokból sem értelek titeket akik rögtön beleköttetek. -
DFAdirotor #21720 GRATULÁLOK STILLS OF WAR!!! Elnyerted a legnagyobb nooboknak a tetszését! Azért ha legalább egybe raknád az egészet ugy nem lenne idegesítő és tevelnek tök igaza van amugy :D -
Stills Of War #21719 Royal akció:http: Ár:325BF -
Stills Of War #21718 hupsz újra ITT a kép -
Stills Of War #21716 9 nap -
Stills Of War #21715 Ez természetes, hogy ezek miatt majd abba fogom hagyni? a hoz több kell És persze hogy fogom csinálni még tovább ezeket a ki irásokat csak a ti kedvetekért! Alien69-nek igaza van fogadjátok meg ezt ! Ja és tomonor nem mindenkit csak azokat akik csak rossz gondolatot tudnak irni de ti ahogy el nézem veletek nem lesz gondom Ja és szivesen -
#21714 Én KÖSZÖNÖM? hogy veszed a fáradtságot, és berakod ide. Nem nézem minden nap, sőt, hetente 1-2 alkalommal max. De, ha jó cucc lenne, valszeg elkerülné a figyelmemet. Így viszont előfordulhat, hogy nem maradok le valami jó cuccról!
KÖSZÖNÖM!
Akinek meg nem tetszik, az ne nézze meg. -
CAC #21713 A múltkor olvastam a release notes-t (nem biztos, hogy a legfrissebbet), és abban emlékeim szerint csak a splash damage rádiuszát csökkentették. Direkt találatkor még sokat sebzett.
"Dragon's Fire and Drakes Fire Weapon Tweaks:
- Blast radius decreased from 12 to 8
- Time to live (Equip speed) Reduced from 0.6 to 0.7"
Hogy ezután volt-e valami változtatás, nem tudom. Majd Tom' megaszondja. -
CAC #21712 Ne foglalkozz velük! Nekem személy szerint nagyon hasznos, amit csinálsz. Általában most mennék a hivatalos oldalra, mert a gunneremnek még nincs semmilyen super fegyvere, és akciózásra várok. Így viszont elég csak ide benéznem.
Kicsit nekem is "lelkes"-nek tűntél az elején, de látható jó a szándékod, és hasznos is, amit írsz...szóval ne vegye el a kedved pár farok! :) -
tevel #21711 A nerfelés után, most hogy teljesít a dragonball-od? Sebez még 50-et? -
tomonor #21710 hát jól leosztottál most minket -
tevel #21709 :D -
taki0003 #21708 ja dick ne bánsd a szegíny gyereket :D -
Stills Of War #21707 Nah figyelj tevel! Én amikor elöször be léptem ebbe a forumba akkor elsö megítélésre nagyon jó fej volt mindenki de úgy látom vannak ilyenek mint te kis trollok akik csakis rossz hozászolásokat komentelnek, de ha valami nem teccik az én hozászolásom akkor miért irsz komentet? Egy tipp :ha nem teccik akkor ne irj rá semmit
Uto irat:én nem te vagyok hogy priviben irogasak majd ki irom gondjaim -
#21706 Neeeeee, priviben nem kell. :D -
tevel #21705 Okos gondolat egy másodikostól...
Figyu, ha szavazunk és az lesz az eredmény, hogy ne csináld, akkor abbahagyod?
:D
Esetleg csak Narxisnak priviben küldenéd mindig el? :P -
taki0003 #21704 :D -
#21703 Ja, ez kb. az a kategória, mint feltalálni a kanálban a mélyedést... :D -
Stills Of War #21702 Enny! -
#21701 Szerintem tök jó, hogy így beteszi minden nap, úgyis sokszor pangás van itt. :D -
Stills Of War #21700 Senki ez az èn saját gondolatom -
#21699 ohh... biztosan elkerülte a figyelmem :) -
#21698 mért erre tán felkért vki ? -
Stills Of War #21697 Áhh nem kell így jobban látható lesz és nem kell menni az oldalra -
taki0003 #21696 a meki egy rakás szar -
tevel #21695 Én a helyedben minden délelőtt 10.00-kor belinkelném ezt:
BFH híradó
Így már nem kellene ennyit pöcsölnöd nap mint nap ezekkel a képbeszúrogatásokkal.
He-he-he -
tevel #21694 M16 -
Stills Of War #21693 Akció royal: Ára: 280 Bf -
Stills Of War #21692 Akció national: Ára: 280 BF -
Stills Of War #21691 8 nap: Rudolf orr ára: 280 BF royalnál és a nationalnak is -
#21690 vki esetlegesen próbálta már ezt az ujm16/ak-t a gránátos micsodával rajta?
ér vmit ? -
#21689 ezek most komolyak?? nohát... észre sem vettem ezeket a főoldalon... -
tomonor #21688 Egy egész asztalnyi mekinek!! -
Stills Of War #21687 Oohh na m1!