26731
Battlefield Heroes
  • taki0003
    ja
  • Pra
    *e
  • Pra
    magkapod
  • CAC
    Nektek nem laggzik mostanában a gém? Nálam több szerveren is előfordult.
    Ahol autoadmin volt, ott a /ping teljesen jó értéket adott. Föltehetően mással volt baj, ettől függetlenül engem is kidobott párszor. Ez azért gáz, mert a múltkor 5-6000 pontos ctf-ből vágott ki. Régebben nem volt ilyen.

Egyébként ilyenkor megkapom a kidobásig elért statokat, vagy csak szabályos kilépés/játék végekor írja jóvá a rendszer?
  • CAC
    Igen, egy nem új ingyenes játék. Észre lehetett venni, hogy mennyire megcsappant a játékosszám. Ez a mostani promóknak hála most nem jellemző, de kb fél éve kongtak a szerverek az ürességtől.
  • tomonor
    nem fognak a játékosok elmenni, de ha egy elmegy, 3 új jön helyette. Ugyanis ez egy ingyenes játék.
  • Narxis
    Akkor én tonicos gunnerként szégyelljem magam? :D
  • CAC
    "Gazdaság" alatt a beérkező befizetésekre gondolsz?
    Az biztos, hogy kevesebb lesz a nerf után. De kíváncsi vagyok, hogy mennyi befizetés lesz, ha a játékosok fele elmegy, mert kiegyensúlyozatlan fegyvert kapott az eddigi legOPabb kaszt.
  • tevel
    A gunner a legtöbb bandage-t is használja el. Minden összecsapás után el is lő egyet.
    A mindig maxos gunner ellenjátszó soldierek és commandok ezért kénytelenek tonic-olni, ha menni akarnak valamire.

Mindenki vesz valamit, vagy VP-ért vagy BF-ért.
    És ezért lesznek majd később erősebb tonic-ok Bf-ért, amelyek már nem 50-et hanem 70-et javítanak. Erősebb bandage, stb. stb...
    He-he
  • tomonor
    nem, igazából minden dev a nerfelés ellen van, mert rossz a gazdaságnak. Szerintetek miért nem gyengítik a gunnereket?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A legtöbb játékos gunner rambóként játszik
  • Robi546
    értem, és persze kinek mi tetszik. :)
  • CAC
    Srácok csak nekem tűnik úgy, hogy most mintha a royal BS gyengéb lenne, mint a nat?

tevel:
    Jaja, én is short smg+GS+gránát triót nyomok. Csak mostanában rám jött a kísérletezgetés, és mindig újraosztom a pontjaim :). Egyedül a CM5 állandó.
  • tevel
    Kipróbáltam ezt az új M16-203 Battle Rifle-t.
    A várakozásaimnak megfelelően, sajnos a moderate range miatt használhatatlannak tartom.
    Még mindig hatékonyabb egy short range smg + grenade combo.
  • CAC
    Ez addig táp, ameddig nem adnak el belőle jó sokat, aztán nerfelni fogják. Ez a folyamat már el is kezdődött.

Amint csinálnak belőle egy ballanced fegyvert, a vérpistikék elkezdenek valami mást hype-olni. Onnét kezdve egy kütyü lesz a dragonball, aminek a megszerzéséért elcsesztél egy napot, és most ott porosodik a raktáradban.
  • Narxis
    Nagyon egyetértek ezzel.
  • CAC
    Oké, de mi értelme a statok hegyezésének, mission-ök kimaxolásának? Lehet vele villogni? Mert más egyébre nem jó.
    Ez szerintem nem csalás, hanem a saját játékélmény elkefélése.
    Az ilyen emberek elesnek attól a sikerélménytől, amikor megcsinálnak egy tényleg nehéz küldetést. Őket inkább szánni kell, nem banolni.

Az viszont, amikor a más játékélményét cseszi szét valaki aimbot-tal, már keményen irtandó. Itt nem magának okoz valami kicsi jót, hanem másnak nagy bosszúságot.

Szerintem ég és föld a 2 tevékenység.
  • tomonor
    nemtom, én nem tapasztaltam vele problémákat, legalábbis nem videókarira vezethetőek vissza amik vannak.
  • barmi
    Elég sokan panaszkodnak rá egy bizonyos játék vonatkozásában (bf3) vagy keverem az 570 ti-vel ? :o
  • tevel
    Az sem VP-re, sem misszió kimaxolására nem irányul, ha 2-3 haverom létrehoz egy új karaktert, aztán a saját szerveremen az ingyen dragon ball rakétavetővel 3 óra alatt elérek velük együtt 400 killt és azért kapok örökbe egy stylist 650 BF-es fegyvert.
    Ez talán egy kicsit komolyabb...
  • tomonor
    Ez is közönséges csalásnak minősül ám. Általánosságban nem a VP-ért csinálják, hanem a missziók kimaxolására/statok élezésére. Igazából már 1942 óta tiltva van a statpuding, nem értem miért nem hallott még a többség róla.

Igaz, én is 2142-ben értettem meg mit jelent, de csak a fogalmat, mert amúgy annyira nyilvánvaló a egész.
  • CAC
    Én is találkoztam egyébként ilyennel, különböző kihalt szervereken, ahol 2v2-ben tolták a srácok, aztán megkértek, hogy lépjek már ki. :)

Én nem sajnálom tőlük azt a kevés VP-t, amit így megkapnak. Nehogy már az ilyen játékosokat banolják, amikor ott vannak a rohadt csalók, akikkel meg nem történik semmi.
  • Narxis
    Ennek örülök, helyesen cselekedtél.
  • tomonor
    Nem, nem jelentettem őket. Mondtam nekik, hogy hagyják abba, és abbahagyták. Teljesen mindegy amúgy.
  • taki0003
    most már részegen játszunk :D
  • taki0003
    jaja:D
  • HunTatyi
    ezok a régi idők voltak... ma már más szelek járnak
  • Elektrofrombc2
    De nem P=
  • Narxis
    Miért kérdezel vissza? Rossz a lelkiismereted?
  • taki0003
    ha ott megölsz nálad kisebbet az már a világ vége
  • taki0003
    a bf.hu -n is ami van azt leszarom :d
  • Pra
    Már megvettem mindent.
    Amúgy jó az a monitor is ,de ahogy te is mondtad valamivel drágább, és én így is átléptem a saját költségvetésem határait :)
  • tomonor
    És ha igen?
  • CAC
    Tudsz adni linket?
    Nekem csak a bf.huvan bookmarkolva.

• Narxis
    Jelentetted őket?
  • HunTatyi
    ezmost masik magyar szerveren tortent.... bf.hu szervernek nincs koze hoza
  • Robi546
    Mennyiért veszed ezt a monitort ? :)
    Mivel nekem egy Samsung Syncmaster BX2431 -em van és szerintem nem sokkal drágabb bár nem tudom hogy te mennyiért veszed ezt az LG-t, egyébként Samsung BX2431 Adatok:
    Samsung BX2431 24"(Inch) LED monitor

16:9 Movie wide, BX, LED 31 sorozat, 1920x1080, MEGA DCR, 250cd/m2, 2ms, 170?/160?, 2 HDMI/analóg, Magic Angle, Magic Eco, Magic Return, Cinema Mode, MagicBright3, fényes fekete, külső táp, dönthető, Full HD

Ez szerintem jobb és csak egy picivel drágább kb. 10 000 - 20 000 Forintal.
    Link, nézd meg itt, kép is van róla.
  • tomonor
    nem ez az elsó eset, amikor a battlefield.hu szerverén statpadding volt ám, kétszer is rajta kaptam már magyarokat (már ha ott voltatok).

Az adminoknak fel kéne ébredniük.
  • taki0003
    igen ebböl a statpudingból tanultunk mert adris egy fasz volt meg a steffer de meg oldotuk azota ilyen esettkor xtiánt hasznolok aki nem kiméli a vipeket sem :D
  • kekipeti
    :) :) VÉGRE TÉLI DOLGOKAT KAPUNK :)
  • Pra
    Jónak mondható :)
    23-inch LED
    1920 x 1080 FullHD felbontás- 250cdm2 maximális fényerő- 5.000.000:1 kontraszt arány- 170/160 fokos betekintési szög- 5ms ultra rövid válaszidő
    HDMI