26731
Battlefield Heroes
-
taki0003 #21645 ja -
#21644 *e -
#21643 magkapod -
CAC #21642 Nektek nem laggzik mostanában a gém? Nálam több szerveren is előfordult.
Ahol autoadmin volt, ott a /ping teljesen jó értéket adott. Föltehetően mással volt baj, ettől függetlenül engem is kidobott párszor. Ez azért gáz, mert a múltkor 5-6000 pontos ctf-ből vágott ki. Régebben nem volt ilyen.
Egyébként ilyenkor megkapom a kidobásig elért statokat, vagy csak szabályos kilépés/játék végekor írja jóvá a rendszer? -
CAC #21641 Igen, egy nem új ingyenes játék. Észre lehetett venni, hogy mennyire megcsappant a játékosszám. Ez a mostani promóknak hála most nem jellemző, de kb fél éve kongtak a szerverek az ürességtől. -
tomonor #21640 nem fognak a játékosok elmenni, de ha egy elmegy, 3 új jön helyette. Ugyanis ez egy ingyenes játék. -
#21639 Akkor én tonicos gunnerként szégyelljem magam? :D -
CAC #21638 "Gazdaság" alatt a beérkező befizetésekre gondolsz?
Az biztos, hogy kevesebb lesz a nerf után. De kíváncsi vagyok, hogy mennyi befizetés lesz, ha a játékosok fele elmegy, mert kiegyensúlyozatlan fegyvert kapott az eddigi legOPabb kaszt. -
tevel #21637 A gunner a legtöbb bandage-t is használja el. Minden összecsapás után el is lő egyet.
A mindig maxos gunner ellenjátszó soldierek és commandok ezért kénytelenek tonic-olni, ha menni akarnak valamire.
Mindenki vesz valamit, vagy VP-ért vagy BF-ért.
És ezért lesznek majd később erősebb tonic-ok Bf-ért, amelyek már nem 50-et hanem 70-et javítanak. Erősebb bandage, stb. stb...
He-he -
tomonor #21636 nem, igazából minden dev a nerfelés ellen van, mert rossz a gazdaságnak. Szerintetek miért nem gyengítik a gunnereket?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A legtöbb játékos gunner rambóként játszik -
Robi546 #21635 értem, és persze kinek mi tetszik. :) -
CAC #21634 Srácok csak nekem tűnik úgy, hogy most mintha a royal BS gyengéb lenne, mint a nat?
tevel:
Jaja, én is short smg+GS+gránát triót nyomok. Csak mostanában rám jött a kísérletezgetés, és mindig újraosztom a pontjaim :). Egyedül a CM5 állandó. -
tevel #21633 Kipróbáltam ezt az új M16-203 Battle Rifle-t.
A várakozásaimnak megfelelően, sajnos a moderate range miatt használhatatlannak tartom.
Még mindig hatékonyabb egy short range smg + grenade combo. -
CAC #21632 Ez addig táp, ameddig nem adnak el belőle jó sokat, aztán nerfelni fogják. Ez a folyamat már el is kezdődött.
Amint csinálnak belőle egy ballanced fegyvert, a vérpistikék elkezdenek valami mást hype-olni. Onnét kezdve egy kütyü lesz a dragonball, aminek a megszerzéséért elcsesztél egy napot, és most ott porosodik a raktáradban. -
#21631 Nagyon egyetértek ezzel. -
CAC #21630 Oké, de mi értelme a statok hegyezésének, mission-ök kimaxolásának? Lehet vele villogni? Mert más egyébre nem jó.
Ez szerintem nem csalás, hanem a saját játékélmény elkefélése.
Az ilyen emberek elesnek attól a sikerélménytől, amikor megcsinálnak egy tényleg nehéz küldetést. Őket inkább szánni kell, nem banolni.
Az viszont, amikor a más játékélményét cseszi szét valaki aimbot-tal, már keményen irtandó. Itt nem magának okoz valami kicsi jót, hanem másnak nagy bosszúságot.
Szerintem ég és föld a 2 tevékenység. -
tomonor #21629 nemtom, én nem tapasztaltam vele problémákat, legalábbis nem videókarira vezethetőek vissza amik vannak. -
barmi #21628 Elég sokan panaszkodnak rá egy bizonyos játék vonatkozásában (bf3) vagy keverem az 570 ti-vel ? :o -
tevel #21627 Az sem VP-re, sem misszió kimaxolására nem irányul, ha 2-3 haverom létrehoz egy új karaktert, aztán a saját szerveremen az ingyen dragon ball rakétavetővel 3 óra alatt elérek velük együtt 400 killt és azért kapok örökbe egy stylist 650 BF-es fegyvert.
Ez talán egy kicsit komolyabb... -
tomonor #21626 Ez is közönséges csalásnak minősül ám. Általánosságban nem a VP-ért csinálják, hanem a missziók kimaxolására/statok élezésére. Igazából már 1942 óta tiltva van a statpuding, nem értem miért nem hallott még a többség róla.
Igaz, én is 2142-ben értettem meg mit jelent, de csak a fogalmat, mert amúgy annyira nyilvánvaló a egész. -
CAC #21625 Én is találkoztam egyébként ilyennel, különböző kihalt szervereken, ahol 2v2-ben tolták a srácok, aztán megkértek, hogy lépjek már ki. :)
Én nem sajnálom tőlük azt a kevés VP-t, amit így megkapnak. Nehogy már az ilyen játékosokat banolják, amikor ott vannak a rohadt csalók, akikkel meg nem történik semmi. -
#21624 Ennek örülök, helyesen cselekedtél. -
tomonor #21623 Nem, nem jelentettem őket. Mondtam nekik, hogy hagyják abba, és abbahagyták. Teljesen mindegy amúgy. -
taki0003 #21622 most már részegen játszunk :D -
taki0003 #21621 jaja:D -
#21620 ezok a régi idők voltak... ma már más szelek járnak -
#21619 De nem P= -
#21618 Miért kérdezel vissza? Rossz a lelkiismereted? -
taki0003 #21617 ha ott megölsz nálad kisebbet az már a világ vége -
taki0003 #21616 a bf.hu -n is ami van azt leszarom :d -
#21615 Már megvettem mindent.
Amúgy jó az a monitor is ,de ahogy te is mondtad valamivel drágább, és én így is átléptem a saját költségvetésem határait :) -
tomonor #21614 És ha igen? -
CAC #21613 Tudsz adni linket?
Nekem csak a bf.huvan bookmarkolva.
-
#21612 Jelentetted őket? -
#21611 ezmost masik magyar szerveren tortent.... bf.hu szervernek nincs koze hoza -
Robi546 #21610 Mennyiért veszed ezt a monitort ? :)
Mivel nekem egy Samsung Syncmaster BX2431 -em van és szerintem nem sokkal drágabb bár nem tudom hogy te mennyiért veszed ezt az LG-t, egyébként Samsung BX2431 Adatok:
Samsung BX2431 24"(Inch) LED monitor
16:9 Movie wide, BX, LED 31 sorozat, 1920x1080, MEGA DCR, 250cd/m2, 2ms, 170?/160?, 2 HDMI/analóg, Magic Angle, Magic Eco, Magic Return, Cinema Mode, MagicBright3, fényes fekete, külső táp, dönthető, Full HD
Ez szerintem jobb és csak egy picivel drágább kb. 10 000 - 20 000 Forintal.
Link, nézd meg itt, kép is van róla. -
tomonor #21609 nem ez az elsó eset, amikor a battlefield.hu szerverén statpadding volt ám, kétszer is rajta kaptam már magyarokat (már ha ott voltatok).
Az adminoknak fel kéne ébredniük. -
taki0003 #21608 igen ebböl a statpudingból tanultunk mert adris egy fasz volt meg a steffer de meg oldotuk azota ilyen esettkor xtiánt hasznolok aki nem kiméli a vipeket sem :D -
kekipeti #21607 :) :) VÉGRE TÉLI DOLGOKAT KAPUNK :) -
#21606 Jónak mondható :)
23-inch LED
1920 x 1080 FullHD felbontás- 250cdm2 maximális fényerő- 5.000.000:1 kontraszt arány- 170/160 fokos betekintési szög- 5ms ultra rövid válaszidő
HDMI