Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

phiton
jó ötlet, hajrá Elektro!<#mf1><#mf1>

Egymillióan a magyar esportért!

Ibuki
Én támogatom!

Spirito Juve!

Elektrofrombc2
Beszéltem joebacsi-val (a jelenlegi házigazdával itt a Battlefield Heroes topikba) és arra jutottunk, hogy átvehetném a szerepét amennyiben ti is jó ötletnek tartjátok. Trollkodó hozzászólások nem lennének és folyamatossan moderálnám a topikot. Ezenkívül egy fejlettebb bannert is beszeretnék iktatni (mint a Battlefield Play4Free topikban), öszegyûjtött magyar szerverek bookmark linkjével, statikus tartalmakkal és más hasonló finomságokkal. Ezenkívûl az ajánlatokat és ötleteket is szivessen várnám ezzel kapcsolatban. Szóval amennyiben támogatjátok az ötletet, írjatok itt meg egy hozzászólásban.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Elektrofrombc2
van benne valami 😛

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Zero07
Inkább szomorú.Ha jól meggondolom ezeknek semmi eredeti ötletük nincs igazából.Wicked Wake=Wake Island bfheroes másolata, royal rumble-két összegyúrt pálya két máig textúrázatlan hajóval, cc és rr v2 rakétával-már midnight mayhemen ezt is megcsinálta az elõzõ brigád 2010-bwn, a szetteket meg filmekrõl koppintják. Most persze ingyen partysapka meg minecraft póló, tavaly viszont Dr Pepper szettek.Az elõzõ vezetõség habár pénzéhesebb volt, nem 100%-ig csak kopintott.

Elektrofrombc2
Ott is van? Király? 😄

Ibuki
LOL <#banplz>

Spirito Juve!

HunTatyi
mellesleg ez az új v2 akármi game style cc-n még úgy ahogy elmegy... na de RR en ... <#shakehead>

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

HunTatyi
ilyet sem láttam még h vki kamerával vegye fel a monitorját ahogy játszik xD <#banplz><#banplz><#nevetes1><#nevetes1>

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

derégi.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

jo leszitt sem lehet bészrépázni
Elektrofrombc2
Nem is rossz 😊

Ibuki
LOOOL 😄

Spirito Juve!

http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=249407&pid=3509899#pid3509899

lol mit találtam 😊
davis98
Ezek : Patch Notes:

New Hero of the Hill game mode on maps Coastal Clash and Coastal Clash Night. Have fun capturing 1 or 2 rockets on an intense infantry map.
Fix for the Wicked Wake spawn bug where if players were killed in their spawn, they would not re-spawn. Players will now re-spawn.
Fix for invisible block on Wicked Wake

nickname: doki09

Elektrofrombc2
Tudja valaki mi van az update-be?

de azért fail lenne
Elektrofrombc2
Másnapra az összes játékosnak resetelve lenne az accja játékosokkal együtt 😄DD

store bebuggolhatna 😊
Elektrofrombc2
Hát szép 😄 Olyat nem buggolnak be, hogy instant kapsz 60k XP-t? 😛

wtf ez lol

nem, multiplay szerók kibuggolnak.

Elektrofrombc2
OMG 😄 Ezt hogy? PS? 😛

Elektrofrombc2
Hát én lehet, hogy inkább egy olyantól vennék példát (nem külsõleg) mint egy besült agyonra tanult csaj nélküli elõkellõen öltözött balf*sz tanártól...
Na de tényleg elég az OFFból! 😄

kell ilyen tanár nekem is😛
Lupous
Ja...há az azé nem semmi 😛...

Narxis
LOL

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

byzhouse
láttam 1 tanárt áltsuliban: 2cm-es fültágeszek,tetko mindenhol és felvették! 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Lupous
Szeeintem is xD
Am meg tanárnak készülök, szal nem a homlokomra varrattam xD csak a vállamra eddig, az meg nem látszik szülõin. Volt tanárom akinek a kézfején volt valami keltacsomó szerû izé... Mégse volt problémája vele aszonta xD

Narxis
Öregeknek már ráncos a bõrük, nem tudnak mit tenni a tetkóval, ígyis-úgyis ronda marad. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Mifelénk a strandon már minden 2. fiatalnak van. Ezek nagy része vagy az unalomig elcsépelt divatmintákat tolja, vagy valami vérgáz sikátortetkót. Az igényes, egyedi munka elég ritka.
A kedvenceim a 60 éves, aszott, keletnémet mammerek, akik nem átallják még ma is viselni a ráncos bõrükön a kifakult, szétdeformálódott tetkóikat.
A tetkót is gondozni kell, mint minden mást. Pár évente átkontúroztatni, késõbb az egészet megújítani. Ezt kevesen teszik meg, ezért az egykor dögös, polgárpukkasztó tetova, gagyi cikis szar lesz.

Szóval van egy életkor határ, melyben szimpatikus lehet a tetkó. Nekem is volt ilyen, de hála égnek kinõttem mielõtt komolyra fordult volna a dolog. No meg a szülõi értekezleten már nem lehet vele rajkodni, mint amikor még a stage-en toltam a szólókat. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Lupous
Hát igen ezek igencsak ingencsak ratyik, bár nem a mintával van elsõsorban baj hanm a készítõ ügyességével, tudásával...
Ha valaki tetováltatni akar mennyen el egy szalonba, nem fogja megbánni.
Ajánlom az invictus tattoo studiót újpesten, ott kb bárkire rábízhatjátok magatokat, (én kacsát ajánlom, nála voltam xD)...10- 15 ezerbõl megvan egy egész méretes, pofás minta, ez 2-3 órányi tetovállást jelent. Ez a díjazás rendkívûl baráti xD
Nah off vége.

hmm, nemtudom. Szerintem egész jó tetkókat húznak ott le.

Elektrofrombc2

Lupous
Hát van az a helyzet h ciki, pl ha valami faszságot varrat az ember.... Szóvap van ciki minta. XD
Am nekem is van (a nemciki fajtából xD)

Elektrofrombc2
Mióta ciki varratni? 😮

ciki a (^^)== nyan cat tetkó?
SzLehel
ciki a tetkó? o.o

a mamám tanította!

ciki a tetkó? o:

byzhouse
ciki a tetkó? 😮

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Jah. Olyan ez, mint a tetkó. Nagy divat volt régen, most meg sokszor már inkább ciki. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Ibuki
Battlefield heroes is offline 😛

Spirito Juve!

Elektrofrombc2
Nagy igazság 😄

csak hétvégén lehetett õket megszerezni. Heh üsse kõ, úgyis minden freeloader ilyenbe van most :3

Szerintem a kék jobb lett.
Én sajna nem kaptam meg a trikókat. Most néztem, és semmi, pedig még hétfõ van. :s

byzhouse
2. gay

Ibuki
Nagyon jó lett!

Spirito Juve!

SzLehel
a gyémántok alakzatba álltak hogy szembe szálljanak a creeperekkel..de hirtelen arra jött Leheel,felszedte õket és diamond kardot csinált belõlük,jó éjt!

a mamám tanította!