Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Fizetnek azért, hogy reklámozd a fizetõs cuccokat? Szerintem ezt akarta kérdezni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

A zene nagyon ott volt. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Zero07

Tessék?

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Grr1234
neked fizetnek ezért?

davis98
jaja

nickname: doki09

A fele áráért lehet megvenni a szettet, lényegében ennyiért simán csak a jetpackot meg mondjuk a sisakot tudnád megvenni. Rohadtul megéri.

davis98
Jó is a mai, én is tervezem hogy megveszem ! 😄

A hétvégi sniperek voltak a legjobb DOTD-jek megvettem pedig nem is akrtam sniperezni 😄
A mai DOTD nagyon király. Kétszer is megvettem 😄

Alien69
Pont a CS-hez nem kell semmi se. De kérdezd meg a logitech managereit. <#nezze><#ravasz1>
Amúgy tényleg KELL hozzá JÓ bill, de ez külön téma. Nekem pl Zboard van, ez se olcsó, de ez legalább nem olyan, mint a 200 éves író gép, csak rá fogva, hogy gammer billentyûzet. <#idiota>

Ibuki
LoL XD

Spirito Juve!

Zero07
Azt ne mond már nekem, hogy egy rohadt Battlefield Heroeshoz 25ezer forintos billentyûzet kell.Mert ha még CS-znék meg is érteném, de ez így baromság.

davis98
xD

Na ez is új.

Alien69
Akkor mással játsz. <#hehe> Ikariam, farmerama, stb. Ja, amúgy 2 nap 4 óra játék már azé függõség. <#vigyor3>

Zero07
25k nekem nem ér annyit azért, hogy 2 naponta játszok 4 órát össz-vissz a heroeszal.

Alien69
Ja wazze, OTT a baj! Vegyél gammer billentyûzetet, minimum 25E pízért, legyen rajta LCD, és világítson! Az bizti nem döglik be a garancia idõ lejárta elõtt! <#gonosz2>

Zero07
na ne 😄 bazz 1000forintomba fájt ez a billentyûzet 😮 Genius KB-06XE XD ez márkás g***

vegí újjat

hát ha tényleg nem koszos és ezt csinálja akk vegyél újat 😄

Zero07
Nincs ötletek arra, hogy mit lehetne csinálni az A billentyûmmel?Mert bármikor is lenyomom leragad, nem ugrik föl, kiszedtem már a billentyût megnézni piszkos-e, de nem, így nem igazán tudom mi lehet a gond, mert nem értek hozzá. 😄 Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!

Zero07
igen ez a tcc volt, 3 magyar (Master,Brian,Diesel), 2 külföldi játékosukkal (holmik,S1mojn)

Zero07
pedig logikus az 1-es bb.mint láthattad nekem is volt olyan, hogy 5, meg 17hp-val bujkáltam és bandagera szorultam.ha viszont ég valaki és ugyanígy bujkál nem tudja healelni magát vele, mert a bandage csak a burninget oltja el, healt nem kap

nemértem minek használtál BB-t. CW-be szinte alap dolog hogy valaki fireproof pant-et visel, ugyanúgy ahogy te is tetted.

Szép visszavágás...már ha a TCC színeiben volt az ellenfél.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Zero07

M95 és az SVD sebzi a csipák között legnagyobbat.
Jót vettél, csak ahhoz hogy ne legyen "gyengus", rakni kell a piercing shot abi-ra is bõven.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Alien69
Köszi a tippeket, majd meglesem. Amúgy azt nem írtam, hogy "olcsó". <#hehe> A legjobbat szeretném. A royal oldalon megvettem az M95-t, és eléggé gyengusnak érzem. Itt meg van tier1 SV98, és ennek egy valami téliesített verziója. <#fejvakaras><#vigyor1>

ha olcso és olyan fegyot akkarsz amit nem ránt akkor a stefan uber-t és a super poppert tudom ajálani 560 bf/db kés sztem nem kell én pistolyt használok több az xp körönként abból meg a super harry-t vagy a graetest érdemes meg venni ezek is 560 bf /db
Alien69
Kéne egy snipa fegyó national oldalra, amely minél nagyobbat sebez, és nem rángat lehetõleg (kicsi belefér). Illetve, érdemes kést venni? Ha igen, melyiknek van értelme?<#fejvakaras><#vigyor2>

Lupous
Gali xD
Lenne pár építõ jellegû észrevételem:
A menük és egyéb feliratok betûtípusa century gothick ...vagy valami ilyemi a neve... legyen, félkövérrel szedve, a megfeleló vastagságú kontrasztszínnel kórvonalazva.
A többi amúgy frankó 😊
A csoportképes dolognál szerintem az egyszerû mugsgot is megteszi, mivel a banneren elég kicsik lesznek az emberkék, így lényegtelen a tökéletes képminõség. Persze mindenkinek azonos felbontáson és lehetõleg max grafikán kell a mugot csiálni. Ha nagy, szép képet akartok készíteni akkor érdemes a tomonor által leírt dolgokat csinálni. Bár amit a végén írt a körülvágásról... elég fura nekem. Neonzöld háttéren sokkal egyszerûbb dolgozni.
A témábn pedig van elég sok frankó tutorial a profibb bfh photoshop mágzsoktól, én is onnan csentem olykor ötlet, bár megnemmondom kié volt az.

HunTatyi
h miért fekák... tök egyszerû oka van ... mivel azon az acc-omon amin épp bevoltam lépve 1 royal gunner van és feka bõrszínnel de elõtte a mandó hõsöm volt megnyitva mivel legutóbb azzal játszottam és lás csodát annak is fekete bõrszíne van... 😄

és akkor most miket küldjünk a banner-hoz?? mugshot-ot v screenshot-ból kivágott szütyõt??

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

davis98
O.o, nem lehet sniperezni !!??

:3

xd
Most csíntam.

Elektrofrombc2
Mert õ õket nézi a dolgozó embereknek 😮 :0

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

byzhouse
de miért feka? 😮 (nem vagyok rasszista :$)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Elektrofrombc2
Ez inkább csöves xD

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

HunTatyi
a te elképzelésed pedig apróságokban változtattam meg 😊

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

HunTatyi

a nati munkás verziót így képzekném el 😛

HunTatyi
höhh... a mugshot vhogy egyszerûbbnek tûnik 😄

Ebben az esetben fogadj meg tanácsaim:
-Mindenkinek ugyanazon a mapon kell lekapnia magát a shader árnyalatok különbsége miatt
-Mindenkinek lehetõleg ugyanabban az irányban kell néznie az árnyékok esztétikája miatt
-Mindenkinek a játék screenshot fícsörjét kell használni a jobb minõség miatt
-Mindenkinek a .png verziót kell beküldeni
-Mindenkinek ugyanazon a felbontáson kell a karakterét High quality-n lekapni (univerzális érték általában 1280x1024, nagyobb felbontásokon élesebb a kép mindenesetre)
-Photoshopban pixelhalmazról pixelhalmazra kell haladni a radírral elõbb fekete majd fehér háttér elõtt.
-A hõsökben megbúvó pixelpacás esztétikai hibákat ki lehet javítani a Clone Stamp Tool-al

Nos... Nagyjából ennyi.

Elektrofrombc2
Na de lehet, hogy végül lessz rá ember, aki megcsinálja! Úgyhogy lehet, hogy olyan selfshot-os képek kellenek majd 😄

jah, vagy úgy.

az a k.rva de jó lett mó😊
Elektrofrombc2
Hát ha nekem te mindenkit körülvágsz... 😄DD

pölö: