Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Amúgy tényleg KELL hozzá JÓ bill, de ez külön téma. Nekem pl Zboard van, ez se olcsó, de ez legalább nem olyan, mint a 200 éves író gép, csak rá fogva, hogy gammer billentyûzet. <#idiota>#idiota>
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Jót vettél, csak ahhoz hogy ne legyen "gyengus", rakni kell a piercing shot abi-ra is bõven.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Lenne pár építõ jellegû észrevételem:
A menük és egyéb feliratok betûtípusa century gothick ...vagy valami ilyemi a neve... legyen, félkövérrel szedve, a megfeleló vastagságú kontrasztszínnel kórvonalazva.
A többi amúgy frankó 😊
A csoportképes dolognál szerintem az egyszerû mugsgot is megteszi, mivel a banneren elég kicsik lesznek az emberkék, így lényegtelen a tökéletes képminõség. Persze mindenkinek azonos felbontáson és lehetõleg max grafikán kell a mugot csiálni. Ha nagy, szép képet akartok készíteni akkor érdemes a tomonor által leírt dolgokat csinálni. Bár amit a végén írt a körülvágásról... elég fura nekem. Neonzöld háttéren sokkal egyszerûbb dolgozni.
A témábn pedig van elég sok frankó tutorial a profibb bfh photoshop mágzsoktól, én is onnan csentem olykor ötlet, bár megnemmondom kié volt az.
és akkor most miket küldjünk a banner-hoz?? mugshot-ot v screenshot-ból kivágott szütyõt??
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
a nati munkás verziót így képzekném el 😛
-Mindenkinek ugyanazon a mapon kell lekapnia magát a shader árnyalatok különbsége miatt
-Mindenkinek lehetõleg ugyanabban az irányban kell néznie az árnyékok esztétikája miatt
-Mindenkinek a játék screenshot fícsörjét kell használni a jobb minõség miatt
-Mindenkinek a .png verziót kell beküldeni
-Mindenkinek ugyanazon a felbontáson kell a karakterét High quality-n lekapni (univerzális érték általában 1280x1024, nagyobb felbontásokon élesebb a kép mindenesetre)
-Photoshopban pixelhalmazról pixelhalmazra kell haladni a radírral elõbb fekete majd fehér háttér elõtt.
-A hõsökben megbúvó pixelpacás esztétikai hibákat ki lehet javítani a Clone Stamp Tool-al
Nos... Nagyjából ennyi.