26731
Battlefield Heroes
-
#21767 ufff...mostmár kezdtek ezzel fárasztani. Szóval elég is volt ebből. Többet senki ne kössön bele. Naponta 1 hsz-be leírja az akciókat és kész. Akit annyira zavar, takra el a Winampal aztán olvassa a többit... -
DFAdirotor #21766 Tom nem nyilatkozott :D
ja és a 22-es az az 1/3-a a 30-asnak te észlény -
tevel #21765 Tomonornak is van 30-asa, nekem meg egy 22-esem. :) -
DFAdirotor #21764 Legalább pörög a topik nemigaz
egyébként én mondtam elsőnek hogy 1-be rakja be :D
túl sok szabadidőd van Stills of war? vagy mi?
am én még mindig nem értek egyet inkább játszanátok plusz 15 percet amig linkelgettek (retard)
a másik gáz h mostmár nem a heroessal kapcsolatos dolgok folynak hanem az akciók belinkelgetéséről veszekszünk ez gáz
az is érdekes hogy akinek van 30-asa netán kettő is az nem akarja teleszemetelni a topikot ( Anti, Doki, Tatyi, Elektro és én)
így én most abbahagyom lesarom mit linkelgettek azért hogy ne sírjatok
További jó játékot
UI: Én megpróbáltam egy magyar kupát szervezni a bf.hu segítségével aki le akar írni és ez egy sokkal konstruktívabb megmozdulás te agyament :D igaz nem lett belőle semmi de elég sokan megnézték: http://www.battlefield.hu/content/2011/07/22/BFH_Heroes_Hungarian_Cup_2011
-
tomonor #21763 De legalább jól elvagytok. -
#21762 wattafukk?? még h énszerintem hasznos? ... azt kérem ironikusnak gondoltam... nem csípem a mitugrászokat -
Stills Of War #21761 Nem baj akkor is be linkelem és kész de mindenki kérésére most már egybe teszem a kalendáriumot és a akciókat -
#21760 Lényeg a lényeg, hogy ez a linkelgetés egy faszság...Ha bepötyögöd gugliba, hogy bfh egyből mehetsz a főoldalra, ahol bejelentkezés nélkül megnézheted a deal of the dayt és az advent calendart. Ehelyett itt böngészitek a hsz-ek közt azt a pár képet... Rohadt hasznos. -
#21759 de amiket ő linkelget, az alapból már 3 -
tevel #21758 Megegyeztünk :DDDDDD -
Stills Of War #21757 Ezt én Így is szoktam csinálni ! Végre nem veszekedik senki -
#21756 Szerintem úgy lenne a jó, ha először megnéznéd, hogy belinkelték-e már azt amit te szeretnél, és csak ezután cselekedsz ;) -
#21755 Benne, benne ! -
Stills Of War #21754 Igen ez jó -
tevel #21753 A teljes kompromisszumhoz hozzá tartozik, az az elv, hogy "senkit sem különböztetünk meg a többitől". Senkinek sem kivételes joga a linkelés.
Ezért javaslom, hogy ne csak ő linkelhesse a napi akciókat, hanem mindenki, azzal a feltétellel, hogy napi egy link a megengedett limit. -
Stills Of War #21752 Oké -
#21751 benne van -
Stills Of War #21750 Oké én benne vagyok már csak az a kérdés davis 98 is benne van -
#21749 hát pislogtam :D de most istenem :D nem muszály bírni a fejem P: -
#21748 Ja akkor oké. Kicsit meglepődtem, gondolom Elektro is... :D -
CAC #21747 Figy, szerintem kössünk kompromisszumot!
Mivel szvsz hasznos a kis partizánakciód, ezért linkeld továbbra is az aktuális akciókat, DE -ahogy más is mondta már- napi csak EGY kommentbe szerkeszd be őket! Így nem lesz szétspamelve a topik. -
CAC #21746 Uh, elnézést! Nem neked akartam írni.
Természetesen erre a szellemóriás DFAdirotor-ra gondoltam, akinek eddig egyetlen konstruktív megmozdulása sem volt. -
Stills Of War #21745 Így van @tevel ! Davis98 nem csak te vagy ebbe a fórumban , valakinek kell valakinek nem és ne aggódj nem azoknak csinálom akiknek nincs szüksége hanem pont azoknak akiknek jól jönne érted ? -
tevel #21744 Nincs igazad! :)
Stills of War, Huntatyi, Narxis, Cac, Alien 69, és Elektro (The Boss)szerint is szükség van rá. -
#21743 Nyugi nem maradunk le semmiről. Nem kell ilyeneket ide rakosgatni. -
tevel #21742 Többen jelezték, hogy igény van erre, ezért kötelességemnek érzem belinkelni, hogy tudják az akciókat, és nehogy lemaradjanak valamiről.
-
#21741 Szerintem ezt majd a házigazda fogja meg monddani. -
#21740 Ez neked jól esik ? Nem értem...te magadnak linkelgeted be ezeket ? Vagy valami kötelességnek veszed ? De hát csináld. (retard) -
Stills Of War #21739 Le szarom hagyatok már békén akkoris fogom tovább csinálni ha teccik ha nem -
#21738 felnéznek* -
#21737 Szerintem meg nem kéne ezeket belinkelgetni...úgy gondolom a játékosok legalább 1-szer felnéz az oldalra és látja hogy mi a mai ajándék. Ezzel csak teleszemetelitek az egész topicot.... -
Stills Of War #21736 Na mi van tevel ? Eddig azt mondtad szar ötlet most meg már te is ? -
tevel #21735
Akció! Figyeljetek! -
Stills Of War #21734 10 nap Akció még mindig ugyan az -
Stills Of War #21733 Narxi teljesen igazad van tényleg naon kaki ez az új fegyo -
Stills Of War #21732 El mondtam már egyszer de úgy látom a gyengébek kedvéért mégegyszer el kell mondanom nem teccik szard le és halagy tovább
-
taki0003 #21731 nem még nem :D:D:D:D
-
#21730 lol taki... mondtam már h tanulj meg gépelni v helyesen írni -
taki0003 #21729 bazz miért kell piszkálni a másik had irjon vagy küdjön amitt akkar -
tomonor #21728 szerintem meg túl erős.