26731
Battlefield Heroes
  • Elektrofrombc2
    ufff...mostmár kezdtek ezzel fárasztani. Szóval elég is volt ebből. Többet senki ne kössön bele. Naponta 1 hsz-be leírja az akciókat és kész. Akit annyira zavar, takra el a Winampal aztán olvassa a többit...
  • DFAdirotor
    Tom nem nyilatkozott :D
    ja és a 22-es az az 1/3-a a 30-asnak te észlény
  • tevel
    Tomonornak is van 30-asa, nekem meg egy 22-esem. :)
  • DFAdirotor
    Legalább pörög a topik nemigaz
    egyébként én mondtam elsőnek hogy 1-be rakja be :D
    túl sok szabadidőd van Stills of war? vagy mi?
    am én még mindig nem értek egyet inkább játszanátok plusz 15 percet amig linkelgettek (retard)
    a másik gáz h mostmár nem a heroessal kapcsolatos dolgok folynak hanem az akciók belinkelgetéséről veszekszünk ez gáz
    az is érdekes hogy akinek van 30-asa netán kettő is az nem akarja teleszemetelni a topikot ( Anti, Doki, Tatyi, Elektro és én)
    így én most abbahagyom lesarom mit linkelgettek azért hogy ne sírjatok
    További jó játékot
    UI: Én megpróbáltam egy magyar kupát szervezni a bf.hu segítségével aki le akar írni és ez egy sokkal konstruktívabb megmozdulás te agyament :D igaz nem lett belőle semmi de elég sokan megnézték: http://www.battlefield.hu/content/2011/07/22/BFH_Heroes_Hungarian_Cup_2011

• tomonor
    De legalább jól elvagytok.
  • HunTatyi
    wattafukk?? még h énszerintem hasznos? ... azt kérem ironikusnak gondoltam... nem csípem a mitugrászokat
  • Stills Of War
    Nem baj akkor is be linkelem és kész de mindenki kérésére most már egybe teszem a kalendáriumot és a akciókat
  • Zero07
    Lényeg a lényeg, hogy ez a linkelgetés egy faszság...Ha bepötyögöd gugliba, hogy bfh egyből mehetsz a főoldalra, ahol bejelentkezés nélkül megnézheted a deal of the dayt és az advent calendart. Ehelyett itt böngészitek a hsz-ek közt azt a pár képet... Rohadt hasznos.
  • Elektrofrombc2
    de amiket ő linkelget, az alapból már 3
  • tevel
    Megegyeztünk :DDDDDD
  • Stills Of War
    Ezt én Így is szoktam csinálni ! Végre nem veszekedik senki
  • davis98
    Szerintem úgy lenne a jó, ha először megnéznéd, hogy belinkelték-e már azt amit te szeretnél, és csak ezután cselekedsz ;)
  • davis98
    Benne, benne !
  • Stills Of War
    Igen ez jó
  • tevel
    A teljes kompromisszumhoz hozzá tartozik, az az elv, hogy "senkit sem különböztetünk meg a többitől". Senkinek sem kivételes joga a linkelés.
    Ezért javaslom, hogy ne csak ő linkelhesse a napi akciókat, hanem mindenki, azzal a feltétellel, hogy napi egy link a megengedett limit.
  • Stills Of War
    Oké
  • Elektrofrombc2
    benne van
  • Stills Of War
    Oké én benne vagyok már csak az a kérdés davis 98 is benne van
  • Elektrofrombc2
    hát pislogtam :D de most istenem :D nem muszály bírni a fejem P:
  • Narxis
    Ja akkor oké. Kicsit meglepődtem, gondolom Elektro is... :D
  • CAC
    Figy, szerintem kössünk kompromisszumot!
    Mivel szvsz hasznos a kis partizánakciód, ezért linkeld továbbra is az aktuális akciókat, DE -ahogy más is mondta már- napi csak EGY kommentbe szerkeszd be őket! Így nem lesz szétspamelve a topik.
  • CAC
    Uh, elnézést! Nem neked akartam írni.
    Természetesen erre a szellemóriás DFAdirotor-ra gondoltam, akinek eddig egyetlen konstruktív megmozdulása sem volt.
  • Stills Of War
    Így van @tevel ! Davis98 nem csak te vagy ebbe a fórumban , valakinek kell valakinek nem és ne aggódj nem azoknak csinálom akiknek nincs szüksége hanem pont azoknak akiknek jól jönne érted ?
  • tevel
    Nincs igazad! :)
    Stills of War, Huntatyi, Narxis, Cac, Alien 69, és Elektro (The Boss)szerint is szükség van rá.
  • davis98
    Nyugi nem maradunk le semmiről. Nem kell ilyeneket ide rakosgatni.
  • tevel
    Többen jelezték, hogy igény van erre, ezért kötelességemnek érzem belinkelni, hogy tudják az akciókat, és nehogy lemaradjanak valamiről.
  • davis98
    Szerintem ezt majd a házigazda fogja meg monddani.
  • davis98
    Ez neked jól esik ? Nem értem...te magadnak linkelgeted be ezeket ? Vagy valami kötelességnek veszed ? De hát csináld. (retard)
  • Stills Of War
    Le szarom hagyatok már békén akkoris fogom tovább csinálni ha teccik ha nem
  • davis98
    felnéznek*
  • davis98
    Szerintem meg nem kéne ezeket belinkelgetni...úgy gondolom a játékosok legalább 1-szer felnéz az oldalra és látja hogy mi a mai ajándék. Ezzel csak teleszemetelitek az egész topicot....
  • Stills Of War
    Na mi van tevel ? Eddig azt mondtad szar ötlet most meg már te is ?
  • tevel

Akció! Figyeljetek!
  • Stills Of War
    10 nap Akció még mindig ugyan az
  • Stills Of War
    Narxi teljesen igazad van tényleg naon kaki ez az új fegyo
  • Stills Of War
    El mondtam már egyszer de úgy látom a gyengébek kedvéért mégegyszer el kell mondanom nem teccik szard le és halagy tovább
  • taki0003
    nem még nem :D:D:D:D

• HunTatyi
    lol taki... mondtam már h tanulj meg gépelni v helyesen írni
  • taki0003
    bazz miért kell piszkálni a másik had irjon vagy küdjön amitt akkar
  • tomonor
    szerintem meg túl erős.