Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tom nak igaza van addig nem szabad megvenni amig nem lattad 😄
HunTatyi
mert ebbõl van hasznuk ... abból nekik nem jön kes h adnak alád egy "lovat" amivel egy új "legelõn" ingyen és bérmentve játszhatsz...

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Narxis
Ezeket a ratyi ruhákat, fejfedõket és egyéb haszontalan optikai tuningokat csinálják ahelyett, hogy új fegyvereket, pályákat, jármûveket adnának ki. Vagy esetleg új játékmódot.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Elektrofrombc2
és drága?

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

lesz majd bf3-as royal póló meg dínófej, egy napra mindenki megkapja majd.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Pra
Nekem már minden megvan ami csak kell...
és rájöttem ,h ez nem kell.
Nekem valami limitált cucc kéne ,valami extra 😄
Pl van az a fekete bf3-as royal póló egy videóban, na azt szeretném.
Amúgy nem csak a storebol vagy hot deals-bõl lehet ám vásárolni...
Most is találtam olyan ruhát, ami be van árazva ,meg is lehet venni, de csak link alapján lelhet rá az ember <#ravasz1>
Csak kicsit fosok ,h ilyet szabad e csinálni.

Elektrofrombc2
Most akkor úgy kérdezem meg, hogy ki nem vette meg? xD

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

HunTatyi
én már csak azért sem hordanám... <#vigyor1>

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

én addig nem veszem meg míg be nem rakják a store-ba (mert nem tudom hogy néz ki a karimon)

Pra
vegyem, ne vegyem ...hmmmmm el kéne döntenem még ma 😊 (royal)

Naberiuss

Végülis jók. 😄

A gyõztesek rakétája nem "hullik" vissza az égbõl. 😛

Talán ezért nem vetted észre...

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

HunTatyi
Miket észre nem vesztek o.O <#email>

Ibuki
Jah okés rendben van.

Spirito Juve!

Ibuki
Most offline?Mert nekem nem jön be :S

Spirito Juve!

Igen.

Zero07
A national mérnökök még dolgoznak a V2-es rakéta hibáinak javításán. 😉

davis98
Aha, ezt már többször tapasztaltam ! Mellesleg a kép remegés nagyon idegesítõ.....

nickname: doki09

Pra
És amikor esik, összevissza pörög .

Pra
A rakéta rendszeresen visszahullik az égbõl. Ez normális? Ti már észrevettétek?

Zero07
kímélj már meg minket a hülye poénjaidtól -,-'

én sem tudom, lol

Elvileg hamarosan.

HunTatyi
mit tudsz te... <#wilting>

Látom még nem vagy berúgva XD
HunTatyi
az nem megállapítás csupán feltételezés 😄<#action>

van az a videó amit köldtél van benne póló meg a dínó fejek ilyesmi ezekre gondoltam
Ja és az ace/aviator megállapításom igaz volt?
Milyen ruhadarabok?

ez Anti ezt fel kell fognod ha nem fogod fel nem ad neked medicet 😄
Ibuki
Már ne haragudj,de te mindenkiben vagy csak bennem keresed folyton a hibákat?Te ilyeneken akadsz fenn? Ha megnézed a billentyûzetedet láthatod,hogy a d és a t közel van egymáshoz és csak szimplán elírtam.Nem is tudom miért magyarázkodok neked,semmi értelme.

Spirito Juve!

egyébként azok és ha már itt tarrtunk Tom légyszi mondd meg mikor érkeznek a ruhadarabok a storeba
Zero07
"nevedségesek"=magyar nyelvtan über fail

Zero07
ha ismernéd jól az ilyen lövölde játékokat tudnád, hogy hitbox.alapból az emberkéd csak téglatestekbõl, kockából áll.azt kell eltalálni, az sebez.ez olyan, mint a fej nélküli cucc:ha a légcsõ fölé lõsz egy picivel akkor is sebzed

akkor most képzeld el hogy minden egy freeloader megkapja a brontaszaurusz fejet. És nagyjából 5x egyszerûbb lesz mindenkit kiszúrni.

tényleg tom ha azt a szart lövik akkor is sebzõdünk
Ibuki
Ízlések és pofonok...Amúgy az a japán fejkötõ tényleg nem rossz.De a dínok ultra gagyik és nevedségesek :S A hosszú nyakú dínó a legrosszabb,mert az ellenég szinte mindenhol meglát XD Azzal csak unrankeden lehet hülyéskedni 😊

Spirito Juve!

Zero07
az oxigénmaszknak is jó lesz...

mijet?
Alien69
Ok, vettem kettõt, két kabátot kaptam eddig. <#szeret> Mondjuk sapi is jól jönne. <#vigyor3>

szerintem a japán fejkötés a sál és az ujfajta acce kabát, gázmaszk van a natiban
akk royalban: pisztolytáska , ujfajta aviator kabát , meg a repülõ satyek az elején
Alien69
Jaja, mi ez a supli drop?<#nemtudom><#ravasz1>

Tomonor mi az új aviator/ace rare cuccok?
igazad van anti az valami nagyon nagy XD
amugy ezek mikor kerülnek piacra és mi vaan abban az aviator supllyban?
Zero07
hülye vagy? a japán fejkötõs b*szott jó.
a dinók közül meg, ha milliomos lennék a hosszú nyakút megvenném, mert qrva nagy poén

Ibuki
Ezek ultra gagyik!

Spirito Juve!

noob clap is kva jó
byzhouse
óvodások megveszik

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

HunTatyi
royal Rumble-rõl esetlegesen vmi hír mikortól lesz játszható?

HunTatyi
mik ezek a nyomorék dínó fejek ? <#csodalk>
a looser és az I'm watching you emote-ot adom 😛

jugen
Mit ne mondjak van néhány nagy marhaság is köztük...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!