Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
és rájöttem ,h ez nem kell.
Nekem valami limitált cucc kéne ,valami extra 😄
Pl van az a fekete bf3-as royal póló egy videóban, na azt szeretném.
Amúgy nem csak a storebol vagy hot deals-bõl lehet ám vásárolni...
Most is találtam olyan ruhát, ami be van árazva ,meg is lehet venni, de csak link alapján lelhet rá az ember <#ravasz1>#ravasz1>
Csak kicsit fosok ,h ilyet szabad e csinálni.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
Talán ezért nem vetted észre...
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
nickname: doki09
Elvileg hamarosan.
Ja és az ace/aviator megállapításom igaz volt?
Spirito Juve!
Spirito Juve!
akk royalban: pisztolytáska , ujfajta aviator kabát , meg a repülõ satyek az elején
amugy ezek mikor kerülnek piacra és mi vaan abban az aviator supllyban?
a dinók közül meg, ha milliomos lennék a hosszú nyakút megvenném, mert qrva nagy poén
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
a looser és az I'm watching you emote-ot adom 😛
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!