Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ja és Tom lesz csontváz szett majd?
Alapvetõen én az új pályákat hiányolom, annyira új jármûveket nem is bár akkor is király lenne ha csinálnának 1-2-t. Új fegyverek is hiányoznak. Kb. ennyi. Lényeg, hogy ne legyen monoton a játék. BF Play4Free-ben tegnap óta van egy faszántos server browser, na ez viszont nagyon kellene Heroes-ban is. Szeretek infantry mapokra menni néha, de nagyrészt a jármûves pályákat kedvelem, nem azért mert ott jobb a statom, ott is szétlõnek simán tankban, hanem mert érdekesebb, nagyobb szórakozás, több lehetõség.
GTA V (*.*)
És narxis vagy ki vagy te mi a neved hogy ilyen menõnek érzed magad? Haa?
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
Mondjuk én szar játékosnak tartom magam, ezért meglepõ számomra, hogy elsõ vagy az elsõ 3 között vagyok mindig, fõleg azóta, hogy megvettem a fegyvereket.
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
És egyébként (sajnos) több jármûves pálya van mint gyalogos plusz ez egy olyan játék amit nem tud akárki játszani ha odaültetnél egy 2142-est nem hiszem hogy jó lenne vele.
Nekem nem azzal van a bajom hogy ruhákat hoznak ki hanem azzal hogy szarokat de azon kivül legalább próbálkoznak.
Antival egyetértek 😄
Igen, azt is értem, hogy gazdaságosabb sapkákat tervezni. Ezért nem is volt kedvem játszani már az elmúlt pár hónapban, amikor megjelent a Wicked Wake map akkor én nagyon örültem neki, pedig emlékszem, hogy szidták sokan, de nekem az volt a lényeg, hogy új volt és egy idõre megint leültem játszani.
Nagyrészt már a Play4Free-vel játszom, több map, több jármû, tier 3 nemsokára. 2 casual játék közül inkább azt választom amiben több az újdonság, bár itt se erõltetik meg magukat, nem hiszem, hogy sokkal több pálya lesz, bár Dragon Valley kiadása után mindenkivel csináltattak egy kérdõívet amiben nagyrészt arról kérdeztek, hogy milyen újdonságokat szeretnének, milyen új mapokat(tankos, gyalogos, vegyes) stb.
Én inkább olyasminek örülnék, hogy végre nem egymás ellen kellene menni, hanem a gép ellen, azaz, az egyik oldalon lennének a játékosok, a másikon meg jönne az AI. Mint pl Left 4 Dead 2, igaz, ott relative kis csapat van, de sokkal jobban kijön a kooperatív mód. Meg lehetne oldani, csak ugye sokkal olcsóbb, és GAZDASÁGOSABB kiadni pár sapkát, pólót, vagy akár kiírni erre versenyt, mert ugye akkor még a tervezést is megússzák. Pályát írni, új módokat, az hatalmas költség egy sapihoz viszonyítva. Persze, igaziból lehetne mod-ra is pályázatot írni. <#vigyor1>#vigyor1>
Ott a lényeg, HA megfelelõen kezelik. A bombának lehet egy akkora hatósugarat adni mint pl. egy tank és akkor azért eléggé de nem OP mivel többnyire nincs olyan kis helyen annyi ember és még van ideje elfutni is. De ez csak egy példa volt, a lényeg az új tartalmakon lenne. A ruha és egyéb kiegészítõ cuccok pedig nem új játéktartalom.
Ja, bocs. Nekem kellett volna lemondanom róla? Akkor már értem miért nincs kedvem elindítani hónapok óta a játékot. Át is lehetne keresztelni Battlefield: Fashion Heroes-ra.
A repülõ pedig alapjában véve is OP ha megfelelõen kezelik, nem kell még bombákat aggatni rá csak hogy még egyszerûbb dolga legyen a pilótáknak.
Élményfaktor? Arról kb már 2 éve le kellett volna mondanod.
Nem csak a transzportációs lehetõségeket kell nézni hanem a szórakoztatási faktort is. Azt pedig egyértelmûen növelné.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Oldalkocsis motornak semmi értelme, mert a jelenlegi jármûarzenál kielégíti a transzportációs lehetõségeket.
Spirito Juve!
Jármûveknél az oldalkocsis motor jó lenne, fõleg, hogy illene a játék képébe, a többi jármû kinézete alapján, amolyan 2. vh feeling. Szó volt régebben arról, hogy lesznek majd bombázós repülõk, azok is jók lennének...
a royalból csak az oroszlán tetszik 😞 nem tetszenek sajna 😞