26731
Battlefield Heroes
-
Hun Warrior #22049 Írjatok valami :D -
Hun Warrior #22048 Megint 7nap-ra kaptam jack's cloudmakerset-et -
Hun Warrior #22047 Ó igen!! 30 nap-ra kaptam az új fegyót :) -
#22046 Most már mindenkinek lesz tonicja, nem mondhatják, hogy tonic noob vagyok! -
#22045 Jaa és boldog karit mindenkinek :D -
#22044 a Szentestétek téll nagyon meghitt lehetett h mindenki ráért posztot írni sg-re mind1 is
hát ez a cuccos 3 acc-ra adott 2 különb tonic csomagot...
2 acc-ra kaptam 50-50 tonicot egyre pedig 500 at
(még jó h nem vok tonicos... sokáig meg fog maradni ) -
Hun Warrior #22043 Én momentán kaptam 30 napra a Tea Time Emote-ot, nagyon jó :DD
Fegyvernek jobban örültem volna. -
#22042 de tonicot kapsz az esetek 99%-ban :) -
#22041 Békés Karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!!!
*
---
---*-
-*---*-
-*--*--*-
||
Ha jól értelmeztem,akkor ezeket lehet örökre kapni :
-
Hun Warrior #22040 De mi lesz 26-án?? -
Hun Warrior #22039 Jó neked mert te legalább örökre kaptál én meg csak ruhát kapok -
#22038 Panda's Obscure last forever ebből a szerencsegépből a kisgunneremre. :D Amúgy csak nekem húz mindig a középső sorból? O.o -
#22037 Boldog Karácsonyt Hero-k! :) -
tomonor #22036 Sokkal inkább rossz dolgot keresgél. -
tevel #22035 Rossz helyen keresgélsz... -
Tikusz #22034 hellosztok ha vki tud a battlefield hek kódokat az küldjön nekem egy párat ami működik ([email protected]) erre az emailra
-
#22033 Elég nehéz interneten keresztül egy kis karácsonyi hangulatot teremteni, ezek a képek, jókívánságok a lehetőségeink és ahogy írták is a szándék a fontos. -
#22032 Amúgy NFS Worldben már működik a Boku. -
#22031 A te ateista felfogásod szerint a Karácsonynak tényleg semmi értelme. Szerintem nagyon is van és nem épp médiafogás. Más kérdés, hogy egyes emberek egy keresztény ünnep lényegét nem vették figyelembe és ma már sok embernek a Karácsony egyenlő az ajándékkal. Képeslapok? A szándék a fontos. :) Ez is valami, hogy egymásra gondoltunk. Szerintem... -
tomonor #22030 A karácsony ma már csak egy médiafogás, ám nem is ez a problémám, hanem hogy mindenki küldözgeti ezeket az üres üzeneteket, miközbe csak bemásolgatta. Kézzel fogható képeslapoknak van értelme, ennek nincs. -
#22029 Ja,hát nekünk (nekem) ez van :
Szeretetben gazdag és békés Karácsonyom van a családommal.
(Nem pedig háborús játékokban gazdag)
Na, mindegy,ha neked ez jelenti a Karácsonyt...
Ezzel nem kötözködni akarok,úgyhogy ne szívd mellre . ;)
Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok ! -
#22028 Úgy legyen. -
tomonor #22027 hát majd legközelebb -
#22026 Ja, hogy vagánykodni akartál? Nem jött össze. :( -
#22025 Nekem a Karácsony még mindig szebb szaloncukorral, fenyőfával, mint háborúsdi játékkal. :) -
kekipeti #22024 Kellemes, Békés, Boldog Karácsony és Boldog Új Évet Mindenkinek! -
tomonor #22023 karácsonyra kaptam a karkandot, szal nekem az van. Nektek meg... Hát, ez van. -
#22022 Megszórhattad volna egy kis szaloncukorral vagy valamivel, hogy karácsonyi hangulata legyen és ne csak egy sima battlefield kollekció. :) -
tomonor #22021 Boldog Karácsonyt!
-
CAC #22020 Kellemes Karit és killekben gazdag Újévet kívánok Rokkerek!
-
#22019 Boldog Karácsonyt neked is ! ;) -
#22018 Boldog Karácsonyt Srácok!
-
tomonor #22017 EA fiók beállításainál állítsd át az országot UK-re, nehogy később azért bannoljanak, mert azt hitték, hogy angol proxy mögé bújtál a survey-k miatt. -
#22016 Úgy se fogja beváltani :D -
Hun Warrior #22015 Lépjél be az enyémbe aztán váltsál be párat ha megtennéd nagyon megöszönném!! -
#22014 Rohadt mázlista! :D -
#22013 Lépjél be az enyémbe aztán váltsál be párat :D -
DFAdirotor #22012 Londonban vagyok ne tudjátok meg milyen rohadt sok survey van :D -
kekipeti #22011 Bocsi. Nekem volt 2 plusz kódom, de az odaadtam Ibukinak + Elektronak, és a Listiáról + kitiltottak, törölték az accountomat. Így nem tudok szerezni. -
#22010 Szeretnek 1 Dr Pepper kodot! kerek mindenkit hogy segitsen :D en 1 foiskolai halgato vagyok es szuksegem van a kodra :D szoval aki teheti kuljon 1 kodot ezzel segitve a tanulmanyamimat! koszonom