26731
Battlefield Heroes
  • davis98
    net.framework 3.5 fennt van ?
  • kekipeti
    Na, sikerült feltelepíteni =DD De, nem működik :( Amikor elindítom bejön a kis fekete ablaka és utána bezárul, mintha el se indítottam volna =((
  • CJ4forever
    Mk1 téma ismét. Szal embereken 50 körül sbez PS=0 esetén. A tankokra 30 helyett 25 körül. Itt tényleg látok csökkenést, de sajna csak annyit, hogy tovább hezitáljak eme, és az M95 között. Lényegében a világítótornyos SS pályán akkora flesss kilövöldözni csórikáim alól a tankokat, hogy nahát :)
  • CJ4forever
    Nekem úgy tűnik talán csökkent a számuk, mert kezdetben napi szinten keresztül lőtt valaki a pályán egyből a fejembe úgy, hogy takartak a fák, most az elmúlt két hétben egy gyanús eset volt.
    Mondjuk ezt talán lehet azzal magyarázni, hogy a húszas szintek fölé már nemigen érnek csak a legrafináltabbak, mert a többit kitiltják. Ez persze csak az én kósza gondolatom.

Mellesleg a VP Boostot már matekozza, az XP Boost-ot valahogy nem akarja :( :( :(
  • Pano
    Mostanában rengeteg lett a cheater. Már mint aki valójában tényleg az, vagy csak én akadok folyton össze velük?
    Mielőtt bárki nekiállna engem savazni én nem szoktam oktalanul hackert kiáltani :))
  • CJ4forever
    Akkor a mai frissítés utáni első tapasztalat...
    Mk1 akkorát lő, hogy a sértettnek majd' leszakad a feje. Csórikámnak.
    Az XP bónuszt meg elfelejti számolni, pedig van hátra 1nap 22órám. Itt én vok a csórikám :(
  • Narxis
    :DDD
  • CJ4forever
    Nekem azt mondta a kódra azzal az ő kis szájával, hogy kő National hiróz. Hát azat tőlem elvből nem kap.
  • kekipeti
    Vagyis Nationalhez :D
    Gondolom Royalhoz meg Majmot.
  • kekipeti
    An error occured when redeeming you code. Please try again in a few minutes.

Ezt írja amikor be akarom váltani, egyébként Papagájt adna.
  • tomonor
    akkor hülyeség volt az egész, én is csak hallottam valahonnan :D
  • Pano
    Egyet használtam csak fel az accon, az pedig a like-os.
  • tomonor
    Van akinek működik. Állítólag egy régebbi redeemelt kód üti, szal ha azt valamikor beváltottad, akkor ez már nem fog. Állítólag.
  • Pano
    Nem :\

"An error occured when redeeming you code. Please try again in a few minutes."
  • tomonor
    Működött?
  • tomonor
    shotgunokkal valamiért gyorsabb a folyamat, senki sem tudja miért.
  • Pano
    Köszi :DD
  • tomonor
    32UZ-XNX3-CPXX-PPDT
  • CJ4forever
    Nem, mert jól megvárom hátha gyengítik, és az azutáni vélemények szemezgetése után döntök.
    Bár igazat adva neked, amekkora balfvagyok úgyis megveszem :D
    Eddig csak a külsőmre nem adtam, uabban a toprongyban rohangálok, mint kezdetben. A seggemnél már tán feslik is.
  • Elektrofrombc2
    Akkor nem mind1 hogy mikor veszed meg, ha megveszed? :D
  • CJ4forever
    Akkor a hiba nálam lehet, mert 5 menetet nyomtam végig. Meglátjuk mit alakítanak vele, mert így is erőst a határán vok, hogy vissza váltsak M95-re.
    Illetve azt megtanultam, ha új fegyver érkezik azt nem elsők között kell megveni, hanem jó fél év után.
  • Elektrofrombc2
    Kb mennyi idő a private rang elérése? Esetleg van valami tipped amivel felgyorsítható a folyamat? mmint valamilyen bizonyos játékmód...
  • tomonor
    Ritka, de megesik a 90-es. Sokszor 81-et is képes sebezni, ez 1 ponttal több mint amennyi élete egy mandónak van.
  • CJ4forever
    Na rápróbáltam a témára. Csodás :)
    Ellenben az Mk1 max PS esetén 68-nál többet nem ártott az ellenemnek. Hol itt a 90?
    Az mondjuk igaz, hogy a tankból 51-et képes amortizálni.
  • Pano
    Persze, hogy lehet.. én is sokszor variálom, attól függően, hogy most milyen játékstílushoz van kedvem.
  • CJ4forever
    Hát azt eddig is sejtettem, hogy BFH ügyben nálatok pengébb a földön nincs :)
    Hát ha ezeket így pikk-pakk újra lehet osztani.... hát lefosom a rüsztöm :) :) :) :)
  • tomonor
    Nem, ez egy antitank rifle. Tankokat képes sebezni, illetve mandók ellen kiváltképp jól teljesített eddig. Holnaptól már nem lesz képes one shot kill-ekre.
  • Pra
    Tomonor..

Ez az új csipa fegyver kb olyan mint bf3-ban M98B ?
    fejesnél azonnali halál ill iszonyat sebzés.. cserébe lassú reload ?
  • Pano
    Jaja, ahogy Pra mondta, az abilityk alatt van egy "refresh" ikon, ability refund. Megnyomod és újra oszthatod.
  • Pra
    Azokat akkor osztod újra amikor akarod!
  • CJ4forever
    Persze-persze kimaxolt PS-nél. De én marha toltam már minden Abilitybe, csak ebbe nem. Most ahogy gondolom 30-ig gyűjtögethetem a HP-ket. Ammár kevés :(
  • kekipeti
    Sound Client telepítésénél.
  • kekipeti
    Nos. Most a hangnál írta ki ugyanazt az üzenetet. :((
  • tomonor
    Én egy hete csináltam azt meg, 560 fundsot fizetett akkor.
  • CAC
    Ez nem így van. Én vasárnap este váltottam be. Még most is van xp boostom.
  • Zsolt998
    *akinek kell :D
  • Zsolt998
    Akinek nincs kell 1 kis fund az nézzen be sponsorpayre.. Van most egy 453 fundos ingyenes dolog.Csak kockulni kell 1 picit crossfire-vel :D
  • tomonor
    Nem. Ember ellen kimaxolt PS-el 90-es nagyságú pontot képes sebezni. Ha előrántod mellé a pisztolyt, akkor gyorsabban le tudsz szedni valakit, mint bármi más. Ezért nerfelik holnap.
  • CJ4forever
    Háááát... ez a cájg gyaklatilag csak arra volt jó, hogy hegyi kemping esetén sorozzuk a vasakat. Ember ellen nem igen, meet egy lövés, oszt ha mellé megy van baj nem kicsi. Szal vissza ülök az M95-re.
  • tomonor
    ám már használt, szal vegyétek úgy hogy nem is szóltam :D