Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És már a 7. napon tartunk és kaptunk sapkát <#papakacsint>#papakacsint>nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
A kommandó - amit utálsz - a gunnerrel ellentétben vadászik, mint a predator: emberre. Becserkészi az áldozatot, legyengíti, majd amikor már idegesen forgolódik, félve összevissza lövöldözve, egyetlen fejlövéssel vagy késszúrással elegánsan kivégzi.
De nem hibáztatlak ... én sem szívesen lennék az áldozat helyében. 😄
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
"mint egy Dragonballos camper gunner"
Most mééé? Mi bajod van velünk?😄
A mandó számomra még mindig kevésbé idegesítõ, mint egy Dragonballos camper gunner. De szerencsére már elég sok szerverrõl ki lettek tiltva.
Nem a cheater az a szó, amit keresel? 😊
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
am a PTE manapság hogy mûködik?? mert régebben mikor új fegyverek jöttek ki , ott legalább kilehetett õket próbálni vmilyen úton módon (pl a punk fegyvereket), de mostanában már nem veszem észre h bármi, mostanában kijövõ új dolgot egy bárki által elérhetõ "tesztnek" bocsátanának alá.... de lehet h csak én maradok le róluk...
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Ahol autoadmin volt, ott a /ping teljesen jó értéket adott. Föltehetõen mással volt baj, ettõl függetlenül engem is kidobott párszor. Ez azért gáz, mert a múltkor 5-6000 pontos ctf-bõl vágott ki. Régebben nem volt ilyen.
Egyébként ilyenkor megkapom a kidobásig elért statokat, vagy csak szabályos kilépés/játék végekor írja jóvá a rendszer?
Az biztos, hogy kevesebb lesz a nerf után. De kíváncsi vagyok, hogy mennyi befizetés lesz, ha a játékosok fele elmegy, mert kiegyensúlyozatlan fegyvert kapott az eddigi legOPabb kaszt.
A mindig maxos gunner ellenjátszó soldierek és commandok ezért kénytelenek tonic-olni, ha menni akarnak valamire.
Mindenki vesz valamit, vagy VP-ért vagy BF-ért.
És ezért lesznek majd késõbb erõsebb tonic-ok Bf-ért, amelyek már nem 50-et hanem 70-et javítanak. Erõsebb bandage, stb. stb...
He-he
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
tevel:
Jaja, én is short smg+GS+gránát triót nyomok. Csak mostanában rám jött a kísérletezgetés, és mindig újraosztom a pontjaim 😊. Egyedül a CM5 állandó.
A várakozásaimnak megfelelõen, sajnos a moderate range miatt használhatatlannak tartom.
Még mindig hatékonyabb egy short range smg + grenade combo.
Amint csinálnak belõle egy ballanced fegyvert, a vérpistikék elkezdenek valami mást hype-olni. Onnét kezdve egy kütyü lesz a dragonball, aminek a megszerzéséért elcsesztél egy napot, és most ott porosodik a raktáradban.
Ez szerintem nem csalás, hanem a saját játékélmény elkefélése.
Az ilyen emberek elesnek attól a sikerélménytõl, amikor megcsinálnak egy tényleg nehéz küldetést. Õket inkább szánni kell, nem banolni.
Az viszont, amikor a más játékélményét cseszi szét valaki aimbot-tal, már keményen irtandó. Itt nem magának okoz valami kicsi jót, hanem másnak nagy bosszúságot.
Szerintem ég és föld a 2 tevékenység.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Ez talán egy kicsit komolyabb...
Igaz, én is 2142-ben értettem meg mit jelent, de csak a fogalmat, mert amúgy annyira nyilvánvaló a egész.