26731
Battlefield Heroes
-
#22691 net.framework 3.5 fennt van ? -
kekipeti #22690 Na, sikerült feltelepíteni =DD De, nem működik :( Amikor elindítom bejön a kis fekete ablaka és utána bezárul, mintha el se indítottam volna =(( -
CJ4forever #22689 Mk1 téma ismét. Szal embereken 50 körül sbez PS=0 esetén. A tankokra 30 helyett 25 körül. Itt tényleg látok csökkenést, de sajna csak annyit, hogy tovább hezitáljak eme, és az M95 között. Lényegében a világítótornyos SS pályán akkora flesss kilövöldözni csórikáim alól a tankokat, hogy nahát :) -
CJ4forever #22688 Nekem úgy tűnik talán csökkent a számuk, mert kezdetben napi szinten keresztül lőtt valaki a pályán egyből a fejembe úgy, hogy takartak a fák, most az elmúlt két hétben egy gyanús eset volt.
Mondjuk ezt talán lehet azzal magyarázni, hogy a húszas szintek fölé már nemigen érnek csak a legrafináltabbak, mert a többit kitiltják. Ez persze csak az én kósza gondolatom.
Mellesleg a VP Boostot már matekozza, az XP Boost-ot valahogy nem akarja :( :( :( -
#22687 Mostanában rengeteg lett a cheater. Már mint aki valójában tényleg az, vagy csak én akadok folyton össze velük?
Mielőtt bárki nekiállna engem savazni én nem szoktam oktalanul hackert kiáltani :)) -
CJ4forever #22686 Akkor a mai frissítés utáni első tapasztalat...
Mk1 akkorát lő, hogy a sértettnek majd' leszakad a feje. Csórikámnak.
Az XP bónuszt meg elfelejti számolni, pedig van hátra 1nap 22órám. Itt én vok a csórikám :( -
#22685 :DDD -
CJ4forever #22684 Nekem azt mondta a kódra azzal az ő kis szájával, hogy kő National hiróz. Hát azat tőlem elvből nem kap. -
kekipeti #22683 Vagyis Nationalhez :D
Gondolom Royalhoz meg Majmot. -
kekipeti #22682 An error occured when redeeming you code. Please try again in a few minutes.
Ezt írja amikor be akarom váltani, egyébként Papagájt adna. -
tomonor #22681 akkor hülyeség volt az egész, én is csak hallottam valahonnan :D -
#22680 Egyet használtam csak fel az accon, az pedig a like-os. -
tomonor #22679 Van akinek működik. Állítólag egy régebbi redeemelt kód üti, szal ha azt valamikor beváltottad, akkor ez már nem fog. Állítólag. -
#22678 Nem :\
"An error occured when redeeming you code. Please try again in a few minutes." -
tomonor #22677 Működött? -
tomonor #22676 shotgunokkal valamiért gyorsabb a folyamat, senki sem tudja miért. -
#22675 Köszi :DD -
tomonor #22674 32UZ-XNX3-CPXX-PPDT -
CJ4forever #22673 Nem, mert jól megvárom hátha gyengítik, és az azutáni vélemények szemezgetése után döntök.
Bár igazat adva neked, amekkora balfvagyok úgyis megveszem :D
Eddig csak a külsőmre nem adtam, uabban a toprongyban rohangálok, mint kezdetben. A seggemnél már tán feslik is. -
#22672 Akkor nem mind1 hogy mikor veszed meg, ha megveszed? :D -
CJ4forever #22671 Akkor a hiba nálam lehet, mert 5 menetet nyomtam végig. Meglátjuk mit alakítanak vele, mert így is erőst a határán vok, hogy vissza váltsak M95-re.
Illetve azt megtanultam, ha új fegyver érkezik azt nem elsők között kell megveni, hanem jó fél év után. -
#22670 Kb mennyi idő a private rang elérése? Esetleg van valami tipped amivel felgyorsítható a folyamat? mmint valamilyen bizonyos játékmód... -
tomonor #22669 Ritka, de megesik a 90-es. Sokszor 81-et is képes sebezni, ez 1 ponttal több mint amennyi élete egy mandónak van. -
CJ4forever #22668 Na rápróbáltam a témára. Csodás :)
Ellenben az Mk1 max PS esetén 68-nál többet nem ártott az ellenemnek. Hol itt a 90?
Az mondjuk igaz, hogy a tankból 51-et képes amortizálni. -
#22667 Persze, hogy lehet.. én is sokszor variálom, attól függően, hogy most milyen játékstílushoz van kedvem. -
CJ4forever #22666 Hát azt eddig is sejtettem, hogy BFH ügyben nálatok pengébb a földön nincs :)
Hát ha ezeket így pikk-pakk újra lehet osztani.... hát lefosom a rüsztöm :) :) :) :) -
tomonor #22665 Nem, ez egy antitank rifle. Tankokat képes sebezni, illetve mandók ellen kiváltképp jól teljesített eddig. Holnaptól már nem lesz képes one shot kill-ekre. -
#22664 Tomonor..
Ez az új csipa fegyver kb olyan mint bf3-ban M98B ?
fejesnél azonnali halál ill iszonyat sebzés.. cserébe lassú reload ? -
#22663 Jaja, ahogy Pra mondta, az abilityk alatt van egy "refresh" ikon, ability refund. Megnyomod és újra oszthatod. -
#22662 Azokat akkor osztod újra amikor akarod! -
CJ4forever #22661 Persze-persze kimaxolt PS-nél. De én marha toltam már minden Abilitybe, csak ebbe nem. Most ahogy gondolom 30-ig gyűjtögethetem a HP-ket. Ammár kevés :( -
kekipeti #22660 Sound Client telepítésénél. -
kekipeti #22659 Nos. Most a hangnál írta ki ugyanazt az üzenetet. :(( -
tomonor #22658 Én egy hete csináltam azt meg, 560 fundsot fizetett akkor. -
CAC #22657 Ez nem így van. Én vasárnap este váltottam be. Még most is van xp boostom. -
Zsolt998 #22656 *akinek kell :D -
Zsolt998 #22655 Akinek nincs kell 1 kis fund az nézzen be sponsorpayre.. Van most egy 453 fundos ingyenes dolog.Csak kockulni kell 1 picit crossfire-vel :D -
tomonor #22654 Nem. Ember ellen kimaxolt PS-el 90-es nagyságú pontot képes sebezni. Ha előrántod mellé a pisztolyt, akkor gyorsabban le tudsz szedni valakit, mint bármi más. Ezért nerfelik holnap. -
CJ4forever #22653 Háááát... ez a cájg gyaklatilag csak arra volt jó, hogy hegyi kemping esetén sorozzuk a vasakat. Ember ellen nem igen, meet egy lövés, oszt ha mellé megy van baj nem kicsi. Szal vissza ülök az M95-re. -
tomonor #22652 ám már használt, szal vegyétek úgy hogy nem is szóltam :D