26731
Battlefield Heroes
-
tomonor #22651 Igazatok volt. Találtam kódokat.
A9SH-9E5K-RHAY-8BCU -
tomonor #22650 de, csak gyengébb lesz. -
CJ4forever #22649 Tomonor!
Ez a pár mondat.... Anti-Vehicle Sniper Rifles, Reduced Peak Damage, Reduced Damage vs Vehicles
azt jelenti, hogy az Mk1 BadBoy nevezetű mókámmal nem tom lelövöldözni a tankokat???? -
tomonor #22648 A mindent :D -
CJ4forever #22647 Szemét egy rendszer, mert én az 560 foundommal nem tok mit kezdeni, most símán átlöktem volna a 110-et. -
kekipeti #22646 A gépet vagy a bővítményt? -
tomonor #22645 ki-és bekapcsolni próbáltad már? -
#22644 jaa ami elvileg a hétvége folyamán is jó lett volna még de már pénteken nekem nem engedte beváltani -.- -
tomonor #22643 Mostanában nem adtak ki egy kódot se. Az utolsó kód a 200 000 facebook lájkokért kaptuk, de az már lejárt. -
tomonor #22642 Funds-ot csak magadnak tudsz vásárolni. -
gtronic #22641 valaki megmondaná a most kapott kódot ,mert nem találom az emailen sehol, remélem be lehet még váltani :$ -
kekipeti #22640 Üdv. Segítségre lenne szükségem. Próbálom feltelepíteni laptopra a BFH-t. Települ is egy darabig, de egy kis idő múlva ezt írja ki: An error occured: Failed to download patch file. Mit tegyek? :O Kérlek segítsetek. Üdv. -
gerguson #22639 Valaki nem tud 110 funds-ot??Ennyi kellene az m-16-hoz.
Nem szeretnék most vásárolni. -
tevel #22638 Kiváncsi vagyok az AA HoTH hány rakétás lesz, ha egy akkor nem lesz túl népszerű. -
#22637 Kár, hogy nem lehet elcserélni, üzletelni a dolgokkal :( -
#22636 -
#22635 Igen, van, amikor a feje búbja lóg ki és simán meg lehet jelölni a másikat. Én azt mondom, hogy erre inkább rá kell érezned :) -
CJ4forever #22634 Hát nagyon köszönöm a választ. Igaz voltam már fedezék mögött is megjelölve, de haladéktalanul kipróbálom :) -
#22633 Az MT-t hatásosságát akadályozhatják a környezeti tárgyak. Tehát, ha mondjuk előtted van egy kisebb fal, ami ugyan kisebb, mint a karaktered, de ettől függetlenül blokkolhatja az MT-t. Ezért érdemes ugrani egyet és úgy megnyomni az arra beállított billentyűt. Valamint, ha mondjuk késsel mész és előtted van egy olyan manó, akit látsz akkor ajánlott rá is kell vezetni a célkeresztet, mert ha túlságosan "oldalra", vagy "le, fel" nézel, akkor a mark átugorhat másra, nem az előtted lévő mandóra. -
#22632 Juj, de megnézném a dragon + pirate pistol noobok arcát. -
#22631 Hmm, ilyen megközelítésben még nem gondoltam. Hát, próbálkozom vele, bár a dinamit tank ellen idegesítőbb :D -
#22630 Én már komolyan elbőgöm magam :(
-
CJ4forever #22629 Sziasztok, új vagyok itt tehát először is pusszantásom mindenkinek.
Van ám problémám rendesen és nem tok úrrá lenni rajta. Hátha ti...
Mando típusú komámnak a Stealth=5, Mark T=2. Namost van egy-két figura akikkel a történelem forgószele rendszeresen összesodor, és többnyire neki is esünk egymásnak. Én a rabok fáéert nem tudom őket kizökkenteni lopakodásukból pedig MT 1-es szint, ők meg rendszeresen kivágnak engem a sunyi módból oszt pufff. Van valami trükk amit még nem tudok a MT használatával kapcsolatban??? -
HUN WARRIOR2222 #22628 M16-AK74 AKCIÓ 90% 669 funds-ba kerül GOOOOO -
DFAdirotor #22627 Sanders sandals LASTs FOREVER!!!! hú de szar
de a mai DOTD EPICCCC kár hogy megvan mind a 2 :D -
tomonor #22626 dede :)
VitalBullet Wrote:Weapon Balancing
Dragon Cannons
Slightly Reduced Damage
Reduced projectile speed
Increased Projectile Size
Katanas
Increased Attack Speed
Pirate Pistols
Slightly Reduced Damage
Reduced Critical Hit Damage
Added Bullet Deviation
Anti-Vehicle Sniper Rifles
Reduced Peak Damage
Reduced Damage vs Vehicles
New Content
New Map Conversion - Alpine Assault with Hero of the Hill game mode -
#22625 Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
tomonor #22624 Nagy nap lesz a holnapi:
-
CAC #22623 A türelmem alapján? Miért is lennék türelmetlen? Mert megkérdeztem?
No mindegy, azért köszi a választ! -
tomonor #22622 Ne hagyjátok ki a mai dotd-t. Epix. -
tomonor #22621 Már műkszik. -
tomonor #22620 Türelmed alapján örökké. -
CAC #22619 Hádde azt ki nézi? :)
Azt lehet tudni, hogy meddig fog tartani? -
tomonor #22618 hát öö, alerts-ba már két napja ki volt írva, hogy lesz ma egy maintenance. -
CAC #22617 Kurvaélet. Offline lett a hiróz, pedig a fele még megvan a kódomnak. :( -
CAC #22616 Ezt biztos nekem akartad irni?
Én szeretem és használom is az MGL-t.
-
#22615 tényleg a repkedésről meg is feledkeztem :) -
taki0003 #22614 detto
-
tomonor #22613 Az MGL-t én 2 dolog miatt szeretem:
-Anti késelő fegyver
-Repülés/hegyek áthidalása seperc alatt -
CAC #22612 Szerintem az MGL nagyon fasza kis fegyó. Egyrészt ha valami okból hátrálsz, és magadra húzod az ellent, akkor pillanatokon belül tele tudod pumpálni gránátokkal. Szinte célozni sem kell.
Másrészt tökéletes a fedezékből kiszedni az ellenfelet. Még ha úgy találsz be, hogy nem is sebez sokat, frusztráló, hogy folyamatosan sebez, és előbb-utóbb ki fog törni a célpont.