Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
9 nap <#vigyor2>#vigyor2>KÖSZÖNÖM! <#worship>#worship>
Akinek meg nem tetszik, az ne nézze meg. <#idiota>#idiota><#vigyor1>#vigyor1>
"Dragon's Fire and Drakes Fire Weapon Tweaks:
- Blast radius decreased from 12 to 8
- Time to live (Equip speed) Reduced from 0.6 to 0.7"
Hogy ezután volt-e valami változtatás, nem tudom. Majd Tom' megaszondja.
Kicsit nekem is "lelkes"-nek tûntél az elején, de látható jó a szándékod, és hasznos is, amit írsz...szóval ne vegye el a kedved pár farok! 😊
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Uto irat:én nem te vagyok hogy priviben irogasak majd ki irom gondjaim<#nezze>#nezze>
Figyu, ha szavazunk és az lesz az eredmény, hogy ne csináld, akkor abbahagyod?
😄
Esetleg csak Narxisnak priviben küldenéd mindig el? 😛
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
BFH híradó
Így már nem kellene ennyit pöcsölnöd nap mint nap ezekkel a képbeszúrogatásokkal.
He-he-he
8 nap: Rudolf orr ára: 280 BF royalnál és a nationalnak is <#hehe>#hehe>ér vmit ?
Royal akció:https://www.battlefieldheroes.com/static/20111130103647/images/item-icons/1211.png https://www.battlefieldheroes.com/static/20111130103647/images/item-icons/1047.png Ár:510 Bf