26731
Battlefield Heroes
-
tevel #22731 Nem én csodálkozom, észre sem vettem volna, ha bele nem olvasok a kommentekbe.
The scientist have arrived
A legjobban a németek csodálkoznak el ezen.
Őket a 2. világháború óta próbálják úgy nevelni, mintha azok a szörnyűségek meg sem történtek volna. Tabu témának tekintik, és nagyon idegesek lesznek (főleg egy gyerekeknek szóló videójátékban) ha valaki a mai németországot és a nácizmust egy lapon említi.
Eddig a BFH-sok ezt a témát sikeresen kerülték, és mindig az eredeti kerettörténetre hivatkozva kerülték el a kényes kérdéseket.
Aki a videót szerkesztette, az most parázsba nyúlt. -
#22730 váááááá ez nagyon jó, köszönjük! :D -
tevel #22729 Igen!
Azt hiszem sokan emlékszünk arra a régebbi afférra, amikor itt valaki a national és a nácik között vont párhuzamot (talán még én is osztottam a véleményét), és az egész társaság nagyon-nagyon komolyan ki lett oktatva...az ellenkezőjéről.
:D
-
#22728 Igen, nálam volt a fogalomzavar. Sorry :) -
HUN WARRIOR2222 #22727 Royal:8T2Y-C7ME-RP9V-X6R5
National:9F4M-4D4G-DAFE-NW9C -
#22726 Jujj ezért tom leharapja majd a fejed. :D -
#22725 ?! Ezen most miért csodálkozol? Elméletileg 2. Világ Háborús játék. :) -
tevel #22724 lol
Hivatalosan is:
National Homeland = Germany?
-
tevel #22723 Ohhh... Kösz az infót.
(meg a feltételezést, hogy az elmúlt 2,5 évben még ennyi se ragadt rám):)
Reméltem, hogy valami különlegeset, pl. bug-ot látott, vagy ilyesmi.
-
#22722 Amikről ő beszél, az a critical. Olyankor a sebzés mértékét sárga színel mutatja. Viszont ha a veséjét lőnéd, akkor is adna olyanokat, szal a fejnek semmi köze ehhez. -
tevel #22721 A headshot bonuszt kiírja a képernyőre, én ilyet még AK74-nél nem tapasztaltam. -
#22720 Az integrált karik mindig is szarok voltak, az csak arra való, hogy elinduljon, normális játékélményt nem nyújt, nem, hogy megfelelőt.
Az alaplapomon nekem is van egy integrált kari, ami több mint 4 generációval újabb (chip szerint), mint a különálló karim, mégis még messze a közelébe se ér teljesítményben. A közel 5 éves video kártyám úgy lenyomja a 2 évest, mint az úthenger a békát.
Szóval, sokszor elmondom, de sose hallgatnak rám: EMBER, laptopon ne akarj játszani (ez most nem neked szól, csak általánosságban).
Van megfelelő laptop erre a célra, de az nem éppen a 200 alatti kategória. Sőt... -
#22719 Ez is jó módszer, de csak a közeli szórást tudod lemérni így. -
#22718 Vegyük az én AK47-em, amit mondjuk rühellek, mert már közép távra is szar. Na de elvagyok vele, jobb mint az alap fegyó.
Na, annak marha nagy a szórása, kb mint egy gunner fegyveré. Ha aránylag közel van a váll felé célzok, vagy nyak, mellkas közepe, így be-be csúszik egy kis headshot bónusz és aránylag jól sebez. Viszont ha távol kell lőnöm a térd környékét lövöm, vagy derék. Úgy valamit sebez.
Viszont, hogy az AK-nak ilyen nagy a szórása, meg van az előnye is, mert ha mondjuk a mando elixirel, a gunner "angyalszárnyakon :D " fut és cikáz, még akkor is találok ha kimozog a célkeresztemből. -
#22717 A cheatek nem ilyenekbe nyilvánulnak meg.
Én olyan cheaterekre gondolok (commandoként könnyebb ilyeneket kiszúrni), hogy mondjuk full stealthel nyomulok (5/5) és a map másik végéből össze vissza mászkálás közben kiszed. Elsőre még lehet mázli, de amikor már 2x-3x megcsinálja, totál más helyen, körülöttem meg senki, na az hack.
3-4 napja olyannal találkoztam, amit még sose láttam. Tankkal mentem a soldieremmel és a tank hirtelen megállt. Hiába nyomtad előre, egy helyben maradt a tank, se előre se hátra. Egyből meg is lettem szórva.
Első gondolatom az volt, hogy bakker mekkora bugot találtam már. DE amikor elkezdtem felfigyelni, hogy mindig ugyan az az ember öl meg ilyen körülmények között, ráadásul a map különböző pontjain...
-
#22716 Minden fegyernek kulonbozo alap szorasa van.
Legegyszerubben ugy tudod letesztelni, ha beallsz egy tiszta fal ele es ugy losz, hogy meg lasd a golyonyomokat ahogyan becsapodnak.
Igy latni fogod, mekkora egy fegyernek a szorasa. Persze ez a szoras logikusan a tavolsaggal egyre jobban no.
Ha eleg messze van a celpont es mindketten egy helyben alltok, megvan az eselye akkor is, hogy nem talalod el 10 lovesbol sem. -
harduplanfor #22715 Egyaltalan nem allitottam, h mindenki cheater, sot elhiszem, h a nagymama a lila bikinit meg az Uttoro aruhazban vasarolta a 20-as evek elejen. Nyitott vagyok es bologatok szorgalmasan, talan akar hivo is lehetek... Csupan annyit jegyeztem meg, h sokszor talalkoztam "erdekes" figurakkal. Pl.ez az emberke nagyon gyanus nekem...Jamez.Rhyme 11 Lvl soldier 726 embert tett hidegre,es 228 x halt meg. Nos, volt par szenaszom vele. Egyik alkalommal egy kb. felig sebzett gunnert tett lapatra, majd talalkozott velem, aki tonikkal+badazs segitsegevel sem tudta lenyomni. Pedig papir szerint kb. 3x erosebb az emberem. Masik alkalommal egy szuk helyen szembe kerultunk. Szinten en huztam a rovidebbet.
Nyilvan nem tartozom az extra super jatekosok koze, de azert ez durva.
Az elozo peldamban azt szerettem volna ecsetelni, h amikor lovok egyenesen, mozdulatlanul, es valaki ra merolegesen belemegy a sorozatba, akkor illene valami sebzest latni, nem? A celkeresztet a mozgashoz szoktam loni termeszetesen. De mi van akkor, h mondjuk a templom tetejen tanyazom a kilatast bamulva es az ellenseg a hegyen all mozdulatlanul?
Akkor hova celozzak a LR stukkerral?????? Ugye nem fogod azt mondani, h jobbra,vagy balra mert oda mozog, vagy esetleg lefele, mert hatha van nala egy csalagut furofej. Vagy hatszor lottem a feje es melle kozotti teruletre, de egy kurva petakot nem szedett le belole. Na most mar tenyleg langol a fejem, bb nelkul is:) Ennyire szar jatekos nem letezik, aki az allo celpontot nem talalja el. ATI Mobility Radeon HD 5470-van a gepemben. Ugy nez ki egy fostalicska lehet ez a videokari. -
#22714 Szerintem nem. Inkább kerüld a tankokat és dobálgasd továbbra is a gyalogosokra a steel hand grenade-ot. -
tevel #22713 9F4M-4D4G-DAFE-NW9C
ez a national pocket. -
#22712 És érdemes használni? -
#22711 nézd meg pinged... esetleg kicsi az FPS ed ... persze léteznek még dmg bug-ok bár én ezt csak gunnerrel szoktam tapasztalni. Ez csak a te téves véleményed h mindenki cheater, lehet csak jobbak ill. jobb a technikai háttérrel jelentkeznek ami itt is számít. Távolra sorozásnál pedig sose ha mozog az ellen sose rá akard tartani a célkeresztet hanem mozgásirányának megfelelően kicsit elé... mert minél távolabb van annál többet késik a golyóbis si amit pumpálsz belé. A csapat munka pedig ma már általános...szinte mindenki TS en nyomul :D
ami sokkalta idegesítőb az az h az RPG reload bug ot még mindigg nem tudták kijavítani -.- -
harduplanfor #22710 Koszi a kodot:) Pocket Jeep ajandekot meg soha nem probaltam. -
harduplanfor #22709 A cheater temat en is emlegettem a forumon. Valaki azt irta,h butasagotkat fecsegek......Pedig sokszor talalkozom olyanokkal, akiken nem fog a golyo:)
Szerinted az normalis dolog, h a foszerkam kellemes kozepes tavolsagra atballag elottem, es amikor ralovok a pisztolyommal (LR), semmit nem vesz le tole. U.ez ismetlodik a Elite Tier LR M16 -al. Befogom a celt, folyamatosan szorom, de megsem csokken az elete.Kiprobaltam, h csak fixen lottem egyenesen.Semmit sem mozogtam, es az csavoka atment a "kepzeletbeli" egyenesemen anelkul, h levett volna az eletebol. Jah, igen vegre 8 Mbit-es a netem, de ez a probleman nem segitett sokat. Valamit javult a helyzet sebesseg teren, de valahogy nem erzem azt a "konnyed" jatekmentet,mint a youtubos videokon. Szoval ebbol, high end videokaris laptop vetel lesz. Unom a pocsolest,de nagyon. Elkepzelheto, hogy az sem fog segiteni a probleman, akkor sajna csatlakozom a "cheaterek" nepes taborahoz. Ha nem megy becsuletesen, megdolgozva a rengert, akkor mashogy fogom csinalni.Nekem nem mondja mar senki, h 10-14 -es soldierek sokszor ugy lekapnak,h csak amulok. Az enyem lassan 29-es es egy kalap szart sem er!!!!!! Az M16-al tavolra 7 sebzes, 10,a mar jo, neha 12, es nagyon ritkan 23-26 kozott. Varatlanul leugrik egy 6-10-es gunner a tetorol, es ha mar csak melle lo, nekem annyi. Pedig az en emberemnek 120 Hp-s, es lassan 29-es...hogy is van ez? Amikor erosebb ellenfelek jonnek, a sok gyorsitos emberke, es a rengeteg robbanas ugy belassitja a gepet, hogy szinte semmit sem latni. Nalatok szinten ez a helyzet?
Melyik szervereket (Europa) tudjatok ajanlani, ahol nincsenek "csoportokba/klanokba tomorulo nationalok"? Meg mindig az a benyomasom, h sokkal tobbszor tamogatjak egymast, mint a royalok. -
taki0003 #22708 8T2Y-C7ME-RP9V-X6R5 valami új szutyok -
taki0003 #22707 eltudom képzelni mik lesznek azok :D -
tomonor #22706 Ha ezzel arra célzol, hogy bfh haldoklik, el kell szomorítsalak. Nagyon érdekes, új dolgok jönnek hamarosan. -
#22705 teáskanna -
tomonor #22704 antitank fegyver soldiereknek -
#22703 Ez mi a fene?
-
#22702 Mondjuk majdnem kissé végkiárusítás szaga van. :D 90% kedvezmény? Nem túl reális, ha már 50%-nál is mindenki tapsol örömében és vásárol. -
kekipeti #22701 én vettem :D -
tomonor #22700 persze -
#22699 Ti vettetek 28 bf-ért cheer emoteot? -
#22698 Aimbot mellett magadat is offolhatnád már... -
HUN WARRIOR2222 #22697 próbáld ki aztán meglátod -
kekipeti #22696 haha.... -
HUN WARRIOR2222 #22695 Telepítsd fel a WINDOWS XP-t akkor biztos ,hogy jó lesz -
kekipeti #22694 feltelepítve, még mindig nem jó -
kekipeti #22693 Ha még el is indulna a telepítő :(( -
kekipeti #22692 Nem hiszem xD Akkor felrakom és megnézem úgy :D