Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elektrofrombc2
Kifejtenéd ezt bõvebben?

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

A szeretet ünnepe még odébb van. Addig bont belefér az idõmbe egy ilyen partszélrõl bekiabálós attitûdû izé szocializálása. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Narxis
Na de srácok... béke van. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Te nem is olyan régen sikeresen bemutattad itt, hogy milyen egy troll kommunikációja. Nagyon édes, ahogy megpróbálod degradálni a többieket, de felesleges a gõzért...már mind tudjuk, hogy milyen ciki vagy.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Narxis
<#eljen>

Narxis
Ez a gránátos AK egy vicc, szvsz...nagyon gyenge.

Elektrofrombc2
Öcsém...egy csepp rossz szandék sincs az alakba, ti meg így fogadjátok. Vágom én, hogy ez SG meg minden, de azért már csak a saját belátásotokból sem értelek titeket akik rögtön beleköttetek.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

GRATULÁLOK STILLS OF WAR!!! Elnyerted a legnagyobb nooboknak a tetszését! Azért ha legalább egybe raknád az egészet ugy nem lenne idegesítõ és tevelnek tök igaza van amugy 😄
Royal akció:http: Ár:325BF
hupsz újra ITT a kép
9 nap <#vigyor2>
Ez természetes, hogy ezek miatt majd abba fogom hagyni? a hoz több kell <#alien2> És persze hogy fogom csinálni még tovább ezeket a ki irásokat csak a ti kedvetekért! Alien69-nek igaza van fogadjátok meg ezt ! Ja és tomonor nem mindenkit csak azokat akik csak rossz gondolatot tudnak irni de ti ahogy el nézem veletek nem lesz gondom <#nevetes2> Ja és szivesen
Alien69
Én KÖSZÖNÖM? hogy veszed a fáradtságot, és berakod ide. Nem nézem minden nap, sõt, hetente 1-2 alkalommal max. De, ha jó cucc lenne, valszeg elkerülné a figyelmemet. Így viszont elõfordulhat, hogy nem maradok le valami jó cuccról!
KÖSZÖNÖM! <#worship>
Akinek meg nem tetszik, az ne nézze meg. <#idiota><#vigyor1>

A múltkor olvastam a release notes-t (nem biztos, hogy a legfrissebbet), és abban emlékeim szerint csak a splash damage rádiuszát csökkentették. Direkt találatkor még sokat sebzett.

"Dragon's Fire and Drakes Fire Weapon Tweaks:
- Blast radius decreased from 12 to 8
- Time to live (Equip speed) Reduced from 0.6 to 0.7"

Hogy ezután volt-e valami változtatás, nem tudom. Majd Tom' megaszondja.

Ne foglalkozz velük! Nekem személy szerint nagyon hasznos, amit csinálsz. Általában most mennék a hivatalos oldalra, mert a gunneremnek még nincs semmilyen super fegyvere, és akciózásra várok. Így viszont elég csak ide benéznem.

Kicsit nekem is "lelkes"-nek tûntél az elején, de látható jó a szándékod, és hasznos is, amit írsz...szóval ne vegye el a kedved pár farok! 😊

A nerfelés után, most hogy teljesít a dragonball-od? Sebez még 50-et?

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

hát jól leosztottál most minket <#zavart2>

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

😄

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

ja dick ne bánsd a szegíny gyereket 😄
Nah figyelj tevel! Én amikor elöször be léptem ebbe a forumba akkor elsö megítélésre nagyon jó fej volt mindenki de úgy látom vannak ilyenek mint te kis trollok akik csakis rossz hozászolásokat komentelnek, de ha valami nem teccik az én hozászolásom akkor miért irsz komentet? Egy tipp :ha nem teccik akkor ne irj rá semmit
Uto irat:én nem te vagyok hogy priviben irogasak majd ki irom gondjaim<#nezze>
Narxis
Neeeeee, priviben nem kell. 😄

Okos gondolat egy másodikostól...

Figyu, ha szavazunk és az lesz az eredmény, hogy ne csináld, akkor abbahagyod?
😄
Esetleg csak Narxisnak priviben küldenéd mindig el? 😛

😄
Zero07
Ja, ez kb. az a kategória, mint feltalálni a kanálban a mélyedést... 😄

Enny! <#buck><#love11>
Narxis
Szerintem tök jó, hogy így beteszi minden nap, úgyis sokszor pangás van itt. 😄

Senki ez az èn saját gondolatom <#nyes>
HunTatyi
ohh... biztosan elkerülte a figyelmem 😊

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

HunTatyi
mért erre tán felkért vki ? <#fejvakaras>

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Áhh nem kell így jobban látható lesz és nem kell menni az oldalra <#vigyor>
a meki egy rakás szar
Én a helyedben minden délelõtt 10.00-kor belinkelném ezt:
BFH híradó
Így már nem kellene ennyit pöcsölnöd nap mint nap ezekkel a képbeszúrogatásokkal.
He-he-he

Akció royal: Ára: 280 Bf
Akció national: Ára: 280 BF
8 nap: Rudolf orr ára: 280 BF royalnál és a nationalnak is <#hehe>
HunTatyi
vki esetlegesen próbálta már ezt az ujm16/ak-t a gránátos micsodával rajta?

ér vmit ?

HunTatyi
ezek most komolyak?? <#wow1><#merges2> nohát... észre sem vettem ezeket a fõoldalon... <#wow3><#wilting>

Egy egész asztalnyi mekinek!!

Oohh na m1! <#nemtudom><#nemtudom><#felkialtas><#nemtudom>
Zero07
Messze földön híres táplálkozási szokásait ismerve inkább egy komplett mekinek örülne 😄

Narxis
Tomo biztos ad egy nagy tábla csokiért. ;D

nem <#mf1>

Tudtok nekem küldeni kodokat pls <#ravasz1><#ravasz1>
Nah végre <#falbav>
Nah royal Újra :
National akció:
Ár:420 Bf

Royal akció:https://www.battlefieldheroes.com/static/20111130103647/images/item-icons/1211.png https://www.battlefieldheroes.com/static/20111130103647/images/item-icons/1047.png Ár:510 Bf
Ibuki
Igen, ez tényleg hangulatos 😊

Spirito Juve!

Jaja tényleg az nem tagadom <#hehe>
Narxis
Hangulatos vidi! 😄