Mirror's Edge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nem mintha most másképp lenne, ha nem nvidia kártyákban lenne benne.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
De ha mindenképp venni akarsz, 9600-náál újabb Nvidia kártyát vegyél, külön nem éri meg.
(Néhány évvel ezelõtt csak külön, PCI-os foglalatban lehetett PhysX kártyát venni, de utána felvásárolta az Nvidia és most magában a grafikus kártyában van benne.)
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
de én nem vagyok egy ragnar360 hogy dicsekedjek, megvárom még megjelenik, ha addigra végigviszem, akkro segitek, ha nem akkor mégjobb😄
De rájöttek kutya sem veszi.
Next PC upgrade: 2022
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
mondjuk még csak a demo-t lestem meg
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
MerlinW legalább nem veri itt magát, hogy milyen sz*r meg mittudomén, pedig neki is ATI-ja van.
HAVOK-os játékkal én is játszottam XD
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
1. Ez lesz az elsõ Physx-es játék amihez 260-at ajánlanak
2. A mondat többi része is baromság. Nem jártál be ökonómia órákra, mi?😊
[merlinw.org]
Ja és TEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKk
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A Physx-es játékokat szándékosan készítik úgy, hogy GeForce GTX 260 kelljen hozzá magas grafikai minõség esetén. El kell adni a raktárkészletet.
9600GT-nek van physX támogatás, az NV vezérlõpultjában ki-be kapcsolhatom 😄
Van egy saját fejlesztésû motor(most meg nem mondom a nevét), amivel csináltak techdemót, és az gyorsabb dx10 alatt.
Egyébként ha van PhysX támogatású NV kártyád, akkor van PhysX-ed is, ami alapesetben mindig be van kapcsolva.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
mondjuk az a kis írás nekem is túl erõs. tipikus "majd meglátjuk" kategória a dolog
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
A Mirror's Edge a fizikához a Novodex API-t használ. Mivel az API-t teljes funkcionalitással licenszelték, így a Physx hardveres úton is támogatott.
A Physx-et a játék menüjében lehet bekapcsolni ... függetlenül attól, hogy milyen géped van. Ilyenkor három eset lehetséges:
- Nincs Ageia Physx kártyád és CUDA kompatibilis GeForce karid sem. Ez esetben a Physx effektjeit és hatását a processzor fogja számolni. Nem lesz egy gyors a játék ... még egy csúcs procival is kevés lesz az FPS.
- Van Ageia Physx karid, de nincs CUDA kompatibilis GeForce-od. A Physx ilyenkor a PPU kártyán lesz számolva. Jó processzor és videokártya mellett érdemes próbálgatni az opciót. Alacsony felbontásban (1024x768) aránylag jól mûködhet, persze az FPS az a játszhatóság határán mozog majd ... kb. 25 FPS.
- CUDA kompatibilis GeForce-od van. A fizika a grafikus processzoron lesz számolva. Alacsony felbontás mellett (1024x768) egy 9600 GT kell a 25 FPS-hez. Egy 96 shader procis 9600 GSO ez esetben ideálisabb, mert több shader proci számol. Komolyabb felbontáshoz, illetve grafikai minõséghez 9800 GT/GTX/GTX+ az ideális. Jól pedig egy GeForce GTX 260-on fut majd.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.