Mirror's Edge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KaszaN
lehet

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Atkamon
Akinek nincs net, annak valószínüleg pénze sincs olyan gépre, amin futna a játék szerintem.

KaszaN
És mivan ha a játékhoz aktiválni kell neten de valakinek nincsen net? Ezt sosem értettem.

ProGabe
nem lesz benne multi. két dologhoz kellhet a net:

- time trial idõket és ghostokat tölthetsz le
- a játék aktiválásához

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

KaszaN
De azért durva lenne egymással kergetõzni meg fogócskázni ugrálva szabadon a tetõkön 😄

grebber
Szerintem az csak elírás vagy mit tudom én.

Next PC upgrade: 2022

KaszaN
online játékhoz??? O.o

grebber
Operációsrendszer: Microsoft Windows XP SP2/Vista
Processzor: Intel Pentium 4 3.0GHz vagy hasonló
Memória: 1GB RAM
Videokártya: 256MB memóriával ellátott, Shader Model 3.0 támogatású
8GB hely a merevlemezen
1x-es DVD olvasó
Hangkártya: DirectX 9.0c Kompatibilis
DirectX DirectX 9.0c
Internetkapcsolat az online játékhoz.

KaszaN
tudni már a játék hivatalos gépigényét???

0Fritz0
Konvertálás power on! 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

bertino
egy pár azért lejátsza.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Snexi
telefonok mióta játszanak le wav-ot?

elitehun
Bocs de ezt nem értem XD
akyyy
a a nagy EA, töltenék le csengõhangot, oszt wav-ba van....

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

elitehun
Ja konzolokra elõbb kijön de általában mi kapunk plusz tartalmakat. De nem mindig 😞
Én is azt néztem. Azthittem lemaradtam valamirõl. xD Aztán eszembe jutott, hogy konzolon már kinn van. Szokás szerint.

elitehun
Legalább jött valami üzenet 😄
oké bocsi
Shep
Hát szerintem rossz helyen kérdezed, ugyanis PC-re még nem jött ki, próbáld a konzolos topicban.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Segítsetek...
Hogy kell kijutni az építkezésrõl?
Miután felhozott a mélybõl a daru emelõje ki kéne jutnom, zsarukat már kinyírtam de hol a kijárat?
Atkamon
Elszórakozni biztos el lehet majd, ha más nem a time trial-al, meg mongyuk jó lenne, ha kiadnák PC-re is azt a DLC Time Trial Pack-et is...

GameStarban 84% az értékelés.
Graf jó, FPS rész gyenge, gyakori leesés/elhalálozás (lásd POP csak nincs idõvisszapörgetés :S), sokszor lesz túlerõ (elég vézna a csaj). Azért remélem el lehet szórakozni majd vele.

elitehun
Eltaláltad <#nyes><#idiota>
bertino
lehet pont ezért fordult meg a fejében a gondolat, hogy nyitni kéne <#idiota>

MerlinW
Minek? Még nem jelent meg a játék.

[merlinw.org]

elitehun
Van már OFF topic?
snowkid16
Köszi, amúgy én lány vagyok 😄. Köszönöm, hogy mellém álltál. Egyébként nem élvezhetik gyorsabban, meg MerlinW is, mondja, hogy csak nvidia. Azt én is láttam ahogy kísérletezgetik a hapi, de nem vagyok biztos benne, hogy müködik, vagy ha müködik is míg összerakja az XP-n hááát... Fõleg egy egyszerû gamernek aki most "kezdte".

MerlinW
Olvastam én... csak komolytalan😊

De most mondd megy egy átlag felhasználónak, hogy vegyen a Radeonja mellé egy olcsó GF-et és harcolja össze magának XP-n..😊

[merlinw.org]

0Fritz0
Mert te sem olvasol vissza. 😊
#429 -> #378

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

MerlinW
Miért nem olvastok vissza soha?😊

Mirror's estében az Atisok egyáltalán nem élvezhetik a Physx-et sem egy, sem nyolc kártyával. CUDA-t használnak, ami zárt forráskódú, és amit kizárólag az Nvidia kártyák ezért felelõs chipjei tudnak értelmezni.

Már "remény" sem nagyon van, hiszen a készítõkkel való online csevegés folyamán felmerül a kérdés, és õk határozottan mondták, hogy Nvidia.

Ott voltam, és a teljes chat tartalmát belinkeltem egy korábbi hozzászólásomban. #386

[merlinw.org]

MerlinW
Jófej srác lehetsz, de megsúgom, hogy a Mirror's lesz az elsõ játék amelyikben csak CUDA támogatás lesz. Tehát eddig minden játékban ugyanúgy élvezhette a nép a fizikát mind Ati, mind Nvidia kártyákkal.

[merlinw.org]

Shep
Jó a 2 kártyás dologban tévedtem, de attól még az ATI-sok egy sli-s vagy crossfire-ös lapban a legolcsóbb gef8-at beletéve ugyanúgy, sõt gyorsabban élvezhetik ezt az opciót, szóval ...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zeller01
annak idején kellett egy külön aegia kártya a vkártya mellé. viszont most elég egy nvidia 8-9es széria. az aigea-t ugyanis felvásárolta az nvidia. nekem pl megvan a graw2 ami physx-es és most már tökéleten mennek a physx elemek.

. : Z E L L E R : .

snowkid16
# Supports for NVIDIA PhysX acceleration on all (single,SLI) GeForce 8-series, 9-series and 200-series GPUs with a minimum of 256MB dedicated graphics memory.

snowkid16
A régi 8800GT-rõl egy rész a PhysX rovatból: Like graphics, physics processing is made up of millions of parallel computations. The NVIDIA® GeForce® 8800GT GPU, with its 112 processors, can process parallel applications up to two orders of magnitude faster than a dual or quad-core CPU.

snowkid16
Ne nevetesd ki magad, nekem lesz PhysX, mert az hivatalos nvidia oldalon közlik, hogy van ilyen lehetõség is ...

Shep
Miért ne jutnának, egy kártyával neked se lesz physx. Ahhoz két kártya kell, az egyik mindenképpen nvidias-vagy a régi aegia-s, a másik meg tök mindegy, hogy ATI, vagy NVidia. Úgy látom sokan nincsenek itt tisztában ezzel a dologgal.

snowkid16
Hehe<#mf2>. Ismerõsöm aki alig ért a gépekhez mondja, hogy úúú de faxa lesz az ATI karijával a PhysX, mondom azzal a karival nem lehet... De hiába. nVidia 9600GT 😄 Far Cry 2 is olyan gyönyörû volt vele 1680x1050 felbontáson 25 + fps 😄. Amúgy tényleg azért lesz CSAK nekünk PhysX, mert megvette a nagyfater. Nem akartam kárörvendõ lenni, csak ma már túlvagyok pörögve, mert csináltatok magamnak Faith-es pólót, egyedi és annak örülök.

(Nem vagyok ATI párti, cask sajnálom õket, hogy õk nem juthatnak ilyen élményhez 😞 )

0Fritz0

bertino
mert a physx-et megvette az nvidia, talán ezért. 😊

Atkamon
Ahj ez olyan rossz... nagyon jól néz ki ez a Physx, nem értem miért kell ilyet csinálni, hogy csak az egyik kártyán megy, a másikon nem...

MerlinW
Pontosan ezért jelent elõnyt az Nvidia számára a PhysX chip.
Novodex esetén Nvidia sem tud hardveresen számolni, míg CUDA esetén csak az NVidia.

Tehát vagy csak az Nvidia kártya használ PhysX-et, vagy egyik kártya sem, csak a CPU.

[merlinw.org]

kirol
De ha novedex, és a CPU számol akkor elég nagy FPS különbség lesz egy nVidia és egy ATI között. Mert míg elõbbinél a CPU számol mindent, addig utóbbinál a fizikát hardveresen számolja a kari. Nem?

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW
Nem lehet majd bekapcsolni. Akkor lehetne, ha Novodex PhysX (sw) lenne benne és nem CUDA PhysX (hw) - Ezt utóbbival az Ati kártyák semmit sem tudnak kezdeni.

[merlinw.org]

snowkid16
Van az AGEIA GPU az nvidia kariknak és az gyorsabb, mint az ATI Gpu-ja. Meg ez támogatja a CUDa-t vagy mi csodát: http://en.wikipedia.org/wiki/CUDA
Valaki tudna egy olyan nagyfelbontású képet küldeni, van arajzolt Faith egy pólón.
Egyébként az egyik szemem nevet, mert van PhysX témogatú karim, de a másik sír, mert nõni fog az ellentét az ATI vs NVidia-ás emberek között 😞

snowkid16
Nem biztos...Lassú lesz ATI-n a játék ha bekapcsolod a PhysX 😞

kirol
Hát akkor az nagyon LOL, ha nVidia csak hardveresen tudja csinálni, míg ATI ugyanazt szoftveresen is tudja.

grebber
Ott a videó abban látod milyen lesz nvidiával és milyen ativel (atiban nincs PhysX)
De elvileg atihoz is csináltak valami buher drivert amivel az is tudja ezt!

kirol
Amúgy mi ez a PhysX õrület?
Ezt csak nVidia tudja majd? És a játék megjelenítése ezáltam más lesz, sokkal jobb, mint az ATI-n?