Mirror's Edge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
- time trial idõket és ghostokat tölthetsz le
- a játék aktiválásához
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Processzor: Intel Pentium 4 3.0GHz vagy hasonló
Memória: 1GB RAM
Videokártya: 256MB memóriával ellátott, Shader Model 3.0 támogatású
8GB hely a merevlemezen
1x-es DVD olvasó
Hangkártya: DirectX 9.0c Kompatibilis
DirectX DirectX 9.0c
Internetkapcsolat az online játékhoz.
Next PC upgrade: 2022
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hogy kell kijutni az építkezésrõl?
Miután felhozott a mélybõl a daru emelõje ki kéne jutnom, zsarukat már kinyírtam de hol a kijárat?
Graf jó, FPS rész gyenge, gyakori leesés/elhalálozás (lásd POP csak nincs idõvisszapörgetés :S), sokszor lesz túlerõ (elég vézna a csaj). Azért remélem el lehet szórakozni majd vele.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
De most mondd megy egy átlag felhasználónak, hogy vegyen a Radeonja mellé egy olcsó GF-et és harcolja össze magának XP-n..😊
[merlinw.org]
#429 -> #378
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Mirror's estében az Atisok egyáltalán nem élvezhetik a Physx-et sem egy, sem nyolc kártyával. CUDA-t használnak, ami zárt forráskódú, és amit kizárólag az Nvidia kártyák ezért felelõs chipjei tudnak értelmezni.
Már "remény" sem nagyon van, hiszen a készítõkkel való online csevegés folyamán felmerül a kérdés, és õk határozottan mondták, hogy Nvidia.
Ott voltam, és a teljes chat tartalmát belinkeltem egy korábbi hozzászólásomban. #386
[merlinw.org]
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
. : Z E L L E R : .
(Nem vagyok ATI párti, cask sajnálom õket, hogy õk nem juthatnak ilyen élményhez 😞 )
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Novodex esetén Nvidia sem tud hardveresen számolni, míg CUDA esetén csak az NVidia.
Tehát vagy csak az Nvidia kártya használ PhysX-et, vagy egyik kártya sem, csak a CPU.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Valaki tudna egy olyan nagyfelbontású képet küldeni, van arajzolt Faith egy pólón.
Egyébként az egyik szemem nevet, mert van PhysX témogatú karim, de a másik sír, mert nõni fog az ellentét az ATI vs NVidia-ás emberek között 😞
De elvileg atihoz is csináltak valami buher drivert amivel az is tudja ezt!
Next PC upgrade: 2022