Mirror's Edge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
2009-be 7-et számoltam csak, ami hírnevéhez is méltó játék lesz.
olyan játékok lesznek idén, hogy lefossuk a bokánkat: Alan Wake-tõl Prototype-on át Operation Flashpoint 2-ig (ne ugyanazokat ismételgessük)
és akkor szerintem zárjuk le a témát, nem kell visszaírni, hogy a 3 felsorolt közül valakinek egyik sem jön be. ízlések és pofonok. ott a link, nézegesse mindenki hogy s mint lesz az év
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Far Cry 2 és AC a környezete miatt mindenképpen.
az AC valójában monoton tud lenni, ezt én is beismerem és elismerem. De ennek ellenére mégis igényessé válik számomra a történelmi kor és a környezete miatt, és fõleg az általam 85 százalék miatt.
Náalm 80-85%-tól kezdõdiik, az igényesség fogalma. És ne feledjük a játékos társadalmot sem. Pl. a far cry 2 elismerem hogy igényes munka, -többi gamerek hatására is elhiszem- csak hát ugyebár 1 óra múlva monoton ez is, de azért ott van a szeren. Igényes.
DeadSpace - hangulatilag ott volt, játékmenet is, kicsit engem zavart ez az ûrös téma
Alone, Devil4, Spiderman, nagyon jók voltak Mercenaries2 is bejött nekem, ótósokkal nem játszottam, csak a needdel, de nekem az is tetszett.
Vampyre Story régi Monkey Islandos idõket idézte
RA3 csalódás volt
Év meglepetése meg a Cryostasis, annak ellenére, hogy orosz volt és nem értettem a történetet, csak a végén állt össze úgy nagyjából a kép.
Ja és ami még nagyon jó a Men of War, igaz egyelõre ez is csak oroszul.
Több játékot meg ne nagyon várj, lassan örülhetünk, hogy van egyáltalán még PC-s játék a Sims-eken meg WoW klónokon kívül.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
2008-as gamek nagyvonalakban
Next PC upgrade: 2022
A M'sE-meg hát nem tudom, majd kiderül.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
De sry, ahogy én látom a 2009-et, ez a minimum 12 igényes munka nem lesz meg!
Bocs hogy offolok meg offolunk... jó lenne egy megfelelõ topikba kibeszélni a játékok igényességét...
Vegas 2, nekem nagyon bejött. Mondjuk te amúgy is örök elégedetlen maradsz 😊
Amúgy hihetetlen fílingje van! Szóval ige, kinek mi jön be. 😊
GTA 4 év csalodás számomra portolás meg a dolgai végett kivettek minden jót ami a san andreasba volt (fodrászat,gyúrás) Vegas 2 meg minden volt csak nem nagy szám.De mint mondtam kinek mi a jó!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Vegas 2, Spiderman, Cryostasis, GTA IV, Devil May, Warhead, stb. stb. Soha rosszabbat.
Te hoztál egy listát 2009-bõl és összehasonlítottam, ennyi.
És ki mondta, hogy a 3 évet egy évvel vetettem össze? Egyenként kell érteni sztem😊) 2006 külön, 2007 külön...
2006 játékai ütõsebb volt
2007 szintén!
és talán a 2008 is. DE talán.
2009 igenis gyenge felhozatal igényesség szempontjából. (Alpha Protocol, Bioshock 2, Arma 2). Számomra õk (ami a zárójelben olvasható) jelentik az igényességet. Attól, hogy nagyon sok játék fog megjelenni ez évben, nem jelenti azt, hogy mind igényes is lesz.
2006 és 2007 sztem hozta az igényes játékok színvonalát.
2008-ból talán tudnék igényes munkát írni:
left 4 dead (!!!)
cod waw
spiderman
pop
és ez csak az utolsó két hónap termése.
többet nem is írnék, offolnék tovább.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
CoD4 -ben ordított a vége, hogy lesz még folyt.
De 2009 eléggé ütõs lesz csak a címeket kell megnézni 2008-at lazán veri.
De ezt ne itt folytassuk mert elkurjuk csak a topikot!
persze ezt 2006 és 2007-re (és talán 2008) értem és víszonyítom. Emlékeim szerint több volt igéretes játék. 2009-be a lisat közül max 5 lesz ami igéretes lesz. kérdés hogy igényes is lesz e.
Starcraft 2 pedig egyre valószínûbb. az elkövetkezendõ hetekben, hónapokban okosabbak leszünk. és ez a 2 cím bizony úgy ahogy van elviszi kocsikázni az egész 2008-as évet 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
jobb volt a felhozatal tavaly, vagy 2007-ben!
Highlander The Game
Hei$t
Warhammer 40.000 Dawn of War 2
BattleForge
Damnation
The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
This is Vegas
ShellShock 2: Blood Trails
Tom Clancy's H.A.W.X.
Stormrise
Wanted: Weapons of Fate
Dragon Age: Origins
Dark Void
Prototype
Just Cause 2
Arma 2
Batman: Arkham Asylum
Two Worlds: The Temptation
FUEL
Ghostbusters The Video Game
Terminator Salvation
Alpha Protocol
Section 8
BioShock 2
Borderlands
The Last Remnant
Edge of Twilight
persze az inkább õsz környékén.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ténleg a február lesz az erõsebb 😄
THX
valamit az elõbb elfelejettem
BUÉÉÉK mindenkinek !!!
Mirror's Edge January 2009
Saints Row 2 January 2009
Velvet Assassin January 2009
Lord of the Rings: The Conquest 2009 January 13
Burnout Paradise: The Ultimate Box February 2009
Demigod February 2009
The Godfather II February 2009
Codename: Panzers -Cold War February 9, 2009
Bionic Commando February 10, 2009
F.E.A.R. 2: Project Origin February 10, 2009
Street Fighter IV February 17, 2009
Wheelman February 20, 2009
Empire: Total War March 2009
Tom Clancy's EndWar March 2, 2009
de mindegyik január közepére szól
+ még más nagínevû game mikor jön ki?
Ezen nem úgy néz ki, most találtam 😄, egy 4200+ szépen fut, hát még egy 6000+. Valaki nem emlékszik, hogy hol van az nvidiának a VGA, CPU "párosítója", egyszer megtaláltam, de már nem nagyon 😞