Mirror's Edge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát Alan Wake-el én vigyáznék 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

The Protector
Nagyon jó volt a 2008-as év.rengeteg fasza játék kijött.És azt se feledjétek h sok játékot akkor jelentenek be mikor már félig kész is van és onnantól még az éven belül leadják.Meg gondoljatok a konzolgamékra mikor már kifacsarták a 100%-ot a game eladásból utána jön a pc.Mint pl a GOW2.Váltig állítják h nem lessz pc verzió de mikor már úgy érzik h az összes ember megvette vagy xbox360konzollal együtt veszi meg,rögtön jön pc-re +extrákkal.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Prince23
Ez rendben is van. Csak hát a min. 12-õt nem éri el játékszámba. Kevés lesz ez😄 Remélem azért minõségi is lesz, meg hosszú játikidejúek.

Prince23
Azért számszerint 20 igényes (gamerek és általam is elismert játék) munka jelent meg 2008-ban. szal a minimum 12-õt túl szárnyalta.
2009-be 7-et számoltam csak, ami hírnevéhez is méltó játék lesz.

ProGabe
KATT

olyan játékok lesznek idén, hogy lefossuk a bokánkat: Alan Wake-tõl Prototype-on át Operation Flashpoint 2-ig (ne ugyanazokat ismételgessük)

és akkor szerintem zárjuk le a témát, nem kell visszaírni, hogy a 3 felsorolt közül valakinek egyik sem jön be. ízlések és pofonok. ott a link, nézegesse mindenki hogy s mint lesz az év

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Prince23
De valamilyen módon mégis igényesek ezek a játékok.
Far Cry 2 és AC a környezete miatt mindenképpen.
az AC valójában monoton tud lenni, ezt én is beismerem és elismerem. De ennek ellenére mégis igényessé válik számomra a történelmi kor és a környezete miatt, és fõleg az általam 85 százalék miatt.
Náalm 80-85%-tól kezdõdiik, az igényesség fogalma. És ne feledjük a játékos társadalmot sem. Pl. a far cry 2 elismerem hogy igényes munka, -többi gamerek hatására is elhiszem- csak hát ugyebár 1 óra múlva monoton ez is, de azért ott van a szeren. Igényes.

Shep
GTA tényleg szar a port, de a játék jó, Assassins C egyetértek, FC2 szintén, de annyira azért ezek sem voltak rosszak, sõt a POP-ot mindkettõ ütötte nálam.
DeadSpace - hangulatilag ott volt, játékmenet is, kicsit engem zavart ez az ûrös téma
Alone, Devil4, Spiderman, nagyon jók voltak Mercenaries2 is bejött nekem, ótósokkal nem játszottam, csak a needdel, de nekem az is tetszett.
Vampyre Story régi Monkey Islandos idõket idézte
RA3 csalódás volt
Év meglepetése meg a Cryostasis, annak ellenére, hogy orosz volt és nem értettem a történetet, csak a végén állt össze úgy nagyjából a kép.
Ja és ami még nagyon jó a Men of War, igaz egyelõre ez is csak oroszul.

Több játékot meg ne nagyon várj, lassan örülhetünk, hogy van egyáltalán még PC-s játék a Sims-eken meg WoW klónokon kívül.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Az a baj kevés jó game volt.Meg ami jó lehetett volna valami miatt elkúrták.

2008-as gamek nagyvonalakban

Next PC upgrade: 2022

Shep
Hát én is így gondolom, ezért nem értem Grebbert, hogy mi baja volt a tavalyi évvel. A jövõ évhez meg nem tudok mit hozzáfûzni, mivel a felsorolt címek közül kb 5 amelyikrõl tudom mi lesz. (A Wanted szerintem ütni fog)
A M'sE-meg hát nem tudom, majd kiderül.

akyyy
hát jobb lenne:S

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Prince23
De amúgy is a GTA 4 nagy körökben elfogadott, ezt azért hozzátenném, hogy mikor írtam az igényességrõl azt is figyelembe vettem. Tehát a játékostársadalmat. Left 4 deadet mindenki szereti, már aki megvette például. és a Frontlinest még nem is említettük vagy az Assassins Creedet, ez csak év eleje. No és a Mass effect? Sok igényes munka született sztem 2008-ban is. ha egy évbe jut egy fajintos játék egy hónapra (hónap/igényes játék), akkor már nem panaszkodhatunk.
De sry, ahogy én látom a 2009-et, ez a minimum 12 igényes munka nem lesz meg!
Bocs hogy offolok meg offolunk... jó lenne egy megfelelõ topikba kibeszélni a játékok igényességét...

Shep
Még szerencse ,hogy kivették a simses dolgokat, és így tök jó lett, csak az zavar, hogy mindenképpen ölni kell benne. Egyébként szerintem is a legjobb GTA, feltéve, hogy az óriási gépigény és a fos árnyék okozta sokkot legyûrjük.
Vegas 2, nekem nagyon bejött. Mondjuk te amúgy is örök elégedetlen maradsz 😊

kirol
A GTA IV szerintem eddigi legjobb GTA. Az hogy kivették a fodrászat, gyúrás baromságokat külön elõnye szerintem. Nekem csak a rendõr, tûzoltó, taxi lehetõség hiányzik.

Amúgy hihetetlen fílingje van! Szóval ige, kinek mi jön be. 😊

Snexi
vegas 2 tényleg nem volt nagy szám az 1hez képest

grebber
Errõl beszélek minden izlés kérdése.
GTA 4 év csalodás számomra portolás meg a dolgai végett kivettek minden jót ami a san andreasba volt (fodrászat,gyúrás) Vegas 2 meg minden volt csak nem nagy szám.De mint mondtam kinek mi a jó!

0Fritz0
Nám

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

akyyy

Shep
Miért nem volt nagy szám? Szerintem igen csak jó gamek voltak.
Vegas 2, Spiderman, Cryostasis, GTA IV, Devil May, Warhead, stb. stb. Soha rosszabbat.

grebber
Hát igen ez egy más dolog kinek mi számít igényesnek és jó játéknak.

Prince23
Miért ne vethetnék/hasonlíthatnám? hm?
Te hoztál egy listát 2009-bõl és összehasonlítottam, ennyi.
És ki mondta, hogy a 3 évet egy évvel vetettem össze? Egyenként kell érteni sztem😊) 2006 külön, 2007 külön...
2006 játékai ütõsebb volt
2007 szintén!
és talán a 2008 is. DE talán.
2009 igenis gyenge felhozatal igényesség szempontjából. (Alpha Protocol, Bioshock 2, Arma 2). Számomra õk (ami a zárójelben olvasható) jelentik az igényességet. Attól, hogy nagyon sok játék fog megjelenni ez évben, nem jelenti azt, hogy mind igényes is lesz.
2006 és 2007 sztem hozta az igényes játékok színvonalát.

2008-ból talán tudnék igényes munkát írni:
left 4 dead (!!!)
cod waw
spiderman
pop
és ez csak az utolsó két hónap termése.
többet nem is írnék, offolnék tovább.

The Protector
Mirrors edge topik.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

grebber
Godfather 2? Nézted a topikját ?Eléggé visszafejlõdik .

snowkid16
The Godfather II kafa lesz 😄. Jóhír, mert egy 9800GTX+nek elég a procim 😄 😄 😄 4200+-al megy 35-45fps Crysison 😄.
CoD4 -ben ordított a vége, hogy lesz még folyt.

Snexi
+ dirt 2,call of duty modern warfare 2 (már bejentették pár hete csak még semmi info nincs róla)

Atkamon
Jó akkor beszéljünk a Mirror's Edge-rõl... majd jön!!!

ennyi😄 topik zárható😄

kirol
Mafia 2 az jó lesz, a többi nem nagy szám számomra.

grebber
LOL 3 évet ne vess már össze 1 évvel.2008 nem volt egy nagy szám sajna.
De 2009 eléggé ütõs lesz csak a címeket kell megnézni 2008-at lazán veri.
De ezt ne itt folytassuk mert elkurjuk csak a topikot!

akyyy
érdekes, ezeknek az elsõ részei már jópár évesek, és azok is sikeresek voltak, nem kicsit, nem ugy mint pl egy nfs, ami már minden évbe kijön😄

Prince23
Épp ezt írom, hogy ez kevés egy évre.
persze ezt 2006 és 2007-re (és talán 2008) értem és víszonyítom. Emlékeim szerint több volt igéretes játék. 2009-be a lisat közül max 5 lesz ami igéretes lesz. kérdés hogy igényes is lesz e.

ProGabe
Mafia 2 99% hogy jön (remélem nem csúsztatják)

Starcraft 2 pedig egyre valószínûbb. az elkövetkezendõ hetekben, hónapokban okosabbak leszünk. és ez a 2 cím bizony úgy ahogy van elviszi kocsikázni az egész 2008-as évet 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Atkamon
Hát szerintem nem éppen lesz gyenge... Prototype, Alpha Protocol, Bioshock 2... szerintem ezek jók lesznek, meg lesz még jópár, ami ígéretes.

Prince23
Hááát sztem a 2009-es játékok elég gyenge felhozatal lesz
jobb volt a felhozatal tavaly, vagy 2007-ben!

grebber
Ez már erõs off de ha belekezdtünk: 2009ben esedékes gamek még.

Highlander The Game
Hei$t
Warhammer 40.000 Dawn of War 2
BattleForge
Damnation
The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
This is Vegas
ShellShock 2: Blood Trails
Tom Clancy's H.A.W.X.
Stormrise
Wanted: Weapons of Fate
Dragon Age: Origins
Dark Void
Prototype
Just Cause 2
Arma 2
Batman: Arkham Asylum
Two Worlds: The Temptation
FUEL
Ghostbusters The Video Game
Terminator Salvation
Alpha Protocol
Section 8
BioShock 2
Borderlands
The Last Remnant
Edge of Twilight

Snexi
omg,akkor idén nem lesz olyan ubrokaszezon õszig mint tavaly

bertino
és még mafia 2 is jönni fog, az a másik ami büntet majd így legelsõ ránézésre is elég sokmindent ûberel...

persze az inkább õsz környékén.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

jaja
ténleg a február lesz az erõsebb 😄
THX

valamit az elõbb elfelejettem
BUÉÉÉK mindenkinek !!!
grebber
Hát igen jó kis gamek jönnek majd:

Mirror's Edge January 2009
Saints Row 2 January 2009
Velvet Assassin January 2009
Lord of the Rings: The Conquest 2009 January 13
Burnout Paradise: The Ultimate Box February 2009
Demigod February 2009
The Godfather II February 2009
Codename: Panzers -Cold War February 9, 2009
Bionic Commando February 10, 2009
F.E.A.R. 2: Project Origin February 10, 2009
Street Fighter IV February 17, 2009
Wheelman February 20, 2009
Empire: Total War March 2009
Tom Clancy's EndWar March 2, 2009

nagy névrõl én nem nagyon tudok janárba taláncsak a Mirorrs és a Saint Row2 inkább február lesz sûrû
Snexi
tudom hogy te pontosat kértél de elég sok mindent írnak (9.,13.16.)
de mindegyik január közepére szól

Snexi
január közepe

The Protector
És pontosan miko rjön ki?
+ még más nagínevû game mikor jön ki?

grebber
Na hamarosan megjelenik!Várom már nagyon!

KaszaN
BUÉK!

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

snowkid16
http://www.youtube.com/watch?v=NvSZYAPWM5o

Ezen nem úgy néz ki, most találtam 😄, egy 4200+ szépen fut, hát még egy 6000+. Valaki nem emlékszik, hogy hol van az nvidiának a VGA, CPU "párosítója", egyszer megtaláltam, de már nem nagyon 😞

bertino
neked is.

bertino
nem nagyon :|

az én 8800GTmben is van PhysX ...

snowkid16
B.U.É.K

snowkid16
Jó, majd jövõre talán veszek egyet, úgyis meg kell nézetni a gépemet, hogy most mi baja van (hosszú story). Csak azt mondjátok meg, 9800GTX-nek egy AMD athlon64 X2 6000+ elég?

Evin
Nézd, senki sem erõlteti, és anélkül is futni fog a játék, talán még szaggatás nélkül is, csak kevesebb vizuális effekt lesz benne, ennyi.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.