3646
www.facebook.com
  • ajem kisa
    +1
  • tigeroo
    erre valaki tud válaszolni? eléggé fontos lenne :S
  • bakkerman
    +1
  • zotja22
    BAdoo nevű szar alkalmazást,hogy tudom törölni?
  • N o N a m e
    linket! :)
  • tigeroo
    ha ignoráltam valakinek a bejegyzéseit hogy megjelenjenek az üzenőfalamon akkor hogy tudom visszaállítani ezt?
  • Yan
    :) ha nem használ scriptet, mert az megmutatja.
    én is raktam fel ff-re,
    és fészen, iwiw-en látom ki törölt ;))
  • Lyukasbogrács
    nekem akkor még nem volt ott ilyen opció, vagy ki tudja, régen volt :D
    amúgy lehet csinálni valami barátlistát is, és akkor csak azokét mutatja, akiket felveszel erre a listára
  • ajem kisa
    Én is letiltottam 2 csajt, akik nemtudtak kiszállni a falról, mert ott cseteltek minden nap, napi 5-10üzenet+ a hsz-ek!
    Oké, mind2 blokkolása, de ott az opcióknál volt, hogy csak az üzenetei blokkolása, és nem végleges törlés!
    És maradtak a "barátok közt"!:)
    Azóta persze törlődtek, mert jöttek a fas*om alkalmazásokkal, és kérdésekkel, meg minden lehetséges szeméttel a falamra!
    És most "öri hari van"!:D
    Ki bánja ha ilyen értelmetlenek?!
  • Tarajos Sül
    "csak a profilomra kattintva vette észre, hogy nem vagyunk ismerősök."

Így jártam egyszer én is, mikor az illető profiljára léptem, és azt látom, hogy "bejelölés ismerősként".
    Mondom mivan? :D
    Éshát igen. Törölt, és erről én nem tudtam, csak a fenti módon.

#910 "Akkor tizedelek."
  • chhaya #910
    Hmm köszi. Akkor tizedelek.
  • Lyukasbogrács
    egyszer letiltottam valakit, amivel törölte is az ismerősök közül. nem vette észre, hogy törlődött, de én se, csak a profilomra kattintva vette észre, hogy nem vagyunk ismerősök.
  • chhaya #908
    Ha törlök valakit az ismerősök közül, arról kap értesítést?
  • huti20
    Értesítéseinél ott lesz asszem
  • PesSim
    áá, skacok, véletlenül lelájkoltam az egyik ismimnél valamit, amit nagyon nem kellett volna, és gyorsan vissza is vontam, ezt az illető valahol látni fogja?
  • PesSim
    Nahjó, most mia... csináltak?!
  • PesSim
    engem meg pont az idegesít, hogy nekem az enterrel nem küldi el
    furi
  • Cat 02 #903
    Ez így volt eddig is sok helyen
  • N o N a m e
    engem az idegesít, hogy ha hozzászólok valakinek az bejegyzéséhez, és Entert nyomok, akkor elküldi az üzenetet. Csak Shift-Enterrel tudok új sort kezdeni. :S
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok! Pár napja észrevettem hogy megváltozott az üziküldési funkció. Az elején azt hittem valamit elálítottam, de most már rohadtul idegel.
    Összefolyik a levél a chattel, ha online valaki csak chatelni lehet vele, nagyon nagyon idegesítő. Van valami mód arra, hogy visszaállíthassam a régi rendszerre? Ez így istentelen gáz. A felugró üziküldő ablak totál eltűnt.
  • Ferenc4
    Kösz a segítséget!
  • Yan
    üzenet jobb oldalán kis X-re katt,
    cityville eltüntetése

vagy belépsz az alkalmazásba
    és bal lent "mégsem tetszik", "alkalmazás törlése"

vagy :)
    profil ► adatvédelmi beállítások ► alkalmazások és weboldalak ► beállítások módosítása
  • Ferenc4
    City Ville játékot egyszer meg néztem,nem tetszett! de azóta naponta küldi a meghívót!! hogy lehet ezt kikapcsolni?
  • akyyy
    sgh250-be beirom és nem csinál semmit!
    azt irja hálózat nem elérhető.
  • Cat 02 #896
    Mindennel, csak a 0.facebook.comot kell beütni. Bár lehet újabbak automatán átirányítanak touch.fbook / m.fbook-ra, akkor szopás :D
  • akyyy
    milyen telefonokkal ingyenes a facebook tmobilnál?
  • Immigrants
    Üdv! Azt hogyan tudom megcsinálni, hogy a tevékenységek közül kitöröljek valamit? Hiába törlöm a picike x-el az adatlapomon ott marad. Ha alatta az érd. körökhöz adok vmit és rámegyek arra hogy mentés akkor is ottmarad. Nézzétek meg pls nálatok is ezt csinálja-e, mert engem nagyon idegesít.
  • allock #893
    értem
    köszi
  • N o N a m e
    csajozni :) badoo.com és annyi jó bigével össze lehet jönni xD

egyébként semmire.
  • allock #891
    Mire jó a Badoo alkalmazás?
  • Lyukasbogrács
    látszódnak azok, a többi üzenőfaladon lévő cuccal együtt, de egygombos megoldás már nincs az új profilon, hogy csak azok látszódjanak. :]
  • Theine
    Köszi a tippet és a weboldalt de arra lennék kíváncsi hogy nincs-e arra lehetőség hogy az üzenőfalamon látszódjanak a megosztott hivatkozásaim?
  • Lyukasbogrács
    levélre: #884-ben a válasz
    linkek: http://www.facebook.com/posted.php és bal oldalt a másodikba beírod az ismerős nevét/kiválasztod
  • Theine
    balolt = baloldalt
  • Theine
    Sziasztok!

Nem velem történt de érdekelne hogy előfordult-e már valakinél hogy a Facebook többszöri próbálkozás után sem küldi el a címzettnek az üzenetet ráadásul kitörli? A régi honlapon az üzenőfalon balolt fel voltak sorolva az összes közzétett hivatkozások. Ez jó volt mert pl. ismerőseim azonnal meg tudták nézni valamennyi YouTube-ról belinkelt videómat percekig tartó hosszas helyett. Van-e erre valami lehetőség a megújult Facebook-on?

Köszi.

Üdv!
  • matyi0323
    Hali. Nektek nem lassú az fb? nekem mától.. pontosabban reggel 7-től nem nagyon csinál semmit.. egyik gépemen sem. Nem hinném, hogy nettel van problémám, mert más oldalak ugyan úgy, mint eddig, hibátlanul működnek..
    Valami karbantartásról lehet szó, vagy valami ötlet???
  • PesSim
    oks, böngésző váltással megoldódott a probléma
    az biztos, hogy meg kell küzdenem vele :) a chat sem működik rendesen :(
  • smith09 #883
    Kérdés !

Mitől van az hogy bejelöltem valakit ismerősnek. Válasz nem érkezett h ő ismerősnek jelölt volna, továbbá az ismerősei közt sem vagyok jelen, de mégis látom mikor az üzenő falon megjelenik hogy az adott személynek kik az új és újabb ismerősei.
    NOs ?
  • Orionk
    Sziasztok !

A Facebook-on a Híreknél, AZAZ--> ITT a News Feed-nél beírok valamit, amit meg szeretnék osztani a többi ismerősömmel, meg mindenkivel, akkor ide beírom.

A problémám az, hogy miután beírtam, akkor nem marad itt meg a hozzászólásom, és a többi ismerősöm sem látja itt a hozzászólásom, csak akkor, ha a saját oldalamon levő üzenőfalamra mennek.

Tudtok ebben segíteni, hogy mi lehet a baj?
    Más ismerőseim meg, ha ide írnak a Hírekhez, akkor az ő hozzászólásaik látszódnak itt.

A fenti képen ki is jelöltem piros nyíllal, hogy a News feed-en vagyok, oda szeretnék írni, és a Top News között szeretném látni a hozzászólásom.

Ha be kellene állítani valamit, akkor mi lenne az?

köszi
    Üdv.,
  • Lyukasbogrács
    szerintem a böngésző a ludas, pl.: nekem volt, hogy a yt videókat nem akarta sehogy se benyelni, nyomkodtam mindent, hogy postolja. kiléptem, beléptem, töröltem már mindent, másik böngészőben meg jó volt egyből. bár azóta már megjavult... meg egy jó ideig a képfeltöltés se működött, de érdekes módon csak pár embernek, viszont semmilyen böngészőbe, aztán ez is megjavult. úgy látom minden újoncnak meg kell szenvedni valamivel

#879: marad a törlés. én mindig visszanézem hetente/havonta, hogy miket irkáltam, miket linkeltem, mások miket írtak nekem, aztán, amit úgy hülyeségnek tartok, vagy épp orbitális baromságnak, vagy nem szeretnék az utókornak megőrizni, azt törlöm :D ha meg kérdezi valaki, hogy töröltem? hol van? akkor: hát biztos eltűnt tűntek már el eddig is nyom nélkül dolgok