3646
www.facebook.com
-
#920 +1 -
#919 erre valaki tud válaszolni? eléggé fontos lenne :S -
#918 +1 -
zotja22 #917 BAdoo nevű szar alkalmazást,hogy tudom törölni? -
#916 linket! :) -
#915 ha ignoráltam valakinek a bejegyzéseit hogy megjelenjenek az üzenőfalamon akkor hogy tudom visszaállítani ezt? -
#914 :) ha nem használ scriptet, mert az megmutatja.
én is raktam fel ff-re,
és fészen, iwiw-en látom ki törölt ;)) -
#913 nekem akkor még nem volt ott ilyen opció, vagy ki tudja, régen volt :D
amúgy lehet csinálni valami barátlistát is, és akkor csak azokét mutatja, akiket felveszel erre a listára -
#912 Én is letiltottam 2 csajt, akik nemtudtak kiszállni a falról, mert ott cseteltek minden nap, napi 5-10üzenet+ a hsz-ek!
Oké, mind2 blokkolása, de ott az opcióknál volt, hogy csak az üzenetei blokkolása, és nem végleges törlés!
És maradtak a "barátok közt"!:)
Azóta persze törlődtek, mert jöttek a fas*om alkalmazásokkal, és kérdésekkel, meg minden lehetséges szeméttel a falamra!
És most "öri hari van"!:D
Ki bánja ha ilyen értelmetlenek?! -
#911 "csak a profilomra kattintva vette észre, hogy nem vagyunk ismerősök."
Így jártam egyszer én is, mikor az illető profiljára léptem, és azt látom, hogy "bejelölés ismerősként".
Mondom mivan? :D
Éshát igen. Törölt, és erről én nem tudtam, csak a fenti módon.
#910 "Akkor tizedelek." -
#910 Hmm köszi. Akkor tizedelek. -
#909 egyszer letiltottam valakit, amivel törölte is az ismerősök közül. nem vette észre, hogy törlődött, de én se, csak a profilomra kattintva vette észre, hogy nem vagyunk ismerősök. -
#908 Ha törlök valakit az ismerősök közül, arról kap értesítést? -
huti20 #907 Értesítéseinél ott lesz asszem -
#906 áá, skacok, véletlenül lelájkoltam az egyik ismimnél valamit, amit nagyon nem kellett volna, és gyorsan vissza is vontam, ezt az illető valahol látni fogja?
-
#905 Nahjó, most mia... csináltak?!
-
#904 engem meg pont az idegesít, hogy nekem az enterrel nem küldi el
furi -
Cat 02 #903 Ez így volt eddig is sok helyen -
#902 engem az idegesít, hogy ha hozzászólok valakinek az bejegyzéséhez, és Entert nyomok, akkor elküldi az üzenetet. Csak Shift-Enterrel tudok új sort kezdeni. :S -
#901 Sziasztok! Pár napja észrevettem hogy megváltozott az üziküldési funkció. Az elején azt hittem valamit elálítottam, de most már rohadtul idegel.
Összefolyik a levél a chattel, ha online valaki csak chatelni lehet vele, nagyon nagyon idegesítő. Van valami mód arra, hogy visszaállíthassam a régi rendszerre? Ez így istentelen gáz. A felugró üziküldő ablak totál eltűnt. -
Ferenc4 #900 Kösz a segítséget! -
#899 üzenet jobb oldalán kis X-re katt,
cityville eltüntetése
vagy belépsz az alkalmazásba
és bal lent "mégsem tetszik", "alkalmazás törlése"
vagy :)
profil ► adatvédelmi beállítások ► alkalmazások és weboldalak ► beállítások módosítása -
Ferenc4 #898 City Ville játékot egyszer meg néztem,nem tetszett! de azóta naponta küldi a meghívót!! hogy lehet ezt kikapcsolni? -
#897 sgh250-be beirom és nem csinál semmit!
azt irja hálózat nem elérhető. -
Cat 02 #896 Mindennel, csak a 0.facebook.comot kell beütni. Bár lehet újabbak automatán átirányítanak touch.fbook / m.fbook-ra, akkor szopás :D -
#895 milyen telefonokkal ingyenes a facebook tmobilnál? -
Immigrants #894 Üdv! Azt hogyan tudom megcsinálni, hogy a tevékenységek közül kitöröljek valamit? Hiába törlöm a picike x-el az adatlapomon ott marad. Ha alatta az érd. körökhöz adok vmit és rámegyek arra hogy mentés akkor is ottmarad. Nézzétek meg pls nálatok is ezt csinálja-e, mert engem nagyon idegesít. -
#893 értem
köszi -
#892 csajozni :) badoo.com és annyi jó bigével össze lehet jönni xD
egyébként semmire. -
#891 Mire jó a Badoo alkalmazás? -
#890 látszódnak azok, a többi üzenőfaladon lévő cuccal együtt, de egygombos megoldás már nincs az új profilon, hogy csak azok látszódjanak. :] -
Theine #889 Köszi a tippet és a weboldalt de arra lennék kíváncsi hogy nincs-e arra lehetőség hogy az üzenőfalamon látszódjanak a megosztott hivatkozásaim? -
#888 levélre: #884-ben a válasz
linkek: http://www.facebook.com/posted.php és bal oldalt a másodikba beírod az ismerős nevét/kiválasztod -
Theine #887 balolt = baloldalt -
Theine #886 Sziasztok!
Nem velem történt de érdekelne hogy előfordult-e már valakinél hogy a Facebook többszöri próbálkozás után sem küldi el a címzettnek az üzenetet ráadásul kitörli? A régi honlapon az üzenőfalon balolt fel voltak sorolva az összes közzétett hivatkozások. Ez jó volt mert pl. ismerőseim azonnal meg tudták nézni valamennyi YouTube-ról belinkelt videómat percekig tartó hosszas helyett. Van-e erre valami lehetőség a megújult Facebook-on?
Köszi.
Üdv! -
#885 Hali. Nektek nem lassú az fb? nekem mától.. pontosabban reggel 7-től nem nagyon csinál semmit.. egyik gépemen sem. Nem hinném, hogy nettel van problémám, mert más oldalak ugyan úgy, mint eddig, hibátlanul működnek..
Valami karbantartásról lehet szó, vagy valami ötlet??? -
#884 oks, böngésző váltással megoldódott a probléma
az biztos, hogy meg kell küzdenem vele :) a chat sem működik rendesen :( -
#883 Kérdés !
Mitől van az hogy bejelöltem valakit ismerősnek. Válasz nem érkezett h ő ismerősnek jelölt volna, továbbá az ismerősei közt sem vagyok jelen, de mégis látom mikor az üzenő falon megjelenik hogy az adott személynek kik az új és újabb ismerősei.
NOs ? -
Orionk #882 Sziasztok !
A Facebook-on a Híreknél, AZAZ--> ITT a News Feed-nél beírok valamit, amit meg szeretnék osztani a többi ismerősömmel, meg mindenkivel, akkor ide beírom.
A problémám az, hogy miután beírtam, akkor nem marad itt meg a hozzászólásom, és a többi ismerősöm sem látja itt a hozzászólásom, csak akkor, ha a saját oldalamon levő üzenőfalamra mennek.
Tudtok ebben segíteni, hogy mi lehet a baj?
Más ismerőseim meg, ha ide írnak a Hírekhez, akkor az ő hozzászólásaik látszódnak itt.
A fenti képen ki is jelöltem piros nyíllal, hogy a News feed-en vagyok, oda szeretnék írni, és a Top News között szeretném látni a hozzászólásom.
Ha be kellene állítani valamit, akkor mi lenne az?
köszi
Üdv., -
#881 szerintem a böngésző a ludas, pl.: nekem volt, hogy a yt videókat nem akarta sehogy se benyelni, nyomkodtam mindent, hogy postolja. kiléptem, beléptem, töröltem már mindent, másik böngészőben meg jó volt egyből. bár azóta már megjavult... meg egy jó ideig a képfeltöltés se működött, de érdekes módon csak pár embernek, viszont semmilyen böngészőbe, aztán ez is megjavult. úgy látom minden újoncnak meg kell szenvedni valamivel
#879: marad a törlés. én mindig visszanézem hetente/havonta, hogy miket irkáltam, miket linkeltem, mások miket írtak nekem, aztán, amit úgy hülyeségnek tartok, vagy épp orbitális baromságnak, vagy nem szeretnék az utókornak megőrizni, azt törlöm :D ha meg kérdezi valaki, hogy töröltem? hol van? akkor: hát biztos eltűnt tűntek már el eddig is nyom nélkül dolgok