Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
azt nemtudom hogy ha beállitod hogy semmit, akkor mi tlát kiirja e hogy le van tiltva.
én is mutert tiltottam igy le<#idiota>#idiota> azért az égse jó ha haverok közt egyást kúrva anyázzulk és meglátja -.-"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Tehát, hogy tudom azt elérni, hogy egy ember (aki az ismerõsöm) ne lásson semmit amit "csinálok"?
Ha letiltom vagy törlöm akkor arról õ kap valamit, hogy nem ismerõsöm vagy nem láthatja a dolgaim?
Bocsi ha lámaság.. annyira nem köt le az fb. így nem vágom, azért kérdezem. 😊
Köszi.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
meg ilyet pénzért szoktak...
szerintetek?
(csak gondolom kiirnám már okoskaként fecebookra hogy miujság az ismerõsöknek mert nagyon népszerû az a szar)
Utána meg verhetnéd jól a degenerált fejed a falba, hogy miért kellett az aljas dolgaiddal kérkedni.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
mit lehet tenni ha valaki úgy van fent hogy letilt mindenkit hogy ne lássuk, de a szülei le akarják törölni. Még jelenteni sem tudom mert nem találom meg. Csináltam másik profilt, jelentettem a facebooknak, de semmi. Sajnos nem tudok mit csinálni mert nincs semmi adat vagy profilkép, úgyhogy nem "bizonyítható" semmi. Írni kéne vmi adminnak?
UI.: Most ne gyertek azzal hogy tiltsák el a géptõl, mert ez csak egy példa^^
every damn day
?
(Captcha)
De ám aki mindent letilt azt én sem értem minek van Facebookon, ha meg valaki közel áll hozzá, akkor nem fbookon fogja megtudni
fry day fry day sálálálláláá
volt már rá precedens is, hogy közösségi oldalt használtak fel bizonyítékként egy tárgyaláson a vádlott ellen (asszem feltöltött képeket és üzenõfal bejegyzéseket használtak fel)
Bazinga!
1. mindent tudjanak rólunk
2. pénzt kaszáljanak a reklámokkal, a célzott hírdetésekkel
Bazinga!
vagy URAMBOCSÁ, személyesen vagy telefonon elhívja 😊
ehelyett létrehoz(nak) egy eseményt, és meghívogatják az embereket rá (általában úgy, hogy elküldi az _összes_ ismerõsének)
logikus valóban, tényleg emiatt alkották meg az egész facebook -ot 😊 (meg úgy általában a közösségi siteokat😄)
Bazinga!
gratula, nagyon ügyi vagy. remélem valaki feljelent téged, ez az üzeneteddel be is ismered a bûnödet
Bazinga!

:o)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll
facebook hackingról olvastam és szerintetek tényleg ilyen egyszerû vóna veltörni a profilt?
every damn day
Nem tudjátok e van e olyan program a facebookon ami mutatja , hogy kik nézték meg a profilodat?
Elõre köszi! 😊
(meg legelõször bugosan is jeleníti meg a képeket amikor betölti)