Facebook

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

facebook adatlapon nem lehet valahogy kis ablakban youtube videókat megjeleníteni? vagy a Magyamról opciónál beszúrni? vagy nicns egy alkalmazás, amivel oldalt lehet pár mp3-at berakni, amit play gombra lejátszik?

igen ez volt már megoldotta, de azért köszi 😊

Tigristank
Azt hiszem ki kell lépnie az adott közösségbõl, amibe belépett. Profil -> Fiókbeállítások -> Közösségek menüpont alatt lehet megtenni.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

van 1-2 ember, akiknek ha elkezdjük beírni a nevét a keresõbe, akkor megjeleni ka nevük, de alatta egybõl az iskola vagy munkahely vagy nem tudom még mi is megjelenik. na barátnõm is ilyen, és el akarja ezt tûntetni. hogy lehet?

Firerock
hol lehet ezt?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Tigristank
Jó kis haverjaid vannak. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

akyyy
be lehet állítani hogy x z mit lásson tõled.

azt nemtudom hogy ha beállitod hogy semmit, akkor mi tlát kiirja e hogy le van tiltva.
én is mutert tiltottam igy le<#idiota> azért az égse jó ha haverok közt egyást kúrva anyázzulk és meglátja -.-"

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Hali. Nem igazán vagyok "otthon" ebbe a facebook témában.
Tehát, hogy tudom azt elérni, hogy egy ember (aki az ismerõsöm) ne lásson semmit amit "csinálok"?
Ha letiltom vagy törlöm akkor arról õ kap valamit, hogy nem ismerõsöm vagy nem láthatja a dolgaim?
Bocsi ha lámaság.. annyira nem köt le az fb. így nem vágom, azért kérdezem. 😊
Köszi.
akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

szucsy89
sztem is kamu, lehet nem de én nem kockáztatok inkább egyre több a vírus, múltkor is beszoptam egyel, vmi 19 mpnél nem tudod tovább nézni fassággal amire csak rákattintottam de kirakta üzifalra, lájkolta magának meg elküldte csomó embernek...lassan már félve csatlakozok egy csoporthoz is mert lehet hogy vírus:/
tigeroo
ez a karikatúra a profilodra nekem nagyon kamuszagúnak tûnik... tölts fel xy programot tõlük VAGY õk kiválasztják a profilképed...

meg ilyet pénzért szoktak...
szerintetek?

(csak gondolom kiirnám már okoskaként fecebookra hogy miujság az ismerõsöknek mert nagyon népszerû az a szar)
Dynamic
Korrekt arc vagy barátom. Csak nehogy a fagyi visszanyaljon. Mondjuk valaki az összes ismerõsödnek elküldené, hogy milyen féreg módjára viselkedsz... Ha már itt vannak a profilodban a személyes adataid... Aztán azokhoz is eljutna, akik "valamiért" nem tudnak belépni.
Utána meg verhetnéd jól a degenerált fejed a falba, hogy miért kellett az aljas dolgaiddal kérkedni.
Nekem 100 barátom van és 300 Castle Age "szomszédom" szal nem 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

xxdani
okéoké de ha törlöm õket akkor onnan is törlõdnek nem?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Felveszed, kiküldöd invitet és törlöd. + van mass add is általában. Egyszer toltam egyet és lett +100 ismerõs, nem gyõztem törölni 😊

xxdani
a játékokban nem lehet megoldani hogy valaki olyan legyen a neigbor-om aki nincs benne az ismerõseim között? Tudom hogy van fórumja a játéknak és ott fel lehet venni csak ezért embereket csak nem akarok mert akkor az bekerül a partnerlistámba meg telekürtölik mindenféle szeméttel az üzenõfalam.

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Na most legyünk okosak
mit lehet tenni ha valaki úgy van fent hogy letilt mindenkit hogy ne lássuk, de a szülei le akarják törölni. Még jelenteni sem tudom mert nem találom meg. Csináltam másik profilt, jelentettem a facebooknak, de semmi. Sajnos nem tudok mit csinálni mert nincs semmi adat vagy profilkép, úgyhogy nem "bizonyítható" semmi. Írni kéne vmi adminnak?

UI.: Most ne gyertek azzal hogy tiltsák el a géptõl, mert ez csak egy példa^^

every damn day

Mert még nem jelölt vissza

tigeroo
miért van az hogy bejelöltem egy ismerõsöm, az üzenõfalon már látom a "ténykedéseit" de a profiloldalán még azt írja hogy "awaiting friend comfirmation"

?
LoSA
De valaki csak beállít egy képet kb és az van neki fél éve, de az ismerõsöket meg csak gyûjti és csak gyûjti! 😊

pont azt szeretem a facebookban, hogy mivel egyre több az ismerõs, egyre több ember képei között tudok nézelõdni 😊 még ha nem is közeli ismerõsöm.

LoSA
Én szinte mindent letiltottam, mint már említettem pár ember lát rólam mindent. Nekem meg azzal van elegem, ez az "ismerõs gyûjtés"! A Facebook nem csak arról szól, hogy bejelölöm és kész. Olyan emberek, akik felvesznek, hogy +1 ismerõssel több legyen?! De egyszer nem nyomott egy like-t se vagy szólt hozzá egyik post-hoz sem, akkor minek vett fel?! Arra ott van az IWIW vagy nem is tudom... Szóval az eszetlen ismerõs gyûjtést nem értem. Ha valaki meg úgyis csak azt akarja, hogy ott virítsak az ismerõsei között, akkor annak meg nem fontosak úgyse a képeim, üzeneteim, postjaim, tehát letiltva! 😊

De miért kell MINDEN bejelöléskor bebizonyítanom, hogy ember vagyok?<#boxer>
(Captcha)

Lehet jelölésnél szöveget írni.

De ám aki mindent letilt azt én sem értem minek van Facebookon, ha meg valaki közel áll hozzá, akkor nem fbookon fogja megtudni

Megtörhetetlen
NA ez egy jó nagy faszság azaz jó alapjában véve de tiltogatni sem ész nélkü lszabad például az totál felbassza az agyam amikor valaki letiltj az üzenet fogadása funkciót ismeretlenektõl, namost akkor hogy a francba mondjam meg neki hogy ki vagyok és teszem fel miért akarom bejelölni??? AZ egyik játék miatt akartam felvenni valakivel a kontaktot persze minden letiltva bejelöltem de még ott sem lehetett üzenetet írni hogy miért jelöltem be, erre szó nélkül visszajelöl azóta se beszéltünk egy szót se, akkor meg mi a faszért jó ez???

fry day fry day sálálálláláá

Jó, de ezt te is meg tudod nézni, nem kell az oldal beleegyezése 😊

LoSA
Le kell tiltani mindent a pics*ba... 😊 Én legalábbis azt csináltam... 😊 Még egy csomó ismerõsöm elõl is elrejtettem sok mindent, csak az a pár ember láthat rólam mindent, aki tényleg közel áll hozzám. A többi meg csak azt lát, amit ÉN akarok! 😊

ez szerintem egyértelmû. és az a baj hogy tökéletesen bejön, el fog jönni az az idõ, hogy a lakosság 100%-a fennt lesz, és mint egy akváriumot, úgy lehet felügyelni az embereket.

LoSA
Igazatok van, hogy tényleg ez (is) a site lényege... Csak engem már idegesít, hogy naponta hívnak meg eseményekre, amivel tudok nyerni wellnest, mobilt, vagy kocsit meg ilyenek! 😊 Ezeket már unom! De ha nem lehet letiltani, akkor mindegy! 😊

JohnnyNapalm
azt én olvastam, hogy válóperben az ügyvédek 80%-a a facebookról szerez bizonyítékokat

precision
akkor a 2. és az 1. pont szorosan összefügg, mert én el tudom képzelni, hogy a kormány pénzeli ezeket az oldalakat, hogy rávegyenek minket a minél több személyes info megosztására

volt már rá precedens is, hogy közösségi oldalt használtak fel bizonyítékként egy tárgyaláson a vádlott ellen (asszem feltöltött képeket és üzenõfal bejegyzéseket használtak fel)

Bazinga!

Csak a pénz miatt. Õk nem akarnak semmit se tudni rólad, le se szrnak minket, de a reklámozókat eléggé érdekled hidd el 😊

precision
leírjam nagyon röviden hogy miért csinálták? 😊

1. mindent tudjanak rólunk
2. pénzt kaszáljanak a reklámokkal, a célzott hírdetésekkel

Bazinga!

tigeroo
de most minden irónia nélkül ezért csinálták ezeket a siteokat.. 😊
precision
az hogy meghívjanak ilyen izékre? ott az üzenet küldése gomb és beírja, hogy "szevasz, nincs kedved eljönni ide?"
vagy URAMBOCSÁ, személyesen vagy telefonon elhívja 😊

ehelyett létrehoz(nak) egy eseményt, és meghívogatják az embereket rá (általában úgy, hogy elküldi az _összes_ ismerõsének)

logikus valóban, tényleg emiatt alkották meg az egész facebook -ot 😊 (meg úgy általában a közösségi siteokat😄)

Bazinga!

tigeroo
dehát pont ez a fecebook lényege😄!
LoSA
Azt le lehet valahogy tiltani, hogy NE lehessen engem meghívni eseményekre meg ilyenekre? Napi 4-5 ilyet kapok és már kezdem unni! 😊

precision
remélem vmi kigyúrt homokos állat elkap vmi elhagyatott utcán este és seggberak a méretes kolbászával

gratula, nagyon ügyi vagy. remélem valaki feljelent téged, ez az üzeneteddel be is ismered a bûnödet

Bazinga!

Érdekesség:

tigeroo
<#eljen>
SötétBarom
Te aztán gecimenõ csávó vagy. Remélem valaki majd hasonlóképpen jófej lesz veled egy olyan terülten, amihez segghülyevagy.. Mondjuk valami rátermett autószerelõ levesz egy-két kilóval.

:o)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Laney 3000
A legegyszerübb ha csinálsz egy fake facebook fõoldalt(tárhelyedre, majdnem azonos névvel) és belinkeled valakinek úgy hogy csinálsz egy olyan hibaszöveget, hogy a KÉP MEGTEKINTÉSÉHEZ ÚJRA BE KELL JELENTKEZNED. Az inputba beirt email cimet és jelszót pedig pedig szépen elküldi a tárhelyre ahol visszafejted egy editorral, annyi veréb van a monitorok elött hogy 10 bõl 8 x bejött. balfaszok, szépen le is törlök mindent azoknak a balfácánoknak az profiljáról akik ezt a trükköt bekajálják, a leveleikkel pedig visszaélek. Dióhéjban.

SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll

heló
facebook hackingról olvastam és szerintetek tényleg ilyen egyszerû vóna veltörni a profilt?

every damn day

Van application, de csak olyant mutat akinek szintén fent van

nandorb
van,de meglehet csak volt.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

SimaSuna
sose láttam ennek értelmét hoyg ki nézett meg.nem tök mind1? 😊
precision
Szia!

Nincs 😊

Bazinga!

Hello!
Nem tudjátok e van e olyan program a facebookon ami mutatja , hogy kik nézték meg a profilodat?
Elõre köszi! 😊
tigeroo
a fecebook csak nekem lassú mostanában? kurva sokáig tölti be sokszor...
(meg legelõször bugosan is jeleníti meg a képeket amikor betölti)
Nem tudok róla. Max olyat h a postjaidat