3646
www.facebook.com
  • Dean Winchester
    én is erre gondoltam, de számítottam rá ha valaki elutasít akkor kapok róla vmi infot :D thx...
  • Cat 02 #959
    Ha elutasította gondolom újra megjelenik.
  • Dean Winchester
    valaki help pls! olyan előfordulhat,hogy valakit megjelölök és egy idő után a levesbe megy a jelölés? :D tehát ha rámegyek a profiljára akkor ujból ott a megjelölés ismerősként gombocska amire megint klikkelhetek?
  • LoSA
    A rólunkot már én is láttam... Csak az Impresszumot nem találom. :D Nah, mindegy!

Tegnap néztem meg a Facebook filmet, nekem nagyon tetszett! :)
  • Cat 02 #956
    Oldal alja. Nincs konkrét Impresszum.
  • LoSA
    Srácok, a Facebook impresszumot hol lehet megtalálni? Mert sehol nem találom....
  • Kiado
    Profil -> fiókbeállítás -> értesítések
  • Play4Real
    császtok

Hol lehet tiltani h semmilyen értesitöt ne küldjön az fb az email cimemre???
  • Lyukasbogrács
    kb. egy éve volt olyan, hogy valakinek rákerestem a nevére, akkor még nem létezett fb-n, majd nemrég (pár hónapja) regisztrált és beajánlotta, mint ismerős, amikor sose volt közös ismerősünk :D
    néha önálló életet él a fb.
  • Lyukasbogrács
    ezt nem lehet beállítani, szóval töröld ki a profiloldalon az értesítést, ha új ismerősöd lesz :]
  • PesSim
    Őőő.... má megint nem étek valamit :] sorry
    Van, hogy xy ismerősről jön egy hír hogy wz ismerőse lett és van amikor nem jön hír, pedig lett új ismerőse.
    és hogyan tudom beállítani, hogy rólam ne küldjön ilyeneket az ismerősöknek?
  • xxdani
    Van akinek igen van akinek nem....de akkor is. Ha megnézem valakinek a profilját akkor már ismerem?:) Vagy gondolatot olvas?
  • Cat 02 #948
    Nekem is volt ilyen :/
    Nem nézted a profiljukat ?
  • jhetedikj
    szerintem nem :/
  • PesSim
    :@
    -.-
    ami nem olyan, mint a chat ablak!
  • xxdani
    Sziasztok!
    Létezik, hogy a FB-om magától vesz fel ismerősöket?
    Két ismerősöm is elfogadta a felkérést (amit én nem küldtem!) hogy az ismerőseim legyenek 3 perc különbséggel. Hogy lehet ez?
  • bakkerman
    lehetőségek fül
  • Orionk
    Hali !

A FAcebook chat-jén lehet állítani az állapotomat valahogy?

Én csak azt tudom, hogy a beállításoknál be lehet állítani, hogy látszódjon, hogy ott vagyok-e, vagy nem.

Ezen kívül nem lehet állítani?

Pl. beállítom, hogy most ne lássanak egy darabig, aztán vissza.

köszi
  • Dean Winchester
    milyen normális levél?:D
  • PesSim
    normális levelet már nem lehet írni ismerősnek?
  • Aspyrin
    valami hiba van, több ismerősömnél is ugyanez a jelenség a mai napon
  • Yan
    Kezdőlapon a 'Legfrissebb'-re kattints
  • skygt90
    halihó...van egy problémám ! nemtudok facebook-on az üzenfalamra vagy bármi más üzenőfalára írni,,mert amikor elküldöm a szöveget akkor nem jelenít meg semmit mintha nemis írtam volna. Ez csak nálam van így van másoknál is ? :D
  • Lyukasbogrács
    keskeny, magas képet kell berakni profilképnek, viszont egy szélesség/magasság arány felett azt írja, hogy túl keskeny/magas a kép, szóval lehet próbálkozni az arány eltalálásával... a profiloldalon viszont mindig ugyanolyan szélességűre méretezi át a képet, csak a magassága lesz nagyobb, aránytól függően.
  • Cat 02 #936
    Nagyobb képet kell feltöltened.
  • fodorpetii
    sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy láttam pár embernek hogy mikor belépek a profiljába,a profil kép nagyobb mint pl nekem és szerintem jól néznek ki a nagy képek, vhogy betudom ezt állítani vagy mitől függ?
    köszi előre is
  • Dean Winchester
    megvan, tárgytalan!
    bocs :D
  • Dean Winchester
    nézelődtem de nem találom,hol tudom kikapcsolni h minden szarért ne küldjön emailt a facebook?
  • N o N a m e
    bazki, nem tudnám követni! naponta biztosan több százan nézik meg az adatlapom!
    (érzitek az iróniát.)
  • Tigristank
    Tudtommal nincs, de értelmét se látnám...
  • PesSim
    bocsi, hogy lusta dög vagyok, de nem vagyok képes visszaolvasni/keresni :\
    olyan van, hogy ki nézte meg az adatlapom?
  • Dean Winchester
    ezer köszönet!
  • Yan
    annyi baja van, ha te törölsz, arra is riaszt.
    meg, visszafelé nem jelez, csak amióta telepítetted :)
  • Yan
    a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1200101640&no=899]#899[/URL] talán megoldás lehet :)
    legalábbis a második fele :)
  • Dean Winchester
    alkalmazásaim hogyan tudom eltüntetni?
  • Dean Winchester
    hol lehet válogatni az alkalmazások közül? :D
    én nem találok egyet se csak az ismerősök alkalmazásait és játékait -.-
  • N o N a m e
    hehe, ez jó! a tegnap telepítettem, most riasztott, hogy egy kcsg törölt az ismerősei közül. De nincs vele bajom, mert csak a Cityville játékban volt szomszéd :D
  • Yan
    fészre

iwiw tools
    ennek több hasznos funkciója is van :)
  • tigeroo
  • N o N a m e

Beállítások szerkesztése, és ott a listában a nevek után kattints az X-re.