Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Kérdés: Azt láthatja más hogy megnéztem az adatlapját vagy mások hogy kik után leskelõdök?
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
bejelölöd ismerõsnek, õ meg visszaigazol, és voilá, látod a képeit
nem, nem létezik ilyen facebook-nem-az-ismerosom-de-latni-akarom-a-privat-kepeit.exe amit elinditasz és kész 😄
Bazinga!
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
kérj újra emlékeztetõt, hátha megérkezik az új email
Bazinga!
Van egy fesztivál. Itt, erre mifelénk. A fesztivál elõször csak szimplán csapatversenyekként indult. Mostmár elég nagy rendezvénnyé nõtte ki magát(ahhoz képest, hogy ..na). És hát, mi idén is mennénk a csapatversenyekre.😊 8 fõs csapattal, mint eddig szinte mindig. Az ide beugró feladatok között van egy olyan, hogy nyitnunk kell egy csoportot facebookon, a csapatunk nevével.😊 És bizony, minél többen kell hogy legyünk. Ebben kérném a segítségeteket. Nem szeretek így fórumokban "hírdetni" ilyen jelleggel, de nagyon szeretnénk idén is bekerülni a játékba.😞 Ezért volt hozzá bátorságom.. Szóval ha megkérhetnélek titeket, csatlakozzatok hozzánk és hívjátok meg minél több ismerõsötöket. Nagyon szépen megköszönnénk.😊
Amennyiben valakit zavar, hogy ezt ide beírtam, akkor kéremszépen tessék figyelmenkívül hagyni..😊
Ide kattintva tudtok csatlakozni. Elõre is köszönjük a segítséget.😊
freemail sux egyébként, válts gmailre, oda azonnal megérkezik minden
Bazinga!
Van ötletetek mit tegyek, ha elfelejtettem a jelszavam, és freemailes címmel voltam regisztrálva? Sajnos nem kapom meg a jelszó visszaállítási emailt... (spam mappában sincs )
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
Tegnapelõtt 1csoport-ra nyomtam LIKE-t.Tégnap már vki. jó feltörte a facebooküom és képet cserélt adatokat.De hogy ki szórakozik ilyesmikel azt nemtudom.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Vagy másnál se látszik a tied?
miért csinálja azt ez a sz@r, hogy ha pl valaki hozzászólt az egyik linkemhez és én válaszolok, akkor megjelenik a hozzászólásom, de amikor frissítek, vagy újra belépek, akkor már nincs ott csak az õ hozzászólása???
már másnál is hallottam h volt ilyen
Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊