Facebook

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
-fav

Bazinga!

Mindenki utálja a cigányokat, csak nem vallja be, készpassz 😄
chhaya
Nekem is vannak rasszista hajlamaim, de ezt túlzásnak tartom

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

akyyy
olyna kéne hogy aki roma származású, putriban élt, nem kap semmit, cask MAGYAR.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Dani, azt nem láthatja elvileg senki, hogy kinek az adatlapját nézed meg!
xxdani
Igen ez itt a kérdés. Nem egy bizonyos alkalmazásra akarok(unk) rákeresni hanem mondjuk a legnépszerûbbek közül akarunk választani. régen volt ilyen. Na se baj.

Kérdés: Azt láthatja más hogy megnéztem az adatlapját vagy mások hogy kik után leskelõdök?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

JohnnyNapalm
és ha nem név szerint, csak megnézném hogy mik vannak?

totya24
A fent található keresõ sávba beírod az alkalmazás nevét, és a találatok listázásánál bal oldalon kiválasztod, hogy alkalmazásokat keresel.

Blues, Peace and Jimi Hendrix...

JohnnyNapalm
engem az érdekelne, hol lehet egyáltalán normálisan alkalmazást keresni, mert én ha rányomok hogy alkalmazások, akkor csak azt hozza ki hogy az ismerõseim mit használnak

xxdani
még egy kérdés. nincs olyan hogy úgy keresek alkalmazást hogy pl értékelés alapján vagy hasonló. régen volt ilyen de az istenért se találom...

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

xxdani
Ahha megvan. Ezt csináltam csak kellett neki vagy 15perc meg 25 frissítés mire úgy is tett. köszi azért

precision
föléviszed az egeret, és eltávolítás

Bazinga!

xxdani
sziasztok. az általam kitett hírt hogy lehet törölni?

precision
egy mód van rá csak
bejelölöd ismerõsnek, õ meg visszaigazol, és voilá, látod a képeit

nem, nem létezik ilyen facebook-nem-az-ismerosom-de-latni-akarom-a-privat-kepeit.exe amit elinditasz és kész 😄

Bazinga!

ha van egy user, aki a képeit csak az ismerõsei számára teszi nyilvánossá, akkor nincs valami mód, hogy a ne mismerõsei is láthassák? pm is jó

chhaya

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

acm689
hát az lesz, de eddig nem jötte be 😞

precision
hát akkor nem tudsz mást mint várni sajnos
kérj újra emlékeztetõt, hátha megérkezik az új email

Bazinga!

Igen! Mekkora barom/barmok vagyok/vagyunk...😊 De kéne a segítségetek.😊
Van egy fesztivál. Itt, erre mifelénk. A fesztivál elõször csak szimplán csapatversenyekként indult. Mostmár elég nagy rendezvénnyé nõtte ki magát(ahhoz képest, hogy ..na). És hát, mi idén is mennénk a csapatversenyekre.😊 8 fõs csapattal, mint eddig szinte mindig. Az ide beugró feladatok között van egy olyan, hogy nyitnunk kell egy csoportot facebookon, a csapatunk nevével.😊 És bizony, minél többen kell hogy legyünk. Ebben kérném a segítségeteket. Nem szeretek így fórumokban "hírdetni" ilyen jelleggel, de nagyon szeretnénk idén is bekerülni a játékba.😞 Ezért volt hozzá bátorságom.. Szóval ha megkérhetnélek titeket, csatlakozzatok hozzánk és hívjátok meg minél több ismerõsötöket. Nagyon szépen megköszönnénk.😊
Amennyiben valakit zavar, hogy ezt ide beírtam, akkor kéremszépen tessék figyelmenkívül hagyni..😊

Ide kattintva tudtok csatlakozni. Elõre is köszönjük a segítséget.😊
acm689
pontosan ezt tettem, de freemailre nem érkezik meg. van gmailos címem is, de régebben regisztráltam facebookra és akkor még freemailom volt. szóval ötletek? nem szeretnék újra regelni... magyar kapcsolattartási emailt nem találtam, az angolon meg nem válaszolnak...

JohnnyNapalm
hol?

precision
kérj új emlékeztetõt, és várj 😊
freemail sux egyébként, válts gmailre, oda azonnal megérkezik minden

Bazinga!

acm689
Sziasztok!
Van ötletetek mit tegyek, ha elfelejtettem a jelszavam, és freemailes címmel voltam regisztrálva? Sajnos nem kapom meg a jelszó visszaállítási emailt... (spam mappában sincs )

nandorb
6jegyu volt es nem 1x-ru kod... Hanem betu szam kombinacio.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Az is elképzelhetõ, hogy barát/barátnõ, haver. Régi "llenség". A csoportot én is hülyeségnek tartom.
totya24
Az a kifejezés, hogy "feltörik a fészbúkod" igazából annyit takar, hogy egyszerûen kilogikázható jelszót adtál meg (keresztnév/becenév/szül.dátum/stb) és valaki kilogikázta, más esetben valahogy lenyúlta... Szerintem semmi köze, ahhoz hogy "lájkoltál" egy csoportot....

Blues, Peace and Jimi Hendrix...

nandorb
Vigyázat!!!

Tegnapelõtt 1csoport-ra nyomtam LIKE-t.Tégnap már vki. jó feltörte a facebooküom és képet cserélt adatokat.De hogy ki szórakozik ilyesmikel azt nemtudom.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

tommygear
meg
JohnnyNapalm
ez olyan, mint hogy nem tudod megnézni kit jelöltél be

(vagy meg lehet?)

Én beírtam h Párkány és kidobta h Sturovo (ua, csak szlovákul D😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

tommygear
nálam is volt ilyen, bugos egy szar ez
tommygear
elég nagy városba ahoz, hogy kidobja 😊
tommygear
alig dob ki magyarországi várost
jointo
Nekem is ezt szokta csinálni. Biztos feltételezi a facebook, hogy emlékszel a saját hozzászólásodra és ezért nem jeleníti meg.😊
Vagy másnál se látszik a tied?

jacky87
sziasztok
miért csinálja azt ez a sz@r, hogy ha pl valaki hozzászólt az egyik linkemhez és én válaszolok, akkor megjelenik a hozzászólásom, de amikor frissítek, vagy újra belépek, akkor már nincs ott csak az õ hozzászólása???
már másnál is hallottam h volt ilyen

Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com

tanyán lax ? <#idiota>

Nagyobb városra kidob valamit?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

tommygear
mi a jó életért nem tudom megadni a lekhelyemet? beírom és nem ad ki semmit
Tyler1
de! mostmár rájöttem

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
hogyan? én nem jöttem rá...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

akyyy
meg tudjátok mondani hol van az üzenõfalam rss feedje, esetleg egy bizonyos ismerõs falának az rss címe?? hiába googlézom, a régi kinézetet mutatják, az újba meg nincs ott. csak az értesítéseknek leltem meg, de azt is körüményesen:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

tommygear
ja megvan
tommygear
egy felvett játékot hogyan lehet törölni??
azt írják hogy facebookra kattintok akkor adnak 10% kedvezményt. Na most én hova kattintsak mert rendelnék, de nem értem a facebookon , hogy jön a kedvezmény: Ez itt a baj Ez. Nem értem.
tommygear
<#worship>
Deaktiválni lehet csak, de akkor a többi ember számára olyan mintha törölted volna.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

tommygear
emberek, profilt hogy kell törölni?
na az már elég nagy probléma ha valaki nem tud hol kefélni. Itt a nyár kilehet menni a szabadba egy rétre kufircolni, nem a te szállásodért fizetni. Amúgy normális családokban több szoba van. Úristen , bújkálni kell a keféléshez xDDDDDD
akyyy
nem

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;