Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Azt megcsináltam hogy a kvíz végén leellenõrzi hogy mit töltött ki a százalékot is kiszámítja, meg minden, csak itt az kéne, hogy a végén küldjön egy oklevelet.
A fiókodnak ellenõrizettnek kell lennie, hogy meg tudd tenni ezt. Kérlek ellenõriztesd a fiókodat a mobiltelefon vagy a credit card adatok megadásával.
Most mi? Mert én nem akarok semmilyen adatot megadni, és mire mennek vele ha ezeket megadom?
duvra,hogy poénnak szánták és ennyit kapott xD
csoportot,hogy lehet törölni?
Sok képemet lájkolta és beszélgettem is vele néha a chaten. Talán ezért?
★★★★★
ha ezt megtetted, akkor ezek után az alias lesz a defaul címed
Egy erdekes jelenseggel talakozok mostansag. Az mennyire normalis hogy valaki akinek XY a neve, de fent a neve http.www.facebook.com/mzx ??? Ezek hamis profilok vagy mi? Mert 1 heten belul 4 ilyen felhasznaloval is "gazdagodtam" . Valami velemeny?
★★★★★
https://www.facebook.com/Ismerkedj/app_387180568032405
★★★★★
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
amúgy én is kiváncsi vagyok a válaszra 😄
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
(1 ismerõsöm bejegyzését tüntettem el)
és behozott 1 oldalt 8 ismerõs ajánlásával, akiket el akarok-e tüntenti.
õk kikapcsolták a hírfolyamukon az én dolgaimat hogy lássák? vagy mi alapján "válogatta" ki õket? (mert érdekes módon tõlük sose látok bejegyzést se😄 )
Az lenne a legbiztosabb ha valamelyik ismerõsöddel le tudnád tesztelni, hogy miket lát rólad, ha berakod egy ilyen listába.
★★★★★
amugy irja is torlesnel a facebook, h attol meg, masnal latszodni fog, csak a sajat timelinerol torli... 😞
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
azt be lehet allitani valahol, h cover photo cserenel, ne lehessen hozzaszolni? az se lenne baj, ha onnan a like-ot is ki lehetne kapcsolni...
Ha jól értelmezem az alábbi két oldalon megtalálható cikkeket, akkor elvileg készítek egy listát majd hozzáadok ismerõsöket, ezt követõen be tudom állítani hogy a listán lévõ adott személyek milyen információkat lássanak rólam, valamint korlátozni tudom elõlük a hozzászólásaimat és a lájkjaimat is?
http://www.biztonsagosinternet.hu/tippek/kepek-bejegyzesek-megjelenitesenek-korlatozasa
http://virusirto.blog.hu/2012/04/09/biztonsagosabb_lesz_a_facebook_ha_kihasznaljuk_a_listakat
A leírás szerint ha a Megjelenítendõ frissítések alatt ha kikapcsolom (nem lesz vastagon szedett) azt hogy "Hozzászólások és kedvelések" akkor elvileg a listán lévõ emberek egyáltalán nem fogják látni pl hogy lájkoltam egy képet? Beállítottam de még nem jöttem rá hogy mûködik-e a dolog. Valaki itt már kipróbálta ezt? Elõre is köszi!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
monjduk elég sokáig tartott mire megleltem hol lehet a nevet átírni<#gonosz3>#gonosz3>
Meg talán nem rég változtattak ezen valamit.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
+ alapból sokat kellene tejelnie a szponzoroknak, hisz velük is van szerzõdése.
Tehát csak úgy ukmukfuk nem fogja bezárni a bazárt.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Túl sok viszontagsággal jár a Facebook üzemeltetése, ezért alapítója, Mark Zuckerberg bejelentette: februar 15-én leállítják az oldalt - a teljes cikk fordítását megtalálhatják alább. Cikkünk végén a legújabb fejlemények."A Facebook irányítása kicsúszott a kezünk közül” - nyilatkozta Zuckerberg a Palo Alton lévõ irodájuk elõtt tartott sajtótájékoztatón, valamint hozzátette: „A stressz, ami ennek a vállalatnak az igazgatásával járt, tönkretette az életemet. Véget kell vessek ennek az õrültségnek.” Zuckerberg végül bejelentette, hogy a felhasználók február 15-tõl fogva többé nem fognak tudni bejelentkezni Facebook- adatlapjukra. Február 15-tõl az egész oldalt lezárjuk” - nyilatkozta Avrat Humarthi, a Facebook technikai ügyekért felelõs aligazgatója. „Szóval, ha szeretnétek, hogy a feltöltött képeitek ne vesszenek el, azt ajánlom, hogy töltsétek le azokat a gépeitekre, mert miután lezárjuk a rendszert, többé nem fogjátok tudni elérni õket"
<#duma>#duma>
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?