3646
www.facebook.com
-
#3120 magyarul van az egész oldal, végig kéne nézni az opciókat.. :)
van adatvédelmi beállítások, van letiltás rész... de akár az adott ember adatlapján is van letiltásra lehetőség -
#3119 englis us-ra allitva mindenkinel kiprobalhato az "uj" kereső -
#3118 Üdv. Olyat tudok, hogy valakit letiltok ( vagy nemtudom fb-n mi a szó rá ), de később ez visszaállítható?! Tehát olyat szeretnék, mintha egyáltalán ne lennénk ismerősök, ( én se lássak semmit róla, ő se rólam) az se baj, ha a másik fél is így látja, de ez később ismerősnek jelölés nélkül visszaállítható legyen. ( röviden úgy írnám le amire gondolok: MSN-en volt anno olyan, hogy letiltás, de ez bármikor megszüntethető volt ugyanúgy egy kattintással, ilyen kellene nekem ha van ) -
vala12 #3117 facebook oldalként hogy tudok más oldalakra kommentelni? lehet egyáltalán, vagy be kell állítani valamit -
#3116 Köszönöm, megtaláltam....
Nem éppen olyan, mint amilyen emlékeztem, nyilván alakítottak rajta, mert már nem ír szöveget, csak hozzá lehet adni, hogy kivel, mikor szakítottál.
Köszönöm a választ! -
#3115 Profilodban nem olyat posztolsz, hogy Status, hanem Life event, bár itt nem tudom van-e egyedülálló. -
#3114 Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nemrég este túl egy szakításon... Eléggé megviselt, de persze az ingyen reklám mindig jól jön:
- Hogy tudom elérni azt, hogy a Facebook kiírja az üzenetfalamra a szokásos szöveget, hogy " XY már nincs kapcsolatban, hanem egyedülálló"??
Bementem az adataim szerkesztésébe, ott a kapcsolatban-t átállítottam Egyedülállóra... Barátnőm szintén belépett, az ő adatlapján már nem volt ott az, hogy kapcsolatban XY-al, hanem csak hogy kapcsolatban... Ő is átállította egyedülállóra, de semelyikünknél nem jelent meg ez az üzenet.
Köszönöm előre is, Üdv! -
#3113 youtube, vimeo -
#3112 Eltűnt magától jó pár ismerősöm,több ezres-tízezres üzenetváltásunk.
Most ez valami bug?? Vagy mi a ***??
Nem tud más belépni,mielőtt az jönne.
Mai nap reggel jelentkezett ez.
-
videoanyuci #3111 nem lehet. mindig át kell állítani és egy ideig úgy marad. -
#3110 igen de minden új belépésnél visszateszi kibaszott top stories-re !!!
NEM marad meg a beállítás! Azért kérdeztem, hogy hogyan lehet ALAPÉRTELMEZETTEN beállítani, ne kelljen minden belépésnél klikkelgetni!!
-
#3109 Feltöltöttem videót a fb-re. Elég ratyi a minősége, sőt, még talán a hd gombra kattintva sem az igazi.
Rendben hogy konvertál és butít a fb, de hogy tudnám a jobb minőséget elérni?
-
#3108 -
#3107 hi!
Hogy tudom beállítani, hogy NE fontosság szerint rendezze a híreket alapértelmezettbe, hanem IDŐRENDBE!!!!
Ahányszor átállítom időrendbe, mindig visszateszi az a szar fontosságra!
Köszi -
videoanyuci #3106 Nem. Egy rendszer általi véletlen jelszót kapsz. -
Saka23 #3105 Sziasztok! Jelszó emlékeztetőt email címre lehet kérni úgy,hogy a régi jelszavunkat (amit elfelejtettem) azt küldje ki? -
#3104 Értem, köszi :) -
#3103 Azt a személyt írja előre aki a te ismerősöd.. ha mindkettő az akkor nem tudom, hogy működik ez. -
#3102 Az fb ugye jobboldalon kiírja, hogy X és Y mostantól ismerősök lettek. És abban kit ír előre? Tehát ki az X ? akit bejelöltek és elfogadta vagy aki bejelölte a másikat? vagy ez random? -
rokonfajta #3101 Hogyan lehet az, hogy két facebook felhasználóhoz mondjuk Kis Gáborhoz meg Nagy Isvánhoz a facebook ugyan azt a facebook címet adja mondjuk mindkettőhöz "jó[email protected]? -
Unstoppable #3100 Hello.
Az a problémám, hogy van egy oldalt amit Likeoltam és beállítottam, hogy küldjön értesítést ha azaz oldal újat posztol.
Pár hónapig küldte is rendszeresen, viszont 1-2 hónapja nem küldi pedig bevan állítva.
Szóval az lenne a kérdésem miért nem kapok attól az oldaltól értesítéseket ha be van állítva, hogy küldjön?
Másik pedig, hogy amikor rámegyek a "Fiókbeállításokra" akkor ott bal oldalt nem nincs olyan hogy "Követés" másnak ugy az a "Mobil" alatt van.
Valami tipp? 2. annyira nem fontos, inkább az 1. -
#3099 Ha a TOP ismerősökre gondolsz, akkor:
- akikkel nemrég beszéltél
- akikkel sokat beszéltél (függetlenül attól, hogy mikor)
- akinek sokszor nézted az adatlapját
- random ismerősök -
Szuli #3098 Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni facebook üzleti oldallal kapcsolatban, illetve kérdezni szeretnék!
Van egy wordpress oldalam, abban van egy olyan bővítmény, aminek a segítségével egyből ki tudom postolni a facebookra. Ehhez az alkalmazáshoz kellett persze egy titkos kulcs. Magyarul, hogy tudjuk kommunikálni a wordpress a facebookkal. A gond ott van, hogy csak a személyes oldalamon tudtam megcsinálni ezt az alkalmazás dolgot, mert az üzleti felületen csak hirdetni lehet, alkalmazást csinálni nem! Az adott postot viszont nem a saját magán profilomon akarom megosztani, hanem az üzletin!! Van erre valamilyen lehetőség, valamilyen átírányítás vagy hasonló, hogy a privát oldalamat ne használja a rendeszert viszont az alkamzást használja az üzletin? Nem tudom, érthető vagyok-e? Valahogy meg kéne találnom az üzletin profion keresztül az én alkalmazásomat.
Vagy valamilyen átiránytással? Ha legalább a privát oldalamon megjelenik a post akkor valahogyan automatás megjelenjen az üzletin..
Köszönöm, -
videoanyuci #3097 miért fontos ez? -
marlina #3096 Tudja valaki, hogy a chat (aktívak) ablakban mi alapján teszi sorrendbe az ismerősöket? -
#3095 hát ha nem is közszereplőt jelez, de ismerős gyűjtő tini kislány plecsni biztos jár érte -
videoanyuci #3094 neked annyi van? kukázd ki a felét. -
#3093 ha valakinek 5000 ismerőse van, akkor annak jelez a facebook hogy oldal lesz a profilja ert közsszereplő? :D -
videoanyuci #3092 szerintem állítsd át a legfrissebbre. ha azon volt, akkor a legfontosabbra. nekem az segített. -
#3091 és hogytudom beállítani? mert zavar hogy nincs :D -
#3090 csak neked -
#3089 csak nekem nincs hírfolyam most?... -
#3088 poén hegyek -
kamionosjoe #3087 add meg e-mail címed és a jelszavad, megnézzük mi a gond vele -
#3086 letiltott mindenki -
#3085 mivan ezzel a nyomorult oldallal újabban? nézném vissza a hírfolyamot erre pár scrollozás után kiírja, hogy nincs több megjeleníthető bejegyzés, már napok óta ezt csinálja -
Saka23 #3084 Sziasztok!
Facebook csetre nem vagyok belépve,de ismerősöknek kijelzi,hogy online vagyok(zöld ikon világit cseten). Kilehet ezt kapcsolni,hogy ne mutassa,hogy online vagyok? :) -
Monoton #3083 Az megoldhato, hogy RSS-en csak az oldalak hireit tudjam kovetni, ne pedig mindent? Taptu-t hasznalok es oda csak kedvelt oldalakat bejegyzeseit szeretnem megjeleniteni. -
#3082 Vannak, csak meg kell őket találni. Twitteren / tumblr-n pl elég nagy magyar közösség van. -
#3081 ezt honnan veszed? sok magyar van.