Facebook

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Nincs még elég okleveles szar a facebook-on? Betiltanám mindet.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Vagyis csak annyi kellene, hogy az alkalmazás csak akkor menjen, ha lájkolta az oldalt.

Azt megcsináltam hogy a kvíz végén leellenõrzi hogy mit töltött ki a százalékot is kiszámítja, meg minden, csak itt az kéne, hogy a végén küldjön egy oklevelet.
Megcsináltam, megkaptam a kódot, mûködik. De hogyan lehet egy egyszerû Kvíz alkalmazást készíteni az oldalamra? Sehol nem találtam egy jó leírást...
bajgunar
Megadod telszámod (adatvédelmi beállításoknál/fiókba, vhol ott), küldenek rá egy kódot, vissza beírod 😉 és már "Tiszta" is vagy. Utána mehet a Tovább gomb. 😉 és nem rinyál.
precision
gondolom ha valami spammer vagy hasonló appot csinálsz akkor tudják, hogy ki az illetõ

Bazinga!

Facebookra akarok alkalmazást csinálni, megnyomom a developers -nél hogy Create New App. kitöltöm ami ott van, megnyomom hogy tovább és ezt írja:

A fiókodnak ellenõrizettnek kell lennie, hogy meg tudd tenni ezt. Kérlek ellenõriztesd a fiókodat a mobiltelefon vagy a credit card adatok megadásával.

Most mi? Mert én nem akarok semmilyen adatot megadni, és mire mennek vele ha ezeket megadom?
+9000el nõtt 😄DD
duvra,hogy poénnak szánták és ennyit kapott xD
csoportot,hogy lehet törölni?
Miért van az, hogy valakinél mindig elsõ helyen szerepel a képem, ha rámennek az adatlapjára?
Sok képemet lájkolta és beszélgettem is vele néha a chaten. Talán ezért?

★★★★★

tigeroo
meg lehetett adni bejelentkezõs aliast, hogy ne kelljen megadni mindig az emailcímet
ha ezt megtetted, akkor ezek után az alias lesz a defaul címed

Tehat ket kulonbozo nev van lenyegeben mert a profil nev nem passzol a http facebook/ nev -vel.

Hello.
Egy erdekes jelenseggel talakozok mostansag. Az mennyire normalis hogy valaki akinek XY a neve, de fent a neve http.www.facebook.com/mzx ??? Ezek hamis profilok vagy mi? Mert 1 heten belul 4 ilyen felhasznaloval is "gazdagodtam" . Valami velemeny?

Na nekem most dobta ki ezt az ablakot, de nekem azokat az embereket rakta ki, akiket régebben letiltottam a hírfolyamról. Persze hülye lennék visszaállítani õket. 😊

★★★★★

Most találtam rá erre a játékra! Ha szeretitek a Scrabble-t, akkor itt a helyetek! 😉
https://www.facebook.com/Ismerkedj/app_387180568032405
Ha olyan van, hogy valaki sok hülyeséget rak ki a hírekbe, akkor én rámegyek az adatlapjára, ott arra hogy ismerõsök vagyunk/mutatás a hírekben/beállítások/csak a fontosak. Ezt beállítom utána már nem látom, hogy miket rak ki.

★★★★★

Klon
kipróbáltam, rányomtam az elrejtésre, kapásból el is tûnt, mindenféle kérdés nélül 😄 Amúgy nekem követés nincs is a listában 😊)

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

tigeroo
jobboldalt a fület lehozom a bejegyzésnél hogy elrejt, követés stb. és az elrejtre mész rá akkor jön elé ez a lehetõség.
bakkerman
valamilyen mód nincs arra,hogy egy bizonyos személy ne lássa,hogy én egy másiknak lájkolom a képét? tehát a bizonyos személynek ne jöjjön fel az üzenõfalán real time,hogy én éppen belájkoltam XY képét

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Klon
én nem is látok olyat, hogy 'állítsd be kit látsz a hírekben'.. hol van ez?
amúgy én is kiváncsi vagyok a válaszra 😄

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

tigeroo
rámentem arra hogy 'állítsd be kit látsz a hírekben'

(1 ismerõsöm bejegyzését tüntettem el)

és behozott 1 oldalt 8 ismerõs ajánlásával, akiket el akarok-e tüntenti.

õk kikapcsolták a hírfolyamukon az én dolgaimat hogy lássák? vagy mi alapján "válogatta" ki õket? (mert érdekes módon tõlük sose látok bejegyzést se😄 )
Nem. Ha a listát beállítottad akkor nem fogják látni akkor sem, illetve ez nem 100%, mert én ezeket a listákat még nem használtam, de ha jól veszem ki abból a cikkbõl amit linkeltél akkor így van.

Az lenne a legbiztosabb ha valamelyik ismerõsöddel le tudnád tesztelni, hogy miket lát rólad, ha berakod egy ilyen listába.

★★★★★

Tehát ha én korlátozott listára tettem bizonyos ismerõseim, attól függetlenül pl ha publikus képhez szólok hozzá ugyanúgy fogják látni az aktivitásom a híreik között mint eddig? De ha az adott pl képnél más állapot-variáció (nem a földgömb hanem a többi) jelenik meg a kép mellett akkor azt nem fogják? Eléggé bonyolult nekem ez a facebook...

Klon
ezt csinaltam, de megis jonnek a hozzaszolasok.
amugy irja is torlesnel a facebook, h attol meg, masnal latszodni fog, csak a sajat timelinerol torli... 😞

davidka003
Rámész a saját profilodra és kitörlöd az idõvonalról a bejegyzést.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Klon
Hali!
azt be lehet allitani valahol, h cover photo cserenel, ne lehessen hozzaszolni? az se lenne baj, ha onnan a like-ot is ki lehetne kapcsolni...

bajgunar
bakkerman
nálam is ígyvan,telón alkalmazásban se mutatja

Üdv! Olvastam itt hogy egy jópáran rajtam kívül, nem szeretik a facebook azon alaptulajdonságát hogy mindenki lát mindent a hírfolyamában ha kell, ha nem, (eddig csak az oldalamon tudtam elrejteni az aktivitásaimat, miután mindenkinél megjelent elõtte a hírfolyamban) így keresgéltem a neten és találtam valamit ezzel kapcsolatosan.
Ha jól értelmezem az alábbi két oldalon megtalálható cikkeket, akkor elvileg készítek egy listát majd hozzáadok ismerõsöket, ezt követõen be tudom állítani hogy a listán lévõ adott személyek milyen információkat lássanak rólam, valamint korlátozni tudom elõlük a hozzászólásaimat és a lájkjaimat is?
http://www.biztonsagosinternet.hu/tippek/kepek-bejegyzesek-megjelenitesenek-korlatozasa
http://virusirto.blog.hu/2012/04/09/biztonsagosabb_lesz_a_facebook_ha_kihasznaljuk_a_listakat
A leírás szerint ha a Megjelenítendõ frissítések alatt ha kikapcsolom (nem lesz vastagon szedett) azt hogy "Hozzászólások és kedvelések" akkor elvileg a listán lévõ emberek egyáltalán nem fogják látni pl hogy lájkoltam egy képet? Beállítottam de még nem jöttem rá hogy mûködik-e a dolog. Valaki itt már kipróbálta ezt? Elõre is köszi!

Csak nálam van úgy már egy jó ideje hogyha egy ismeretlen ember lájkolja az egyik hozzászólásomat (amit egy másik oldalon kommenteltem a facebookal) akkor nekem nem jelzi, és nem is tudom megnézni hogy ki lájkolta?

tigeroo
de ha engedélyezed a feliratkozókat akkor feliratkozik rád az ismerõsnek jelölés mellett
Barnabyka
Csak miutàn visszaigazol, hiszen addig nem ismerõsöd.

Ha én ismerõsnek jelölök valakit, de még nem igazolt vissza, az mit lát az én oldalamon, úgy, hogy nekem mindent az ismerõsök látnak? Ilyenkor már mint ismerõsként látja az oldalt, vagy csak miután visszaigazolt?
jó ezt vágom 😄 azt viszont én is most vettem észre,hogy a megjelenítésnél ki lehet választani a normális kinézetet xD tehát nem kell a keresztnévhez a vezetékneved írni,hogy "magyarként" nézzen ki a neved.
Casillas
Évek óta kb 😄

Vivimos por ti, vence por nosotros.

akyyy
Fiókbeállítások, és ott általános-ban. (jobb felsõ sarok)

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

és hol van?
akyyy
ti tudtátok hogy már normális, magyar elrendezésü neveket is lehet hasznáni ? (Vezeték és keresztnév)

monjduk elég sokáig tartott mire megleltem hol lehet a nevet átírni<#gonosz3>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

SzirmosSzisza
Esélytelen ám kijátszani a korhatáros szûrést <#nezze>

Meg talán nem rég változtattak ezen valamit.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

akyyy
régen nem úgy volt hogy face-re nem lehet 13 évnél fiatalabbknak regelnie? végüls az nem regel aki akar, de akkor is egy hír facebook komentjénél olyat olvasni hogy nem értem a hírt, mert 11 éves vagyok...<#wow3>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

davidka003
Délután úgyis dolgozok este 10-ig, most meg aludtam meg játszottam úgyhogy velem nem basznak ki. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

bakkerman
eljött a valentin nap,és sajnálom azokat akiknek sok fiatal picsa ismerõse van FB-n,mert most aztán meglehet kapni az agyfaszt 😄DDDD én úgy dontöttem ma csak telóról leszek fennt,messengerrõl,az üzenõfalra én ma rá nem nézek,az kurvaélet 😄

precision
túl sok 12 éves kislány ismerõse van? 😊

Bazinga!

The Protector
ezeket honnan a szarból szeded?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Elõbb adná el jó pénzért, mint bezáratná.
+ alapból sokat kellene tejelnie a szponzoroknak, hisz velük is van szerzõdése.

Tehát csak úgy ukmukfuk nem fogja bezárni a bazárt.

Tyler1
Nagyon hitelesen hangzik, fõleg az utolsó mondat.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

tigeroo
"ez most igaz vagy hamis? 😄

Túl sok viszontagsággal jár a Facebook üzemeltetése, ezért alapítója, Mark Zuckerberg bejelentette: februar 15-én leállítják az oldalt - a teljes cikk fordítását megtalálhatják alább. Cikkünk végén a legújabb fejlemények."A Facebook irányítása kicsúszott a kezünk közül” - nyilatkozta Zuckerberg a Palo Alton lévõ irodájuk elõtt tartott sajtótájékoztatón, valamint hozzátette: „A stressz, ami ennek a vállalatnak az igazgatásával járt, tönkretette az életemet. Véget kell vessek ennek az õrültségnek.” Zuckerberg végül bejelentette, hogy a felhasználók február 15-tõl fogva többé nem fognak tudni bejelentkezni Facebook- adatlapjukra. Február 15-tõl az egész oldalt lezárjuk” - nyilatkozta Avrat Humarthi, a Facebook technikai ügyekért felelõs aligazgatója. „Szóval, ha szeretnétek, hogy a feltöltött képeitek ne vesszenek el, azt ajánlom, hogy töltsétek le azokat a gépeitekre, mert miután lezárjuk a rendszert, többé nem fogjátok tudni elérni õket"

<#duma>
The Protector
Igen.Azért megy egy próbahívás,hogy megnézzék eredeti-e a szám(ahogy írtad is) és ez arra jó, hogy a cég akitõl vették az adatbázist a telszámokkal mekkora hibafaktorral ad ki számokat.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
de kibasszák ha nincs meg a kvótája az embernek.Ezek többnyire diákok akik call centerbe mennek melózni.20an ülnek egymás nyakában 5négyzetméteren,szétmegy a fejed a hangzavartól,pisálni sincs idõd elmenni mert a gép autómatán tárcsáz neked és meg kell lenni az óra/hívás átlagnak,a vezetõség folyamatosan figyeli a vonalakat és kiértékel.

akyyy
utolag szerkesztett manipulált képek, én ezért is hagytam ugymond abba az egész instagrammozást. elvileg arra lett kitaláltva hoy amatõrõl, nemprofik telefonnal csináljakank érdekes képeket, erre a sok fotóvadász a 4k-s gépével csinálja a tényle gjobbnál jobb képeket, de ne itt pbulikálják már. ami az amatõrökek lett kitalálva 😞