3646
www.facebook.com
  • precision
    magyarul van az egész oldal, végig kéne nézni az opciókat.. :)

van adatvédelmi beállítások, van letiltás rész... de akár az adott ember adatlapján is van letiltásra lehetőség
  • akyyy
    englis us-ra allitva mindenkinel kiprobalhato az "uj" kereső
  • matyi0323
    Üdv. Olyat tudok, hogy valakit letiltok ( vagy nemtudom fb-n mi a szó rá ), de később ez visszaállítható?! Tehát olyat szeretnék, mintha egyáltalán ne lennénk ismerősök, ( én se lássak semmit róla, ő se rólam) az se baj, ha a másik fél is így látja, de ez később ismerősnek jelölés nélkül visszaállítható legyen. ( röviden úgy írnám le amire gondolok: MSN-en volt anno olyan, hogy letiltás, de ez bármikor megszüntethető volt ugyanúgy egy kattintással, ilyen kellene nekem ha van )
  • vala12
    facebook oldalként hogy tudok más oldalakra kommentelni? lehet egyáltalán, vagy be kell állítani valamit
  • jan5650
    Köszönöm, megtaláltam....
    Nem éppen olyan, mint amilyen emlékeztem, nyilván alakítottak rajta, mert már nem ír szöveget, csak hozzá lehet adni, hogy kivel, mikor szakítottál.

Köszönöm a választ!
  • SzirmosSzisza
    Profilodban nem olyat posztolsz, hogy Status, hanem Life event, bár itt nem tudom van-e egyedülálló.
  • jan5650
    Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy nemrég este túl egy szakításon... Eléggé megviselt, de persze az ingyen reklám mindig jól jön:
    - Hogy tudom elérni azt, hogy a Facebook kiírja az üzenetfalamra a szokásos szöveget, hogy " XY már nincs kapcsolatban, hanem egyedülálló"??

Bementem az adataim szerkesztésébe, ott a kapcsolatban-t átállítottam Egyedülállóra... Barátnőm szintén belépett, az ő adatlapján már nem volt ott az, hogy kapcsolatban XY-al, hanem csak hogy kapcsolatban... Ő is átállította egyedülállóra, de semelyikünknél nem jelent meg ez az üzenet.

Köszönöm előre is, Üdv!
  • N o N a m e
    youtube, vimeo
  • Rash87
    Eltűnt magától jó pár ismerősöm,több ezres-tízezres üzenetváltásunk.

Most ez valami bug?? Vagy mi a ***??
    Nem tud más belépni,mielőtt az jönne.

Mai nap reggel jelentkezett ez.

• videoanyuci
    nem lehet. mindig át kell állítani és egy ideig úgy marad.
  • Spészgószt
    igen de minden új belépésnél visszateszi kibaszott top stories-re !!!
    NEM marad meg a beállítás! Azért kérdeztem, hogy hogyan lehet ALAPÉRTELMEZETTEN beállítani, ne kelljen minden belépésnél klikkelgetni!!
  • trident
    Feltöltöttem videót a fb-re. Elég ratyi a minősége, sőt, még talán a hd gombra kattintva sem az igazi.
    Rendben hogy konvertál és butít a fb, de hogy tudnám a jobb minőséget elérni?

• N o N a m e
  • Spészgószt
    hi!
    Hogy tudom beállítani, hogy NE fontosság szerint rendezze a híreket alapértelmezettbe, hanem IDŐRENDBE!!!!
    Ahányszor átállítom időrendbe, mindig visszateszi az a szar fontosságra!
    Köszi
  • videoanyuci
    Nem. Egy rendszer általi véletlen jelszót kapsz.
  • Saka23
    Sziasztok! Jelszó emlékeztetőt email címre lehet kérni úgy,hogy a régi jelszavunkat (amit elfelejtettem) azt küldje ki?
  • matyi0323
    Értem, köszi :)
  • Barnabyka
    Azt a személyt írja előre aki a te ismerősöd.. ha mindkettő az akkor nem tudom, hogy működik ez.
  • matyi0323
    Az fb ugye jobboldalon kiírja, hogy X és Y mostantól ismerősök lettek. És abban kit ír előre? Tehát ki az X ? akit bejelöltek és elfogadta vagy aki bejelölte a másikat? vagy ez random?
  • rokonfajta
    Hogyan lehet az, hogy két facebook felhasználóhoz mondjuk Kis Gáborhoz meg Nagy Isvánhoz a facebook ugyan azt a facebook címet adja mondjuk mindkettőhöz "jó[email protected]?
  • Unstoppable
    Hello.
    Az a problémám, hogy van egy oldalt amit Likeoltam és beállítottam, hogy küldjön értesítést ha azaz oldal újat posztol.
    Pár hónapig küldte is rendszeresen, viszont 1-2 hónapja nem küldi pedig bevan állítva.
    Szóval az lenne a kérdésem miért nem kapok attól az oldaltól értesítéseket ha be van állítva, hogy küldjön?

Másik pedig, hogy amikor rámegyek a "Fiókbeállításokra" akkor ott bal oldalt nem nincs olyan hogy "Követés" másnak ugy az a "Mobil" alatt van.

Valami tipp? 2. annyira nem fontos, inkább az 1.
  • SixPaths
    Ha a TOP ismerősökre gondolsz, akkor:
    - akikkel nemrég beszéltél
    - akikkel sokat beszéltél (függetlenül attól, hogy mikor)
    - akinek sokszor nézted az adatlapját
    - random ismerősök
  • Szuli
    Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni facebook üzleti oldallal kapcsolatban, illetve kérdezni szeretnék!
    Van egy wordpress oldalam, abban van egy olyan bővítmény, aminek a segítségével egyből ki tudom postolni a facebookra. Ehhez az alkalmazáshoz kellett persze egy titkos kulcs. Magyarul, hogy tudjuk kommunikálni a wordpress a facebookkal. A gond ott van, hogy csak a személyes oldalamon tudtam megcsinálni ezt az alkalmazás dolgot, mert az üzleti felületen csak hirdetni lehet, alkalmazást csinálni nem! Az adott postot viszont nem a saját magán profilomon akarom megosztani, hanem az üzletin!! Van erre valamilyen lehetőség, valamilyen átírányítás vagy hasonló, hogy a privát oldalamat ne használja a rendeszert viszont az alkamzást használja az üzletin? Nem tudom, érthető vagyok-e? Valahogy meg kéne találnom az üzletin profion keresztül az én alkalmazásomat.
    Vagy valamilyen átiránytással? Ha legalább a privát oldalamon megjelenik a post akkor valahogyan automatás megjelenjen az üzletin..

Köszönöm,
  • videoanyuci
    miért fontos ez?
  • marlina
    Tudja valaki, hogy a chat (aktívak) ablakban mi alapján teszi sorrendbe az ismerősöket?
  • precision
    hát ha nem is közszereplőt jelez, de ismerős gyűjtő tini kislány plecsni biztos jár érte
  • videoanyuci
    neked annyi van? kukázd ki a felét.
  • akyyy
    ha valakinek 5000 ismerőse van, akkor annak jelez a facebook hogy oldal lesz a profilja ert közsszereplő? :D
  • videoanyuci
    szerintem állítsd át a legfrissebbre. ha azon volt, akkor a legfontosabbra. nekem az segített.
  • tigeroo
    és hogytudom beállítani? mert zavar hogy nincs :D
  • precision
    csak neked
  • tigeroo
    csak nekem nincs hírfolyam most?...
  • tommygear
    poén hegyek
  • kamionosjoe
    add meg e-mail címed és a jelszavad, megnézzük mi a gond vele
  • xxdani
    letiltott mindenki
  • tommygear
    mivan ezzel a nyomorult oldallal újabban? nézném vissza a hírfolyamot erre pár scrollozás után kiírja, hogy nincs több megjeleníthető bejegyzés, már napok óta ezt csinálja
  • Saka23
    Sziasztok!
    Facebook csetre nem vagyok belépve,de ismerősöknek kijelzi,hogy online vagyok(zöld ikon világit cseten). Kilehet ezt kapcsolni,hogy ne mutassa,hogy online vagyok? :)
  • Monoton
    Az megoldhato, hogy RSS-en csak az oldalak hireit tudjam kovetni, ne pedig mindent? Taptu-t hasznalok es oda csak kedvelt oldalakat bejegyzeseit szeretnem megjeleniteni.
  • SzirmosSzisza
    Vannak, csak meg kell őket találni. Twitteren / tumblr-n pl elég nagy magyar közösség van.
  • videobaby
    ezt honnan veszed? sok magyar van.