3646
www.facebook.com
-
Mondeo19 #3160 Sziasztok! Szép napot! Segítségre lenne stökségem! Tudnátok nekem ajánlani sikeres, és hatásos facabook jelszó feltörő programot? Fontos, és sürgős lenn hogy valakinek megnézzem az üzeneteit... Előre is köszönöm! -
#3159 Valaki tudna segíteni? Hogy tudom beállítani az fb-m, hogy ne mutassa az ismijeimnek, ha egy idegen képéhez hozzászólok? -
#3158 nektek is behalt a chat? -
#3157 -
#3156 eddig a bal alsó sarokba volt ilyen esemény napló szerüség minden imserősnél, ahol jelezte hogy az utobbi napokban mit like-olt, ki lett ismerőse, ilyenek. ez csak nálam tünt el vagy mindenkinél,? -
gabko #3155 vírus ellenőrzés után úgy néz ki hogy se a telo se a pc nem fertőzött...
na mind1 az összes applications-t töröltük fb-on belül...
hátha így jó lesz. -
hugopareiros #3154 és szted azon nincs károkozó?
kis naív -
gabko #3153 köszi, megnézzük így mit lehet alkotni' -
#3152 https://www.facebook.com/settings?tab=applications
itt nézd meg nincs-e valami gyanús. -
gabko #3151 de mit virusírtani?
mert 80%ban mobilról(androidról) lép be...
valami más megoldás? -
#3150 virusirtás -
gabko #3149 erre tud valaki valami okosat mondani?
"van egy ismerősöm aki folyton küld meghívásokat saját tudta nélkül mindenféle oldalra úgy hogy elvileg Ő azokat az oldalakt nem like-olta...
ezt hogy tudja megállítani?
köszi "
valamint folyton olyan dolgok vannak kipostolva az oldalára amit se nem likeolt se nem osztott meg.
köszi -
#3148 http://www.boon.hu/zsirafbook-allatok-lepik-el-a-facebookot/2396849világ legértetlenebb cikke -
Rockhand #3147 Sziasztok!
A következő problémával fordulok hozzátok:
Pár napja felvett egy barátom FB-n. Az első perctől kezdve komoly probléma van az üzenetküldéssel. Amit én küldök neki asztali számítógépről, az ilyen fél napokat késik, vagy meg sem érkezik egyáltalán. Amiket ő küld, az megérkezik kb instant, csak azt vettem észre hogy nehezen töltődik be nekem.
Amit még észrevettem az az, hogy ha kölcsön kérem egy ismerősöm androidos telefonját, és azt használva küldök üzenetet, akkor az azonnal megérkezik és látja is.
Amiket az asztaliról küldök neki, azt írja az fb, hogy 1-2 órával később látta, de ez nem felel meg a valóságnak ismerősöm szerint, mintha meg sem kapná.
Senki neki se nekem nincs hasonló problémája mással.
Ötletek? -
#3146 Ha ugy van most beallitva az fb, hogy bizonyos emberek ne lassak amit uzenofalon megosztok ( tehat egyeni beallitas ) es ezt most atallitom nyilvanosra vagy minden ismerosre, akkor visszamenoleg is fogjak latni a megosztasokat vagy csak amit ezutan rakok ki? Illetve be lehet allitani, hogy csak az ezutanit lassak?! -
#3145 Sziasztok!
Az miért van, hogy a most recent-nél nem lehet visszanézni normálisan mindent? Értem ezalatt, hogy nem jelenít meg minden személy/oldal által írt kommentet az üzenőfalon, csak nagyon keveset. Pedig az összes frissítés opcio be van állítva fontosabb oldalaknál. Most is kb egy órával ezelőtti hírrel kezdődik a most recent, utána pedig már 3 órával ezelőtt és nem sokkal utána már a tegnapi nap híreit hozza be.. -
#3144 átírod a kiterjesztést gifről jpgre -
#3143 oké, akkor ez az átnevezés ,hogy történik ?
elnézést az offért nem hozzáértő vagyok -
#3142 Azok amiket lattal, csak siman at vannak nevezve .jpg-re.
-
#3141 sziasztok, lenne egy olyan kérdésem,hogy láttam olyan gif képeket jpg formátumba beszúrva FB-re hogy azok mégis mozogtak.
pl ezt a képet hogy tudnám úgy jpgként feltölteni ,h ogy mégis gif-ként érvényesüljön?
http://warnet.ws/img5/780/gif/11.gif -
#3140 ez a "TÖRTÉNETÜNK"?
nem lehet hogy aki már látta, járt az oldalon akár lájkolja, akár nem, ezek után már az eredeti, időrendi helyén fogja látni? mert én most a tetején látom kiemelve, de majd visszanézek később, hogy hol látom. -
Vargagy #3139 Van egy Facebook oldalam.
A legelső bejegyzésként megírtam az oldal beköszöntő-leíró szövegét, amit legelőre szeretnék tenni. Az ablakhoz tartozó módosító fülön beadtam, hogy "Rögzítés felül". Egy ideig ott is maradt, de azután elsüllyedt, az idővonal elejére (merthogy ez a legrégebbi bejegyzés)Nincs olyan lehetőség, hogy az idővonal fölé tegyünk egy teljes szélességű keretet? -
#3138 "Fiók letiltva
A felhasználói fiókodat letiltottuk. Ha bármi kérdésed vagy problémád felmerül, látogasd meg a GYIK oldalunkat az alábbi címen: itt.
Ha ezt írja ki az fb mit jelent? Hogy lehet visszaszerezni a fiókot?"
Ezt rakta ki a face-re egyik ismerősöm segítsetek! -
TomBond #3137 Működik mindenkinek rendesen a facebbok? Nálam nem frissíti magát. -
#3136 jaja ez volt -
#3135 Nalam igen. -
#3134 Másnál is jelentkezett olyan (1 hónapja kb), hogy kb 6-7 emberen kívül az összes üzenete eltűnt? Ha újra beszélgetést kezdeményezek ilyen emberrel, akkor megint visszarakja a listába. -
lonewolf2 #3133 sziasztok -
#3132 Nálad is az van, hogy nem mutat fenn senkit a chat, és amit írsz másoknak, azt nem kapják meg? -
#3131 nem igaz h hetente probléma van a chat-el ezen a hányadék oldalon, alap funkciót nem bírnak normálisan üzemeltetni -
#3130 júúúúúúúj -
gabko #3129 van egy ismerősöm aki folyton küld meghívásokat saját tudta nélkül mindenféle oldalra úgy hogy elvileg Ő azokat az oldalakt nem like-olta...
ezt hogy tudja megállítani?
köszi -
#3128 visszamenőleg csak egyesével lehet... használd a tevékenységnaplót ott azért egyszerűbb a dolog mint ha az idővonaladon mászkálnál
a jövőbeni bejegyzések láthatósága pedig megnyomod a kis lakat ikont jobb felül, kik láthatják a dolgaimat részt lenyitod és beállítod amit szeretnél -
#3127 Én a visszamenő dolgokat szeretném eltüntetni, és erre eddig egyetlen opciót se találtam és szerintem nincs is, kivéve az egyesével átrakosgatás, ami azért elég hosszadalmas.. ezért kérdeztem hogy tud-e vki vmit.. de max olyan opció van hogy ismerősök ismerősei ne lássák a dolgaim, de nekem olyan kell ahol az ismerősök sem.. értelmezd mit kérdezek, és ha tudod a választ szívesen elfogadom.. De eddig se google, se itt nem találtam megoldást, hosszas értelmezés és keresgetés után sem.. -
#3126 nyisd ki a szemed, nyomogasd meg az oldal. beállításait, ne csak nézz, láss is, értelmezd a teljesen magyar oldalt... egy kis önállóság esetleg? -
#3125 Nemtudja valaki hogy tudnám letiltatni a teljes idővonalam képeim stb, bejegyzéseim hogy senki se láthassa még ismerősők se? Persze hogy ne ugy kelljen egyesével, hanem egybe hogy csak én láthassam.. -
Vargagy #3124 Az új Facebook-oldalamon a normál "Képek és videok feltöltése" funkcióval felraktam 4 filmet. Ebből 3 rendben bekerült a videók közé, a 4. pedig nem. Már többször is próbálkoztam, de nem megy. Ha egy hozzászólásba szúrom be, akkor fel kerül az idővonalra, ott le is hívható a gémkapocsra klikkelve. De ez nem kerül be a videotárba.
Mi lehet az oka? Mit csináljak? -
#3123 asztali verzióban is ott van hogy email vagy telefon a login felületnél -
#3122 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy az egyik ismerősőm eddig csak a mobilszámával a mobilján használta a facebook-ot tehát a mobilszámával lépett be.. (valami nagyon extrára butitott face van a telóján) de mostmár asztali gépen, és notin is szeretné elérni fiókját?
Erre milyen megoldás van? Új fiókot nem szeretne csinálni..
Köszi előre is mindenkinek!
Üdv. -
#3121 Jobb felső sarok,fiókbeállítások,tiltás,ott beírod a nevet, és letiltod a gecibe.Ekko egyáltalán nem láthatjátok egymást,sem keresőben sem sehol.Később ugyan itt tudod majd visszaállítani és visszaállításkor újra be kell jelölni imserősnek.