Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
azt hol tudom beállítani aki nem ismerõs az ne tudjon Üzenetet küldeni?
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Valaki tudja, hogy azt hogyan lehet megoldani vagy meglehet e, hogy ne jelezze a chaten, hogy milyen régen voltam aktív chaten elég idegesítõ. Már próbáltam, hogy kilogolok a facebook alkalmazásokból a telón de ismerõs szerint akkor is ott volt minden vagy állítani kell valahol még valamit vagy meg se lehet ezt oldani?
Választ elõre is köszönöm!!
★★★★★
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
★★★★★
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
a cover photo-rol el lehet tüntetni valahogy a nevet? egyáltalán mióta van ez az újítás?
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Egyébként tegnap elkezdtem törölgetni. Ahol volt ilyen tömbösített rész, ott gyorsabban haladt, de az anno munkanélküliként megélt idõszakban...hát jujjj de gáz...de túl sokat lógtam ott, és hát most nem kevés idõ lenne mindent kitörölni. Azért sokat sikerült már.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Bazinga!
★★★★★
Régen láttam amiket közzétett.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Add Fan Status Failed, your attempt to become a fan was not successful. Please try again.
Késõbb megpróbálom, de nincs javulás. Ez van már harmadik napja. Valakinek valami ötlet vagy megoldás?
alul van olyan hogy 'Options'
azon belül 'Delete This Photo'
A profilképek mappámban van egy fotó amit szeretnék törölni. Viszont abban a mappában sehol sem találom a törlés lehetõségét. Minden más mappából tudok törölni, de onnan egy képet sem.
Hol lehet ezt megoldani?
http://www.youtube.com/watch?v=wUA-FN6aJts
<#banplz>#banplz><#zavart2>#zavart2>
na mind1 nem találom se az inboxba, se az otherbe és néztem az elküldött levelem végén... de ott sincs...
na mind1.... csak gondoltam hátha van valakinek vmi 5lete tapasztalata.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Nekem is volt már, hogy egyszerûen eltûnik.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Email-en belül, se az inbox, se a other között nincs... elvileg nincs beállítva semmi levélszûrõm...
szerintetek?
★★★★★
Szakdolgozatot írok a Facebook felhasználók cégek/márkák Facebook-jelenlétével kapcsolatos véleményérõl. Kérlek szépen benneteket, hogy töltsétek ki az alábbi kérdõívemet, hogyha van egy kis idõtök.
Elõre is köszönöm a segítségeteket!
https://qtrial.qualtrics.com/SE/?SID=SV_7R36B6JyLEbBlqJ
https://qtrial.qualtrics.com/SE/?SID=SV_7R36B6JyLEbBlqJ