Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Látom ismerõseimnél,hogy instagramról tesznek fel úgy képet,hogy a képen több féle kép is van (példa ),de én nem jöttem még rá,hogy insagramon belül hogy lehet ezt megcsinálni...remélem értitek mire gondolok,és tudtok segíteni,esetleg ha valaki itt használja az instat az írhatna,hogy miújság 😊 Köszönöm!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
★★★★★
facebookon bevan jelölve a "feketelista álláskeresõknek" oldal, és ott volt egy olyan lehúzás, hogy emeltdíjas telószám pörgött, fake-adatbázis felvétel miatt és abból éltek
épp ma most délután hívott egy +40es hívószámú valaki xD lehet a topic olvasása miatt de kivételesen kinyomtam a telót fel se vettem :S
remélem holnap visszahív....
nem fogják kirúgni és nem fog éhen halni a családja
Bazinga!
na aztán a teló gombján a kezem és folyamat nyomtam,hogy tuti feltudjam venni a telót (mivel nem volt másodperces számlázás tudtommal akkor így tuti 1 percet levont a számlájáról) . Sikerült felvenni ! másodikra mikor felvettem akkor bele is szólt.
másik eset mikor ismerõsömmel szórakozott valaki aztán felvette a telót és nem szólt bele. ha ismeretlent ír ki meg nem veszi fel mire én ! "vedd fel max. lerakod a telót az asztalra így legalább fogy a pénze, ha neki ez jó akkor okozzunk örömet" 😊 õ azt mondta,hogy nem szereti az ilyet 😄 Oké akkor hagyjad had szórakozzon, de én ezt megjátszottam s lám aztán nem voltak szórakozó egyének
elõször tényleg megszakad a vonal amint felveszed... de ez csak azért van mert randomszerû telefonszámokat hívogatnak, és amelyik felveszi arról tudják, hogy létezõ szám
most már én sem veszem fel nekik... de amikor nem ismertem fel a számot és felvettem akkor valami soha ki nem csorbuló borotvát és bambuszfonálból készült zoknit akartak rámsózni <#wilting>#wilting>
kb egy hónapja hívtak ezzel a bambuszos lószarral, kérdezi a csákó, hogy van 5 perce? mondom aha... elkezdi darálni a bambuszszálas zokni dolgait, persze akkor már nem hallgattam a dolgot mert a telót leraktam az asztalra, csak amikor hallottam 4 perc után a "halló? halló?" -t a kis hangszórón keresztül akkor nyomtam ki a telefont <#idiota>#idiota>
mivel valóban nincs hívásfogadási díj, így az õ számlájuk pörgött... nyilván nem fogja hazavágni õket ez a 4 perces eredménytelen hívás, de hát na... nekem jól esett 😄
Bazinga!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
★★★★★
én azt utálom mikor valami csúnya képet osztanak meg (pl. sérült kutya vagy ember), sok barom meg osztogatja is!
legújabb volt amikor egy szemmûttére lehet adakozni és ott a bankszámlaszám és oszd meg mert sokba kerül a kutyus szemmûtétje... gondolom sok barom meg utal is rá pénzt :S a durva meg,hogy ismerõseim osztogatják ezt a szart.
hogy "NE VEDD FEL""
ezen visítok most is😄
Magyarországon NEM fizetsz a hívásfogadásért.
"Ennek a telefonodban semmi nyoma nem lesz!!!! csak a számlákat kapod jó vastagon, és lemondani sem fogod tudni a "szolgáltatást""
A számlákat kapod jó vastagon? Nyilván az elsõ számla sem gyanús. lol
Ha lenne is ilyen akkor is egy számla után feltûnne, hogy itt valami nem stimmel. Annyira tudnak zavarni a hiszékeny emberek. Ilyen szeméttel van tele spammelve a net.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ÚJRA TÁMAD A 36-1-814-7848 TELEFONSZÁM!!!
Errõl a számról kapsz egy hívást a mobilodra
Felveszed, nem szól bele senki, bontják a vonalat, de a következõ hónapban kapsz egy
szép 40-60.000. Ft.-os telefonszámlát, mert megrendeltél egy SMS szolgáltatást. Ennek a telefonodban semmi nyoma nem lesz!!!! csak a számlákat kapod jó vastagon, és lemondani sem fogod tudni a "szolgáltatást".
Írjátok be a telefonotokba a : 36-1-814-7848 számot és
névnek rendeljétek hozzá, hogy "NE VEDD FEL"
Én már 2 ilyen feljelentést vettem fel, akit megszívattak ezek a szemét trógerek, és láss csodát ma már kétszer kerestek errõl a számról, még jó, hogy kiírta a mobil,
hogy "NE VEDD FEL"
Az f1-live.hu oldal nézõje vagyok és kb még nyáron megjelentek a kezdõlapomnál ennek az oldalnak a hírei. Fölöslegesnek tartottam, mert úgyis npaonta többször fölnézek hozzájuk, ezért rámentem hogy hír elrejtése, és hogy mégsem követem. Na azóta nem tudok a honlapjukon a facebook-os fórumra írni, se mások írását olvasni. Ezt hogy tudom visszaállítani? Egyszer már visszasikerült rakni a kezdõlapra õket, hogy mutatja az f1 híreit, de a honlapon továbbra sem tudom nézni a fórumot. Mi ilyenkor a teendõ?
Elõre is köszi!
Hogyan tudom megoldani, ha valakinek elfogadom az ismerõs kérését és ha "kedvelek" valamit, az ne lássa más, csak én.
A másik kérdésem, hogy-hogyan tudom megadni, hogy milyen adatok látszódjanak az adatlapomon, ha egy ismeretlen nézi, akkor persze nem akarom, hogy minden megadott adat látszódjon az adatlapomon.
Elõre is kösz a segítséget!
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
★★★★★
★★★★★
Más oldalak meg a net amúgy gyors.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
csak csoportokban van ilyen, az se mindegyikben.
sima felhasználói oldalamon be lehet-e kapcsolni hogy az általam feltöltött képeimnél mutassa hogy hányan nézték meg? ha igen akkor hol lehet?
1-2 fotós csoportban láttam ezt a funkciót a képek alatt mutatja mennyien nézik meg a képet, így látható a kép alatt
pl: Ez 2 embernek tetszik. Seen by 12
köszi .)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
I met God. She's black
★★★★★
Segítsünk szegény gyereknek! 😄
★★★★★
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Mikor csinálsz új albumot itt van olyan, hogy Custom (vagy Egyedi magyarul?) és ott be lehet állítani, hogy barát barátja.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Fényképalbumon belül szeretnék, még egy albumot/könyvtárat létrehozni, de nem találok rá lehetõséget. Lehet ezt valahogy?
köszi!
ezt a linket elmentitek könyvjelzönek aztán ha a mások által felrakott képeket akarjátok megnézni akkor megnyitjátok és kész.. talán valaki majd arra is rájön hogy lehet vissza varáusolni az alkalmazáok menüpont közé
fényképek
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
régen nekem bal oldalon ahol az alkalmazások vannak oda ki vannak írva ugye hogy:
-alkalmazásközpont
-bökések
-játékhírek
-music
-jegyzetek
-hivatkozások
és régen még ott volt nekem hogy fényképek..
de aztán nemrég eltûnt. nem tudja valaki hogy lehet vissza rakni oda? mert telefonomon még ott van és nem állítottam át semmit szal nem én tüntettem el