3646
www.facebook.com
  • SpeedXHUN
    Köszi a választ,és külfödi oldalak?
    Google+,twitter,itt alig vannak magyarok mi?
  • akyyy
    myvip, iwiw, baratikor, itt még ingyen sms-t is tud küldeni meg keres az noret! :D
  • SpeedXHUN
    Hali!

Facebookon kívül még hova érdemes regelni,ahol sokan vannak?
  • Gabor1990
    Én is eltüntettem véletlenül, de még nem sikerült visszaállítanom
  • Saka23
    Sziasztok!
    Egy nagy segitséget szeretnék kérni: az értesítéseknél a bökéseket hogyan tudom kitörölni??:)
  • bodajoci
    Senkinek semmi ötlete, h lehet visszaállítani a percről percre sávot?
  • Barnabyka
    Nem hát :D

De az is egy megoldás, hogy feltöröd a fiókját és ott már ugyan úgy mint a sajátodban az adatlap résznél, a tevékenységnaplóban láthatsz mindent a legrészletesebben! :D
    (de a korábban leírt dolgo is faszán működik:))
  • matyi0323
    Menj már tigris :DDDD
    beszélünk amúgy :D
  • Tigristank
    Inkább írj rá. Legfeljebb nemet mond.
  • matyi0323
    Köszi.
    Feltételezem, hogy ő ebből semmit nem vesz észre..
  • Barnabyka
    Berakod "kedvencek/barátok" közé, azaz kiemeled és akkor így elkülöníti és nagyrészt megtudod majd mindig nézni a dolgokat:)
  • precision
    nem
  • Mondeo19
    Sziasztok4 Kell valakinek idővonal eltüntető program?
  • matyi0323
    Hali
    Olyat be tudok valahol állítani, hogy egy személyről kb. mindent lássak amit csinál? Amiket keevel, hozzászól..szóval mindent?!
    Ha igen, akkor hol, hogy? Köszi
  • bodajoci
    Sziasztok! Jobb oldalt, ha el lett rejtve a percről-percre sáv, azt hogyan lehet visszaállítani? Nem találom egyszerűen. Olyannal már találkoztam, h bizonyos felbontás alatt, régebbi monitorokon eltűnik egy két dolog a facen, de ez egy 19-es széles Lg 1366*768-on...
  • tondi
    Valóban igaz, ha magamat nézem, de ha más felhasználóra gondolok...
  • Dean Winchester
    bal oldalt elvileg
    hírek
    üzenetek
    események....
  • tondi
    Régen volt 1 olyan fül a felhasználóknál facen, hogy események. Ki volt listázva mikor min vesz rész vagy éppen nem. Na ez most hová tűnt, mert nem találom?
  • tigeroo
    hogy de bényúlnál a bugyogója alá és nagyon megdádáznád csuhajja
  • benőmenő
    Jah, hogy ez nem az a topig, kéretik törölni :S
  • benőmenő
    Hálp!
    Nagy crush-al végre sikerült viszonylag értelmes beszélgetést folytatni.
    Zárásnak mit??
  • Dean Winchester
    nekem meg újabban
    failed to send üzit dob ki alkalomadtán mikor vkivel beszélek...
  • Panzeradler #3058
    Az mitől lehet, hogy youtube videót nem tudok megosztani? Se a youtube-os megosztás("Hiba történt próbálja meg később), ha pedig bemásolom az üzenőfalamra akkor csak kiteszi a linket, nem pedig olyan hallgathatós ablakba rakja. Ez már kb. 2 hete tart.
  • tommygear
    köszi!
  • Barnabyka
    Lépj bele az albumba, ahonnan át akarod rakni a képet-->Szerkesztés-->És ott ha a kiválasztott képen tartod a kurzort megjelenik a kép jobb felső sarkánál egy lefele mutató "nyíl" arra katt-->Áthelyezés másik albumba.
  • tommygear
    képeket nem lehet áthelyezni egik albumból a másikba?
  • Barnabyka
    Kitöltögettem, ha már erre jártam.
  • csabukko
    Sziasztok! Kérlek segítsetek a kérdőívem kitöltésében! Csak 2-3 percet vesz igénybe. Témám a facebook és a marketing kapcsolata. Köszönöm szépen mindenkinek! :) https://docs.google.com/forms/d/1l4eAQW4zWAVbKPbhWL3MV8ZdIsgwDxW_7NRNMvXR7-U/viewform
  • Jim Morrison
    facebook átvette g+-ról ezt a : profilod 80%-ban kitöltve, és akkor ott egy kérdés, válaszokkal, stb... :c
  • precision
    én is gondoltam erre, de utoljára tegnap este léptem be mobilról, ma még nem
    a gépről léptem be és ott volt a két értesítés, rányomtam, gondolkodott egy picit majd kiírta hogy nincs értesítés és el is tűnt a jelzés :)
  • Aspyrin
    abban az esetben találkoztam még ilyennel, mikor mobilról is beléptem, aztán a gépről
  • precision
    megnéztem azóta már egy másik böngészővel is, és nincsenek ott az értesítések :)
    nem lehet az, hogy valaki mondjuk belike -olt valamimet és visszavonta?

vagy nem értem hogy mi lehet ez :)
  • Aspyrin
    nálam a böngésző cache ürítése megszokta oldani a problémát
  • precision
    az mi a pöcsöm, hogy belépek FB -ra, ott figyel két értesítés, rányomok a "földgömbre" és nincs ott semmi, a kettes szám is eltűnik és az értesítési lista üres :) már nem először csinálja :)
  • Barnabyka
    Candy Crash..ez fasza, bár nem hasonlít egyikhez sem.
  • kamionosjoe
  • ml85ml
    7ágra süt a nap, javaslom menj kis futkározz a csajok után, minthogy fb előtt poshadsz,
    bár maradhatsz, legalább több jut nekem:)
  • SzirmosSzisza
    Nem tud valaki valami jó FB játékot? Régen nyomattam WestWars-t meg volt valami fasza Dragon Ages is, valami hozzájuk hasonlót.
  • cargame
    Amugy hol tudom beallitani, a fotofbejelolest, hogy akarhova ne tudjanak bejelolni
    ?
  • kamionosjoe
    én látom a jelszavad