199
Legjobban fizető munkahelyek itthon és külföldön
-
#38 közalkalmazott nem tudom hol keres jól,legalábbis akit én ismerek,kurvaára nem keres jól,és közalkalmazott -
#37 napi 200-600E forint zsebbe, napi 200-600 ezer forint!!!!!! Huje vagy? -
#36 Egy gyors pelda:)
Az orvosok altalaban "szarul" keresnek, vagyis a nagy reszuk:) De ha van "hatszel, ismeros, barat, rokon, protko, stb.", akkor eg magasabb beosztas eleg jol tejel:) Pl. "ismeros" orvos jo beosztasban, napi 200-600E forint zsebbe (ilyenkor a hivatalos fizetese tokmindegy:D). -
#35 Hivatalosan/nem hivatalosan (leszamitva a politikus, maffia, vezerigazgato, tv-sztar, "vallakozo", stb.), nem sorrendben, ami elerheto (kis hatszellel, seggnyalassal, protekcioval, stb.:D): ugyved, orvos, kozjegyzo, stb. (tobb milla havonta), informatika, reklam (400E-1 milla), kozalkalmazott, koztisztviselo, stb. (200E-400E).
Ezek csak uszkve peldak voltak, termeszetesen ezek a berek sokminden mastol is fuggenek:)
-
#34 szerintem itt ha pályázol, egyből leellenőrzik, hogy a gépeden eredeti MS termékek vannak-e -
#33 nem azt mondtam, hogy ez a legjobb, csak hogy nem fizethetnek rosszul -
#32 A Porche gyar fomanagere 54 millio eurot kapott tavaly mint fizetes.. O hozta fel a gyarat a semmibol a 90-es evektol...
-
gyuri12 #31 a hotelban az egy jó fogalalkozás -
#30 Mit vág? Kokaint csíkokra? ;-) -
#29 Érdekes, hogy mindenki az MS-sel példálózik, pedig elég átlagosak a fizuk arrafelé. Persze, ha az ember nem ismer mást, akkor ne csodálkozzon. Körül kell nézni, nem csak egy cég létezik. -
#28 akinek vág az esze az keres a legjobban -
#27 szvsz itt nem fizethetnek rosszul -
#26 Oktatók autósiskolában jól keresnek?? csak jó idegrenszer kell, meg egy verda -
#25 Átírtam. -
#24 Várjuk a topiknyitó kérdéseit a témával kapcsolatban.
Vagy legalább, hogy milyen munkakörre gondolt, milyen végzettsége van.
Mindezt azért mert gondolom valamilyen célja csak van mivel topikot nyitott neki... -
#23 mondjatok valami jót mert úgy is álláskeresében vagyok :) -
zoolee #22 Most nem:S
-
Cat 02 #21 hja, inkább legjobban fizető munkahelyek -
#20 nagyon gumi szintű a kommentek többsége
amúgy mit keresnek a munkahelyek? elvesztettek vmit? értelmetlen a cím is -
#19 befejeztem :D -
#18 Magyarorszégon a topmanager keres a legjobban: brutto 3-4 milla havonta^^ -
#17 mért kérsz? -
#16 -
#15 Király a téma -
#14 Jelentkezők=?? -
#13 Enyém -.- -
#12 Menj el bill gates-nek. Az a legjobb.
Viccet férletéve szerintem az áruházláncok vezetöi kaszálnak sokat itthon.
Külföldön akármivel többet keresel mint itthon. -
#11 A focisták, a golfosok és a forma-1-es versenyzők kapják a legtöbb pénzt. -
#10 áhh... nagyon faszák ám... Amit mi láttunk: a képviselők háromnegyede újságot olvas és emailt csekkol, a miniszterek egymással beszélgetnek, GYF a családi fotókat mutogatja Kókának, Szili mint házelnök csapkod és hisztizik hogy legyen csend. Mindezután elindul az ülés és mindenki leszarja a másikat. Kb. ennyi.... -
zoolee #9 Amúgy, autókereskedő, maszek autó szervizes..stbstb
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Strici? XD -
#8 de ahoz a paramentbe kell ülni -
#7 ...vagy csalsz,lopsz,hazudsz stb. -
#6 Nem ők kapják a legjobb pízt...
Egy multi területi igazgatója többet zsebel be -
#5 El kell menni honatyának....Ülsz egész nap a hátsódon és tömöd a zsebed... -
#4 lol
legyél politikus, újságolvasásért vagy fotónézegetésért kapsz nagy-nagy fizetést (láttam mit művelnek a Parlamentben...) -
#3 Szerintem az OTP Bank vez. igazgati állása egészen jó lehet...
-
#2 Külföldön ;) -
liverpool123 #1 Hali!!
A véleményetekre vagyok kiv. sztetek hol tejelik a legjobb fizut....