129
  • 0o
    A norbiton alig tudtam abbahagyni a nevetést, mégis a legrosszabb filmek listáján van?
    kérem kapcsolja ki
  • Kornan
    Énis csak párat láttam az említettek közül.Köztük a napfényt is,amit én ha nem is 10,de a 20 legrosszabb közé raktam volna.Nemtom nekem nem jött be,pedig szeretem a scifit.Előre kiszámítható történet,semmi érdekes,felszínes,eléggé nem tudományos....Olyasmi mint a halálhajó,az sem tetszett.Majdnem kikapcsoltam a felénél.De izlések és pofonok,mindenkinek más tetszik.
  • robos
    Teljesen egyetértek veled!

Ekkora izlésficammal ellátott embert, mint akit ezt a cikket írta...
  • retek683
    Bazi nagy film jó volt csak épp filmek terén kultúráltabbnak kellett volna lenni is akkor tán érted a poénokat!!! NÁlam amit besorolt az év legroszabb filmjei közé jobban bejöttek mint az év "legjobb" fimjei közé soroltak!!!!!!! elég torz izlése van a cikkirójának vagy Nekem????:) na mind1 véleményem szerint az éven nem volt vmi nagy felhozatal sőt... de volt ott több film is ami igen csak helyet cserélhetett volna a legjobbak vagy ép legrosszabbbak közöttiekkel!!!!!!!!!!!
  • Axon
    A felsorolt 20 filmből csak egyet láttam a Napfényt. Azt én is kapásból betettem volna az első 10 legjobb film közé.
  • grebber
    Lol vajon milen lelkivilága lehet aki ezt a listát összeállítótta?

Legjobb : Híd Terabithia földjére

No már kezdem értem milyen emberek pontoznak az imdb-n is mert kb ot is ez a szint.
  • InfectedMann
    Szerintem borzalmas volt ez az év a filmipar részéről.
    Inkább minőségi mint mennyiségi probléma kezd úrrá lenni a filmiparon.
    Idén nem sok olyan film volt amire azt mondtam, hogy igen, ez ott van a szeren, ezért tényleg érdemes volt pénzt adni.
  • Soundmaker
    Napfény! megérdemli a helyet a top10-ben, sőt magasabb helyre is raktam volna, mert a kihalófélben lévő sci-fi műfajt sikerrel élesztette újjá. A Mai akció-látványra kihegyezett "megaprodukciók" korában végre akadt egy sci-fi amit ha nem is körömrágva néz végig az ember, de legalább az elejétől végéig élvezhető filmet kaptunk.

Az uccsó sci-fi ami nagyon eltalált lett az a Függetlenség napja.. Azt azóta se überelte semmi.
  • daneelolivaw
    a bazi nagy filmmel egyetértek,többit nem láttam