129
-
#49 Nemolvastam el az előző hsz-eket, a listából 2 film engem is nagyon megfogott,
mégpedig:
Alpha Dog
Híd Terabithia földjére
E két film befejezése akkora döbenetet váltott ki belőlem, annyira nem arra számítottam ami történt, és nagyon szomorú lett. Szimpatikus szereplők, az elsőben Justin timberlake, a másodikban a kislány, remek és elgondoloztató mind2.
Die Hard 4 hozta a szintet kb., de Bruce Willis másik filmje, a Vadidegen nagyon szar lett. Átláthatatlanul kusza, szar befejezés, gyenge volt nagyon.
Ocean's 13, nagyon jól éreztem magam rajta, feliratosan kiváló, szinkronosra kiváncsi leszek, ez az egyetlen , amit a moziban néztem, a moziünnep alatt.
A felsorolás többi filmjét nem láttam, amiket írtam azokat DVD-n(nem töltöttem le egyiket se).
Melyiket érdemes megnézni?
Amit idén nagyon várok, az a Fűrész 4, remélem megint hozza azt a hangulatot, amiket az eddig részek hoztak.
Ennyi. -
solikka #48 Hmmm...a jó filmek listájáról hiányzik 1-2 film, mégpedig a Transformers, Karbi 3, Nemzet aranya 2, Arany iránytű stb... Dehát mindenkinek más tetszik -
waterman #47 szerintem a bazi nagy film összes értékelhető poénját belezsúfolták a trailerébe.. sőt! zsúfolni sem kellett őket, mert ha kevesebb lett volna, biztos rövidebb a trailer is hozzá. fantasztikus ötlet tényleg egy kecskét meg egy hódot pároztatni. lebilincselő. -
Soundmaker #46 Ööö... Akkor konkrétan mit tekinthetünk "technikai" értelemben sci-finek?
Nem kötekedni akarok, de a Sci-Fi szó a Science-Fiction szóösszetétel rövidített formája: magyarul: Tudományos-fantasztikus film.
A függetlenség napjából melyik elem hiányzik ami miatt nem sci-fi? Jaaa ha már a földön játszódik valami az már nem sci-fi?
Különvélemény ----> Sci-fiként reklámozták... Földön játszódik az is.. ezek szerint az sem sci-fi. Ilyen például még az Impostor az is a földön játszódik az sem sci-fi...
Nem tudom mi a baj a Függetlenség napjával. A vírus tényleg nonszensz hülyeség volt, de kellett valami megoldás ami stílusos befejezést ad a filmnek, a mozibajáró laikus embertömegnek mind1 milyen halandzsával oldják meg a technikai vészhelyzeteket. Ezen az alapon az összes sci-fit le lehetne minősíteni fantasy kategóriára mert szinte mindegyikben van valami egetverő hülyeség feltüntetve, mint valami technikai szent grál.
A függetlenség napja? igen benyal az amerikai zászlónak tövig, de a történet szempontjából, a karakterek- színészek miatt, és a történet miatt is maradandó élményt hagyott az emberben, jól lehetett szórakozni a filmen és ez kell az embernek ha moziba megy, hogy kikapcsolódjon!
A függetlenség Napját ma is szívesen megnézem, de mondjuk a Világok HArcát (ami ugye szintén NEM sci-fi kategória mert a földön játszódik ) már a második nézésnél untam... silány történet végletekig agyon CGI-zett filmkockák közé préselve.
U.i.: Ööö az Ember Gyermekét hova sorolnátok? Az sem sci-fi a fenti okok miatt blablabla... de akkor én vagyok hülye? Check This (kéretik a műfaj részt megnézni)
Az ember gyermeke
-
pasy01 #45 Pfffffrg.........Hát..érdekes lista.nem tudom. a legjobak közt én szeméylszerint egykét legroszabat is látok...Dehát, kitudja mik zerint nézik. Valszeg csak bevétel... Nemtudom -
#44 6. Arthur és a villangók:
láttam a filmet, annyira nem szar, a mindekinek mániája hogy a szexualitásról szól, hát nemtom, szerintem meg nem, semmi ilyesmi nincs benne, max kangörcsösöknek, de azok ráizgulnak bármire
10. Evan, a minden6ó: -nál is volt szarabb film 2007-ben, igaz ez csak a tizedik :)
a többi meg annyira szar, hogy alapból meg sem néztem :))
és most nem azért, de a legjobbak is nyugodtan mehetnek a szarok közé, mert mondjuk a Napfény ugyanmár mitől jó? mert sci-fi, és jaj olyan kevés sci-fi van mostanában? Vagy a Trebithia - csalódást okozott az is -
kalapos01 #43 Lehet, hogy nem is látták. (Ha jól nézem nem egy ember listája.) Meg dőreség azt mondani, hogy valami első lenne, lévén vannak filmek, amiket te sem láttál és ki tudja, azok lehet, hogy simán vernének egy (kimondani is gáz) robotos filmet. -
Freeman42 #42 Transformers és Die hard 4.0 simán az első 2 lenne, főleg ha ilyen csapatleépítés is a listán van... (mondjuk jó film de ...) -
#41 A törés is jó film volt sztem. -
winnie #40 szúrj ki vele és rakd be a tiédbe. -
lapaleves #39 a napfényt nálam a foltozós hülyeség rontotta el, annyira idegesítő volt (főleg perceken keresztül), hogy aszittem odavágok a tévéhez valamit.
én élveztem a transformerst is (meg anno a függetlenség napját is). ez nem azt jelenti, hogy "jó" filmek, csupán azt, hogy nálam elérték céljukat.
jó volt még a felkoppintva. -
#38 Akkor legalább a 300-at berakhatta volna a top10-be. -
kalapos01 #37 Az, hogy nincs benne egy másik ember top10-ében egy harcolós-beszélő robotos film? Tényleg az. -
csgj #36 Oscar-nál sem lesz ott a transformers és a die hard 4... -
#35 A transformers és a die hard 4 nincs benne a top10-ben?Ki készítette ezt az összeállítást?Vicc... -
#34 nem halt ki belőlem,de mégse tudtam gyerek szemmel élvezni. sorry -
Andrews2007 #33 Sokak szerint az 5. könyv a leglassab felépitésű a legkevesebb akció van benne úgymond én is tartom ezt és a legvontatotabb könyvnek is tartható a film is ilyen lett igaz sokat még kivágtak ami nagy bűnük. De attól nálam még a 3. legjobb potter film az 1. a 4. aztán a 3. aztán ez. Mivel a szinészek sokat fejlődtek mármint a gyerekek és az új szerepekben pl Imelda Staunton és RAlph Fiennes nagyot alakitottak azért. A zenéje is egész jó lett. -
syn7h37ic #32 Pff. Ez a lista, egy vicc. Egy izlésficamban szenvedő volt, aki összeállította. -
Andrews2007 #31 Hát igen a 300 látvány film de mégis kicsit több mondanivalója is van mint a szar Transformersnek emelett izgalmas és eredeti a stilúsa Sin Citys kicsit sötét és művészi a tónúsa a filmnek a kamerállások is. Másrészt eredeti tört.-i sztorin alapul igaz csak kb 20-40% közötti arényban. :)
Ezért moindon hogy ez csupán nem csak egy szimpla látvány film azért. -
atomkrumpli #30 "Az uccsó sci-fi ami nagyon eltalált lett az a Függetlenség napja.. Azt azóta se überelte semmi."
egy sci-fi ne legyen tele marhaságokkal (pc vírus fenomenális) és pláne ne legyen egy nemzet propaganda filmje -
winnie #29 naja. lehet, hogy sz*r, lehet, hogy király a stardust, de hogy klisé lenne... ezért is bukott meg, mert nem szájbarágós és klisés. a közönség nem ilyen lovat akart. -
Loverman #28 Úristen. A Stardust minden lehet csak nem klisés, szájbarágós és fogyaszthatós. Valami nagyon mást nézhettél, vagy már teljesen kihalt belőled a gyerek. Vagy mindkettő. -
#27 megjegyezném: a harry potter 5 film nálam az év legnagyobb csalódása volt,hogyan kell egy nagyon jó és izgalmas könyvből egy vállalhatatlan szar filmet csinálni tipikus receptje. -
#26 persze mindenkinek más az ízlése...de.de....de a Stardust-ot én a felénél nem bírtam tovább,egyszerűen vért izzadtam amíg elszenvedtem a közepéig..pedig figyeltem ,érteni akartam de nekem vhogy olyan szájbarágós&fogyaszthatós akart lenni hogy váááá,lehet h nem láttam sok ilyen filmet de állandóan a klisé szó jutott eszembe róla! Én kérek elnézést attól akit megbántok de sztem a Stardust rossz film. -
Cat #25 Mind a kettő pusztán látványfilm, mely semmilyen értéket nem tartalmaz - az év filmjei közé azokat érdemes besorolni, amelyek akár 10 év mulva is jelentősek/visszanézhetőek. Biztos, hogy tiz év mulva jobb techikával ezeknél még látványosabb film készíthető, így a 300 és a Transformers egy ilyen felsorolásban nem érdemel helyezést. -
Andrews2007 #24 Hát igen a 300nak és a Faunnak top 5 be kéne lennie. A Transformersnek is igen benne kellett volna lennie a legrosszabb top10-be :) Régen láttam ennyire uncsi akciós filmet és gatyit is egyszerre.
A Híd a Terabithia földjére egy jobb film végre magyaroktól de bőven nem top1. -
saylee #23 A Faun Labirintusának az első 5-ben lenne a helye!!
Az Ügynökség sem volt rossz! -
G18XM8 #22 Hát nem tudom ez a lista nekem nem igazán tetszik. Kezdjük ott hogy egy pár jó film tényleg kimaradt, és szerintem a Híd Terabithia földjére nagyon gagyi unalmas film, mégis az lett a legjobb. Látszik hogy kritikusok éllították össze. Plusz a terrorbolygó valami iszonyat nagy baromság (géppuskalábú nő ugyan már ne szórakozzunk) és mégis a legjobbak közt? -
#21 Jó ez a lista de azért a 300-at és a Trasformers-t megemlítettem volna... -
#20 A Híd Terabithia földjére nekem tetszett, 1x meg lehetett nézni, dehogy 1. helyen a legjobbak között. Top 10-be megérdemli h bennelegyen, de nem első sztem :S
A Szellemlovas film meg nekem tetszett, bár tényleg lehetett volna látványban kicsit több. De azt sem raktam volna be rossz filmek közé, nem h top10 legrosszabba.
Evan a minden6o sem volt szerintem olyan rossz film, azon is jókaat nevettem, azzal se értek egyet h top10 legrosszabbak között legyen.
A többivel amiket ismerek naggyából egyet értek. -
Andrews2007 #19 A trilógiák és 2. részek minőségi (mert sajna bevételben hoztak rendesen) bukásával egyetértek én is.
Pl a Harry Potter 5 és Csillagpor számomra is pozitiv meglepi volt és Die Hard4 is ej top 20as listának kellettt volna lennie hogy elférjenek a jó és rossz filmek rendesen.
Az is igaz jövőre sokkal jobb évünk lesz remélhetőleg pl Dark Knight, Indy4, stb. -
Andrews2007 #18 A Faun Labirintusa amely az egyébként egész jó Híd a Terabitihiát is bőven lekörözi abban a stílusban, miért nincs a listán????
Ha más 2006 os de nálunk 2007re átcsúszott film ott van. Emellett hol a stílusos de persze azért nem Oscari alakitásokkal bővelkedő 300?
A little miss sunshinet meg nem értem tipikus amerikai film erőltessük már a 7 éve gyerekünket is szépségversenyre jee. -
winnie #17 ő is szerepelt benne? anthony hopkinsra emlékszem.
mondjuk nem értem hogy jön ide a beowulf, mert nincs is róla szó (lehet, hogy a 11. legrosszabb), de egy biztos, hogy 2007 magasan legnagyobb mozis élménye volt részemről. -
#16 na jah, az én listám azért jobb lett volna
Most ne már azért értékeljünk egy filmet mert Angelina Jolie meztelenül, meg jól meg van animálva! Borzalmasan szar film volt, egyszerűen nem történt benne semmi, volt benne kb 2 óra beszéd és 10 perc akció összesen -
#15 Annyiban nem értek egyet a lista alkotóival, hogy Stardust szerintem alap, hogy top10.
Egyébként mintha egy pici részrehajlást érzékelnék a listában magyarok részére. (Terabithia, meg Severance.. ) -
dawinD #14 mindenkinek más az izlése.. eddie murphy filmen 15 éves koromba röhögtem utoljára. -
#13 a függetlenség napja mint jó sci-fi?kezdetként olvasd el ezt
a lista szerintem is rossz.olyan,mintha direkt a trendek felé menne,ami megint csak rossz nézőpont,főleg azért,mert rosszul is csinálja (hopp egy kis szóismétlés :)!ha már egy olvasott netes magazin listát készít,akkor illene több filmet is megnézni!ha meg ezek a filmek jöttek át a legjobban idén....
persze az is benne van a pakliban,hogy a "hirtelen ezek jutottak az eszünkbe" stílus szerint készült a cikk
retek:"csak épp filmek terén kultúráltabbnak kellett volna lenni is akkor tán érted a poénokat!!"
a rossz poénokat is meg lehet érteni,csak röhögni nem lehet rajtuk :|
grebber:"No már kezdem értem milyen emberek pontoznak az imdb-n is mert kb ot is ez a szint."
ezt megint nem lehet hova tenni.ott MINDENKI pontozhat,aki veszi a fáradságot és regel.ez olyan,mintha ezt írtad volna:"no már kezdem érteni milyen emberek interneteznek" :\ -
winnie #12 "a Beowulf miért nem került a legrosszabb filmek közé?"
csak egy tipp: mert nem broafka listája? -
winnie #11 ez nem hiszem, hogy egy ember véleménye, de ilyenkor lekontrázni egy saját tízes listával, amin majd lehet hümmögni.
részemről resident evil 3 és boldogság nyomában, a másik 8-on még gondolkodom:) -
#10 Napfény és a Híd Therbuta földjére a legjobbak? nah ne már, abban a therrakotta földjében nem történt semmi, az valami rém gagyi volt!
és a Beowulf miért nem került a legrosszabb filmek közé?
Szerintem ez a lista úgy rossz ahogy van!