2007 legjobb és legrosszabb filmjei

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

naja. lehet, hogy sz*r, lehet, hogy király a stardust, de hogy klisé lenne... ezért is bukott meg, mert nem szájbarágós és klisés. a közönség nem ilyen lovat akart.
Úristen. A Stardust minden lehet csak nem klisés, szájbarágós és fogyaszthatós. Valami nagyon mást nézhettél, vagy már teljesen kihalt belõled a gyerek. Vagy mindkettõ.

Picizöldfül
megjegyezném: a harry potter 5 film nálam az év legnagyobb csalódása volt,hogyan kell egy nagyon jó és izgalmas könyvbõl egy vállalhatatlan szar filmet csinálni tipikus receptje.

Picizöldfül
persze mindenkinek más az ízlése...de.de....de a Stardust-ot én a felénél nem bírtam tovább,egyszerûen vért izzadtam amíg elszenvedtem a közepéig..pedig figyeltem ,érteni akartam de nekem vhogy olyan szájbarágós&fogyaszthatós akart lenni hogy váááá,lehet h nem láttam sok ilyen filmet de állandóan a klisé szó jutott eszembe róla! Én kérek elnézést attól akit megbántok de sztem a Stardust rossz film.

Mind a kettõ pusztán látványfilm, mely semmilyen értéket nem tartalmaz - az év filmjei közé azokat érdemes besorolni, amelyek akár 10 év mulva is jelentõsek/visszanézhetõek. Biztos, hogy tiz év mulva jobb techikával ezeknél még látványosabb film készíthetõ, így a 300 és a Transformers egy ilyen felsorolásban nem érdemel helyezést.

Hát igen a 300nak és a Faunnak top 5 be kéne lennie. A Transformersnek is igen benne kellett volna lennie a legrosszabb top10-be 😊 Régen láttam ennyire uncsi akciós filmet és gatyit is egyszerre.

A Híd a Terabithia földjére egy jobb film végre magyaroktól de bõven nem top1.
A Faun Labirintusának az elsõ 5-ben lenne a helye!!
Az Ügynökség sem volt rossz!

386SX-40 CPU, 4MB MEMORY, 5 1/4” FDD, 120 Mb merevlemez

Hát nem tudom ez a lista nekem nem igazán tetszik. Kezdjük ott hogy egy pár jó film tényleg kimaradt, és szerintem a Híd Terabithia földjére nagyon gagyi unalmas film, mégis az lett a legjobb. Látszik hogy kritikusok éllították össze. Plusz a terrorbolygó valami iszonyat nagy baromság (géppuskalábú nõ ugyan már ne szórakozzunk) és mégis a legjobbak közt?

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

Alwares
Jó ez a lista de azért a 300-at és a Trasformers-t megemlítettem volna...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Balumann
A Híd Terabithia földjére nekem tetszett, 1x meg lehetett nézni, dehogy 1. helyen a legjobbak között. Top 10-be megérdemli h bennelegyen, de nem elsõ sztem :S
A Szellemlovas film meg nekem tetszett, bár tényleg lehetett volna látványban kicsit több. De azt sem raktam volna be rossz filmek közé, nem h top10 legrosszabba.
Evan a minden6o sem volt szerintem olyan rossz film, azon is jókaat nevettem, azzal se értek egyet h top10 legrosszabbak között legyen.
A többivel amiket ismerek naggyából egyet értek.

A trilógiák és 2. részek minõségi (mert sajna bevételben hoztak rendesen) bukásával egyetértek én is.

Pl a Harry Potter 5 és Csillagpor számomra is pozitiv meglepi volt és Die Hard4 is ej top 20as listának kellettt volna lennie hogy elférjenek a jó és rossz filmek rendesen.
Az is igaz jövõre sokkal jobb évünk lesz remélhetõleg pl Dark Knight, Indy4, stb.
A Faun Labirintusa amely az egyébként egész jó Híd a Terabitihiát is bõven lekörözi abban a stílusban, miért nincs a listán????

Ha más 2006 os de nálunk 2007re átcsúszott film ott van. Emellett hol a stílusos de persze azért nem Oscari alakitásokkal bõvelkedõ 300?

A little miss sunshinet meg nem értem tipikus amerikai film erõltessük már a 7 éve gyerekünket is szépségversenyre jee.
õ is szerepelt benne? anthony hopkinsra emlékszem.

mondjuk nem értem hogy jön ide a beowulf, mert nincs is róla szó (lehet, hogy a 11. legrosszabb), de egy biztos, hogy 2007 magasan legnagyobb mozis élménye volt részemrõl.
Broafka
na jah, az én listám azért jobb lett volna
Most ne már azért értékeljünk egy filmet mert Angelina Jolie meztelenül, meg jól meg van animálva! Borzalmasan szar film volt, egyszerûen nem történt benne semmi, volt benne kb 2 óra beszéd és 10 perc akció összesen

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

edios
Annyiban nem értek egyet a lista alkotóival, hogy Stardust szerintem alap, hogy top10.
Egyébként mintha egy pici részrehajlást érzékelnék a listában magyarok részére. (Terabithia, meg Severance.. )

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

mindenkinek más az izlése.. eddie murphy filmen 15 éves koromba röhögtem utoljára.

ProGabe
a függetlenség napja mint jó sci-fi?kezdetként olvasd el ezt

a lista szerintem is rossz.olyan,mintha direkt a trendek felé menne,ami megint csak rossz nézõpont,fõleg azért,mert rosszul is csinálja (hopp egy kis szóismétlés 😊!ha már egy olvasott netes magazin listát készít,akkor illene több filmet is megnézni!ha meg ezek a filmek jöttek át a legjobban idén....
persze az is benne van a pakliban,hogy a "hirtelen ezek jutottak az eszünkbe" stílus szerint készült a cikk

retek:"csak épp filmek terén kultúráltabbnak kellett volna lenni is akkor tán érted a poénokat!!"

a rossz poénokat is meg lehet érteni,csak röhögni nem lehet rajtuk :|

grebber:"No már kezdem értem milyen emberek pontoznak az imdb-n is mert kb ot is ez a szint."

ezt megint nem lehet hova tenni.ott MINDENKI pontozhat,aki veszi a fáradságot és regel.ez olyan,mintha ezt írtad volna:"no már kezdem érteni milyen emberek interneteznek" :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

"a Beowulf miért nem került a legrosszabb filmek közé?"

csak egy tipp: mert nem broafka listája?
ez nem hiszem, hogy egy ember véleménye, de ilyenkor lekontrázni egy saját tízes listával, amin majd lehet hümmögni.

részemrõl resident evil 3 és boldogság nyomában, a másik 8-on még gondolkodom😊
Broafka
Napfény és a Híd Therbuta földjére a legjobbak? nah ne már, abban a therrakotta földjében nem történt semmi, az valami rém gagyi volt!
és a Beowulf miért nem került a legrosszabb filmek közé?

Szerintem ez a lista úgy rossz ahogy van!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

A norbiton alig tudtam abbahagyni a nevetést, mégis a legrosszabb filmek listáján van?
kérem kapcsolja ki

Válasz \'Isten\' üzenetére (#0)

Kornan
Énis csak párat láttam az említettek közül.Köztük a napfényt is,amit én ha nem is 10,de a 20 legrosszabb közé raktam volna.Nemtom nekem nem jött be,pedig szeretem a scifit.Elõre kiszámítható történet,semmi érdekes,felszínes,eléggé nem tudományos....Olyasmi mint a halálhajó,az sem tetszett.Majdnem kikapcsoltam a felénél.De izlések és pofonok,mindenkinek más tetszik.
robos
Teljesen egyetértek veled!

Ekkora izlésficammal ellátott embert, mint akit ezt a cikket írta... <#wow1>

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

Bazi nagy film jó volt csak épp filmek terén kultúráltabbnak kellett volna lenni is akkor tán érted a poénokat!!! NÁlam amit besorolt az év legroszabb filmjei közé jobban bejöttek mint az év "legjobb" fimjei közé soroltak!!!!!!! elég torz izlése van a cikkirójának vagy Nekem????😊 na mind1 véleményem szerint az éven nem volt vmi nagy felhozatal sõt... de volt ott több film is ami igen csak helyet cserélhetett volna a legjobbak vagy ép legrosszabbbak közöttiekkel!!!!!!!!!!!

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

Axon
A felsorolt 20 filmbõl csak egyet láttam a Napfényt. Azt én is kapásból betettem volna az elsõ 10 legjobb film közé.

grebber
Lol vajon milen lelkivilága lehet aki ezt a listát összeállítótta?

Legjobb : Híd Terabithia földjére

No már kezdem értem milyen emberek pontoznak az imdb-n is mert kb ot is ez a szint.

Next PC upgrade: 2022

InfectedMann
Szerintem borzalmas volt ez az év a filmipar részérõl.
Inkább minõségi mint mennyiségi probléma kezd úrrá lenni a filmiparon.
Idén nem sok olyan film volt amire azt mondtam, hogy igen, ez ott van a szeren, ezért tényleg érdemes volt pénzt adni.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Napfény! megérdemli a helyet a top10-ben, sõt magasabb helyre is raktam volna, mert a kihalófélben lévõ sci-fi mûfajt sikerrel élesztette újjá. A Mai akció-látványra kihegyezett "megaprodukciók" korában végre akadt egy sci-fi amit ha nem is körömrágva néz végig az ember, de legalább az elejétõl végéig élvezhetõ filmet kaptunk.

Az uccsó sci-fi ami nagyon eltalált lett az a Függetlenség napja.. Azt azóta se überelte semmi.
a bazi nagy filmmel egyetértek,többit nem láttam

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

← ElőzőOldal 3 / 3