2007 legjobb és legrosszabb filmjei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
Szerintem a Sunshine - Napfény rohadt jó film volt. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy éjjel néztem nagytvn, de nem csak a hatások miatt, az egész film nagyon frankón volt összerakva logikai hibák ide vagy oda. Aki meg minden filmben csak a hibákat keresi sose fog élvezni igazán egy filmet.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Kornan
Én az utolsó légiót is beraktam volna 5-10. legjobbnak ,mert nekem tetszett.
AVP2?Én még nem néztem meg,de láttam ,hogy már fent volt tavaly,annyira semmilyen,vagy az már 2008-nak számít?
"Énis csak párat láttam az említettek közül.Köztük a napfényt is,amit én ha nem is 10,de a 20 legrosszabb közé raktam volna.Nemtom nekem nem jött be,pedig szeretem a scifit.Elõre kiszámítható történet,semmi érdekes,felszínes,eléggé nem tudományos....Olyasmi mint a halálhajó,az sem tetszett.Majdnem kikapcsoltam a felénél.De izlések és pofonok,mindenkinek más tetszik."

Gratulálok! Igaz, hogy még a "ferdült izlésû" cikkíró is írta, hogy moziban kell nézni, de osszad csak az észt 😊 Igen, rengeteg (fõleg logikai) hibája van, de hidd el, elég ütõs tud lenni hangulatilag. Csak hogy elõbújjon, ahhoz a monitor kevés.
Király lett a smile. Valamint cibuu valóban jókat írsz te is, de már nem akartam egész regényt irni filmek hosszú soráról a véleményemmel cimkézve. Csak ahogy olvasom az írásod, megláttam, elgondolkoztam rajta és nem tudom nem megemlíteni, a boldogság nyomában c. filmet, egy az egyben amit irtál. Ennyi.
Miért a többi mirõl szól? Közvéleményrõl? Csak az enyém jó hosszú és tetszik a csak azért is elolvasom😄 Jót kacagtam.
Lazarus
Áh nem lett tökéletes a mosolya... na mind1. Rózsákat az öltözõmbe, büntipontot a nevem mellé 😊
Lazarus
Jah. Nem semmi lista. Elgondolkodtató. Igaz én nem tudok olyan fejjel hozzászólni, mint aki moziba beül és nézi a filmeket, õ másképp értékeli kicsit, szigorúbban, mert az neki pénzbe kerül és persze az élmény is ottvan neki. De azért elmodnom a vélemyénem. Talán megemlitem elsõként a ZODIÁKUSt, valóban egy nagyon jol sikerült krimi, ami a 70es 80as évek hangulatát remekül hozza, egyértelmû, a filmben nem csupán a sztorit kell értékelni, hisz itt az ahhoz való környezetet, hangulatot, stílust megfelelõen kreálták! Talán másik nagyon jó kis furfangos krimi a törés, a szerephez tökéletes Hopkins, 10bõl 5öst tuti kapna. Transformersrõl annyit, hogy valóban sok embernek megfelelt a fantáziavilág felépítése, valóban lenyûgözõ látványt tár elénk,              de annyira mégsem maradandó ez,              ugyanakkor említésre méltó! Viszont butaság a 300at nem megemlíteni,                         esetleg olyat feltételezni, hogy                           nem fognak rá emlékezni x év mulva. Bármelyik történelmi filmet                  a közeljövõbõl fel lehet eleveníteni,               ekkora élményt egyik sem adott. Meg sem közelítették. A látványvilága lenyûgözõ, szinte visszarepít az idõben, olyan hatást kelt, mintha egy festményt néznénk, melyen megmozdul a világ, vagy mintha nem is film lenne, hanem álom. Az aki az effekteket olyan bõszen támadta, annak hiába is. Az nem is akarja élvezni. Az a fajta lehet nem szereti a történelmet, vagy csak nem akar a többivel szimpátiát találni. Másfelõl, persze vannak benne tulzások, de ha nem is 2007 legjobbja, azért ez ben hurnak odavert rendesen. Beszél a cikk írója a folytatásokról. Megemlíti benne a fantasztikus 4est, mely szerintem jobb mint az elõzõ rész, ellenben a lerágott csont, taxi unalmas 4 részét kiemeli? Meg sem emlitettem volna még a rosszak között sem, a franciák sem rukkolnak elõ semmi érdemlegessel,                 csak ezzel a peugeot reklámmal. Lehuzták a wc-n a                  pókember egyetlen értékelhetõ részét is, melyben végre                  nem telt el két akciójelenet közben 1 órányi                  beszélgetés, szerelem, séta és dráma. A család kicsi kincsét                  aki értékelte és beirta ebbe cikkbe az év                  legszerethetõbb mozija címen, hát... nem tudom, elég morbid hum                                  ora van. (Milyen                           gondolatai támadhatnak egy gyereknek ha ezt a filmet látja??? Szar). Igaz itt nem                                                                     értékelték, de a boewulf is említést érdemel. A legszarabb film, amelyet az oldal oly annyira                                   beharangozott. Szívenütõ drámának inkább az üres várost vagy a véres gyémántokat tenném 2007ben, mint bármi mást. Ha az év elejérõl tudtunk filmeket turni, akkor az év végi filmek hol vannak? Én nem felejteném azért a horrormûfajt, mert 2007ben abszolút kitett magáért. I am legend, ami lenyûgözõ mennyire eredetibben mutatja a vámpirok világát, mint a kicsinyesnek nevezhetõ 28 héttel késõbb. Vagy a 30 days of night, ami szintén egy olyan oldalát mutatja a mûfajnak, amilyet nem igazán láthattunk az intejú egy vámpírral óta. Akcióban lenyûgözõ a die hard 4, ám bruce willis halhatatlansága átmenet az irrealisztikusságba. Ám ettõl die hard a die
hard. Ritkán látott jó akció, ritkán marad az élen (a kevéssé jo meg végképp nem), ezért kiválósága ellenére nem csodálom, hogy nem említik (bátortalanság, mert megérdemli). Íródjon le a neve azért a sziklák szeme 2-nek is, mely az év legjobb horrorja is lehetne, a pszichohorror
hiánya részemrõl egy pont, különösebb szorongás nélkül, inkább izgultam és féltem. Mesékbõl ha már emlitett a cikk, akkor a nyomor villangók helyett fogta volna be a lecsó tuti kis patkányát, amit még élvezni is lehet. Ilyet megemlíteni mint ez a terrorbolygó, tényleg már-már
beteges. A nagyok mellet emlegetek most egy kisebb kaliberût, ám számomra mégis nagyon kellemes érzéseket tápláló filmet, a mult szökevényét. Nagyon eltalált film. Karib tenger kalózai olyan amilyen, véleményem szerint éppoly érthetetlen mint az elõzõek, de remek hangulata szintén nem hagyott cserben engem. A sunshine is nevetséges. Egyértelmûen hozza az event horizont stílusát, én inkább koppintásnak nevezném, mintsem sci-fi resurrection-nek. A végére sci-fi-nek, egy
dejavü elég jol hangzik, az ürös sztorik inkább egyelõre maradnak zürösek számomra, mert legyen egy sci-fi inkább érdekes, korszerû és pörögjenek az események, mintsem legyen üres, szürke és érzõdjön az alacsony költségvetés (ezek mellett mit sem ér az, hogy ürben játszódik, a sci-fi-nek nem feltétele a földön kívüliség). :o
Fura ez a lista, a Mezsgye nekem speciel nagyon tetszett a Grindhouse viszont nagyon nem, ja és a 300-at azért megemlítettem volna 😊

hát egyáltalán nem szorakoztató.egy mü szotori ez a terrorbolygó is.

viszont a Boldogság nyomában c film telitalálat
talán az év legjobb filmje.fantasztikus hatást gyakorol az a film.zseniáls történet arról hogy ha az embernek van egy álma,akkor csak tenni kell és az megvalósulhat!
Na akkor a véleményem. ez a lista nagyon egyéni izlésre utal.ez a cikk arról szól hogy van egy ember és az leirta hogy neki mik tetszettek és mik nem.semmi egyébrõl.
na akkor én leirom hogy az én véleményem mi

Evan a mindenható:
egyáltalán nem manipulált film.továbbá nem értem hogy amiben van valami értékes,azt mér kell negativumként emlegetni egyházi tanmese cimszó alatt.
Mért baj az ha egy filmben szó van ilyen dolgokról?
Nagyon vicces,és elgondolkodtató film,ami megmutatja azt hogy ha most lenne ez a régi történet hogy is zajlana le a gyakorlatban.

Norbit:
egyáltalán nem vészes,átlagos amerikai vígjáték,nem mondanám a rossz kategóriába.

Mezsgye egy kifejezetten izgalmas film,ajánlom mindnekinek!

A vadidegent meg tényleg piszokság volt ide sorolni!lebilincselõ sztory,fordulatok,és meglepetés..hát egy valóban jó film.talán a negatívuma Bruce willis,valahogy nekem nem illett ebbe a szerepbe.
a cikkírója szerint "A tökéletesen értelmetlen és röhejes thriller"
érdekes,én értettem mindent a filmben.talán olyan ne irjon cikket akinek nincs intelligenciája egy filmhez.errõl ez a véleményem.

Bazi nagy filmel egyetértek- na az valóban borzalmas film.szánalmas idõhúzás.

Most jönnek a "jók"

Alpha Dog:
egy mü story,egy röhelyes képet állit az amerikai fiatalságról.nevetséges,mert ilyen a világon nincs.annyira látszik hogy arra törekedtek hogy beletegyenek mindent amiket a mai fiatalok csinálnak.csakhogy ennyi mindent és ilyen formában senki sem csinál. ez kész abszurdum.hiteltelen az egész.idõhúzás.És nevetséges béna balfaszokról szól.amatõr srácokról.akik keménykendek,de igazából a kezük még a biliben van.

Terrorbolygó:

Az év legmocskosabb szórakozása, patakvér és véget nem érõ kacaj. Ahogy Robert Rodriguez látja a 70-es évek zombifilmjeit, kismotorral és agyvelõvel. Milliméter pontossággal kigondolt szórakoztatóipari termék.

csak azért is végig olvastam😊😊😊

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

Jah. Nem semmi lista. Elgondolkodtató. Igaz én nem tudok olyan fejjel hozzászólni, mint aki moziba beül és nézi a filmeket, õ másképp értékeli kicsit, szigorúbban, mert az neki pénzbe kerül és persze az élmény is ottvan neki. De azért elmodnom a vélemyénem. Talán megemlitem elsõként a ZODIÁKUSt, valóban egy nagyon jol sikerült krimi, ami a 70es 80as évek hangulatát remekül hozza, egyértelmû, a filmben nem csupán a sztorit kell értékelni, hisz itt az ahhoz való környezetet, hangulatot, stílust megfelelõen kreálták! Talán másik nagyon jó kis furfangos krimi a törés, a szerephez tökéletes Hopkins, 10bõl 5öst tuti kapna. Transformersrõl annyit, hogy valóban sok embernek megfelelt a fantáziavilág felépítése, valóban lenyûgözõ látványt tár elénk, de annyira mégsem maradandó ez, ugyanakkor említésre méltó! Viszont butaság a 300at nem megemlíteni, esetleg olyat feltételezni, hogy nem fognak rá emlékezni x év mulva. Bármelyik történelmi filmet a közeljövõbõl fel lehet eleveníteni, ekkora élményt egyik sem adott. Meg sem közelítették. A látványvilága lenyûgözõ, szinte visszarepít az idõben, olyan hatást kelt, mintha egy festményt néznénk, melyen megmozdul a világ, vagy mintha nem is film lenne, hanem álom. Az aki az effekteket olyan bõszen támadta, annak hiába is. Az nem is akarja élvezni. Az a fajta lehet nem szereti a történelmet, vagy csak nem akar a többivel szimpátiát találni. Másfelõl, persze vannak benne tulzások, de ha nem is 2007 legjobbja, azért ez ben hurnak odavert rendesen. Beszél a cikk írója a folytatásokról. Megemlíti benne a fantasztikus 4est, mely szerintem jobb mint az elõzõ rész, ellenben a lerágott csont, taxi unalmas 4 részét kiemeli? Meg sem emlitettem volna még a rosszak között sem, a franciák sem rukkolnak elõ semmi érdemlegessel, csak ezzel a peugeot reklámmal. Lehuzták a wc-n a pókember egyetlen értékelhetõ részét is, melyben végre nem telt el két akciójelenet közben 1 órányi beszélgetés, szerelem, séta és dráma. A család kicsi kincsét aki értékelte és beirta ebbe cikkbe az év legszerethetõbb mozija címen, hát... nem tudom, elég morbid humora van. (Milyen gondolatai támadhatnak egy gyereknek ha ezt a filmet látja??? Szar). Igaz itt nem értékelték, de a boewulf is említést érdemel. A legszarabb film, amelyet az oldal oly annyira beharangozott. Szívenütõ drámának inkább az üres várost vagy a véres gyémántokat tenném 2007ben, mint bármi mást. Ha az év elejérõl tudtunk filmeket turni, akkor az év végi filmek hol vannak? Én nem felejteném azért a horrormûfajt, mert 2007ben abszolút kitett magáért. I am legend, ami lenyûgözõ mennyire eredetibben mutatja a vámpirok világát, mint a kicsinyesnek nevezhetõ 28 héttel késõbb. Vagy a 30 days of night, ami szintén egy olyan oldalát mutatja a mûfajnak, amilyet nem igazán láthattunk az intejú egy vámpírral óta. Akcióban lenyûgözõ a die hard 4, ám bruce willis halhatatlansága átmenet az irrealisztikusságba. Ám ettõl die hard a die hard. Ritkán látott jó akció, ritkán marad az élen (a kevéssé jo meg végképp nem), ezért kiválósága ellenére nem csodálom, hogy nem említik (bátortalanság, mert megérdemli). Íródjon le a neve azért a sziklák szeme 2-nek is, mely az év legjobb horrorja is lehetne, a pszichohorror hiánya részemrõl egy pont, különösebb szorongás nélkül, inkább izgultam és féltem. Mesékbõl ha már emlitett a cikk, akkor a nyomor villangók helyett fogta volna be a lecsó tuti kis patkányát, amit még élvezni is lehet. Ilyet megemlíteni mint ez a terrorbolygó, tényleg már-már beteges. A nagyok mellet emlegetek most egy kisebb kaliberût, ám számomra mégis nagyon kellemes érzéseket tápláló filmet, a mult szökevényét. Nagyon eltalált film. Karib tenger kalózai olyan amilyen, véleményem szerint éppoly érthetetlen mint az elõzõek, de remek hangulata szintén nem hagyott cserben engem. A sunshine is nevetséges. Egyértelmûen hozza az event horizont stílusát, én inkább koppintásnak nevezném, mintsem sci-fi resurrection-nek. A végére sci-fi-nek, egy dejavü elég jol hangzik, az ürös sztorik inkább egyelõre maradnak zürösek számomra, mert legyen egy sci-fi inkább érdekes, korszerû és pörögjenek az események, mintsem legyen üres, szürke és érzõdjön az alacsony költségvetés (ezek mellett mit sem ér az, hogy ürben játszódik, a sci-fi-nek nem feltétele a földön kívüliség).
Csak a jó film lista érdekelt. És nekem szimpatikus, elég változatos filmeket sikerült összeszedegetni. Párat meg is nézek.

Na akkor megnéztem én igy gondoltam nem a magyar 6 hónapal leltolt bemutatókra.

IDMB
Boldogság nyomában USA 15 December 2006

Rock Balboa USA 20 December 2006
Canada 22 December 2006

Little miss Sunshine : USA 26 July 2006 (limited)
Switzerland 12 August 2006 (Locarno Film Festival)
USA 18 August 2006
France 4 September 2006 (Deauville Film Festival)
France 6 September 2006
Ireland 8 September 2006
UK 8 September 2006
Finland 17 September 2006 (Helsinki International Film Festival)
Netherlands 17 September 2006 (Film by the Sea Film Festival)
Singapore 21 September 2006
Italy 22 September 2006
Spain 27 September 2006 (San Sebastián Film Festival)
Poland 6 October 2006 (Warsaw Film Festival)
Argentina 12 October 2006
Australia 12 October 2006
Mexico 15 October 2006 (Morelia Film Festival)
Brazil 20 October 2006
Latvia 20 October 2006
Spain 20 October 2006
Israel 26 October 2006
Netherlands 26 October 2006
Japan 28 October 2006 (Tokyo International Film Festival)
Germany 7 November 2006 (Filmfest Braunschweig)
Taiwan 10 November 2006 (Taipei Golden Horse Film Festival)
Denmark 17 November 2006
Finland 24 November 2006
Mexico 24 November 2006
Sweden 24 November 2006
Belgium 29 November 2006
Germany 30 November 2006
Hong Kong 7 December 2006
Indonesia 10 December 2006 (Jakarta International Film Festival)
Philippines 13 December 2006 (Manila)
Russia 14 December 2006 (limited)

A Faun labirintusa is 2006 os decemberi.
Szerintem minden film 2007ben lett bemutatva - MAGYARORSZÁGON 😄
Mindenkinek más-más az ízlése, és errõl kár vitatkozni, a T. írónak ez a kedvence, hát legyen (megint más kérdés, hogy egy országos látogatottságú oldalon az ilyen nagy listákkal óvatosan kéne bánni, de ez más téma).
Én egyedül egy filmet látok elsikkadni, amirõl mindenki elfeledkezik, pedig hatalmas alkotás volt, remek hangulattal, izgalmas történettel, nagyszerû színészekkel, ideírom nagy betûvel, hogy legalább ennyi maradjon utána 😞

A ZODIÁKUS
Én nem tom hogy ezt ki vagy kik állították össze de ez 1 kicsit olyan lista mintha 1 500-as listából vaktába válogassunk 20-at aztán felezzük meg ide 1 oda 1. No comment

Aramir
Én is hiányoltam õket, mert szerintem is jó film mindkettõ.
A Rocky Balboa meg határeset 😊
http://www.imdb.com/title/tt0479143/releaseinfo

"a függetlenség napja mint jó sci-fi?"

Ja nem, tényleg, történelmi dráma...😊

Te elolvastad az oldalt, amit linkeltél?

ez melyik ország?
Viszont a Stardust megért volna egy majdnem dobogós helyet. Nem maradandó élmény, tehát kb. most ugrott be, hogy ja én azt láttam... De nézni nagyon kellemes volt, és lekötött teljesen, varázslatos.
A másik meg a Mr. Brooks, az is helyezést érdemel. Az én gyomrom mondjuk alapból nem bírja annyira a beteg pszichotrillereket, az életkedvem is elmegy tõlük. Mivel elég intenzív depressziót váltott ki belõlem, nyugodtan elmondhatom, hogy jól sikerült, hatásos, igazi összetett beteg film :p
Hát ez a 3:10 to Yuma pedig számomra nem volt olyan nagy film... Én alapból nagyon szeretem a western témát, de hol van ez a régi nagy klasszikusokhoz? Semmi egyediség sem történetileg, sem karakter-jellemformálás terén. Attól meg, mert szép a látvány, még nem volt hangulatos. A harc meg csak unalmas, egszerû tömeges durrogtatás, nincsenek meg azok a jókis izgalmas revolvercsaták :p

De pfff, a Napfény... hogy került egyáltalán fel a listára? 😄
Ekkora fost még moziban komolyan nem néztem. Életemben akkor ültem csukott szemmel elõször moziban, mikor a napfényben már kb. 30 perce nem történt semmi, csak a mûgalaxist mutatták, monoton beszélgettek, és bevágtak részleteket, hogy a mûanyag-hatású ûrrepülõ ott csúszik az üres térben. MEg 20 percig az ment, hogy játszadoztak, milyen x % fényerõ mellett a napot nézni, és élvezkedtek. woah!
Rocky Balboa release date:2007 jan. 19.
Miss Little Sunshine release date: 2006 sept. 8.
The Pursuit of Happyness release date: 2007 jan. 12.
A Yumma engem is érdekelne márcska Crowe és Bale miatt is meg a mûfaja miatt is. 😊
majd fog jönni a yuma is, türelem. (és még mondja valaki, hogy nincs szükség a feldolgozásokra.)

A család kicsi kincse és a Boldogság nyomában is 2006 os sõt a rocky Balboa is ha jól tudom. Mégis femmt vannak a listán ezért nem értik sokan szerintem köztük én, is hogy e 2 film miért nincsen bennt.
Aramir
Az ember gyermeke meg a Faun is 2006-os.

Szerintem a top10be be kellett volna férnie a következõknek:

1. Az ember gyermeke
2. A faun labirintusa
3. 3:10 to Yuma

Ez utóbbit tegnap láttam, és ki vagyok akadva hogy itthon még csak be sem mutatták. OK, a western nem túl divatos mûfaj manapság, de ez egy kurva jól megcsinált, nagyon hangulatos film. Talán a két legjobb mai színész játszik benne, nem értem hogy nem jutott el hozzánk a film! Aki látta már szerintem egyetért velem.

3:10 to Yuma

Ha már linkelték nekem mit jelent a sci-fi én is linkelnék még:

http://www.imdb.com/title/tt0116629/

http://www.filmkatalogus.hu/A-fuggetlenseg-napja--f1783

Mindegyiknél ott az a FRÁNYA Sci-fi szó.. nem értem, komolyan mondom... <#szomoru1><#hehe><#mf1><#schmoll2><#nemtudom><#falbav><#shakehead>
zolo
Nemolvastam el az elõzõ hsz-eket, a listából 2 film engem is nagyon megfogott,
mégpedig:
Alpha Dog
Híd Terabithia földjére

E két film befejezése akkora döbenetet váltott ki belõlem, annyira nem arra számítottam ami történt, és nagyon szomorú lett. Szimpatikus szereplõk, az elsõben Justin timberlake, a másodikban a kislány, remek és elgondoloztató mind2.

Die Hard 4 hozta a szintet kb., de Bruce Willis másik filmje, a Vadidegen nagyon szar lett. Átláthatatlanul kusza, szar befejezés, gyenge volt nagyon.

Ocean's 13, nagyon jól éreztem magam rajta, feliratosan kiváló, szinkronosra kiváncsi leszek, ez az egyetlen , amit a moziban néztem, a moziünnep alatt.

A felsorolás többi filmjét nem láttam, amiket írtam azokat DVD-n(nem töltöttem le egyiket se).
Melyiket érdemes megnézni?

Amit idén nagyon várok, az a Fûrész 4, remélem megint hozza azt a hangulatot, amiket az eddig részek hoztak.
Ennyi.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Hmmm...a jó filmek listájáról hiányzik 1-2 film, mégpedig a Transformers, Karbi 3, Nemzet aranya 2, Arany iránytû stb... Dehát mindenkinek más tetszik

szerintem a bazi nagy film összes értékelhetõ poénját belezsúfolták a trailerébe.. sõt! zsúfolni sem kellett õket, mert ha kevesebb lett volna, biztos rövidebb a trailer is hozzá. fantasztikus ötlet tényleg egy kecskét meg egy hódot pároztatni. lebilincselõ.

\"The voices are back... Excellent.\"

Ööö... Akkor konkrétan mit tekinthetünk "technikai" értelemben sci-finek?

Nem kötekedni akarok, de a Sci-Fi szó a Science-Fiction szóösszetétel rövidített formája: magyarul: Tudományos-fantasztikus film.

A függetlenség napjából melyik elem hiányzik ami miatt nem sci-fi? Jaaa ha már a földön játszódik valami az már nem sci-fi?

Különvélemény ----> Sci-fiként reklámozták... Földön játszódik az is.. ezek szerint az sem sci-fi. Ilyen például még az Impostor az is a földön játszódik az sem sci-fi...

Nem tudom mi a baj a Függetlenség napjával. A vírus tényleg nonszensz hülyeség volt, de kellett valami megoldás ami stílusos befejezést ad a filmnek, a mozibajáró laikus embertömegnek mind1 milyen halandzsával oldják meg a technikai vészhelyzeteket. Ezen az alapon az összes sci-fit le lehetne minõsíteni fantasy kategóriára mert szinte mindegyikben van valami egetverõ hülyeség feltüntetve, mint valami technikai szent grál.

A függetlenség napja? igen benyal az amerikai zászlónak tövig, de a történet szempontjából, a karakterek- színészek miatt, és a történet miatt is maradandó élményt hagyott az emberben, jól lehetett szórakozni a filmen és ez kell az embernek ha moziba megy, hogy kikapcsolódjon!

A függetlenség Napját ma is szívesen megnézem, de mondjuk a Világok HArcát (ami ugye szintén NEM sci-fi kategória mert a földön játszódik <#eplus2>) már a második nézésnél untam... silány történet végletekig agyon CGI-zett filmkockák közé préselve.

U.i.: Ööö az Ember Gyermekét hova sorolnátok? Az sem sci-fi a fenti okok miatt blablabla... de akkor én vagyok hülye? Check This (kéretik a mûfaj részt megnézni)
Az ember gyermeke

<#alien><#alien2><#ravasz1><#falbav>
Pfffffrg.........Hát..érdekes lista.nem tudom. a legjobak közt én szeméylszerint egykét legroszabat is látok...Dehát, kitudja mik zerint nézik. Valszeg csak bevétel... Nemtudom
Mike
6. Arthur és a villangók:
láttam a filmet, annyira nem szar, a mindekinek mániája hogy a szexualitásról szól, hát nemtom, szerintem meg nem, semmi ilyesmi nincs benne, max kangörcsösöknek, de azok ráizgulnak bármire
10. Evan, a minden6ó: -nál is volt szarabb film 2007-ben, igaz ez csak a tizedik 😊
a többi meg annyira szar, hogy alapból meg sem néztem 😊)

és most nem azért, de a legjobbak is nyugodtan mehetnek a szarok közé, mert mondjuk a Napfény ugyanmár mitõl jó? mert sci-fi, és jaj olyan kevés sci-fi van mostanában? Vagy a Trebithia - csalódást okozott az is

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Lehet, hogy nem is látták. (Ha jól nézem nem egy ember listája.) Meg dõreség azt mondani, hogy valami elsõ lenne, lévén vannak filmek, amiket te sem láttál és ki tudja, azok lehet, hogy simán vernének egy (kimondani is gáz) robotos filmet.
Transformers és Die hard 4.0 simán az elsõ 2 lenne, fõleg ha ilyen csapatleépítés is a listán van... (mondjuk jó film de ...)
manutdzoli
A törés is jó film volt sztem.

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

szúrj ki vele és rakd be a tiédbe.
a napfényt nálam a foltozós hülyeség rontotta el, annyira idegesítõ volt (fõleg perceken keresztül), hogy aszittem odavágok a tévéhez valamit.

én élveztem a transformerst is (meg anno a függetlenség napját is). ez nem azt jelenti, hogy "jó" filmek, csupán azt, hogy nálam elérték céljukat.

jó volt még a felkoppintva.

manutdzoli
Akkor legalább a 300-at berakhatta volna a top10-be.

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

Az, hogy nincs benne egy másik ember top10-ében egy harcolós-beszélõ robotos film? Tényleg az.
Oscar-nál sem lesz ott a transformers és a die hard 4...
manutdzoli
A transformers és a die hard 4 nincs benne a top10-ben?Ki készítette ezt az összeállítást?Vicc...

Picizöldfül
nem halt ki belõlem,de mégse tudtam gyerek szemmel élvezni. sorry

Sokak szerint az 5. könyv a leglassab felépitésû a legkevesebb akció van benne úgymond én is tartom ezt és a legvontatotabb könyvnek is tartható a film is ilyen lett igaz sokat még kivágtak ami nagy bûnük. De attól nálam még a 3. legjobb potter film az 1. a 4. aztán a 3. aztán ez. Mivel a szinészek sokat fejlõdtek mármint a gyerekek és az új szerepekben pl Imelda Staunton és RAlph Fiennes nagyot alakitottak azért. A zenéje is egész jó lett.
Pff. Ez a lista, egy vicc. Egy izlésficamban szenvedõ volt, aki összeállította.

Hát igen a 300 látvány film de mégis kicsit több mondanivalója is van mint a szar Transformersnek emelett izgalmas és eredeti a stilúsa Sin Citys kicsit sötét és mûvészi a tónúsa a filmnek a kamerállások is. Másrészt eredeti tört.-i sztorin alapul igaz csak kb 20-40% közötti arényban. 😊

Ezért moindon hogy ez csupán nem csak egy szimpla látvány film azért.
"Az uccsó sci-fi ami nagyon eltalált lett az a Függetlenség napja.. Azt azóta se überelte semmi."

egy sci-fi ne legyen tele marhaságokkal (pc vírus fenomenális) és pláne ne legyen egy nemzet propaganda filmje

HP+