FreeTrack

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Támogatom.

DummyBoy
xD Nem tervezem xD

Csak pár dolgot a banner alá xD

De kösz urak, akkor dobok egy mélt azoknak akiknek xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

pointer4
Aztán nem lepucolni a szép bannerem 😄
Hajrá! +++
LeonSilver
Jó ötlet fater 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Pummis
na mükszik a dolog igaz nem azal a progival headmouse 1.5 csak azt nem tom hogy tudok katintani az egérel mert elméletileg azt is lehet

Pummis
letöltötem a HeadMouse2 hát nem sokra mentem vele 😄 elinditom látom magam oszt enyi meg egy manuszka bejön ki pislog D:

DummyBoy
Nem tudom mit gondoltok róla, de esetleg kérnék házigizda jogokat a topikhoz ...

Itt sok "rendrakó" tevékenység nem lenne vele, csak infókat a banner alá rakni lenne jó pl 😊

DummyBoy
Pontosan ... Itt egy link ... megpróbálom kirakatni a modokkal a banner alá.

FreeTrack magyar leírás

Pummis
ömm akkor hogy is van ez ? vegyek ledet tegyem a sapka elejére és gondolom van valami progi hozzá ?

Nohab
Rendben, köszi 😊 Akkor lassan le is adom a rendelést.
Balumann
320x240 -ben a VX1000 -es tökéletesen mûködik 30 fps-el (Win7 -en is), úgyhogy mindenképpen jó. Nekem még mindig nem volt alkalmam összedobni egy 3 ledes fejlámpát 😄

Nohab
Rendben, akkor sima piros led, és hosszú csápok legyenek. Repülõs játékhoz lesz, így kell nekem a három led.

Köszönöm szépen.
DummyBoy
Üdv!

Bár a kamerásokhoz nem értek, a VX1000-est elég sokan használják.

Általában sima ledbõl a pirosat szokták ajánlani, vagy infrát, de ahhoz meg kell buherálni a kamerát.

Ha fülesre applikálható 3 point CLIP-et szeretnél csinálni, akkor arra figyelj, hogy elég távol legyenek egymástól a pontok, ugyanis akkor pontosabb lesz a cucc, és kisebb lesz az esélye annak, hogy egymásba olvadnak, ha pl nagyon le vagy fel nézel ...

Nekem kb 8 centis szárakon volt anno a 2 led, valahogy így: (Ez nem az enyém, de nekem is hasonló volt a sapkás után:

kifli
kipróbálni bõven elég sima led is, azzal nem kell variálni a cam-ot. Sõt lfs-hez 1 led is elég, ha az elég hogy jobra-balra fel-le tudod mozgatni a fejed
Nohab
Sziasztok!
Árnyékos/vaksötét ablak nélküli szobában szeretném használni a Freetracket. A lap alján Balumannek Microsoft VX1000-t ajánlottátok, az jó lesz itt is? Illetve ledekbõl milyeneket használjak? Van víztiszta, matt és infra is. Ha a fülesemre akarom feltenni akkor ezeket a méreteket használjam vagy lehet arányosan változtatnom rajta?
Pummis
nem vágom mimi ?

kifli
sima kép, vagy piros ledekkel este 😊
Pummis
akkor nem szedem szét 😄 csak lfs -be probáltam volna ki

pointer4
Itt írja alul, hogy csak 15fps miatt nem jó.
Megy ugyan vele, de ha komolyan használni is szeretnéd, arra alkalmatlan lesz, nem éri meg a ráfordított idõt. Ráadásul webkamerának már nem lesz jó.
Pummis
Sziasztok
Nem tudja valaki logitech QuickCam Experess webcamerával múködik a dolog ?mert ugy hallotam hogy nem

DummyBoy
Lehet ha lentebb veszed a felbontást akkor jó lesz ... meg valami Auto Exposure-t is ki (vagy be) kell kapcsolni ...

Mellesleg igen, a Wiimote a legjobb, de csak az eredeti jó, az utángyártottak csak 2 pontot látnak (Wii-hez az elég ...), ami nem elég a 6DOF-hoz ...

LeonSilver
Igen.Az eredeti mote ~100 fps-t produkál.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hm, ha jól gondolom akkor 1 USB Bluetooth vevõ is kell a pc-mhez, ha wiimoteban gondolkodom, igaz?
Köszi az infókat. Ugye a Wiimote a legjobb jelenleg freetrackhez, FSX-hez? Most egy Logitech E1000-em van ami 640*480-ban csak 15 fps. 😞 Ha már veszek a legjobbat szeretném.
pointer4
Me too! 😊
LeonSilver
Ja.Arra azért figyelj, hogy eredeti Nintendo legyen és ne valami utángyártott mert azok elég sz**ok.

LeonSilver
Simán.A BlueSoleil™ kell hozzá és hajrá.Nekem is volt meg Dummy kollégának is.

A Wiimote simán megy win7 alatt PC-n? Freetrackkel? (Találtam 10e alatt bruttóban elvileg újat.)
pointer4
samsung123
win7 van és nem akarja felrakni a PPjoyt, a végén mindig hibaüzenet..valakinek volt ilyen? xpn megy faszán.
HELP, már nemtom mit csináljak

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

DummyBoy
HáeNyJé mindenkinek! <#integet2>

Win7 alatt faján mûködik az FSX a Freetrackkel. Logitech Quickcam E1000-rel vigyázzatok, mert 640*480-ban csak 15 fps-sel müxik. 😞
BUÉK!
DummyBoy
Képzeld, azóta mûködik xD Mondjuk csak Alba-val szoktam repülgetni, felszállok Gyõrben és repkedek xD

Balumann
SFX -el én is hasonlóan problémáztam, elõször egyáltalán nem akart mûködni, aztán pipálgattam különbözõ féle képpen, aztán egyszer csak jó lett, utána mûködött, amíg nem telepítettem újra a Windows-t. A játékot lusta voltam feltelepíteni, késõbb megtudtam, hogy az acceleration pack-al vagy mivel telepíti fel azt (de valami külön folyamatként asszem), amivel mûködik. Legalábbis úgy olvastam ha jól emlékszem :| (a lényeg, hogy rendesen telepítve kell legyen).
De szóval amikor mûködött, akkor mûködött rendesen, többször is :-)

LeonSilver
Nekem az FSX volt az utolsó csepp a pohárban.Aztán kicsordult és lett belõle egy Tir5 😉

DummyBoy
Elvileg semmit ... A FreeTrack SW-jében kell beállítani, outputnak hogy Simonnect és kivenni a Trackir-t és a FreeTrack-et ...

De nekem pl.: Egy csomó ideig nem ment, aztán újrahúztam a gépet és utána simán mûködött ... De pl: ha új repülést indítok akkor újra kell indítanom a freetrack-et ...

Szóval trükkös, valszeg FSX topikban többet tudnak segíteni, én csak teszteltem, hogy megy-e ...

Hali! FSX-ben mit kell állítani hogy menjen a Freetrack? Az világos, hogy Freetracket elõtte el kell indítani.
Köszi, Üdv.M
DummyBoy
És viszont is! Boldog karácsonyt mindenkinek!

Üdv!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

DummyBoy
Üdv!

Hmmm ... Én az infrásat ajánlanám, bár 20 fok lehet kicsi lesz, majd meg kell kicsit reszelni a ledeket ...

Viszont nekem ellenállásra 27 ohm jött ki xD

http://www.hobbielektronika.hu/segedprogramok/?page=led_elotet

Hi all!

Már van egy mûködõ 2DOF-os próbaverzióm.😄 Viszont szeretnék elkezdeni egy 6DOF-os modellt is.Ezeket az "alapanyagokat"gondoltam.

-5mm víztiszta infra ledek 3db:
Hullámhossz (nm) : 940
Munkaponti áram: 50 mA
Munkaponti fesz.(V) : 1,25 V
Sugárz. szög 2 θ 1 / 2 : 20 fok

VAGY

-5mm víztiszta narancs sárga (sima) LED 3db:
Hullámhossz (nm) : 620 - 615
Fény-erõsség (cd) : 6 cd
Munkaponti fesz.(V) : 2 V
Sugárz. szög 2 θ 1 / 2 : 7 fok
Munkaponti áram: 20 mA

+

-ellenállások:
Infrához - 47 Ohm
Simához - 150 Ohm

Ez(ek) természetesen USB-rõl fog(nak) megy(nni).Szerintetek jó lesz így?😄
Üdv!
köszönöm a segítséget,sikerült megcsinálni!

DummyBoy
Igen 😊 A játékot megpeccselted, és a Newinput.dll-t? 😊

Van a FreeTrack fórumon egy olyan topik hogy TrackIRFixer ... Azokat a játékokat "peccseli" meg, amiben "le van tiltva" a Freetrack ...

ArmaII, DCS Black Shark ... Ha nem megy akkor üzenj!

Üdv Urak!
nekem meglett a Black Shark,és patch-eltem is,de így nem mûködik a freetarck benne.van valaki akinek van ötlete?

Gyöször
Egyenlõre nem erõltetem a dolgot 😊 Forintba mennyi?

Dübörög a 965ös x4

pointer4
Hát Budapestig 😄
Ha postára kell mennem, akkor azt te állod 😄
Gyöször
A matekon múlik minden. Mennyi az annyi és hány kilométert kéne utaznom érte? 😊

Dübörög a 965ös x4

pointer4
Jajj, tényleg, errõl jut eszembe, van egy vx1000-es webcamom, eltávolított infraszûrõvel, rendesen nappali fényekhez besötétített lencsével, ha valaki freetrackolni szeretne. Csak le van vágva az usb csatija, mert kellett egy vékony kábel 😄
Tökéletesen mûködött, csak most van ez a Wiimote-os.
Balumann
Valószínûleg 32 bitesen én is mûködésre tudtam volna bírni, mert találtam vistas drivert (bár hivatalos fórumán nincs, úgyhogy nem tudom mi volt), de nem ismerte fel még azzal sem, neten se talál hozzá.
Mind1 azóta már megvettem a VX1000-es kamot (2 másik okból is, egyrészt csak 20 fps-el és kis késéssel ment a freetrackban, másrészt anyukámnak is kell egy webkam úgyhogy az övé lesz 😛

pointer4
Nekem is van egy ilyen régi ultragagyi, noname webcamom. Sehol semmilyen vista vagy win7 driver nem létezik hozzá. Viszont mondam win7nek hogy menjen keressen a neten hozzávalót és talált valamit, amivel megy 😄