FreeTrack
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak pár dolgot a banner alá xD
De kösz urak, akkor dobok egy mélt azoknak akiknek xD
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Itt sok "rendrakó" tevékenység nem lenne vele, csak infókat a banner alá rakni lenne jó pl 😊
FreeTrack magyar leírás
Köszönöm szépen.
Bár a kamerásokhoz nem értek, a VX1000-est elég sokan használják.
Általában sima ledbõl a pirosat szokták ajánlani, vagy infrát, de ahhoz meg kell buherálni a kamerát.
Ha fülesre applikálható 3 point CLIP-et szeretnél csinálni, akkor arra figyelj, hogy elég távol legyenek egymástól a pontok, ugyanis akkor pontosabb lesz a cucc, és kisebb lesz az esélye annak, hogy egymásba olvadnak, ha pl nagyon le vagy fel nézel ...
Nekem kb 8 centis szárakon volt anno a 2 led, valahogy így: (Ez nem az enyém, de nekem is hasonló volt a sapkás után:

Árnyékos/vaksötét ablak nélküli szobában szeretném használni a Freetracket. A lap alján Balumannek Microsoft VX1000-t ajánlottátok, az jó lesz itt is? Illetve ledekbõl milyeneket használjak? Van víztiszta, matt és infra is. Ha a fülesemre akarom feltenni akkor ezeket a méreteket használjam vagy lehet arányosan változtatnom rajta?
Megy ugyan vele, de ha komolyan használni is szeretnéd, arra alkalmatlan lesz, nem éri meg a ráfordított idõt. Ráadásul webkamerának már nem lesz jó.
Nem tudja valaki logitech QuickCam Experess webcamerával múködik a dolog ?mert ugy hallotam hogy nem
Mellesleg igen, a Wiimote a legjobb, de csak az eredeti jó, az utángyártottak csak 2 pontot látnak (Wii-hez az elég ...), ami nem elég a 6DOF-hoz ...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
HELP, már nemtom mit csináljak
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
BUÉK!
De szóval amikor mûködött, akkor mûködött rendesen, többször is :-)
De nekem pl.: Egy csomó ideig nem ment, aztán újrahúztam a gépet és utána simán mûködött ... De pl: ha új repülést indítok akkor újra kell indítanom a freetrack-et ...
Szóval trükkös, valszeg FSX topikban többet tudnak segíteni, én csak teszteltem, hogy megy-e ...
Köszi, Üdv.M
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Hmmm ... Én az infrásat ajánlanám, bár 20 fok lehet kicsi lesz, majd meg kell kicsit reszelni a ledeket ...
Viszont nekem ellenállásra 27 ohm jött ki xD
http://www.hobbielektronika.hu/segedprogramok/?page=led_elotet
Már van egy mûködõ 2DOF-os próbaverzióm.😄 Viszont szeretnék elkezdeni egy 6DOF-os modellt is.Ezeket az "alapanyagokat"gondoltam.
-5mm víztiszta infra ledek 3db:
Hullámhossz (nm) : 940
Munkaponti áram: 50 mA
Munkaponti fesz.(V) : 1,25 V
Sugárz. szög 2 θ 1 / 2 : 20 fok
VAGY
-5mm víztiszta narancs sárga (sima) LED 3db:
Hullámhossz (nm) : 620 - 615
Fény-erõsség (cd) : 6 cd
Munkaponti fesz.(V) : 2 V
Sugárz. szög 2 θ 1 / 2 : 7 fok
Munkaponti áram: 20 mA
+
-ellenállások:
Infrához - 47 Ohm
Simához - 150 Ohm
Ez(ek) természetesen USB-rõl fog(nak) megy(nni).Szerintetek jó lesz így?😄
köszönöm a segítséget,sikerült megcsinálni!
Van a FreeTrack fórumon egy olyan topik hogy TrackIRFixer ... Azokat a játékokat "peccseli" meg, amiben "le van tiltva" a Freetrack ...
ArmaII, DCS Black Shark ... Ha nem megy akkor üzenj!
nekem meglett a Black Shark,és patch-eltem is,de így nem mûködik a freetarck benne.van valaki akinek van ötlete?
Dübörög a 965ös x4
Tökéletesen mûködött, csak most van ez a Wiimote-os.
Mind1 azóta már megvettem a VX1000-es kamot (2 másik okból is, egyrészt csak 20 fps-el és kis késéssel ment a freetrackban, másrészt anyukámnak is kell egy webkam úgyhogy az övé lesz 😛