FreeTrack
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Webkamera választásnál inkább az egyéb paramétereket kell nézni, fps szám, késési idõ, kikapcsolható-e az auto exposure.
Keresel valamit ami világít, FreeTrack install, kamera beállít és akkor kiderül milyen gyors, érdemes-e vala tovább foglalkozni ...
Szerintem egy próbát megér 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Most már szinte azonnal reagál , szinkronban van.
A Cam - Frame rate fülnél kivettem a Multiplier - Auto pipát és 1-re állítottam az értéket. Így valamivel darabosabb lett viszont azonnal reagál nem késik.
A JPS 0 és zöld.
Gondolom akkor egy Wiimote-al ez a darabosság megszûnne azonnali reagálás mellett... hát elgondolkodtató... de elõtte még hátra van a 3 ledes kipróbálás...
JPS mennyi? Nem lehet hogy a webcam SW-ében be van kapcsolva valami ami miatt tovább tart feldolgozni a jelet?
Nagyon tetszik a dolog 2 napja próbálkozom. Addig eljutottam hogy webkamera és 1 látható led (horgászfejlámpa) 29-30 Fps stabil és egész kellemes. Viszont van némi késés a tényleges és a játékbeli fejfordulás között. Úgy kb 0,3 mp. Eddig két játékban próbáltam TDU és Future Pinball. TDU-ban megszokható de a flipperesben azért zavaró. A Freetrack koponyáján is észre veszem ezt a fajta késést. Ez mindenkinél így van?
Hardver: Logitech QuickCam Fusion
CPU 6750E 2gb 8800gt XP32friss
TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun
Kellene nekem egy kis segítség
Belevágtam ebbe a freetrack buliba de nem tom hogy kell a játékba tölteni (a játék konkrétan a test drive unlimited )
Lécci segítsetek nekem nagyon fontos lenne
Elõre is köszi
TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
A ledreszelést is kipróbálom.
Valszeg túl kicsi a ledjeid nyílásszöge, emiatt nem látszanak, ha elforgatod a fejed ...
Vagy nagyobb nyílásszögû ledek kellenek, vagy reszeld le a LED-jeid végét ...
Keress vissza egy picit, vagy keresd meg a flyonline.hu-n, vagy logout.hu-n a leírást amit csináltam, abban bennevan, hogy mennyire érdemes ...
Valami tanács?
Ha hátrébb teszem a kamerát, és nagyobb lesz a látótér, nem lehet jobb? Vagy úgy meg halványak lennének a pontok?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
(Ha a drót esetén az elektromos kábelre gondolsz, akkor elektronikai boltokban ... ha nincs akkor venni kell hálókábelt, szétbontani és abban van 😊 )
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
video
Szerintem ha egy kicsit is kitûnik a fénypont, akkor azt már be lehet jól állítani. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
Ezek nagyon bölcs megállapítások!! 😄 Ami fehér, az azért fehér ugyebár mert minden frekvenciát visszaver (ami szürkébb v. feketébb, az többet nyel el és alakít hõvé), ami színes az bizonyos frekvenciákat vissza sem ver.
Én a tapasztalatom alapján gondoltam, hogy esetleg elég lehet egy ilyen fényvisszaverõs, freetrack fórumán belinkeltek 2 félét is, amik szerintük jól mûködnek.
Hát jah, teljesen domborút kellene csinálni :S
Ha meg is csináljátok ezt a hajlítgatott dolgot, akkor se nagyon kell vele lenézni, mert teljesen domború dolgot kéne produkálni.
Szerintem a ledek a sapkán megoldás olyan, hogy jó leddel nagyon jó eredményt lehet elérni, a ráfordítást és a mûködést figyelembe véve azt mondom tökéletes a dolog, de ígyis pengeélen táncol, ha egy kicsit rosszabb minõségû a led, akkor az élény egyenlõ a nullával, csak idegesíti a lelkes freetracker magát. Most egy ilyen fényvisszaverõs kísérletezgetés ez nagyon káosz lehet. Ígyis bizarr a dolog, ha valaki meglát játék közben, hátmég ha 3 fényvisszaverõs légycsapót tennék a fejemre 😄
Dübörög a 965ös x4
Nekem a nejem hozott az indián boltból ( írókéz ) olyasmi ragasztószalagot mint a baromfi szó csak ilyen ezüstös-visszaverõs volt a felülete.Valami díszítõ szar volt.Az infrát ugyan visszaverte ( már amennyire kitudtam próbálni ) de a megvalósítás már elmaradt mert váltottam 😉
Szerintem fogjatok össze és rendeljetek a neten ilyen szart aztán megosztjátok a cuccot és a postát is.
6$ egy lap ilyen bizbasz a TracIR-nél.
Az az izé meg amit a sapira lehet applikálni 9.95$ ami ~1800HUF.
A szállítást kellene valahogy megoldani vagy körül kell nézni, hogy jurópban lehet e ilyent kapni.
De én nem fogok ezzel vacakolni, a sapi könnyen kivitelezhetõ és üzembiztos.
Dübörög a 965ös x4
Meg az XV-1000-es legalább tesztelve van freetrackel is.
Akkor elnézést ... tévedtem xD
@Balumann: Attól még hogy a kamerában nincsennek beépített LED-ek, attól még tudsz mellé építeni egy olyan keretet hogy a VX-1000 köré 6 InfraLED meg hozzájuk valamilyen USB-s táplálás és kész 😊 És akkor meg tudod csinálni fényvisszaverõsre ... Nem olyan bonyolult az ... Én is így akartam eredetileg, csak lusta disznó vagyok ...
Egyedül a kamera Win7-es driver-támogatottsága a kérdés, de ha van Vistás cucc hozzá, akkor menni fog Win7 alatt is SZVSZ!
Ezt a CD-s dolgot letesztelem viszont xD
Tehát szerintetek ez az infraLED-es webkamera mûködik win 7 alatt, és 30 fps-el rendesen? Mert akkor megveszem, azt megpróbálom fényvisszaverõkkel, aztán ha nem megy csinálok egy rendes 3 ledes lámpát.
10k alatt szerintem mindenképp keress használt WiiMote-ot! Tizenpárért már újat is kapsz!
Az az abszolut legjobb megoldás jelenleg ... A fényvisszaverõs megoldás akkor lehet jó, ha találsz jó fényvisszaverõ anyagot! (Ha találsz, akkor szólj, mert az lehet engem is érdekel xD Én a kukásmellény fényvisszaverõjét próbáltam, 0 sikerrel ...)
Az infra kamerához nem tudok mit szólni.
Namost van egy ilyen webkamera, amin infra ledekvannak. Jó megoldás szerintetek ez így?
(bármondjuk elsõ sorban azt lenne jó tudni, hogy mûködik-e megfelelõen Win7 x64-en, és megy-e 30 fps-el. Van valakinek tapasztalata ezzel?)
es fsxben meg mindig tep a freet. mig 2004ben tokeletes.
gondoltam 2004bol athuzom (v csak atirok 1-2 dolgot) a fajlokat fsxbe es talan megoldodik a problema.
elore is koszonom az epito valaszokat.
Dübörög a 965ös x4
Olyan 640Ft/darab, és postán küldik.