3567
digi
-
#840 ez hihetetlen gecc :DDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddd -
Roly023 #839 Sziasztok!
Most kötötték be a start netet,de az outlook-ot nem tudom beállitani hogy müködjön,freemailhez kellene.tud valaki segiteni?
az oldalukon már megnéztem,hogy mit kell beirni de nem müködik.
pop.hdsnet.hu(persze freemail-nél freemail.hu
smtp.hdsnet.hu
A leveleket letölti,de elküldeni nem tudom őket.
Van valakinke valami ötlete?
Előre is köszönöm!
Roland -
#838 Inkább csak három :D
Igen, megy rendessen, én is levelezőprogramot használok a digi smtp szerverével. -
#837 6 átkozott hozzászólás.
6 egész hozzászólás.
-
#836 Nekem olyan kérdésem lenne, hogy Outlook Express-t használok levelezésre. A diginél az SMTP megy rendesen?
Mert jelenleg UPC-s vagyok és baromira idegesít, hogy állandóan visszadobja a leveleimet - azaz nem engedi elküldeni mindenféle hülye hibaüzenettel, így nem tudok 1-nél több emailt küldeni 1 órán belül....
Diginél is tapasztaltatok ilyesmit, vagy megy rendesen az SMTP-s levélküldés - esetleg nem is működik az smtp? -
#835 Nemis azért írtam, csak sokan nem tudják, hogy igényelni kell emailcímeket pl ahhoz, hogy smtp szervert tudj használni pl az Outlookban, vagy hogy használni tudd a honlapjukon a levelezést. -
#834 Ennyire hülye nem vagyok! :D:D:D -
zdlr #833 én még nem hallottam panaszt a mailről. mondjuk én nem használom.
felhívod a központi ügyfélszolgálatot, bemondod az álatalad választott felhasználó nevet, ők arra megcsinálják a mail címet, adnak egy jelszót, amit első belépéskor (a digi webes felületén) meg kell változtatnod. ha jól emlékszem.
ezzek aktiválod a fiókod, utánna bármilyen levelezőbe be tudod lőni, gond nélkül. -
#832 De ugye nem azzal a név/jelszóval próbáltál belépni, amivel az internetre is csatlakozol? -
wrx sti #831 Köszi a gyors választ,úgy ahogy mondod ez legyen a legnagyobb baj. -
#830 wrx sti, ha rámhallgatsz, nem használod a digi levelező rendszerét, mert egy nagy sz*r! Használj gmailt, az a frankó. Mellesleg elmondanám neked, hogy engem még a digi lapján sem enged be a mail rendszerbe :D szal.. nálluk ez nem az igazi, de még mindíg inkább ez legyen a legkissebb gond :) Én is kinlódtam vele, hogy mi a rák baja van, írtam is nekik, nem válaszoltak, jó mondom akkor hagyom. :) -
wrx sti #829 Légyszíves segítsetek.Letöltöttem a Thunderbird levelezőt,beállítottam úgy ahogy a Digi honlapján van.Amikor beírom a jelszót hogy beléphessek a postafiókba azt írja ki hogy a jelszó elküldése nem volt sikeres,a pop.hdsnet.hu levelezőkiszolgáló válasza could not determine server.Előre is köszönöm a segítséget. -
#828 Panel. -
#827 olvass vissza. -
#826 hi a diginetet az betudják kötetni kertes házakba vagy csak panelba?? -
#825 vagy ha összecsinálja magát a beléptető rendszer az ISPnél. -
ACE #824 Én arra gondolok, hogy az authentikációs serveren nehogy beragadva maradjon a bejelentkezés... Elvileg szabályos kikapcsolásnál a Windóz szabályosan megszakítja a kapcsolatot, csak hideg reset-nél fordulhat elő ilyen, de gondolom ilyenkor max. 5-10 percig nem tudsz bejelentkezni, és utána enged már. -
zdlr #823 ha kikapcsolod a gépet megszakad a kapcsolat.
különben sem értem miért lenne fontos bontani, nem percdíjat fizetsz, a letöltő programok szintén inaktívak, ha a gép ki van kapcsolva. szóval ha a net 0-24 online lenne sem lenne semmi következménye. -
wrx sti #822 A szerződés mellé adtak egy A4-es lapot,Internetkapcsolat létrehozása címmel oda az van írva idézem,A kapcsolatot érdemes bontani a számítógép kikapcsolása előtt. -
#821 Nem. Miért? -
wrx sti #820 Ti a gép kikapcsolása előtt szoktátok bontani a kapcsolatot? -
#819 Rengeteg ilyen van pl. a Milyen nyomtatót vegyek? c. topicban is, egy tucat hozzászólás után már senki nem fog odagörgetni, hidd el. -
wrx sti #818 Bekötötték a netet. -
zdlr #817 tudod, hátha így megakad a szeme rajta annak aki rákkatint a topikra, hogy megkérdezze azt ami eggyel alatta lett megválaszolva. -
#816 Esetleg még nagyobb betűmérettel...? -
zdlr #815 ez már tényleg gáz :)
szóval Net:
Nincs hűség!
Nem szakad!
90%-ban biztos megvan a maximum sebesség! (viszont a maximum sávszélesség semiképp nem összekeverendő a garantált sávszélességgel, a garantált kb. 2-4 Mbit körül van, nem tudom pontosan, a honlapon utánna lehet nézni)
Lehet routerrel osztani a netet (lakáson belül)!
Ha csak nem volt ászf módosítás, akkor Nincs korlátozás (maximum letöltött adatmennyiség), mint egyes szolgáltatóknál!
Ha kiváncsi vagy rá, megrendeled, bekötik (DÍJTALAN a bekötés), egy-két hónapig teszteled (mert ha másnap lemondod az első hónapot akkor is ki kell fizetni), ha nem tetszik lemondod és visszamész a régi szolgáltatóhoz! de ha csak tesztre érdekel ki sem kell köttetned a régi netet, a DIGIs szerelőt nem fogja érdekelni, ha egy upc-s, inviteles modembe botlik bekötés közben.
Nincs modem, CAT5E UTP kábel, RJ45-s csatlakozóval a hálókártyába, lépcsőházban található switchből, általában egy kombi aljzaton keresztül! -
#814 Válasszunk már egy házigazdát aki be tehetné ezeket az infókat egy bannerba, mert tényleg kezd unalmas lenni, hogy lassan naponta ismétlődnek ezek a kérdések. -
ACE #813 bertino (jogosan) azért sóhajtozik, mert pár hozzászólással alább, sőt szerintem mostanában csak ezzel kapcsolatban voltak hozzászólások, tehát ne legyél write only júzer... -
#812 sohaj... -
gaborvezer #811 Hello most akarok változtatni és szeretném kikérni a véleményeteket hogy télleg jó-e a digis net meg a tv. Nem szakadozik a net meg a tv vagy valami másprobléma? meg nekem 3 tv van a lakásba és 2 szgép routerrel szétosztva a net ez a diginél is működik vagy ott hogy van? Előre is kössz a válaszokat. -
zdlr #810 jelenleg ár/érték arányban a legjobb a piacon!
nincs hűség, 3500 huf a 30/20Mbit, a tabasztalatok azt mutatják tartja a maximum sebességet, nem szakad, kevés a leállás.
elég régóta vagyok digis, eddig kétszer volt panaszom vele, egyszer volt nagy kiesés önhibájukon kívűl, és csak pár óráról volt szó, egyszer pedig a lépcsőházban lévő switch szart be nálunk, ami szintén nem róható fel a diginek. meghibásodott az eszköz, bármelyik szolgáltatónál előfordul.
az egyetlen hátránya, az ügyfélszolgálat, elég nemtörődöm emberek adnak telefon ügyeletet és szeretik néha hülyének nézni az ügyfeleket. de ennyi belefér, ezért az árért. főleg, hogy nem sokat fogsz az ügyfélszolg.-al beszélni. -
Nagyi17 #809 Hi.Szerintetek akkor megéri a Digis net? nálunk a legmagasabb az 30/20megabites.Most nekem 5mb/512kb-es vanXD Ennél csak jobb lehet gondolom:dÉs árban is ugyanott van...Remélem jó lesz!:D -
wrx sti #808 Szerdán jönnek bekötni a netet. -
Akey #807 Köszi! Akkor lesz holnap egy utam a hollandusokhoz.:D -
#806 Ha feljebb váltasz és mittomén3 nap múlva lemondod akkor nem kell kifizetned a teljes havi drágább csomagokat, csak azt, amennyit használtad, azt a 3-4 napot, legalábbis a netnél meg a tv-nél így van, de a telót nemtom biztosra. Aztán megszűnik a hűséged igen, én is így játszottam ki őket! :D -
Akey #805 Szeretnék átváltani én is a DIGI-re, de még fél év van hátra a UPC-s Silver csomagomból. Ha mondjuk egy erősebb netre váltok, akkor ki kell fizetni külön a drágább netet, TV-t és telefont is, de a hűségnyilatkozat megszűnik igaz? Akkor még kifizetném a drágább UPC-t a hó hátralévő részében és áprilistól már DIGI-s lennék. Van valami hiba az elméletemben? -
SpaceNinja88 #804 Helyes! -
#803 sohaj... -
SpaceNinja88 #802 Hülye kérdés jön: 10/100-as hálókártya elég a 20/10-es digihez? :D -
#801 Ne félj tőle, kellemesen fogsz csalódni. Egyrészt nincs hűség igy bármikor lemondhatod ha nem tetszik. Másrészt meg nagyon jó áron szolgáltatnak. A megbizhatóságról meg annyit hogy nekem az upc-vel elég sok gondom volt a digivel meg szinte semmi.